Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola
Jamram nad prepotentneži, maminimi sinkoti, razvajenčki, primitivci, vase zaljubljenimi
egoisti…..drgač pa ne jamram :-))))[/quote]
Ampak taki niso vsi moški. Devet od desetih je takih, ne pa vsi, a ne? :-)[/quote]
Ti, a veš, da niti ne? Samo na tem forumu je razmerje podobno, v življenju pa ne…
Zlo velik je čist normalnih, go figure….
Ampak taki niso vsi moški. Devet od desetih je takih, ne pa vsi, a ne? :-)[/quote]
Ti, a veš, da niti ne? Samo na tem forumu je razmerje podobno, v življenju pa ne…
Zlo velik je čist normalnih, go figure….[/quote]
Kaj pa veš, mogoče s(m)o vsi prisotni tudi v normalnem lajfu čist normalni. Sicer pa bi za ženske lahko rekli podobno:-)
Zadnjic mi ena razlaga, kako tezko je biti zenska. Imate menstruacijo, pa…
Pa sem jo vprasal, ce ve kaj pomeni imeti jajca? No, moda, po slovensko. Ko te srbijo. Pa se ni kulturno popraskat. Pa ko zbezljajo iz ene hlacnice v drugo, ce ne nosis “starokopitnih” gat in ne mores vprico drugih stanja popraviti. Pa ko se nerodno vsedes ali hlace zategnes. Pa se znajo vsa prepotena ribat ob noge na dolgih pohodih. Pa…
Okay, dovolj o jajcih. Ej, zenska. Tudi ve imate kup protekcij, tudi v delovnih razmerjih. Samo se je lazje pizdit. Si ze kdaj koga zaposlila in mu dala placo? Najbrz ne. Zato se tudi ne znas vziveti v vlogo delodajalca. Pridi ti na razgovor osvescena z vidika delodajalca, mu to pokazi, pa bo tudi odziv sem pa tja drugacen.
Hahaha, samozavestna trditev. Ampak zo je relativno enostavno preverit, tko da pazi, ker zdaj me pa RES zanimaš 🙂
Ampak žal si predvidljiva tudi, lahko bi kar sam napisal tvoj zgornji odgovor.[/quote]
Pol si pa tud vse naslednje kr sam napiš….[/quote]
Kot sem rekel. Predvidljiva. Samozavestna. Provokativna. Zajedljiva.
Če bi hotel, napisat iskreno, bi izpadel prasec. Pa ni potrebe. Vsaka ženska je lahko na nek način lepa. Nekomu. Tudi ti si, sem prepričan.
A trditev, ki si jo provokativno postavila sama, je žal neumnost.
Če bi meni rekla, bi ga…. na ribežn:-))[/quote]
Lej…lepo vzameš dišeč oljček….in ga z mehkimi, nežnimi gibi naneseš…enakomerno,
z občutkom….krožno božaš, gladiš….
…dokler ni pod dovolj naoljen.. ;-)[/quote]
Boš enkrat pokazala… ni treba na podu:-))
Zadnjic mi ena razlaga, kako tezko je biti zenska. Imate menstruacijo, pa…
Pa sem jo vprasal, ce ve kaj pomeni imeti jajca? No, moda, po slovensko. Ko te srbijo. Pa se ni kulturno popraskat. Pa ko zbezljajo iz ene hlacnice v drugo, ce ne nosis “starokopitnih” gat in ne mores vprico drugih stanja popraviti. Pa ko se nerodno vsedes ali hlace zategnes. Pa se znajo vsa prepotena ribat ob noge na dolgih pohodih. Pa…
Okay, dovolj o jajcih. Ej, zenska. Tudi ve imate kup protekcij, tudi v delovnih razmerjih. Samo se je lazje pizdit. Si ze kdaj koga zaposlila in mu dala placo? Najbrz ne. Zato se tudi ne znas vziveti v vlogo delodajalca. Pridi ti na razgovor osvescena z vidika delodajalca, mu to pokazi, pa bo tudi odziv sem pa tja drugacen.[/quote]
Zbezljajo……. :-))))) LOL…..
Forum je zaprt za komentiranje.