Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola

Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola

Ali obstaja moški, ki si ne želi biti bogat? (OK pustite Dalaj Lamo in nekaj poduhovljenih pr gmah, ker tukaj imam v mislih tiste, ki želijo imeti opravka z nasprotnim spolom na malce manj duhovni ravni)
Ali obstaja ženska, ki si ne želi bilti lepa?

Verjetno je resnica, da bi si večina moških prej zaželela biti bogat kot lep, med tem ko bi si verjetno večina žensk prej zaželela biti lepa kot bogata.

A po tvoje se je pa zdaj kar odločil umreti, ko se je poročil? :))[/quote]

Sem kdaj to dejal? Ne pač je kot zgleda zdaj našo eno da je dovolj dobra da bi se poročil oz se je……… če pa je to res pa ve samo on……. ampak mene zanima ali je on bil do zdaj mamin sinko, ker jih je menjaval pa nobena ni bla kao dovolj dobra.[/quote]
Ne vem, ne poznam njegove zgodovine, niti razlogov. Ampak samo zato, ker gre za neko znano in uspešno (v svojem poklicu) osebnost, še niti približno ne pomeni, da človek ni imel težav na nekem drugem področju, to je v odnosu z ženskami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In bogat je tisti, ki ima ….?

Ja glej lep sem že:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mogoče ni ravno odgovor… bogastvo

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In bogat je tisti, ki ima ….?[/quote]
Mene.

Koliko moraš imeti, da se imaš za bogatega… Če napišem- če imaš toliko, da ne moreš zapravit, se motim?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ampak vprašaj jo, kolikše izdatke ima mesečno samo za baterije. Bi se ji ga splačalo imeti. 😉
Se pa strinjam, boljše brez moškega ali ženske, kot pa 3 x ločen, če nismo material za zvezo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pri moških se nič ne znuca, ko kosa ne vreže, se menja samo kamen oz. brus. :))

Da 3x ločeni niso material za zvezo???
Kera neumnost!

primer Leonardo CiCaprio, kolkič že znova samski? 40tič?[/quote]

Leo je zelo zelo tipičen mamin sinko. Na vse prireditve še zdaj hodi z mamico….in še
ni našel punce, ki bi dosegla mamico.
Ups….spet sem napisala prepovedano besedo…[/quote]

Ajej, če pa se nebi razumel s starši, pa ti spet ne bi bilo prav. 🙂

Če se ti nekaj ponavlja, pomeni ,da ne gre za golo naključje, ampak imaš skoz iste težave.

Ja, motiš se. V današnjih časih lahko zapraviš vse v trenutku.

Bogat si…….ko imaš dovolj.

Če se ti nekaj ponavlja, pomeni ,da ne gre za golo naključje, ampak imaš skoz iste težave.[/quote]
PA dobro, kaj pa če se enkrat poročiš in šele potem zveš, da je lezbijka, drugič se poročiš za zabavo, ker si se ga preveč vlil. Ross (Prijatelji) bi ti to zameril Matjažko. :))

Če se ti nekaj ponavlja, pomeni ,da ne gre za golo naključje, ampak imaš skoz iste težave.[/quote]

In to da si 3x ločen so zate težave???
Kera neumnost spet!

Kera neumnost spet![/quote]

Kakor gledaš, jaz osebno bi v tem videl težave, če nobena ženska ne bi bila zmožna sobivanja z mano. Potem bi to zame pomenilo, da sem jaz težavnosten in moram pri sebi iskati napake, ki jih delam v odnosu z nasprotnim spolom…

atribut petelina je perje in agresivnost, atribut kokoši, da počepne….tako je bilo včasih…..zdaj se kokoši spotaknejo….je bolj v skladu z enakopravnostjo med spoloma..in kdaj bodo ženske resnično enakopravne moškim? ko jih bo šest skupaj naenkrat lahko “scalo ” v en pisker..

Kera neumnost spet![/quote]

Kakor gledaš, jaz osebno bi v tem videl težave, če nobena ženska ne bi bila zmožna sobivanja z mano. Potem bi to zame pomenilo, da sem jaz težavnosten in moram pri sebi iskati napake, ki jih delam v odnosu z nasprotnim spolom…[/quote]

Ok, razumem, ti osebno. Za koga bi pa to, da je 3x ločen pomenilo, da je bil sposoben imeti vsaj 3 dobra razmerja, od katerih pač nobeno ni bilo za vedno. Seveda bi obstajala tudi zelo velika verjetnost za novo razmerje, ker je očitno zaželjen in atraktiven. Je pa to jasno enako posploševanje, kot tvoje težavnostno obarvano 🙂

Samo trdim: 3x ločen definitivno bolje, kot tak, ki ne more dobiti ženske.

Aja, a 3 punce pa je lahko imel? Ali je po tvoje tudi težavnosten?

Pa ne mi zdaj z odgovori v stilu, da če bi bila razmerja dobra, bi trajala za vedno.

Kakor gledaš, jaz osebno bi v tem videl težave, če nobena ženska ne bi bila zmožna sobivanja z mano. Potem bi to zame pomenilo, da sem jaz težavnosten in moram pri sebi iskati napake, ki jih delam v odnosu z nasprotnim spolom…[/quote]

Ok, razumem, ti osebno. Za koga bi pa to, da je 3x ločen pomenilo, da je bil sposoben imeti vsaj 3 dobra razmerja, od katerih pač nobeno ni bilo za vedno. Seveda bi obstajala tudi zelo velika verjetnost za novo razmerje, ker je očitno zaželjen in atraktiven. Je pa to jasno enako posploševanje, kot tvoje težavnostno obarvano 🙂

Samo trdim: 3x ločen definitivno bolje, kot tak, ki ne more dobiti ženske.

Aja, a 3 punce pa je lahko imel? Ali je po tvoje tudi težavnosten?

Pa ne mi zdaj z odgovori v stilu, da če bi bila razmerja dobra, bi trajala za vedno.[/quote]

Daj no. 3x ločen, se že lahko vpraša, kaj je z menoj narobe.

Možno pa je, da si neka”holivudska” ostarele bejba.

Ostarela holivudska bejba hahaha
Boljš 3x ločen kot met tri navidezna razmerja

Pandora a dopuščaš možnost, da je tale zapis in razmišljanje posledica poklicne deformacije (če si ekonomistka po poklicu 🙂 ?

Rekel bi da so tile psihologi tudi del tega sistema in pišejo stvari, ki “hranijo” ta sistem, ker ne vem kako bi drugače nastal ljudski rek, ki pravi, da nobena ženska ne pobegne od moža, če je zgolj kruha lačna…

Verjetno lažje uloviš žensko bitje, če imaš nekaj več pod palcem, vprašanje je kako dolgo jo lahko na ta način obdržiš? In ali zveza temelji na finančnih temeljih?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je po moje prej racionalizacija in sprevračanje na pozitivno, kjer se spet ni potrebno soočati in ukvarjati s svojimi spodrsljaji in napakami, zato je velika verjetnost, da bo tudi četrtič in petič “dobro razmerje”. 😉 Iz razmerja se je potrebno kaj naučiti, kot pa da se še naprej vrtimo v krogu z novimi in novimi zvezami z isti izzidom…

Kdo je imel 3 punce, ne čitam jaz vsega tega, jaz samo preletim. Če ženska izbira napačne moške, niso moški krivi, ampak njene izbire.

Pandora a dopuščaš možnost, da je tale zapis in razmišljanje posledica poklicne deformacije (če si ekonomistka po poklicu 🙂 ?

Rekel bi da so tile psihologi tudi del tega sistema in pišejo stvari, ki “hranijo” ta sistem, ker ne vem kako bi drugače nastal ljudski rek, ki pravi, da nobena ženska ne pobegne od moža, če je zgolj kruha lačna…

Verjetno lažje uloviš žensko bitje, če imaš nekaj več pod palcem, vprašanje je kako dolgo jo lahko na ta način obdržiš? In ali zveza temelji na finančnih temeljih?[/quote]

Malo piše iz svoje perspektive zelo verjetno. Za nekatere ženske je to zelo možno, za nekatere malo manj in pogojno, za nekatere pa popolnoma napačen zaključek. In sedaj, če je neka znanost fiksirana na eno striktno področje (evolucojska psihologija in iskanje vzporednic z živalskim svetom), je zelo verjetno, da bo posploševal.

To je po moje prej racionalizacija in sprevračanje na pozitivno, kjer se spet ni potrebno soočati in ukvarjati s svojimi spodrsljaji in napakami, zato je velika verjetnost, da bo tudi četrtič in petič “dobro razmerje”. 😉 Iz razmerja se je potrebno kaj naučiti, kot pa da se še naprej vrtimo v krogu z novimi in novimi zvezami z isti izzidom…

Kdo je imel 3 punce, ne čitam jaz vsega tega, jaz samo preletim. Če ženska izbira napačne moške, niso moški krivi, ampak njene izbire.[/quote]

Lej matjazko, eni mislite, da morate v tem pogledu še veliko delat na sebi. In iščete krivdo v sebi. Drugi krivijo partnerja. Eni pa enostavno vemo.

Da je to pač življenje. Vsako ima isti izid.

In ga medtem živimo na polno. In če to pomeni 3x poročen ali pa 30x. Se strinjam, da se na polno živeti celo življenje samo z enim partnerjem. Teoretično.

Samo to je izjemno redko. Ljudje smo morda bili narejeni za enega partnerja 2000 let nazaj, zdaj pač nismo več.

Kr neki ta tema. dejstvo je, da če je ženska grda niti službe ne bo dobila, kaj šele tipa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close