Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Če se lahko terorist razfuka v imenu boga, potem lahko tudi jaz v imenu svojega boga, izrazim svoje mnenje.[/quote]

..kar pa ne ovrže dejstva, ki ga je napisal.

Če se lahko terorist razfuka v imenu boga, potem lahko tudi jaz v imenu svojega boga, izrazim svoje mnenje.[/quote]

..kar pa ne ovrže dejstva, ki ga je napisal.[/quote]
Špekuliranje in pametovanje pa res ni nobeno dejstvo. 🙂
Je samo izraz njegove nestrpnosti.

Zakaj ne omenite tudi dejstva da če sprejemamo ”begunce” delamo ravno to kar načrtovalci ”begunskega” vala želijo od nas, tako kot je ”dejstvo” tisto zgoraj.

Cilj je uničenje bele rase, čimprej, to je dejstvo, humanizem pa k temu spodbuja in peta kolona Evrope.

Belci so prispevali Svetu največ napredka vse od kulture, umetnosti, glasbe, pa tja do slabših zadevic kot je WMD orožja itd…. ampak vse to ali velika VELIKA večina je plod bele rase, ne indijancev, ne črncev, ne rumenokožcev še najmanj pa Islama in Mohamedove ideologije….

Tudi to je dejstvo, pa se humanisti in obregnete ob taka dejstva, da je sprejemanje beguncev ravno delovanje ZA točno to kar Watamaroo piše in kar ti potrjuješ….

Ali smo morda malo selektivni pri teh dejstvih?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je samo izraz njegove nestrpnosti.[/quote]

vedno toleriram nestrpnost do nestrpnih.

In si domišljaš, da si kaj boljši od nestrpnih. 🙂

In si domišljaš, da si kaj boljši od nestrpnih. :)[/quote]

Absolutno. Manj zakompleksan, manj butast, manj prestrašen in predvsem neplačan.

In si domišljaš, da si kaj boljši od nestrpnih. :)[/quote]

Absolutno. Manj zakompleksan, manj butast, manj prestrašen in predvsem neplačan.[/quote]
Plačani nestrpneži imajo vsaj korist od tega. So plačani. 🙂
Ti pa nimaš od tega nič, saj še vedno v sebi nosiš nestrpnost in se obremenjuješ.
Eni zagovarjate belo, drugi pa črno.
Šteje pa le korist od zagovarjanja.

V Belgiji je zaprt nakupovalni center, podzemne, v četrti je cel bataljon vojakov in specialcev, to je Evropa po meri humanistov ki žćivijo v utopiji, in se potem utopija brezmejne družbe in držav in neidentificiranega sprejemanja kvazi beguncev pretopi in zmeša z realnostjo.

Ker vam Švedska ni dovolj za prikaz kaj bo čez 10 let po celi EU rabite še nekaj več 🙂

Aja, zgolj naključje seveda, da gre spet za četrt s skoraj izključno muslimani.

Danes pred 20 leti je bil podpisan Daytonski sporazum, in danes se vidi kakšna greznica islamizma je postala BIH

Dokler je bila BIH pod Beogradom je v Bosni cvetela multikulturnost kot nikjer po svetu.Čim so v BIH prevzeli komando muslimani je iz BIH nastala katastrofa ki traja še dan danes…

Sodržavljani, se že veselite, ko bomo poslali 5 inštruktorjev v Mali. V Mali, nam skoraj tako bratsko državo, kot je bil Afganistan. Je treba pomagat, pravi Borat. In državni zbor norcev mu ploska.

Za Bruselj razglasili najvišjo stopnjo nevarnosti terorističnih napadov

Kako lepa je ta nova EU po meri humanistov ki pomagajo švercat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, kaj bi naredil s slovensko džamijo? Mislim, džamijo v sloveniji oz. ne vem kako naj se izrazim, da bo politično korektno. Težko je hoditi po tem minskem polju politične korektnosti a hkrati priti do cilja kaj bi rad povedal/vprašal:D

S tem, ko postavljamo ograje, omejujemo prost pretok ljudi. S tem, ko jim zanikamo pravico do vstopa v državo, zanikamo pravo. S tem, ko vse to počnemo, zanikamo človekove pravice. Strah nas je nas samih, in ne islamizacije. Mi ne vemo, kdo smo. S tem, s čimer se mora Evropa danes ukvarjati, je iskanje lastne identitete.

Marjana Harcet, doktorica religiologije, o strahu pred islamizacijo. Med drugim gospa vzpodbuja h kršenju uradnih zakonov in to reklamira in propagira RTV.

A mi lahko kdo napiše kje je prost prehod meje človekova pravica? 🙂

Oboroženi vojaki na ulicah Evropskih mest, kot v najbolj nerazvitih državah Afrike. to je rezultat vaše multikulti.

Evo BRAVO

18yo UK teenage girl becomes 1st to be prosecuted for…fighting AGAINST Islamic State
18 letno dekle iz UK bo prv ki bo obsojena KER SE JE BORILA PROTI Islamic State = ISIS

https://www.rt.com/uk/322976-girl-pkk-kurdistan-join/

21 mesecev zapora zaradi tega ker se je borila proti ISIS!

Če pustiš stežaj odprta vrata stanovanja se ti notri vselijo narkomani, brezdomci, pajki, ščurki in ostala golazen. Poleti pa imajo nekateri še okna zamrežena proti komarjem.
Pri odprtih mejah je podobno….

Humanisti imajo marsikaj skupnega s psihopati. Jih boli k. za Švedsko, pa Belgijo, za sodržavljane…
Vidijo samo sebe in lastno strpnost.

“A Palestinian poet has been sentenced to death by a Saudi Arabian court for allegedly abandoning his Muslim faith, Human Rights Watch reports. “
https://www.rt.com/news/322971-poet-death-sentence-saudi-arabia/

To je Islam 🙂

Je samo izraz njegove nestrpnosti.[/quote]

vedno toleriram nestrpnost do nestrpnih.[/quote]

Torej smo vsi lepo nestrpni. Vključno z menoj. :-))
Lepo, da se enkrat strinjamo. :)))

Mislim, da sem vam enkrat že napisal kaj se bo zgodilo, ko se ljudi začne obravnavati individualno. Ne glede na vero, raso, spol… torej ocenjevanje njihovih dejanj kot posameznika in ne kot del nekega imaginarnega kolektiva, ki se bazira na veri, rasi, spolu ali katerem koli drugem črednem pojmu, kjer jih vse zmečemo na kup in ocenjujemo po dejanjih največjih psihičev, zafrustrirancev, bedakov in asocijalnih kretenov. Seveda ne pozabimo svojih ocenjevati po merilih največjih genijev, filantropov, pacifistov, strpnežev…
No do takrat pa… “Za ideale ginu budale”

PS
Robi, ob tako očitni manipulaciji, kot si jo potegnil kot David Copperfield iz klobuka pač ne morem biti tiho. Na osnovi takšne manipulacije in iskrivljene resnice so pač nekateri celo pripravljeni skrajšati za glavo nedolžnega človeka, ki se mu pripisuje nekaj, kar dejansko ni izgovoril v kontekstu in namene, kot se mu pripisuje. Jebi ga, lahko me tudi ustreliš. Spremenit me ne moreš :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ampak, da se muslimani tudi borijo proti ISIS-u? Kako je to mogoče? To vendar ne gre skupaj s tvojo filozofijo.

Ilegalci, ki na vsak način, po potrebi tudi s silo, želijo ilegalno prečkati mejo, niso nedolžni.
In da tisti ilegalec, ki je drugega ilegalca zabodel, dobi le pogojno “kazen” in lahko gre svobodno naprej, je odsev bolane strpnosti, ki vodi k množičnemu nasilju.

V določenih primerih morda nestrpnost niti ni tako slaba. Kot nekakšno kolektivno nestrpnost bi lahko štela tudi prepoved nacizma in nošenja nacističnih simbolov po celi EU (Matkič in Robi se bosta s tem verjetno absolutno strinjala). Žal je ta “nestrpnost” bolj kot ne formalna, drugače se ne bi toleriralo toliko raznih naci skupin in tudi matkičev in Robijev. Prav za to se mi v tej situaciji ne zdi nič narobe, če je kdo nestrpen tudi do tistih, ki so (posredno ali neposredno) plačani od ISIS-a, da širijo strah in sovraštvo generalno do muslimanov in islama ter s tem še dodatno vzpodbujajo ekstremistične napade po EU.

Če ilegalno prečkaš mejo nisi več nedolžen človek… no lahko se kregaš da dokler nisi obsojen nisi kriv, vendar ker si zasačen na mestu s policijo je to enako kot kaznovanje na mestu zaradi prehitre vožnje ipd. brez sodnika, torej si kriv.

Ilegalci, ki na vsak način, po potrebi tudi s silo, želijo ilegalno prečkati mejo, niso nedolžni.
In da tisti ilegalec, ki je drugega ilegalca zabodel, dobi le pogojno “kazen” in lahko gre svobodno naprej, je odsev bolane strpnosti, ki vodi k množičnemu nasilju.[/quote]

Mislim, da sem svoje mnenje o teh problemih že povedal. Magična beseda je individualna obravnava in spoštovanje zakonov. Predvsem pa ugotavljanje upravičenosti vstopa v državo ali države Šengenskega območja v skladu z zakoni in konvencijami. Do tukaj sem prekleto na strani tebe in Matkiča. Naprej pa se diametralno razhajamo, ker pač ne pristajam, da je treba zaradi tega celotno populacijo muslimanov etiketirati kot nevarno za preživetje naše rase, vere, načina življenja ali česar koli že.

Vedno bom mnenja, da je večja nevarnost, da nas iztrebi kakšen virus iz skrivnega laboratorija katere od vojsk (ki kao ne razvijajo in nimajo takšnega orožja) kot pa da nas bodo potamanili musliči, marsovci ali kdor koli že, ki je en malce drugačen od nas.

Poglej nas slovence. Skozi zgodovino nas je jebal in iztrebljal vsak, ki je imel pet minut cajta (tako tuji kot domači), pa smo še vedno tu. Un mali naci z brki in prečko se je sred Maribora drl, kako mu naj to deželo naredijo spet nemško. Ja hudiča no… še vedno lahko v Mariboru slišim prijetno slovensko govorenje z mariborskim dialektom. Ma ni mu ratal, tko kot pred njim ne že marsi komu drugemu.
Tako tudi vsem tistim prfuknjenim salafistom in samorazfukancem (ne pa muslimanom na splošno), ki v imenu islama grozijo, da bodo tukaj naredili nekakšen muslimanski kalifat samo z nasmeškom sporočam… “You and what army?”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ampak, da se muslimani tudi borijo proti ISIS-u? Kako je to mogoče? To vendar ne gre skupaj s tvojo filozofijo.[/quote]

Sem kdaj napisal da se ne? Nikdar nisem enačil muslimanov z ISISom, jaz dobro vem da se šiitski muslimani Od Iraških milic, hezbolaha, Iranske garde in SAA borijo proti ISISu….

To sta dve ločeni zadevi ki jih ti načrtno družiš da bi me prikazal ksenofobnega. Jaz dobro vem da niso vsi muslimani teroristi, tudi dobro vem da niso vsi slabi ljudje, globalno gledano, AMPAK ko pa pride do migracije in porasta tuje vere v prostoru Evrope pa enačim vse muslimane tukaj, ne zato ker bi bili vsi slabi ljudje ampak ker Islam kot vera in politična ideologija v današnjem času in prostoru ima največ potenciala da rezultira v skrajnih in nasilnih oblikah… to je evidentno skozi dejansko stanje v Evropi te dni.

Nacistični simbol je le simbol, kot je simbol Che Guevare simbol nečesa, bistvo je ideologija, ki je ni moč prepovedati, ker se širi drugače, tako kot je simbol državnega grba spet neki simbol, ampak če ti gledaš simbol in ob njem ne čutiš ničesar, pa najsi gre za kljukasti križ, državni grb, ali Che Guevaro, potem je to le prazna zadeva. Šele ko povežeš negativna čustva ob nekem simbolu postane tebi negativen, ampak negativna čustva bodo razumni ljudje imeli samo ob nečem kar so doživeli, jaz ob nacističnem simbolu ne čutim ničesar, tako kot ga večina živečih nikoli ni občutila je ta nestrpnost vedno bolj izključujoče plod nekega nezavednega vzorca in demonizacije. Ampak tudi to se bo pozabilo s časom, čez par generacij. Nekoč so verjetno nekateri ljudje enako nestrpnost in strah čutili pri znaku Rimskega Imperija… Pa potem Otomanskega cesarstva itd itd itd….

V zgodovini se je dogodilo ogromno genocidov, Hitlerjev je le pljunek v morje… Če že bi morali podoben gnus in nestrpnost čutiti ob simbolu Turčije ki izvaja ali je izvajala enak genocid, pa ga ne kajne? Ker te tega niso naučili. Zato se v teoriji absolutno strinjam v praksi pa menim da nepravična obravnava ki prepoveduje en statusni simbol (v tem primeru Hitlerjev grb ali grb nacistične Nemčije) po drugi strani pa ob podobnih dejanjih ne prepovemo grba Turčije pomeni za mene le hinavščino in dvoličnost Evrope in EUja

In da tisti ilegalec, ki je drugega ilegalca zabodel, dobi le pogojno “kazen” in lahko gre svobodno naprej, je odsev bolane strpnosti, ki vodi k množičnemu nasilju.[/quote]

Mislim, da sem svoje mnenje o teh problemih že povedal. Magična beseda je individualna obravnava in spoštovanje zakonov. Predvsem pa ugotavljanje upravičenosti vstopa v državo ali države Šengenskega območja v skladu z zakoni in konvencijami. Do tukaj sem prekleto na strani tebe in Matkiča. Naprej pa se diametralno razhajamo, ker pač ne pristajam, da je treba zaradi tega celotno populacijo muslimanov etiketirati kot nevarno za preživetje naše rase, vere, načina življenja ali česar koli že.

Vedno bom mnenja, da je večja nevarnost, da nas iztrebi kakšen virus iz skrivnega laboratorija katere od vojsk (ki kao ne razvijajo in nimajo takšnega orožja) kot pa da nas bodo potamanili musliči, marsovci ali kdor koli že, ki je en malce drugačen od nas.

Poglej nas slovence. Skozi zgodovino nas je jebal in iztrebljal vsak, ki je imel pet minut cajta (tako tuji kot domači), pa smo še vedno tu. Un mali naci z brki in prečko se je sred Maribora drl, kako mu naj to deželo naredijo spet nemško. Ja hudiča no… še vedno lahko v Mariboru slišim prijetno slovensko govorenje z mariborskim dialektom. Ma ni mu ratal, tko kot pred njim ne že marsi komu drugemu.
Tako tudi vsem tistim prfuknjenim salafistom in samorazfukancem (ne pa muslimanom na splošno), ki v imenu islama grozijo, da bodo tukaj naredili nekakšen muslimanski kalifat samo z nasmeškom sporočam… “You and what army?”[/quote]

Ok, praviš da se do tja z nama in nama podobnimi strinjaš, prav, ampak to ni dovolj, zdaj je potrebno najti rešitev, ampak rešitev je evidentno le uporaba sile za zavarovanje meja in ilegalnih prehodov. Tu pa se potem več ne strinjaš verjetno, ker boš dejal da to ni način, ampak tisoče let so se meje branile z orožjem vi bi pa zdaj branili mejo z besedo in nasmehom. To tako ne funkcionira

Poglej, Islam in muslimanska vera je v osnovi negativistična, namreč že za IZSTOP iz te vere je predvidena kazen SMRT… mar ni to absolutistično? Ni to v stilu najboljših diktatorjev zgodovine človeštva, varianta če nisi z nami si proti nam in boš umrl….

Kako lahko drugače etikiraš cel Islam in ljudi ki ga verujejo če ne skozi to enostavno dejstvo o izstopu ki ni mogoč. Smrtna kazen ker začneš mislit drugače kot narekuje ”sveta knjiga” je osnova muslimanskega načina. To da je nekaj tisoče ali milijonov muslimanov dobrih ljudi ki Islam razlagajo drugače ne spremeni dejstva da je osnova Islama diktatorska… celo bolj kot krščanska, kajti iz Cerkve se lahko ”izpišeš” tudi če si krščen… za ostale vere ne vem.

To da so Bosanski muslimani bolj Evropski kot pravilno muslimanski ne pomeni da ne moreš Islama etiketirat kot ga. Tudi nekateri nacisti so bili dobri ljudje, ali mar ne? Mogoče so resnično želeli dobro. Pa vseeno rečemo da je nacizem generalno slab in ga etiketiraš NEGATIVNO, nikoli ne rečeš da ne smemo nacizma tako etiketirat, morda pa je bil kak dober nacist in human med njimi…

Problem je v osnovah Islama ki dajejo preveč podlage in nagovarjaju k preveč militantni ideologiji širjenja vere tudi z nasiljem in strogih načel ki posegajo na področje zakonov (šeriatsko pravo) in goreči verniki bodo kršili dejanski zakon zaradi vere, kar je osnova za anarhijo in verski fundamentalizem ki pa prinaša samo nazadnjaški način življenja.

In dokler ne bo Islam reformiran in bo odstranil znake in zapovedi ki se tičejo pravnih okvirjev in bo postal le vera v Alaha, in preroka Mohameda (pa še tu je debata, glede na to da veruješ v pedofila :)) izključena iz zapovedi v življenju (pravni del) šele takrat se bomo lahko začeli pogovarjat o tem kako so muslimani OK…..

Povej mi zakaj imamo največ problemov z muslimani, zakaj se Budisti ne razstreljujejo? Zakaj ne Hindujci? Zato ker vera uči tam drugače, miroljubno, v Islamu pa militantno. To je glavni del, določen odstotek vpliva pa ima tudi dejstvo da so to še ljudje mentalno v srednjem veku…. zdaj pa si predstavljaj da Srednji vek Evrope jutri uvoziš v Evropo današnjega časa, kakšen kaos bi to bil 🙂

Matkič…
Meje so se v zgodovini prestavljale in se bodo prestavljale tudi v prihodnosti. Včasih mirno s širitvijo kakšnega območja (recimo EU), včasih pač z vojno, dokler se bodo ljudje še hoteli pobijati med seboj za kos zemlje in vojne dobičkarje.
In misim, da si že zdavnaj sam ugotovil, da bi se določena politika okoli mej EU morala izvajati že v grčiji. In sedaj, ker nočejo grki in niti hrvati kot kandidati za Šengen, naj pa mi na slovenskih mejah branimo EU in njeno zakonodajo? Se ti ne zdi, da nimamo niti dovolj folka, niti resursov. Zakaj bi mi morali biti bolj papežki od papeža? Torej če drugi vozijo dalje… ma naj vozijo tudi naši. Škoda le, da ne kasirajo, kot to počno vsi južno od nas. :-))

Kar se tiče muslimanov si že omenil, da se med seboj razlikujejo določene ločine. Dokler se šiiti in suniti ter kurdi med seboj dajejo in pobijajo kot nori mislim, da imajo sami s seboj dovolj dela in to v imenu istega boga in religije. Torej ti muslimani le niso takšna uniformna “armada”, da bi se mi morale pred njimi tresti gate. Predvsem pa jim manjka “vrhovni poveljnik”, ki bi vso to hudo armado vodil. V principu so kot razpuščena banda, kjer vsak lokalni desetar ukazuje svoji mini armadi in je nenehno v sporu in vojni s sosednjim lokalnim desetarjem. Vsi berejo isto knjigo, pa si jo drugače razlagajo. Sedaj ko so eni kljukci zasedli področje puščave v velikosti dveh slovenij in imajo kao 30k norcev bodo pa zasedli celo evropo, svet, osončje in rimsko cesto? Pajade. :-)) Meni torej delujejo bolj kot bav-bav za strašenje.

Če si za spoštovanje zakonov, potem ne toleriraš množičnega ilegalnega priseljevanja.
Tudi jaz ga ne. Seveda pa ste nekateri spet to posplošili, kot da sovražim vse Muslimane. Nimam nič proti Muslimanom, če Musliman pride sem na legalen način in s potnim listom, kot vsi ostali.
Ne zdi se mi prav, da se jim dopušča vso to množično migracijo ( za kar niso krivi sami ilegalci, ampak naša politika), ki pa ni nič drugega kot Islamizacija, ki bo postopoma vodila do prevlade Muslimanov in uvedbe njihove bolane religije.
Sem proti vsaki organizirani religiji. Res pa je, da naša RKC nima več takšnega vpliva, kar je v bistvu omogočilo nek napredek in razvoj znanosti.
Saj religija človeka ohranja na primitivni ravni, ker mu zapoveduje vero v neke bedarije, ki si jih je izmislil nek človek pred par tisoč leti.

Primerjava je povsem nerealna.
Saj primerjaš nekega posameznika ali skupino ljudi, s temu migracijami in Muslimani, ki imajo ženske le kot stroj za rojevanje.

Poglej, to da Grčija NE izvaja mejne politike tebi ali nam ali Sloveniji ne daje alibija da ne izvajaš LASTNE zapisane zakonodaje, se strinjaš? A torej če sosed krade nekaj iz trgovine to pomeni da zakaj bi bila midva ”bolj papeška od papeža” in bi plačevala na blagajni? Je to tvoj edini zagovor ZAKAJ ne spoštujemo zakonov? Ker jih drugi ne?

A ni to nekako na nivoju osnovne šole ali morda kar vrtca? Če on lahko bomo pa še mi 🙂

Če tvojo razmišljanje posplošim na vse, potem je jutri anarhija, ker vsak lahko najde nekaj kar drugi ne delajo ali se ne držijo kot bi bilo predpisano torej zdaj tudi oni lahko tak kajne? Folka je dovolj resursov tudi, samo uporaba je napačna, tu pa se ne boš več strinjal, namreč glede na to da nas to švercanje stane skoraj milijon na dan ti naj povem da stane en mete cca 1€, orožje imamo, vojake pa tudi ki so izurjeni, torej, bi lahko bilo ceneje in zakonsko efektivno, kar za trenutno stanje ne moremo rečt da ima podlago v zakonih, varovanje meje z orožjem pa je legalna in legitimna pravica vsake države če nekdo poskuša po besedi NE MOREŠ nasilno vstopit, se ti ne zdi?

Jaz se njih kot vojske ki je uniformirana sploh ne bojim niti me ne okupira v mislih, vsako Islamsko armado ki bi jo postavil kdorkoli na noge bi Ruska ali Ameriška ali NATO vojska enostavno zradirala v prafaktorje, ampak dokelr so to uniformirani ljudje z jasno bojno črto…. Kot vidiš je pri teh teroristih NATO organizacija kot osnovnošolski amater ki ne zmore ubraniti Evropejcev čeprav jo financiramo….

Ampak to niti ni glavni problem, glavni problemv v dolgoročni zadevi je to, da skozi ilegalni imigracijo uvažamo točno to kar je Robi poimenoval stroje za rojevanje oz. mentaliteto moških ki bi samo štepali otroke. Kar je najhuje je to, da je to produciranje tujerodne vrste in ”way of life” ljudi financirano iz davkoplačevalskega denarja skozi socialne transferje. In to je tisto kar mene najbolj moti (zraven kršenja zakonov)

Če po domače povemo, mi plačujemo vsak mesec, da se eni lenuhi množijo in učijo svoje otroke sredi Evrope neke drugačne vrednote in vero, medtem ko jaz hodim v službo in meni podobni tuhtajo če bi imeli enega otroka ker mu želijo nudit standard.. To se mi zdi neumno in destruktivno za našo civilizacijo… tako v smislu kulture in Evropskega načina življenja (pa pustmo zdaj ocene kako dober ali slab je) kot iz strani čiste ekonomske logike, kjer neki ljudje iz druge dežele pridejo k nam cuzat ekonomske dobrote (pa pustmo spet tu kolonizacijo pred X sto ali tisoč leti, ker noben danes živeč ni kriv in odgovoren za tole kolonizacijo zato tudi mi nismo nič dolžni, kot Turki niso nič dolžni zaradi 500 let Otomanskega nasilja po krščanskih deželah kajne?)

Demokaracija je zelo zanimiv način vladanja ljudstva, ampak kar se nekateri ne zavedajo je to, da ko manjšina postane večina (muslimani) se bodo med njimi našli enaki patroni kot na Bližnjem vzhodu le da bodo tu skozi demokracijo in volitvami naredili deželo takšno kot je tam doli, rezultat bo spet enak kot tam doli, VOJNA in kaos… Jaz pravim naj ljudje odločajo, in to bi v tem primeru držalo enako, apak problem je ker ljudi ki smo tukaj ni nihče vprašal če si želimo tega kar se dogaja in zato bo nastal sod smodnika sredi Evrope, že spet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close