Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola
Ženske pri moškem iščejo varnost in denar je bistven dejavnik pri zagotavljanju občutka varnosti.
Razen pri tistih, ki se same počutijo dovolj sposobne in samostojne. Ali gledano iz tvojega (pa še marsikaterega drugega) gledišča, so to feministke. :)[/quote]
A to, da so feministke? A jaz da tako gledam? Haha. Kako si ti eno zbegano bitje. Ama tri ciste nimas kaj jaz mislim. Kar neki… lol
Upam, da se razumeva, da sva si podobna v tem, da tu gor visiva, ker nimava kaj bol pametnega početi.
V ostalem si k sreči nisva podobna. Nisem rada podobna mestnežem.[/quote]
Hahaha… Pa homosapiensa sva baje tudi.
Ves kje pa je razlika? Tvoj lajf je tolk shitty, da si tle. Moj pa tako uzivaski, da sem tu. Skupni imenovalec? Haha.
O kultrni nesamozavestnež, še kar tu gor, pa vidi ti to. Ne samo dx, tudi nesamozavestni ne more brez mene. Kaj sta tudi tako brez družbe, da morata tu gor viseti? Pa ja iz uživancije ja, tu gor sta, ker vaju v reali nihče ne mara.
Verjetno sta ravno tako kot jaz debela, ker tudi kar naprej tu gor visita.
Daj nesamozavestni kulturnež odgovori na tole:
Mene pa zanima kateri simpatičen, mlad, moški, bi hodil na net se prepirat s straunkljami, če bi imel v reali družbo postavnih, simpatičnih, pametnih deklet?
Če pa tega nima, a ne, potem pa pride na mon in se prička s starunkljami, z vegeterijanci, s poročenimi dologčasneži. Ja vem, ko pa ni v reali lepotic, ki bi takemu simaptičnemu fantu delale družbo :).
Ženske pri moškem iščejo varnost in denar je bistven dejavnik pri zagotavljanju občutka varnosti.
Razen pri tistih, ki se same počutijo dovolj sposobne in samostojne. Ali gledano iz tvojega (pa še marsikaterega drugega) gledišča, so to feministke. :)[/quote]
A to, da so feministke? A jaz da tako gledam? Haha. Kako si ti eno zbegano bitje. Ama tri ciste nimas kaj jaz mislim. Kar neki… lol[/quote]
Saj smo ugotovili, da feminizem ogroža samo nesamozavestne moške, ki menijo, da se mora ženska podrediti njegovim željam, ker se v nasprotnem primeru že počuti ogroženega in nesvobodnega.
Zato takšni moški niso sposobni tesnejšega in pristnejšega stika z ženskami. Vse ostaja le na nivoju avantur in pljuvanja po feministkah. In seveda po ostalih moških, da so copatarji. 🙂
In že na tem forumu je dovolj dokazov in primerov.
A to, da so feministke? A jaz da tako gledam? Haha. Kako si ti eno zbegano bitje. Ama tri ciste nimas kaj jaz mislim. Kar neki… lol[/quote]
Saj smo ugotovili, da feminizem ogroža samo nesamozavestne moške, ki menijo, da se mora ženska podrediti njegovim željam, ker se v nasprotnem primeru že počuti ogroženega in nesvobodnega.
Zato takšni moški niso sposobni tesnejšega in pristnejšega stika z ženskami. Vse ostaja le na nivoju avantur in pljuvanja po feministkah. In seveda po ostalih moških, da so copatarji. 🙂
In že na tem forumu je dovolj dokazov in primerov.[/quote]
Tebi se niti sanja ne kako malo ves o podrocju o katerem bi pamet solil ljudem. Kaj sploh ti ves o feminizmu? Sedaj si mi pokazal, da je tvoja opevana skromnost le odsev tvoje intelektualne skromnosti. No, lepo, vsaj vem, da je tudi s tabo brezpredmetno debatirati.
To je povsem subjektivno. Če predpostavim, da se imaš za nekoga, ki se precenjuje oziroma ne priznava še kakega drugega pogleda od svojega, je tvoja ocena le odraz tega, kar si ti sam, ne tega, kar Robi ve ali pa ne ve. Zato taka debata “ti si neumen, jaz sem pameten” brez nekih argumentov nima nobenega smisla. Pa to velja seveda za vse prisotne.
Kdo je torej feministka? Dvomim namreč, da lahko vsi s prstom pokažemo nanjo ali jo definiramo, ker je vse odvisno od osebnega doživljanja neke ženske (v tem primeru).
Včasih se mi prav zdi, da si globoko v sebi tradicionalist, ki si želi “stare čase”.
Ljudje smo ljudje, eni samski, eni vezani, eni bi, eni geji, eni hetero.
Če ti temu praviš sfeminiziran svet, tudi prav, meni je pa všeč, da se družbeno več ne vsiljuje enega samega stila življenja kot edino pravilnega.
Ja, res je, če si sam ne priznaš, da imaš težave, da si alkoholik, da si debel, da si karkoli pač že… potem nima smisla. Je pa zanimivo, če priznaš kako svojo težavo, kako te eni popadejo in se začnejo naslajat ob tvojih težavah :). Sem prav radovedna zakaj?[/quote]
Saj veš. Mislim, da ni potrebe po pisanju.[/quote]
Zanimivo je, kolk pišeš o nekih, ki s ebaje imajo za popolne, v bistvu pa ste On_, Marko in ti edini na forumu, ki slikate neko idealizirano podobo o sebi.
Ko sodiš, nikoli ne pozabi iz kakšne perspektive gledaš sam, ker bo od tega odvisna tvoja sodba.
Kdor prihaja sem le krizitirat, se zgražat in obsojat, temu že neka normalna diskusija predstavlja ideal.
Imam občutek, ko da se nahajaš v nekem kroničnem stanju žalosti, saj še nisem opazil, da bi se kdaj kaj pohecal ali debatiral brez občutka, da te nekdo napada ali ogroža.
Ko sodiš, nikoli ne pozabi iz kakšne perspektive gledaš sam, ker bo od tega odvisna tvoja sodba.
Kdor prihaja sem le krizitirat, se zgražat in obsojat, temu že neka normalna diskusija predstavlja ideal.
Imam občutek, ko da se nahajaš v nekem kroničnem stanju žalosti, saj še nisem opazil, da bi se kdaj kaj pohecal ali debatiral brez občutka, da te nekdo napada ali ogroža.[/quote]
Hahahaha, pa ne no. Spet glih ti boš govoril o hecanju, lmao
Človek, ti bereš svoje poste, ves čas drugim podtikaš, da imajo probleme, ves čas obsojaš vse drugače miseleče, da od nečesa bežijo, ves čas se zgražaš nad “pokvarjenim svetom”, ki da te obsaja, sebe predstavljaš kot nekako idealnega, drugi imajo vsi probleme, samo ti jih nimaš…Potem druge obtožuješ, da se imajo za idealne, kar je samo tvoj konstukt, da debato lahko spet spelješ v obtoževanje drugih..
Včasih mogoče res malo upoštevaj floskule, ki jih pišeš in ponujaš drugim. Kaj če bi se malo ti zazrl vase, se sprijaznil s svojimi problemi, jih reševal, si sposoben tega..?
Včasih se mi prav zdi, da si globoko v sebi tradicionalist, ki si želi “stare čase”.
Ljudje smo ljudje, eni samski, eni vezani, eni bi, eni geji, eni hetero.
Če ti temu praviš sfeminiziran svet, tudi prav, meni je pa všeč, da se družbeno več ne vsiljuje enega samega stila življenja kot edino pravilnega.[/quote]
Feminizacija sveta nam je postregla z dosti vec spremembami, kot je to konec vsiljevanja furanja druzinskega zivljenja.
Celo pri slednjem druzba se vedno ni pomirjena z ljudmi, ki zivimo drugace. Zivljenje polno krajsih vez vecina se vedno tako ali drugace obsoja ali vsaj podcenjuje. In to ne le na forumu.
@Robi & Marko
Sorry, ampak ne en ne drugi na temi ne pocneta drugega kot prodajata floskule.
In ko se mi Robi po sveh podanih argumentih pripelje s komentarjem 14-letnice, ki je nekje slisala, da je feminizem “in”, mu res niman drugega za napisati kot to kar se mu. Sorry. Z njim zal na temo nimam kaj debatirati.
Crnković tud :
https://www.youtube.com/watch?v=DK6J_kr1HnA
Naj se pove na glas kdo je nesposoben in kdo ni, kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.