Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj širi laži

zakaj širi laži

Zakaj nekateri govorite o svojih bivših laži?! Vem, da ne vsi in da nekateri povsem upravičeno, ampak jezi me, ker bivša od mojega moža razlaga (pojavlja se tudi na forumih) stvari, ki se mi zdijo totalno nemogoče.

Poleg vsega mi je še preden sva se poročila včasih govoril o njej, tu pa se zdi kot bi vse lagal. Ampak mi je dokazal, da me ima res rad, da se želi poročiti, imeti otroke, zna biti izviren, radodaren, pa romantičen … Ona govori ravno obratno. Poleg tega je bila pri seksu zadržana, zdaj pa na forumih piše kaj vse počne znovim fantom …

Tudi jaz sem imela dva zelo resna fanta, pa o njima ne govorim neresnic, ampak samo to, kar je res. Eden se je zaljubil v drugo, drugi je živel za kariero. Pa se zavedam, da sem z njima preživela tudi lepe trenutko, da ni bilo vse en sam ****,
Čeprav, čez mojega moža ga ni. Z njim sem res srečna. In zdi se mi, da ga imam zdaj, ko sva poročena, še bolj rada …In zato se mi zdi zelo nefer od nje, da govori stvari (nekatere so preverjeno laži iz strani njunih kolegov iz preteklosti), ki niso resnične. Ji je tako lažje?!

LP

Saj poznas zgodbo o lisici in grozdju: Kako kislo je danes grozdje je rekla lisica ki ni mogla do njega.
Je pa tud tko da se ljudje spreminjamo in mogoce do nje ni bil tak kot do tebe in da je ona kksno njegovo obnasanje iz pretelosti napihnila da sedaj tako izpade..lahko da je ona iz njega privabila slabse stvari kot ti itd.

Prosim, ce nastejes lazi, potem se pa naprej pogovarjamo, OK?
Meni se pa ne zdi prav, da takole OBREKUJES!!!

Sama sem se namrec spremenila odkar nisem vec z njim. Priznam, da sem bila obupna, ko sva bila skupaj. Ne samo do njega, tudi do njegovih domacih in verjetno je, da sem kaksno zamero tako kar privabila ven. Ko sva koncala, sem se poglobila vase. Ni mi bilo zal, da sva sla narazen, ker sem se v tistem trenutku zavedala, da si zasluzi vec. Nikoli nisem rekla, da je slab, niti ga nisem nikoli obrekovala. In ko sem bila sama, sem marsikaj spremenila, menim da na bolje. Nisem vec taksna kot sem bila.

In kar se tice seksa: si mogoce pomislila, da se ljudje res spremenimo, ko smo ob pravem cloveku? Ker sem zdaj pac nasla cloveka, ob katerem mi popustijo zavore, ki me spravlja v neverjetno ekstazo, s katerim lahko pocnem kar zeliva, ker si enostavno tega zelim in se ne pocutim kot, da moram! S tem, ko se razvijam, se razvijam na vseh podrocjih in seks s prvim fantom ali pa z zdajsnjim je kot noc in dan.

OK, ni problema.

– se ni želel poročiti (povedal mi je, da si je želel, tudi na hitro, ne glede na starše, pa ona niti slišati ni hotela o tem);
– ni hotel otrok (si jih želi, definitivno);
– se ni želel odseliti od staršev (res ne, ker nista imela ne denarja in ne možnosti);
– ni bil za kompromise oz. dogovore (pa je; če je dober razlog in razlaga jih sprejme);
– ni držal obljube in dogovorov (jih drži – preverjeno tudi s strani prijateljev) …

In podobno. To je samo nekaj stvari, ki so popolnoma nasprotne njemu in njegovemu karakterju, željam, življenjskim nazorom …

LP

Zakaj? Zato, ker je primitivna in zafrustrirana pa ji je tako lažje. Verjetno je ljubosumna, ker je s tabo srečen in bi na vsak način rada oblatila njegovo ime. Ne sekiraj se, pri meni je podobno vendar jaz vem kakšen je in verjamem besedam kakšen je bil prej. Če ona govori drugače, pa naj, naj si olajša svojo primitivno dušo in misli da ji bo tako bolje. Ko pa bo sama v podobni situaciji bo pa dojela kakšno napako je delala in kakšno krivico bivšemu.
Škoda je energije in živčkov za teke ljudi, ne skrbi bodo tudi sami prileteli na mino.

P.S. Če je tebi lepo enostavno pozabi na njo.

Saj mu jaz verjamem. Povsem. 100% mu zaupam, ampak se mi res zdi neumno, da to počne.

Želela pa bi slišati vaše mnenje.

LP

Mogoče se je pa tvoj mož spremenil odkar je s tabo?
Kaj pa če je bil prej res tak?

Prvi pogoj za poroko je bil, da se odseliva – tega pa ni zelel. Kje sem napisala, da ni hotel otrok???
Obljube pa ni drzal glede tiste stvari o kateri smo ze zadnjic govorile.

Glej, ocitno tebi lezi na dusi, ker ga poznas drugace kot jaz oz. sva midva funkcionirala drugace kot vidva. Lazi o njemu ne sirim (ce je to vse kar si gor napisala, pol ne vem sploh zakaj se obremenjujes). Pravzaprav bi ti o njemu lahko povedala se marsikaj lepega kar se ne ves. Ker nikomur ne zelim slabega – imam nekaj zamer do dolocenih ljudi (do njega niti ne), me je zelo presenetilo, da tukaj gor razpravljas o tem in me zdej hoces predstaviti kot neko bitch – pa me sploh NE poznas.

In kot ti je nekdo svetoval: ce je tebi lepo, pozabi na njegovo bivso. Raje ta trud vlagaj v vaju, bodita srecna. Preteklost je preteklost, marsikdo nanjo ni ponosen. Zivimo za sedanjost!

Morda pa je vse, kar je povedala resnica. Kaj pa veš, kakšen je bil takrat, ko je bil z njo? Kako veš, kakšna je bila v postelji, saj te ni bilo zraven. Morda je bila hladna, ker je ni znal zadovoljiti (čeprav tebe zna, vemo, da imamo ljudje različne erogene cone – kar tebi prija ni nujno, da je njej in obratno). Ker je bil mlajši je morda na življenje gledal drugače kot danes. Za njim je danes tudi že njuna propadla zveza, ki mu je sigurno dala kaj misliti in definitivno se je zaradi te izkušnje spremenil. Konec koncev sta šla onadva narazen zato, ker se nista v določenih pogledih strinjala in če se nista takrat, se (logično) ne moreta strinjati danes, zato si tudi danes obnašanja drug drugega v svoji zvezi razlagata drugače. To je vendar logično. Če bi bil on za njo v vseh pogledih idealen, kot se zdi tebi, potem bi njuna zveza najbrž še trajala.

Poleg tega pa je lepo zgoraj povedala, da je bila za veliko stvari sama kriva in da se je sedaj spremenila in na stvari gleda z drugačnimi očmi. Jaz mislim, da je pošteno prevzela del krivde nase.

Ne obremenjuj se s preteklostjo, ko tebe še ni bilo v njegovem življenju. Preskoči njene poste, da te ne bodo razžalostili, ti pa uživaj z njim srečo še naprej.

Tamara!

Poglej moje stare poste, pa ti bo jasno.

Ne vem, mogoče se je res spremenil. Če se je – hvala bogu. Je edini, ki me znazares osrečiti in mislim, da je on tisti princ, o katerem sem sanjala. Imela sva sanjsko poroko, sanjsko poročno potovanje in nasploh se ujemava. Zato svetujem nekaterim, ki pišejo, da ne verjamejov dobre moške, da obstajajo. In pridejo v tvoje življenje, ko najmnaj pričakuješ.

Hvala pa drugim oz. vsem za lepe želje oz. srečo.

LP

DZ hvala, to bi jaz povedala, ce ne bi bila custveno vpletena. S prvim odstavkom si zadel/a v polno. Bilo je tocno tako kot pise.

Prizadane me to, da me tukaj predstavljas kot laznivko kar nikoli nisem bila. Vedno sem bila jaz tista, ki sem zagovarjala resnico (slabo ali dobro). Glede na problem, ki te je motil, bi me lahko kontaktirala na mail in razcistila z mano.

Kaj sta 15 let stare, da tkole po otročje javno pereta perilo…đizs…

Bi pristavila svoj lonček, dragi deklici enega moškega….

Deloma se lahko strinjam s Tamarino razlago, ker jo lahko apliciram na svoj primer.
Moja zveza se je končala pred letom in pol, razočarana sem se prijela v roke, razmislila in nazadnje odšla.
Bilo je težko.
Po času slišim, da moj bivši ravna s svojo novo punco točno obratno kot je z mano. Moram priznat, kljub novi zvezi in sveži zaljubljenosti tudi z moje strani, me je presenetilo in počutila sem se užaljena. Da me je prinesel naokoli. Da sem bila “šola”.
Dejansko…človek je spremenil svoj način, sedaj ve, kako NE SME ravnati s partnerko. Morda je pri tvojem enako.

Bilo je vprašanje. Nikoli je nisem omenila z besedico. Odkrila se je sama. Bilo je vprašanje, pa se je vpletla sama.

Ne, nisva stari 15 let. Daleč od tega.
Poskusite razumeti. Zakaj nekatere govorijo tisto, kar ni res?!

Tamara!

Nobenega namena nimam s tabo kontaktirati preko maila. Ne jaz, on še manj. Tudi si nisem mislila, da se boš odkrila. Pa saj nima veze. Bodi srečna in uživaj.

LP

To je pa druga zgodba.
Res je priznala svojo krivdo in očitno je da je šla naprej in ne živi več za preteklost. Res je, da ko človek komu odgovarja na vprašanje potegne izkušnje iz preteklosti zato se verjetno pojavlja tu tudi tvoj mož, saj nenazadnje je njena preteklost in izkušnja (dobra ali slaba) je pa odvisno od vprašanja, tegobe, ki jo ima spraševalec in naj se tebi zdi dobra ali slaba, ona jo vidi in doživlja na način, ki ga opusuje, pa menim da v osnovi ne misli slabo oz. da bi ga obrekovala.
Po drugi stani pa razumem tudi tebe, da vidiš drugače, kot zaroto, kot maščevanje. Čudno je da se obe pojavljata na forumih in razumljivo, da to ni všeč ne eni, ne drugi. Treba pa je vse skupaj vzeti kot preteklost zanjo in sedanjost zate. Najbolje bi bilo se izogniti takim pogovorom, ker dve ženski ena prej, ena sedaj, ne morata govoriti o enem samem moškem, ne gre. Prvič so izkušnje drugačne, drugič je čudno, ker sedaj pripada tebi prej pa je njej.
Lepo uživaj z njim in pozabi na njeno izkušnjo. Vsak človek je drugačen ob drugem človeku, nobena veza ni ista in hvala bogu da je tako, saj nenazadnje jo prekineš, ker ti ni všeč in upaš da bo tam kakor greš bolje.

P.S. Tudi jaz nisem uživala v seksu z bivšim, s sedanjim pa bi vsak dan (pove vse).

Ti pa me ne blati, ker me ne poznas. In vso tole sovraznost preusmeri v bolj pametno pocetje.

Tudi tebi zelim sreco.

Tamara, kaj te blati – kje si ti to prebrala od zzzz….nimam pojma. Da pa razpredaš o bivšem, ki je po vrhu vsega sedanji od pikipoki mi pa tud ni jasno kako si lahko tako zabluzila. Si se izdala al kako je bilo napisano, pa kako ti je ratal.

A je na tem forumu kaksna, ki je bivsa od mojga moza. Pa kaj pol. Sploh nocem vedeti. Dejte se zdej vidve umiriti, pikipoki ne ubadaj se z tem kaj ona govori in kaj ne, živi z svojim možičkom in to je to. Če bi jaz poslušala vse kar so govoril o mojem možu, se ne bi nikoli z njim poročila in nikoli ne bi bila v tako dolgotrajni vezi kot sva. Pozabi grde jezike. Glavno da je vama sedaj vredu in da se razumeta. Če gre tvojemu na jetra, da širi laži o njemu se naj pa on z njo pomeni – menda pa je toliko DECA. Al pa še bolje pusta vse skupi primiru in jo bo minil.

Breda

Dajte, zlasajte se no. Tamara, da greš sploh porabljat energijo za tole.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, če nisi prebral. Končali sva s tem. Jaz sem z njim poročena, ona ima drugega.
Torej, konec debate.

LP

Oprosti Tamara, vednar nisem nikogar blatila. Odgovorila sem samo na zastavljeno vprašanje, zakaj nekateri delajo tako, lažejo, pljuvajo čez bivše in odgovor je bil primeren, s tem pa nisem mislila tebe (nisem niti vedela, da si bivša ti, niti kaj naj bi govorila) ampak na splošno zakaj ljudje tako delajo.
Sedaj, vem kako in kaj je in če je res kar praviš ti in kaj ona potem je moje mnenje takšno kot je v drugem postu, ki sem ga napisala.

P.S. Ja tudi jaz nočem vedeti če je kakšna bivša na tem forumu in tudi če bi vedela se ne bi izdala, kdo sem in ne bi kontaktirala z njo. Preteklost je eno in sedanjost je drugo in to ne gre skupaj, pa konec.

Se opravicujem – blatenje ni bilo misljeno zate, ampak za naslovnico te teme.
Odkrila sem se pa z razlogom, ker je ze enkrat prej odprla temo, ki se je nanasala direktno name in me je tudi tam opravljala. Ni mi prav, da tukaj razpravlja o tem oz. direktno o meni.

zanimiv izbor elektronskih naslovov, zgleda, da sta si podobni:)

Oh, daj no.

Zdaj pa si ti najbolj zlata in najbolj krasno dekle na tem svetu – nedolžna punčka.
Pravijo, da resnica boli. Tebe že očitno, če imaš toliko povedati o vsem. Res, hotela sem končati s tem, nekateri so povedali svoje mnenje, midve pa tudi. Ampak kar ne moreš iz svoje kože, kajne?!

Nihče ni rekel, da moraš ti odgovarjati, še enkrat poudarjam, sploh nisem omenila, da si to ti. Do pred kratkim sploh nisem vedela, da si ti … Izdala si se sama in zdaj govoriš o blatenju …

Jaz zaključujem s temle postom, upam, da ti tudi.

LP

Pravijo, da ko macki stopis na rep, zamijavka. :-))

Srecno.

Brez zamere Tamara,ampak tudi jaz te poznam in velikokrat, ko te berem je v tebi eno samo nalaganje, govoriš da si srečna, a že v drugem, stavku na drugem forumu, govoriš o ljubosumju do partnerja, ki ga imaš sedaj in o tem, kako mu najedaš,zame to ni super zveza in veš kaj vedno si iskala novega tipa po prejšni zvezi in to na silo in jezi me,da drugim svetuješ, joj ne išči ga sam od sebe bo prišel,haloooooo, a sama si bila na istem in daj skoliraj se malo,saj ne šteješ 15 let in to je samo prijateljski nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close