Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola

Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola

Nope, ne bo temu tako. Primer : wd40 mi ne bilda ega, imava večkrat različno mnenje, pa nisem žaljiv do njega.

Žaljivi so tisti, ki imajo težave s svojo samopodobo. V bistvu še najbol pomagaš takemu človeku, če mu prisluhneš, da se odpre in mogoče nekoč ozdravi. Če si toliko matere tereze, da vsem takim želiš pomagat :).

Če moški res izbirajo ženske samo po lepoti….zakaj je potem tako veliko “nelepih” žensk vezanih? Druge izbiramo glede na to, kaj nam ustreza, ne glede na to, ali se ta oseba zdi vsem lepa ali ne. Kje pa piše, da so vsem moškim všeč 1,80 m visoke ženske? Nekaterim so bolj všeč manjše. O okusih je težko razpravljati.[/quote]

Enden od vzrokov je lahko tudi, da se jim ne zdi potrebno več rihtat, ko enkrat dedca “ujaga”.

Žaljivi so tisti, ki imajo težave s svojo samopodobo. V bistvu še najbol pomagaš takemu človeku, če mu prisluhneš, da se odpre in mogoče nekoč ozdravi. Če si toliko matere tereze, da vsem takim želiš pomagat :).[/quote]
Nekaterim ni pomoči. Če človek hoče pomoč, si mora najprej priznati, da ima problem in potem poiskati pomoč.
Vse drugo je izguba časa.

Žaljivi so tisti, ki imajo težave s svojo samopodobo. V bistvu še najbol pomagaš takemu človeku, če mu prisluhneš, da se odpre in mogoče nekoč ozdravi. Če si toliko matere tereze, da vsem takim želiš pomagat :).[/quote]
Nekaterim ni pomoči. Če človek hoče pomoč, si mora najprej priznati, da ima problem in potem poiskati pomoč.
Vse drugo je izguba časa.[/quote]
Jap, tebi npr. je ni. Ker si preveč trmast, vase zagledan bimbo.

Ja, res je, če si sam ne priznaš, da imaš težave, da si alkoholik, da si debel, da si karkoli pač že… potem nima smisla. Je pa zanimivo, če priznaš kako svojo težavo, kako te eni popadejo in se začnejo naslajat ob tvojih težavah :). Sem prav radovedna zakaj?

Če moški res izbirajo ženske samo po lepoti….zakaj je potem tako veliko “nelepih” žensk vezanih? Druge izbiramo glede na to, kaj nam ustreza, ne glede na to, ali se ta oseba zdi vsem lepa ali ne. Kje pa piše, da so vsem moškim všeč 1,80 m visoke ženske? Nekaterim so bolj všeč manjše. O okusih je težko razpravljati.[/quote]

Enden od vzrokov je lahko tudi, da se jim ne zdi potrebno več rihtat, ko enkrat dedca “ujaga”.[/quote]

Ne, precej jih nikoli ni bilo lepih. Z rihtanjem ne moreš postati lep v pravem pomenu besede, lahko samo lepše izgledaš. Šminko in obleke enkrat daš dol (vsaj pred spanjem).

Robi pač misli, da me bo s poniževanjem, pa brisanjem komentarjev, lažje odgnal iz foruma :)))

Ah, to pa ne. Spat greš kasneje kot on, da te ne vidi brez vsega. Vstaneš pa pol ure prej, da se urediš, naličiš. Nikakor pa ne greš ven iz stanovnja, brez, da se urediš, naličiš, urediš frizuro. Pravijo ene, da je tako, jaz ne bi vedela, jaz lahko dolgo spim,ker nimam moža :).

Ja, res je, če si sam ne priznaš, da imaš težave, da si alkoholik, da si debel, da si karkoli pač že… potem nima smisla. Je pa zanimivo, če priznaš kako svojo težavo, kako te eni popadejo in se začnejo naslajat ob tvojih težavah :). Sem prav radovedna zakaj?[/quote]
Saj veš. Mislim, da ni potrebe po pisanju.

Ah, to pa ne. Spat greš kasneje kot on, da te ne vidi brez vsega. Vstaneš pa pol ure prej, da se urediš, naličiš. Nikakor pa ne greš ven iz stanovnja, brez, da se urediš, naličiš, urediš frizuro. Pravijo ene, da je tako, jaz ne bi vedela, jaz lahko dolgo spim,ker nimam moža :).[/quote]

Pa misliš, da nekatere to res počnejo? To je pa res kompliciran “urnik”. :)) Sicer jih poznam nekaj, ki brez kozmetike ne morejo (kozmetična industrija jim je hvaležna), ampak predvidevam, da jih vsaj ponoči njihov mož ali partner vidi nenaličene.

Ne vem, če res počno, to sem prebrala nekoč na monu in se mi je zdelo smešno. Vem pa, da obstajajo take, ki očitno res ne morejo nikamor, niti na bazen ne, nenaličene.

Robi, vem vem, samo tisti, ki to počno pa ne vedo, da jaz to vem :). Mogoče se vsaj malo zamislijo, ko jih povprašaš v to smer. MOgoče bodo nekoč dojeli.

:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vedo, le da temu kar ti veš, pravijo bedarija. 🙂

Ponoči je tema. 🙂
Ob teh varčnih žarnicah pa sploh ne opazijo razlike. 🙂

Samo zakaj morajo na netu graditi neko virtualno sliko nečesa, kar niso? Ok, razumem, da se v reali delaš lepšega, boljšega, kot si v resnici. Veliko ljudi to počne. Če ne drugega pa, ko zveš, da pridejo obiski, hitro pospraviš stanovanje :). Samo zakaj se pa v družbi virtualnih neznancev, ko nihče ne ve kdo si (vsaj upam no), delati oh in sploh super? Zakaj si ne vsaj v anonimnosti ne priznati, da imaš napake in da v resnici nisi tako super kot pišeš, da si? A ta umetni imidž pomaga egotu ali kako?

Samo zakaj morajo na netu graditi neko virtualno sliko nečesa, kar niso? Ok, razumem, da se v reali delaš lepšega, boljšega, kot si v resnici. Veliko ljudi to počne. Če ne drugega pa, ko zveš, da pridejo obiski, hitro pospraviš stanovanje :). Samo zakaj se pa v družbi virtualnih neznancev, ko nihče ne ve kdo si (vsaj upam no), delati oh in sploh super? Zakaj si ne vsaj v anonimnosti ne priznati, da imaš napake in da v resnici nisi tako super kot pišeš, da si? A ta umetni imidž pomaga egotu ali kako?[/quote]

Zaradi tega, ker nekateri v virtuali pričakujejo občudovanje, ker ga v reali verjetno ne dobijo dovolj.

Popravek: …., ki ga v reali verjetno ne dobijo dovolj.

Samo zakaj morajo na netu graditi neko virtualno sliko nečesa, kar niso? Ok, razumem, da se v reali delaš lepšega, boljšega, kot si v resnici. Veliko ljudi to počne. Če ne drugega pa, ko zveš, da pridejo obiski, hitro pospraviš stanovanje :). Samo zakaj se pa v družbi virtualnih neznancev, ko nihče ne ve kdo si (vsaj upam no), delati oh in sploh super? Zakaj si ne vsaj v anonimnosti ne priznati, da imaš napake in da v resnici nisi tako super kot pišeš, da si? A ta umetni imidž pomaga egotu ali kako?[/quote]
Zadeva je podobna temu, ko si kdo na svoje namizje postavi Ferarija ali pa lepotico, da vsaj na videz zadovolji svoje želje. In virtualni svet prav tako pomaga nadomestiti neko praznino in tisto, česar v reali nimamo.
Ali pa, kdor hoče biti lep in v realnosti ni povsem zadovoljen, pa čeprav se trudi biti lep, bo želel to dopolniti z virtualno sliko in pričakoval, da drugi temu potrjujejo, ker se v nasprotnem primeru počuti nesamozavestnega.in nevrednega ljubezni.

Glej ga zlomka, Robi enako razmišlja kot jaz.

Potem si bom pa jaz ustvarila svojo virtualno podobo. Rekla bom, da sem postavna, da sem značajsko super, pametna, uspešna, ugledna, fit in seveda spretna za vsa gospodinjska in tudi druga dela. V glavnem sem nadsuper ženska. Edin problem je to, da se moški bojijo tako fajn žensk, zato ostajam samska :). Jaz sem super, samo moški so pa zanič, zato nikogar ne dobim :). Mogoče se bo sčasoma moj ego veliko bolje počutil. Mogoče bom začela verjeti v to, kar pišem.

Mogoče sem ubrala napačno pot, ker si skušam sama sebi priznati, da imam kup napak, bi morala trditi, da sem jaz super in da so težave v drugih, ne v meni :).

A nismo vse take?
Jaz sem bila prepričana, da smo vse postavne in super, sploh pa
lepe, pametne in uspešne….sam ti si včasih nekej jamrala….drgač smo
pa vse enkratne…
Na, zdej pa res ničemer več ne morem verjet….

Že majhen otrok se trudi za pozornost, se truditi biti sprejet, všečen. Če mu ne uspe v tem, da je boljši od drugih, da bolje poje, riše, teče, v glavnem biti boljši. Če pa nisi v ničemer dobrem izstopajoč je pa še ena varianta: si zloben, se pretepaš, cepetaš, delaš neumnosti, … vse to tudi pritegne pozornost. Če ne zmoreš na pozitiven način pritegniti pozornost, jo pa na negativen. Zelo pogosto pri otrocih in najstnikih.

Tako, kot vsak, ki na te zadeve gleda realno, se zazre vase in si sam pri sebi prizna dejstva ter spozna razloge.

Zdaj, če je to mišljeno, da smo enkratne, ker smo unikat, ker ni kopije ali je to mišljeno, da nismo za dvakratne (tako obsežne ) :), to je pomembno vedeti :)?

Zdaj, če je to mišljeno, da smo enkratne, ker smo unikat, ker ni kopije ali je to mišljeno, da nismo za dvakratne (tako obsežne ) :), to je pomembno vedeti :)?[/quote]

To pomeni da nismo tko suhe, da je treba dvakrat pogledat, da enkrat
vidiš….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close