Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Pa saj, če gledaš naše medije, slišiš samo to, koliko žensk in otrok je med temi “begunci”. Kako so vsi ubogi, polni hvaležnosti in oportunizma, kako bodo v Nemčiji končno dobili pošteno službo in okolje….Na slikah večinoma samo ženske in tu pa tam kakšen ubogi oče z otrokom, ki ga je na ramenih prenesel tisoč km in preplaval ne vem koliko morja……Zato res ne razumem, čemu sploh strah pred nekimi teroristi in nasilnimi moškimi….Če pa teh, po poročanju naših medijev, ni.
Matkic, pa menda ti ne bi streljal na ženske in otroke ? 🙂

Do kakšnega sočloveka pa ?
Najprej mi to odgovori, preden naprej deliš očitke.[/quote]

Mogoče do tistega, ki je prevaral že prej. :-))

A zato ker Hrvati kršijo svoje zakone jih mi ”moramo” oz lahko tudi? A tak je to, nisem vedel da je izvajanje zakonov v jurisdikciji policije RS odvisno od tega kako zakone izvajajo sosednje države :)[/quote]

Množice na meji so dejstvo, ne glede ali gre za kršenje zakonov na Hrvaškem, ali ne. Spoštovati pa je treba tudi dogovore, in ne samo zakone, če smo že na dogovor pristali.[/quote]

In ravno zato ker so množice dejstvo je potrebno uporabit sorazmerno silo za zaščito zakonov, to pa je med drugim tudi orožje. Dogovor s Hrvati? A to je tako kot Račan – Drnovšek pa vsi nadaljni dogovori? Če ni podpisano na papirju jaz dogovorom s Hrvaškimi oblastmi verjamem ravno toliko kot vsem tem ”Sirijcem” ki pravijo od kdo so 🙂

Zakon je nad dogovorom tako čist mimogrede. Sploh če je le ustni.

Ko pa uporabimo strelno orožje in podremo kriminalca pa je vse ok, se One nič ne zgraža, samo ne razume da so kriminalci vsi ki ilegalno prestopijo mejo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi Afganistanci gredo nazaj domov, kot kaže tam vendarle ni vojne in vojnega stanja

http://www.faz.net/aktuell/politik/kanzleramt-macht-druck-afghanen-sollen-abgeschoben-werden-13874407.html

Zanimivo bo izračunat stroške vseh držav do Nemčije in potem bi te države morale izstaviti račun Nemčiji za vse težave + psihične bolečine državljanov ki moramo to dan za dnem poslušat.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda ni nič boljši, če si v odgovor na nespoštovanje, odgovoril z varanjem. Res nisi nič boljši od tistega, ki te ni spoštoval, saj tudi ti nisi izkazal drugega kot nespoštovanje.
To je tako, kot če to, da sam kradem, opravičujem s tem, da kradejo politiki.

Zagovarjam to, da se spoštujejo zakoni. Želja po socialnih dobrinah in ostalih ekonomskih ugodnostih, ni in ne more biti razlog za kršenje zakonov, ki določajo kazni za nasilen in ilegalen prestop meje.
Migrantje zato niso nič boljši od lopovskih politikov, ki sebe smatrajo za nadljudi, ki so nad zakoni.
Zato jih je potrebno postreliti, če želimo preprečiti propad vrednot in kaos, ki lahko privede do vojne.

Politiki naj raje rešujejo problem vojne, ne pa jo podpirajo, tu pa se delajo neke humaniste in ljudem prejo možgane preko medijev.

Do kakšnega sočloveka pa ?
Najprej mi to odgovori, preden naprej deliš očitke.[/quote]

Mogoče do tistega, ki je prevaral že prej. :-))[/quote]
To pa ne. 🙂

Jaz sicer ne zagovarjam genocida, ampak uporabo orožja v ”preventivne” namene, sicer se sliši v stilu napada na Irak (ki ga spet nisem zagovarjal) ampak če bi radi humanitarci da ljudje na poti v Evropo ne umrejo je manjša žrtev jih prestrašit z orožjem da se te poti ne bodo posluževali kot pa jih vozit v Evropo.

Do danes je umrlo na poti v Evropo več ljudi kot če bi prvih 10 ladij ali čolnov potopli z rušilci in prvih 500 ljudi na mejah ustrelili, naslednji bi poslali smse s svojimi smartphoni da na mejah imigrante streljajo ter da se ladje potapljajo in nihče ne bi plačal tihotapcem da jih pošljejo v smrt na morju ali na meji

To bi bilo bolj učinikovito kot razpad sistema ki se ga gremo s temi reševalnimi akcijami po sredozemlju in temi kvazi presekanji tihotapcev, in temi prevažanji od meje do meje….

Nikakor pa ne zagovarjam genocida ali pobijanja vse migrantov (takšnih in drugačnih) tole kar se pa trenutno gredo države od Grčije do Nemčije pa je samo razpad sistema, kjer kažejo državljanom da kot kaže če pride dovolj ljudi se zakoni ne bodo spoštovali, čeprav, ko so bile demonstracije v MBju pa so lahko policisti uporabili silo, in se One ni nič kaj oglašal kako je to nehumano….

Skratka občutki ob teh dogodkih so kot da zakoni veljajo samo za davkoplačevalce.

Hkrati bi tole bila gonilna sila da se v državah izvora zadeve začnejo premikat, kajti dokler bodo ljudje imeli opcijo ”easy way out” (beri prebeg drugam) težav ne bodo reševali, ko bodo prisiljeni med smrt ali reševanjem lastne dežele, bo mobilizacija prostovoljna, tako kot je bila v Sloveniji ko teritorialcev noben ni prisilno mobiliziral.

Tako bi uradne vlade dobile številke vojakov potrebne za obvladovanje razmer, ker tem dezerterjem (beri kvazi beguncem) tega zdaj ni treba, raje sanjajo o zastonj lajfu (materialnih dobrinah) v Evropi. In ti prihodi v Evropo so nevarni za naš družbeni red in mir, predvsem zato ker ko bodo maske in iluzije padle in v Evropi ne bo (niti nikoli ni bilo) tega kar oni sanjajo, bo ta efekt o katerem sem govoril da bi se zgodil v matičnih državah imigrantov sprožen v Evropi. Rezultat bo takšen da bodo v Evropi države zapadle v kaos, iz katerega če bo predolg, bo sledil vzpon diktatorjev v stilu zgodovina se ponavlja.

Švedska je danes po multikultiju tam cca 5-10 let pred Evropo, pa se je ona šla počasnega multikultija v razponu 30 let, mi se gremo instant ameriške fast food multi kulti variante kjer bomo v 2 letih uvozili podobne cifre kot Švedska v 10 letih…. rezultat bo pa enak, zaradi kulture ljudi ki se ne bo spremenila, ker oni otrok ne bodo vzgajali v duhu Evropejcev ampak v duhu svoje nazadnjaške kulture (v 90%+)

Če ali bolje rečeno ko se bo zgodil pa še finančni propad FIAT valut in hiperinflacija podobna tisti ki je nekoč že bila (vi starejši se je v živo spomnite iz Juge) in če v ta lonec vržemo še nasilno kulturo in ideologijo Islama ter migrantsko nezadovoljstvo zaradi premalo materialnih dobrin, pa dobimo idealni golaž ki lahko vrne samo eno:

Vojno in kaos

Ti moraš nekaj vedeti, da je te ljudi nekdo vabil /čisto jasno je, da na neprimeren in nepravilen način/
Ta napaka je kakšna je in mi bi morali te zadeve reševati na drugačen način kot jih rešujemo.
Pri nas jo rešujejo birokrati, ki niso nikoli bili operativci. Cerar in slični Rujavci.
Delamo škodo popotnikom in državi.
Zadevo bi morali reševati po srbsko-hrvaškem modelu in tudi hrvaški predlog je bil, da bi Hrvati vozili vlake in prtljago v Spielfeld. Mi pa jim grozimo z ograjami in težkimi policijskimi oklepniki. Spredaj pa je oboroženi ljudje.
Pustimo vzorce, da so spredaj matere z otroci. To je naravni odziv.

Sprejmite dejstva in se pomiri;)) Formulo za splošno svoje zadovoljstvo najdi sam s seboj.
Ni se ti potrebno odmakniti daleč. Pojdi v Haloze in najdi svoj mir :)))

Ti moraš nekaj vedeti, da je te ljudi nekdo vabil /čisto jasno je, da na neprimeren in nepravilen način/
Ta napaka je kakšna je in mi bi morali te zadeve reševati na drugačen način kot jih rešujemo.
Pri nas jo rešujejo birokrati, ki niso nikoli bili operativci. Cerar in slični Rujavci.
Delamo škodo popotnikom in državi.
Zadevo bi morali reševati po srbsko-hrvaškem modelu in tudi hrvaški predlog je bil, da bi Hrvati vozili vlake in prtljago v Spielfeld. Mi pa jim grozimo z ograjami in težkimi policijskimi oklepniki.

Spredaj pa NEOBOROŽENI ljudje.

Pustimo vzorce, da so spredaj matere z otroci. To je naravni odziv.
Sprejmite dejstva in se pomiri;)) Formulo za splošno svoje zadovoljstvo najdi sam s seboj.
Ni se ti potrebno odmakniti daleč. Pojdi v Haloze in najdi svoj mir :)))[/quote]

” Now Germany has openly admitted that the first checks they have completed on the migrants shows that 86% are economic migrants and the ratio of men to women and children is 84:16. Merkel has made a mistake of historic proportions in opening the borders to mainly fit young men who are not fleeing war! Wake up Germany and admit your leaders horrendous mistakes!”

http://www.publishwall.si/aktualno/post/147831/sporocilo-prostovoljca-iz-brezic-izgubil-sem-vsako-socutje-do-teh-ljudi-pri-njih-mocnejsi-prevlada

In potem mene razni altruisti in humanitarci obtožujejo, da sem sebičen in sovražnik ljudi.
Ker ne toleriram takšnega obnašanja migrantov, sem jaz nemoralen. 🙂
Nekateri so res izgubili kompas in vedenje o tem kaj je morala, ob tem pa še pomagajo vsem tem ilegalcem in vandalom, kriminalcem in ostalim, ki ne poznajo nobenega spoštovanja do žensk in otrok, da na nezakonit način prestopijo mejo ter v našo družbo vnesejo še več primitivnosti.

Do zdaj so se policaji trudili odkrivati ilegalce, z napravami merili morebitno tihotapljenje v kamionih ter izvajali vse te dolgotrajne postopke pri vračanju ilegalcev….Zdaj je to vse nepotrebno, saj so ilegalci vabljeni, vsak cigani lahko svobodno prestopi mejo, ker je pač on svoboden in lahko gre kamorkoli želi. Humanitarci jih celo pričakajo s toplim obrokom in ogrevanimi šotori.
Družba je res totalno zblaznela. 🙂

ne gre za očitke zaradi netolerance obnašanja, temveč za podpihovanje rasne nestrpnosti.

in še kako o tem kako se določene informacije lahko predstavijo namerno napihnjeno, z namenom ščuvanja:
http://www.ntoko.si/v-sluzbi-resnice/

Konec koncev bo verjetno zaradi begunske krize več delovnih mest za razne humanitarne delavce, varnostnike in podobno..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Potrjujem vse kar pišeš in Slovenci nismo sposobni tega toka ustaviti. Tudi z največjo policijsko in vojaško močjo ne. Samo pospešimo ga lahko.
Povej kako ga ustaviti?
Za takšne primere ni Šengenskih pravil. Veljati pa bi moral “hrvaški pragmatizem”. Vlskovne kompozicije bi morali voziti mimo Dobove preko Z. Mosta, mimo Šentilja v Spielfeld in to po potrebi tudi s tovornimi vagoni, kar je v vsakem primeru bolje kot ” stati in srati” pri 0 st. C Pod mislim nebom.Osrali nam bodo celo Sp. Posavje in področje Šentilja.

Kakšno popisovanje, kakšna oskrba? Nič, mogoče lager hrana na vagonih. Čimbolj direktno v Nemčijo.

Tako je. Policija že zaposluje.

Če bi jaz bil brezposeln, bi šel zdaj za avrnostnika v Nemčijo za 1700 baje. Ampak naši brezposelni se bodo še naprej pritoževali, da prihajajo sirijci jim socialno jemat.

Nisi nemoralen zato, ker ne toleriraš njihovega obnašanja, tak si, ker ne vidiš bede v kateri so se znašli, ne po svoji krivdi in nemoralen si, ker bi streljal na njih. Da ne naštevam dalje…

To se mu je zgodilo, ker ne je mesa:). Sedaj svojo potrebo po mesu išče v agresiji, ki se tokrat kaže v nasršenosti do beguncev. Naslednjič bo pa kresnu svojo babo:))). Upam.

Kaj predlagate kot alternativo tisti, ki ste proti spuščanju beguncev v državo? Boste vi šli dol na mejo za živi ščit? Predlagate, da vojaki in policaji streljajo na neoborožene ljudi, naredijo pokol in da nas mednarodna skupnsot asami kot državo?

ne gre za očitke zaradi netolerance obnašanja, temveč za podpihovanje rasne nestrpnosti.[/quote]

Kako si lahko rasno nestrpen če bi rad na meji vstavil vse od Albancev, Srbov do Arabcev in črncev? Ali ti meniš da so vsi ekonomski migrantje druge rase kot Slovenci?

rasna nestrpnost je če bi pozivali da vrnemo ali postreljamo na mejah samo neko RASO, ampak kdo je kaj takega napisal? Govorimo o tem da zavarujemo ZAKON ki pa je enak za VSE, ne glede na raso!

Nisi nemoralen zato, ker ne toleriraš njihovega obnašanja, tak si, ker ne vidiš bede v kateri so se znašli, ne po svoji krivdi in nemoralen si, ker bi streljal na njih. Da ne naštevam dalje…[/quote]

S tvojo feršterkarijo v glavi tako ni vse v redu.
Kako ni odgovornosti nekoga, ki beži iz svoje države za stanje v svoji državi?

A je tip slep? Kaj pa stotine posiljenih žensk v Nemčiji na Švedskem plod ”beguncev” in ilegalcev ki potujejo skozi? A je tip padel na glavo?

Kaj pa zaboden makedonski policist, itd.?

Zanimivo,ker niso resne kršitve je ok, a to potem ko me bodo policisti vstavili jih napotim k dotičnemu gospodu in jim naj obrazloži da moje kršitev prekoračitve hitrosti ne bo resna kršitev in jim bom plačal z neresnim doma natisnjenim denarjem?

Enostavno, uveljavit je potrebno zakone…. in zakoni so jasni, in ne bom jih spet kopiral. mejna policija ima dovoljenje po uporabi sorazmerne sile (ki je v primerih veliko večje množice tudi strelno orožje) če se ta množica ne ustavi na poziv uradnih oseb države v katero poskušajo vstopit nelegalno.

kaj nas bodo osamli, če pa izvajamo zakone ki veljajo za Šengen ki jih je mednarodna skupnost Evrope sama podpisala…. kdo pa je osamil Savdsko Arabijo ki pobija in kolje svoje lastne ljudi s šeriatskim pravom in policijo? Za nagrado so v Organizaciji človekovih pravic (kakšna ironija)

Pokola ne bo, ker čim bi začelo pokat bi 90% teh ljudi pobegnilo v kontra smer… in to je vse kar je potrebno naredit, ti ilegalci morajo dobit v glavo strah pred kršenjem zakonov in izsiljevanjem držav po Evropi s pomočjo Evropskih medijev in Amnesty Internationala…. potem se bo novica razširila (saj imajo vsak svoj telefon) in drugi bodo vedli da po tej poti nima smisla it… in tale trgovina z belim blagom se bo končala. Seveda lahko Grčija tole stori bolj efektivno in Italija ker jim pomaga morje, in se lahko grejo samo potapljanje ladjic, še trupel ne bi bilo za najt

In ja, če bi Slovenija ali kdorkoli dal poziv da bo pooblastila ljudi z Evrope ki bi prostovoljno šli branit mejo in dobijo osnovno urjenje streljanja in orožje grem stavit da je v 48urah na Slovenski meji 10.000 prostovoljcev iz cele EU ki bi dali življenje za Evropo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close