Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Humanisti bi se morali prilagodit situaciji “terrorists Welcome!” , vsi smo predvsem LJUDJE, ne vem zakaj bi morali teroristom prepovedat evropski standard in način življenja. Pustimo jim njihovo vero in razfukavanje v središčih, je treba spoštovat drugačnost.
A ne Senza, One itd….
/sarcasm off
Islamska skupnost v Franciji še zdaj ni javno obsodila pobojev… toliko o tem kako so miroljubni Muslimani oz večina… VEČINA se jih s tem strinja medtem ko uživajo privilegije kristijanov in ateistov ipd religij….
Stric Dolfe se obrača v grobu 🙂
Nemški časniki poročajo, da je bil načrtovan tudi ”masaker” na pariškem stadionu v času tekme Francija – Nemčija, vendar je ”hvala bogu” spodletel.
Tako kot je zahod nedavno uspel uničiti mir na bližnjem vzhodu se nam sedaj vrača kar smo mi/so naši voditelji sejali tam…
Ampak oni so sedaj presenečeni nad tem kar se trenutno dogaja v Franciji…. :O
A sami so podpirali terorizem na BV, ki je obesil Huseina in oklal Gadafija…
Obetajo se nove omejitve pravic in svoboščin in nov “svetovni red”. Oh, kako lepo…. 🙁
Tako kot je zahod nedavno uspel uničiti mir na bližnjem vzhodu se nam sedaj vrača kar smo mi/so naši voditelji sejali tam…
Obetajo se nove omejitve pravic in svoboščin in nov “svetovni red”. Oh, kako lepo…. :([/quote]
Jap upam da boš srečen, jaz prav privoščim da vse propade in gledate kako vam otroke posiljujejo musliči 🙂
Islamska skupnost v Evropi še zdaj ni obsodila terorizma svojih lakajev in sovernikov
Kako naj obsodijo islamske mučenike, ki so žrtvovali svoje življenje za stvar? točno tako kot piše v koranu. Če kdo misli, da islamska skupnost razmišlja kaj dosti drugače kot islamski radikalci, je v veliki zmoti.
Obetajo se nove omejitve pravic in svoboščin in nov “svetovni red”. Oh, kako lepo…. :([/quote]
Jap upam da boš srečen, jaz prav privoščim da vse propade in gledate kako vam otroke posiljujejo musliči :)[/quote]Ja vem, da si privoščljiv, zaradi takih kot si ti se vse to tudi dogaja
Čista zloba ni še nikoli storila nič dobrega.
Seveda, ko sem klical po redu in ostrem nastopanju na mejah sem bil fašist, nacist ksenofob islamofob, zdaj ko bodo začeli pokoli vaših bližnjih in posilstva se mi več ne bomo oglašali ostro ampak posmehljivo, to je za pričakovat.
fašist, nacist ksenofob islamofob…. to si še vedno in očitno boš tak tudi ostal :/[/quote]
spomni se na svojo dobroto musličem ko ti bodo posilili hčerke ker ne bodo imele rute ali pa ker bodo imele dekolteja ali pa minico/kiklco…..
Zabavno bo gledat obup ljudi kot si ti, ki bodo zapuščali svoje otroke v ta krut Svet in jih ne bodo mogli ubranit, ker so takrat prave branitelje mej in države zatirali z takšnimi besedami….
Če bi takšni kot si ti živeli skozi zgodovino Slovenije in bi jih bilo toliko kto vas je danes, Slovencev ne bi bilo, bili bi Nemci ali Srbi….
Uživaj svojo verzijo 21 stoletja, kjer bo nevarnost na vsakem koraku ti pa zakonsko niti orožja ne smeš met.
Ce se mene vprasa, so vsi ti begunci le crne figure, ki se po veliki sahovnici premikajo po zelji pescice mocnih igralcev iz ozadja, medtem ko za sahovsko mizo sedijo s korenckom in palico vodeni veliki politiki. Mi, sicer bele figure na tej sahovnici, pa se tezko upremo odzivu na informacije, ki nam jih servira kupljena novinarska srenja in razne uradne/placane institucije. Naj vas vprasam: “Ste kdaj pomislili, da se po sahovnici skrivaj premika se kdo drug v sluzbi mocnih igralcev? Saj za tajne sluzbe ste ze slisali, a ne? 🙂
fašist, nacist ksenofob islamofob…. to si še vedno in očitno boš tak tudi ostal :/[/quote]
spomni se na svojo dobroto musličem ko ti bodo posilili hčerke ker ne bodo imele rute ali pa ker bodo imele dekolteja ali pa minico/kiklco…..
Zabavno bo gledat obup ljudi kot si ti, ki bodo zapuščali svoje otroke v ta krut Svet in jih ne bodo mogli ubranit, ker so takrat prave branitelje mej in države zatirali z takšnimi besedami….
Če bi takšni kot si ti živeli skozi zgodovino Slovenije in bi jih bilo toliko kto vas je danes, Slovencev ne bi bilo, bili bi Nemci ali Srbi….
Uživaj svojo verzijo 21 stoletja, kjer bo nevarnost na vsakem koraku ti pa zakonsko niti orožja ne smeš met.[/quote]S tvojo smrtjo bo umrla tudi tvoja slo, ker ti nimaš nikogar za sabo. Stanovanje tvoje babice bodo zasedli musliči….ti praktično ne obstajaš. Tvoj muslim. vrstnik te je že davno prehitel.
Jaz ne trdim, da je vse to dobro,vem pa, da so to zakuhali taki kot si ti, ki prodajate/uresničujete napačno ideologijo (hedonizem), ki bo pokopala vse nas.
V to sem prepričan.
Žal si se zmotil, kdo pa pravi da ne bom skuril stanovanja in vsega, pa si naj pol rihtajo musliči 🙂 Morda se med njimi na stara leta razstrelim, kdo bi vedel, da dobijo malo lastne medicine 🙂
Točno to trdiš, ker trdiš da moramo zdaj mi sprejemat vse to na mejah ker smo kao mi krivi da so neke skupine ljudi bombardirale njihovo deželo…. NE, civilisti v Evropi niso in nismo krivi za nič od tega, tako kot mi bi se lahko uprli tudi oni pa so raje bežali mi pa bili tiho (no ste bili tiho ali so) kakorkoli Evropa ne nosi nobene krivde kot kolektiv držav…. krivdo nosijo strahopetci ki se za svoje države nočejo boriti ampak bežijo!
Daj, kot da bi krivili Ameriko za razpad Jugoslavije, in bežali, ne teritorialci so se borili.
Zdaj pa bejž učit dekleta svoja kako se privadit na Musliče in Islam… da bodo dobre v haremu, kakšna ironija ko zagovarjaš monogamijo 😛
HAHAHAHAHAHAHA, kakšna humana rasa, da pustijo starega fotra crknit samega ker iščejo boljši lajf…. je pa bla huda vojna v Sloveniji da niso mogli počakat ob njem kajne 🙂
Bravo humanisti, kar borite se za take!
Naši pa še kar ne streljajo na teroriste na mejah…. Kje so izredne razmere… a bo res moglo počit še v Ljubljani da se bo vojska zmigala?
Kje so stacionirana gnezda s pol palčnimi strojnicami? Kje je vojska, kje so slavne patrie??? Zakaj smo jih kupli če ne za take čase?
A Pahor pa Cerar še kar razmišljata?
Evo dokazano da je vsaj en terorist prišel čez Slovenijo, torej je tudi Slovenija odgovorna za bombni napad v Franciji, ker spušča skozi NEPREVERJENE LJUDI!
Kdaj se bodo države zbudile in prenehale spuščat ”beguncev” naprej? Tega terorista bi poslal Senzi ali Onetu domov za začetek…. no ali pa kakšnega podobnega, s polno orožja, nepreverjenega…. ker oni so za to da pridejo not čez mejo namesto da bi strelali na njih.
“Gre za zavržna dejanja zoper civilno prebivalstvo, zato jih najostreje obsojam. Svojcem in celotnemu francoskemu narodu izrekam iskreno sožalje. Trenutno so razmere v Sloveniji dobre, policija in drugi pristojni organi bodo storili vse, da takšne tudi ostanejo,” je po napadih v Parizu sporočila ministrica za notranje zadeve Vesna Györkös Žnidar.
kako so razmere varne, če ste mimo pravil Schengna, mimo mejne kontrole, mimo vse veljavne zakonodaje, spustili čez naše ozemlje 150.000 oseb+?
registrirali pa ste jih na podlagi tega, kar so vam povedali.
celoten čas ravnate kaznivo, ker ne izvajate mejne kontrole, ne izvajate varnostnega preverjanja, ne izvajate pregleda prtljage…ne izvajate ničesar…
razne tega, da izvajate kaznivo dejanje!
kje je NPU, tožilstvo, kdaj boste obtoženi in pripeljani pred roko pravice?
to kar počnete je kaznivo? kako da nihče ne reagira?
pravno in moralno ste soodgovorni za dejanja vsakega terorista, ki je prešel našo mejo!!!
Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države
308. člen
(1) Kdor nasilno prekorači državno mejo Republike Slovenije ali oborožen nezakonito vstopi na njeno ozemlje, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh let ali z denarno kaznijo.
(2) Enako se kaznuje tujec, ki nima dovoljenja za prebivanje v Republiki Sloveniji, če se na način iz prejšnjega odstavka zadržuje na njenem ozemlju ali se upre zakoniti odstranitvi z njega.
(3) Kdor se ukvarja s tem, da tujce, ki nimajo dovoljenja za vstop v Republiko Slovenijo ali prebivanje v njej, nezakonito spravlja na njeno ozemlje, jih po njem prevaža ali jim pomaga pri skrivanju ali kdor skupino dveh ali več takih tujcev za plačilo nezakonito spravi čez mejo ali ozemlje države, se kaznuje z zaporom do petih let in denarno kaznijo.
(4) S kaznijo iz prejšnjega odstavka se kaznuje uradna oseba, ki z zlorabo uradnega položaja ali pravic omogoči tujcu nezakonit vstop na ozemlje Republike Slovenije ali nezakonito prebivanje na njem.
(5) Če storilec z dejanji iz tretjega ali četrtega odstavka tega člena sebi ali komu drugemu pridobi nesorazmerno premoženjsko korist ali priskrbi brezpravno delovno silo ali povzroči nevarnost za življenje ali zdravje ljudi ali taka dejanja stori kot član hudodelske združbe, se kaznuje z zaporom od enega do osmih let in z denarno kaznijo.
(6) Kdor pridobiva ali zbira ljudi za nezakonito preseljevanje, jim preskrbuje ponarejene dokumente ali prevoz ali kako drugače organizira nezakonito preseljevanje, se kaznuje z zaporom do petih let in denarno kaznijo.
(7) Prejšnji odstavki se uporabljajo tudi za kazniva dejanja, storjena v tujini, če je država, v kateri so bila storjena, enako kot Republika Slovenija sprejela skupno mednarodnopravno obveznost preprečevati taka kazniva dejanja, ne glede na to, kje so storjena, ter je dejanja v svojem zakonu ustrezno enako določila kot kazniva dejanja. Če je bilo kaznivo dejanje storjeno na območju Evropske unije, se državljani njenih članic pri uporabi drugega, tretjega, četrtega in petega odstavka tega člena ne štejejo za tujce.
Forum je zaprt za komentiranje.