Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so glavne zagovornice parčkanja na forumu še vedno samske?

Zakaj so glavne zagovornice parčkanja na forumu še vedno samske?

Vsa leta, kar visim tukaj, z daljšimi prekinitvami, še vedno nisem dobil odgovora na to vprašanje. Tudi prejšnja izmena stalnih prebivalk čveka mi ni znala povedati.

Punce, beseda je vaša, zakaj ste še kr samske, če je baje vredu biti v vezi, česar si menda želite. Edina nesamska tu je Margot, ki je pa povedala, da se ji je poparčkanje zgodilo, ko je bila prepričana, d aji je samskost na kožo pisana…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

še en cenzus.

sock puppets count yerselfs :))

Jaz sem v zvezo prepričan že od nekdaj, pa sem bil med tem vmes veliko let sam. Saj ne kupiš kompatibilnega partnerja, ki bi lahko živel s teboj, v trgovini. Pa kje ti živiš človek?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja in, ti si pa članarino na socialnem omrežju plačeval. Isti šmorn.

Tako pameten (kao) in tega, v osnovi elementarnega ne razume.

Samski veliko let, niso samski zato, ker si iščejo “pravo”, kompatibilno partnerico. Teh je še na pretek. Tisti, ki so samski več let, so samski, ker se ne znajo obnašat do žensk, pogovarjat z njimi, ker so sramežljivi, zadržani. Ostane jim samo še igra na srečo, iskanje po spoznavnih portalih.

Eno malo, mogoče neumesno vprašanje, kaj ti si tukaj iščeš partnerico?
Čakaš na nas kakšno vrhunsko lepo najstnico?

Tebe sem čakal ljubica.

Dobre ženske so oddane. :)) Pametne pa menda samske? 😀

Brez poguma in želje po spremembah, kjer so vsi odmiki od predvidljivosti težki zaradi ustaljenosti gotovega vsakdanjega življenja, žal ni nekih osebnostnih premikov in napredovanj iz mrtve točke, kjer ostanejo zazibane v sen Sneguljčice in pasivno čakajo, da jih iz sanj prebudi samo na nje čakajoči princ – “perfektni moški”, torej še eno slepilo in izgovor za nedejavnost. Z leti pa pogosto postanemo samo še bolj nefleksibilni in togi.

Zato pa jim (po svoje težek) značaj in psihologija (želja po kontroli, ljubsumnost, nestvarno filmsko sanjarjenje, perfekcionizem) narekujeta in otežkujeta in onemogočata zveze z moškimi in jih umestita na mesto samskih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj to ugibaš ali sklepaš po sebi? Nisem pustil ni ti € za portale.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj to ugibaš ali sklepaš po sebi? Nisem pustil ni ti € za portale.[/quote]
Lepo, da priznaš, da se je šlo za večje število portalov, lol

To iskanje kompatibilnega partnerja X let je samo ljudska fraza. V resnici ljudem paše biti samski, samo jim je to nerodno priznati.

Nič ni ljudska fraza. Če si grd in si na portalu iščeš žensko, jo lahko tudi 10 let iščeš brez uspeha.

Tema je o ženskah. Iz neznanega razloga samske ženske nikoli ne priznajo, da jim samski stan trenutno pravzaprav odgovarja..

Pa sej te forumašice so skos sam v stanovanju zaprte.

Antilopa npr. še ko gre na dopust, se v nek hotel zapre, pa je spet za računalnikom parkirana.

Ma po moje jih je tale “kafanska debata” med dedci pustila brez sape od šoka.

The Corrs – Breathless

Čakte mal, da pridejo do sape… :-))

Res je, tvoji posti so me tako zelo impresionirali. :))) Vsako jutro, ko se zbudim, grem najprej pogledat, če je Sadni kaj novega in vznemirljivega napisal. :)))

Vidte, kok hitr je odgovorila, a kao ni je zraven, lol

Čisto enostavno zakaj sem samska: ker na najdem partnerja.
Res pa je, da sem vesela, da se mi ni treba it virtualnih razmerij, da nimam partnerja, ki visi non stop tu gor, namesto, da bi se družil z mano. Tako, da s tega vidika samkost sploh ni tako slaba. Ja pa likat mi ni treba. To je menda tudi prednost samskosti.

Če bi se družil s teboj, mu do virtuale sploh ne bi bilo:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tudi jaz si tako predstavljam, da če bi imela partnerja, da se ne bi prepirala z virtualci :). Bi se raje družila s partnerjem. Ampak glede na nesamske monovce so to čudne ideje. Menda je normalno, da se vezani v nedogled pričakajo z virtaulnimi neznanci :).
Pa ne mislim, da občasno kaj povprašaš po forumih. MON ima sploh super zadeve, tudi zdrvstvene in podobno. Pa to ti tudi ne vzame veliko časa.

babnicam tudi to, da jim nič ni pprav – ni prav ☺

Saj, potem bi se z njim prepirala. 🙂

Saj, potem bi se z njim prepirala. :)[/quote]
Kar pa spet ni za pohvalit. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close