Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Svet Matkič evo ti o tem se govore…
https://www.youtube.com/watch?v=JquXlQTBWOo

Svet Matkič evo ti o tem se govore…
https://www.youtube.com/watch?v=JquXlQTBWOo%5B/quote%5D

Bolj se manjšine (socialno, gospodarsko, politično) izključujejo in potiskajo na družbeni rob (gete), manj so ‘integrabilne’, boljšo podlago dajejo skrajnežem za novačenje novih privržencev. Le nezadovoljen in razočaran človek, ki nima nobene moči, je ubobožan, zaničevan, se vključuje v skrajna politična in religiozna gibanja, ker nima kaj izgubiti – namreč tam dobi vsaj nekaj: občutek pripadnosti, osebne vrednosti, da ni nihče.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matkičar, evo tole je pa suho zlato zate:
https://www.facebook.com/faisalsalmutar/posts/906729506085781

pa kaj se spet zgovarjaš na deda, ki si mu še nedolgo nazaj odrekal pravico do življenja, ker kot upokojenec menda samo zažira proračunska sredstva in zaseda stanovanje, ki bi moralo pripasti tebi kot še produktivnemu članu družbe?

Ni država in družba kriva da se tip počuti nesprejeto, če je opica, One je govoril nekaj o družbenih nenapaisanih pravilih, če se jih baje ne držiš te družba izloči ali ne sprejme, torej si je kriv sam kajne?

Kaki zgovarjam, povem ti primere ljudi ki so državi nekaj dali, ti ilegalci samo jemljejo, kaj mešaš spet vse skup zato ker vidiš da nimaš argumentov. Še vedno mi povej zakaj bi tam morali sumljive ljudi zapirat ker so ”stari znanci” policije tu pa ilegalcem daješ blagoslov po sprejemanju BREZ varnostnih pregledov!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkičar, evo tole je pa suho zlato zate:
https://www.facebook.com/faisalsalmutar/posts/906729506085781%5B/quote%5D

Valda, to je logika Booma in ostalih, pa če bodo pol Evrope pobili bo Boom in One ali kdorkoli razlagal kako smo mi krivi, pa smo res, ampak ne zato kar onadva pišeta, ampak ker jih ne streljamo na mejah 🙂 Ker ne prepovemo Islam v EU, in ga izobčimo, kdorkoli je musliman če te odkrijejo letiš v 24 urah in odvzem državljanstva, ker pasivno podpiraš nasilno religijo, no če pomislim bolje bi tak naredil kar za vse religije 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni država in družba kriva da se tip počuti nesprejeto, če je opica, One je govoril nekaj o družbenih nenapaisanih pravilih, če se jih baje ne držiš te družba izloči ali ne sprejme, torej si je kriv sam kajne?

Kaki zgovarjam, povem ti primere ljudi ki so državi nekaj dali, ti ilegalci samo jemljejo, kaj mešaš spet vse skup zato ker vidiš da nimaš argumentov. Še vedno mi povej zakaj bi tam morali sumljive ljudi zapirat ker so ”stari znanci” policije tu pa ilegalcem daješ blagoslov po sprejemanju BREZ varnostnih pregledov![/quote]

Jaz pravim, da je treba ekstremiste pač zapret. Očitno si ti proti, ker se tudi sam čutiš ekstremista in bi zato tudi njih puščal na svobodi. Ti pa praviš, da je treba vse pobit, ker so potencialni ekstremisti. Vendar, s čim bi pa potem ti opravičeval svoj ekstremizem? A ja, pol bi ti najbrž spet prav prišli upokojenci, invalidi in generalno vsi, ki koristijo proračunska sredstva. :-))

Rano tako bodo morali nekaj delati, ravno tako bodo morali trošiti kot vsi ostali in s tem prispevali v bdp.
V čem bo sploh razlika?

Aha, razčlovečenje je potrebno zato, da se jih izolira, da bomo vedeli koga je treba streljati, ožigosati, pozapreti… zgolj zato, ker so “potencialno nevarni”.
In taki kot si ti in Robi nasedate očitnim provokacijam, ki so namenjene temu, da se spet krepi in zavlada fašizem…

Nekoliko širša slika zakaj vse to kar sedaj počnemo in kar počne Francija, ne rešuje krize ampak jo samo še zaostruje:

http://radioprvi.rtvslo.si/2015/11/cigave-so-clovekove-pravice/

Rano tako bodo morali nekaj delati, ravno tako bodo morali trošiti kot vsi ostali in s tem prispevali v bdp.
V čem bo sploh razlika?

Aha, razčlovečenje je potrebno zato, da se jih izolira, da bomo vedeli koga je treba streljati, ožigosati, pozapreti… zgolj zato, ker so “potencialno nevarni”.
In taki kot si ti in Robi nasedate očitnim provokacijam, ki so namenjene temu, da se spet krepi in zavlada fašizem…[/quote]
Lahko se gremo zdaj tu igrico, kaj je bilo prej, ali kura ali jajce. Pa ne bomo nikamor prišli.
Za primerjavo lahko vzamem naše cigane, ki so prav tako potisnjeni na rob družbe in ti boš povedal ,da je kriva družba, ker jih zapostavlja in jim ne pusti se integrirati, oni pa zato ostajajo nasilni, ker jih kao družba ne sprejme.
Mogoče res kdo posplošuje in trdi, da so vsi cigani pač cigani in kradejo….A po drugi strani pa morajo tudi cigani sami nekaj narediti in pokazati interes, da se integrirajo, ne samo še naprej izkoriščati sistem, se ploditi in biti zvest svojim navadam in tradiciji.
Država jih sama po sebi ne diskriminira, pravzaprav imajo še več pravic, kot pa navadni državljani. Mogoče se zato tudi nočejo integrirati, ker bodo izgubili svoje privilegije in pravice do kršenja zakonov.
In podobno bo z večino teh ilegalskih migrantov, ki že zdaj prihajajo sem le zaradi pravic in tega, kar jim bo država dala, sami pa ne bodo imeli nikoli želje po integraciji.
In ko bodo kradli in posiljevali, boš rekel, da smo krivi mi, ker jih nismo sprejeli…Bedarija in eno samo nabijanje krivde in poveličevanje neodgovornosti.
In zato ne bo nič bolje.

Tale One razmišlja prav po babje, težko mi ga je brat. Še vse kar je napisu do zdej je blo za skozlat.

V čem bo sploh razlika?

In taki kot si ti in Robi nasedate očitnim provokacijam, ki so namenjene temu, da se spet krepi in zavlada fašizem…[/quote]
Lahko se gremo zdaj tu igrico, kaj je bilo prej, ali kura ali jajce. Pa ne bomo nikamor prišli.
Za primerjavo lahko vzamem naše cigane, ki so prav tako potisnjeni na rob družbe in ti boš povedal ,da je kriva družba, ker jih zapostavlja in jim ne pusti se integrirati, oni pa zato ostajajo nasilni, ker jih kao družba ne sprejme.
Mogoče res kdo posplošuje in trdi, da so vsi cigani pač cigani in kradejo….A po drugi strani pa morajo tudi cigani sami nekaj narediti in pokazati interes, da se integrirajo, ne samo še naprej izkoriščati sistem, se ploditi in biti zvest svojim navadam in tradiciji.
Država jih sama po sebi ne diskriminira, pravzaprav imajo še več pravic, kot pa navadni državljani. Mogoče se zato tudi nočejo integrirati, ker bodo izgubili svoje privilegije in pravice do kršenja zakonov.
In podobno bo z večino teh ilegalskih migrantov, ki že zdaj prihajajo sem le zaradi pravic in tega, kar jim bo država dala, sami pa ne bodo imeli nikoli želje po integraciji.
In ko bodo kradli in posiljevali, boš rekel, da smo krivi mi, ker jih nismo sprejeli…Bedarija in eno samo nabijanje krivde in poveličevanje neodgovornosti.
In zato ne bo nič bolje.[/quote]

Ko že ravno omenjaš cigane: problemi z njimi so menda na Dolenjskem. V Prekmurju pa ne. Kako to, saj gre v obeh primerih za cigane? In kakorkoli obrneš, delno je odgovornost glede prilagajanja vedno tudi v tem kako okolje sprejema neko manjšino. Z že apriornim zavračanjem in predsodki se doseže kvečjemu nasprotno.

Še dodatek k mojemu vprašanju glede ciganov: ali nisi prav ti od nekje iz dolenjskih koncev?

In kaj ima to veze, s katerega konca sem ?
Pa to po tvojem pomeni, da so Prekmurci boljši ljudje, kot pa Dolenjci ? 🙂
Bolj kot cigani kradejo, bolj so si ljudje sami krivi. Večje bedarije pa že dolgo nisem prebral. 🙂

Ko že ravno omenjaš cigane: problemi z njimi so menda na Dolenjskem. V Prekmurju pa ne. Kako to, saj gre v obeh primerih za cigane? In kakorkoli obrneš, delno je odgovornost glede prilagajanja vedno tudi v tem kako okolje sprejema neko manjšino. Z že apriornim zavračanjem in predsodki se doseže kvečjemu nasprotno.[/quote]

Ti si res pravi boomBAR.

Bolj kot cigani kradejo, bolj so si ljudje sami krivi. Večje bedarije pa že dolgo nisem prebral. :-)[/quote]

Ja, kaj pa se sedaj čudiš? Ali ni to ravno tvoja filozofija, ko gre za Evropejce in Arabce? A oni so “vsi glih” in slabši od nas, nas bi se moralo pa ocenjevati posamezno, al kako?

Imaš pa tudi neverjeten dar branja kar ni napisano, na vprašanje pa še vedno nisi odgovoril.

Bolj kot cigani kradejo, bolj so si ljudje sami krivi. Večje bedarije pa že dolgo nisem prebral. :-)[/quote]

Ja, kaj pa se sedaj čudiš? Ali ni to ravno tvoja filozofija, ko gre za Evropejce in Arabce? A oni so “vsi glih” in slabši od nas, nas bi se moralo pa ocenjevati posamezno, al kako?

Imaš pa tudi neverjeten dar branja kar ni napisano, na vprašanje pa še vedno nisi odgovoril.[/quote]
In primerjava Prekmurcev z Delenjci, je enakovredna primerjavi Evropejcev z Arabci ? 🙂

Odgovoril sem s vprašanjem. Ker ne vem, zakaj bi moral komu odgovarjati kje živim.
To je anonimen forum.

Imaš pa tudi neverjeten dar branja kar ni napisano, na vprašanje pa še vedno nisi odgovoril.[/quote]
In primerjava Prekmurcev z Delenjci, je enakovredna primerjavi Evropejcev z Arabci ? 🙂

Odgovoril sem s vprašanjem. Ker ne vem, zakaj bi moral komu odgovarjati kje živim.
To je anonimen forum.[/quote]

Ne. Je pa po tvojem okusu – vsegliharska. Mislil pa sem na vprašanje glede težav s cigani na Dolenjskem in v Prekmurju.

Tukaj si lahko pogledate komu s svojimi stališči v resnici pomagata:

[youtube]dmKpm_9BtHc[/youtube]

V čem bo sploh razlika?

Te pravice niso od “včeraj”. Če je tako kot ti trdiš, da prihajajo zgolj zaradi pravic, je čudno, da so šele sedaj prišli…
Ti ljudje prihajajo, ker jim je nekdo razfu*al njihovo državo/regijo in ne zato, ker bi jih tu čakale tako mamljive pravice, da bi šli zapustit svoje domove in šli peš v “obljubljeno deželo”.

In bolj kot bomo grobo ravnali z njimi, večji odpor bodo imeli do nas in lažje bo novačiti ljudi za isis in terorizem.

Ne vem kaj se je dogodilo s tabo, sem te imel za nekoga s širšim obzorjem…. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Muslimanska propaganda. 🙂

Nič ni čudno. Prihajali so že prej, vendar je večina morala počakati ,da jih Merklca povabi in jim nameni “dan” odprtih vrat. Tam dol pa Američani organizirajo migracije, jim delijo denar ter vse potrebne informacije okrog najkrajših poti in sociale.
Da je razlog vojna, je bedarija in le posledica opranoglavosti s strani naših lažnivih medijev.
Prihajajo iz Afrike, Pakistana, Afganistana….Iz Sirije, kjer je vojna, pa le manjšina.

Kakšna naivnost. 🙂

Pa naj doma bodo, če jih ne maramo. Zakaj bi jih sploh morali ?
Če jih ne bomo sprejeli, se jim podredili, nas bodo pa pobili…Vau, kakšna pametna filozofija in ideja za “lepo” prihodnost, kjer vse temelji na grožnjah in nasilju. Bomo pač dobili še tu tipični Arabski svet in vojne….

Muslimanska propaganda. 🙂

Nič ni čudno. Prihajali so že prej, vendar je večina morala počakati ,da jih Merklca povabi in jim nameni “dan” odprtih vrat. Tam dol pa Američani organizirajo migracije, jim delijo denar ter vse potrebne informacije okrog najkrajših poti in sociale.
Da je razlog vojna, je bedarija in le posledica opranoglavosti s strani naših lažnivih medijev.
Prihajajo iz Afrike, Pakistana, Afganistana….Iz Sirije, kjer je vojna, pa le manjšina.

Kakšna naivnost. 🙂

Pa naj doma bodo, če jih ne maramo. Zakaj bi jih sploh morali ?
Če jih ne bomo sprejeli, se jim podredili, nas bodo pa pobili…Vau, kakšna pametna filozofija in ideja za “lepo” prihodnost, kjer vse temelji na grožnjah in nasilju. Bomo pač dobili še tu tipični Arabski svet in vojne….[/quote]
Ja, če je pa tako potem je pa bolje, da jim mi prej pobijemo kot oni nas, nenasilno, ker naš svet ni tak kot Arabski.

Za koliko denarja bi pa ti odšel zdoma?

Sej ne vem, a si ti je čist skisalo al od kod take zaključke vlečeš?

[/quote]

Bedak!!

Australian newsreader Waleed Aly deconstructs and hits out ISIS
over Paris attacks, calls them weak on Channel Tens “The Project”

https://www.youtube.com/watch?v=dmKpm_9BtHc

https://en.wikipedia.org/wiki/Waleed_Aly

https://www.google.si/?gws_rd=ssl#q=Waleed+Aly

Muslimanska propaganda. :)[/quote]

Bedak

Australian newsreader Waleed Aly deconstructs and hits out ISIS
over Paris attacks, calls them weak on Channel Tens “The Project”

https://www.youtube.com/watch?v=dmKpm_9BtHc

https://en.wikipedia.org/wiki/Waleed_Aly

https://www.google.si/?gws_rd=ssl#q=Waleed+Aly

Niso Arabci overall slabši, ampak živijo v nekem drugem ”Svetu” in sistemu, z drugačnimi vrednotami in drugačno vzgojo, sploh glede žensk in sprejemljivega nasploh. In zato ko pridejo v naš sistem in civilizacijo in naše vrednote izpadejo nazadnjaški, nekulturni in necivilizirani… Nima Islam zastonj štetje let 600 let ZA nami, to je realnih 600 let zaostanka v civilizacijskem smislu, oni so leta 1.400 in nekaj…. No če pogledava kaj se je v 15 stoletju dogajalo ti naj omenim samo eno veliko prekretnico, padel je Konstantinopel, zadnji branik krščanstva pred Muslimani…. Takrat je še bil Križ v današnjem Istanbulu in največja in najlepša cerkev, kaj je danes vsi vemo 🙂

To je tako kot da bi danes nalifrali par staroselcev iz amazonskega pragozda in jih vrgli v Ljubljano živet…. kaj misliš kako nam bodo izpadli? Kot divjaki….. pa čeprav mogoče niso slabi ljudje, ampak so v nekem svojem času, neskladnem z družbo.

In za to nismo krivi mi, ker so oni divjaki iz pragozda in bi se tu tepli pa kršili zakone, ampak so krivi sami, oz. jim tako ustreza, in ni naša dolžnost da jih toleriramo v naših krajih.

Hah, milijonček ojrov pa spakiram včeraj 🙂 No glede na to da mi je zdravnica s prve roke povedala kako imajo eni šope evrov….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close