Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Takšno predstavo dobi tisti, ki spremlja le naše lažnive medije in nima pojma kaj se v resnici dogaja.

Me zanima koliko migrantov so že zaprli ali jim napisali plačilni nalog, ker so uničevali, smetili, kurili šotore….?
Zakoni veljajo samo za nas, oni lahko počnejo svobodno kar želijo in samo primitivci tolerirajo takšno primitivno početje.

Ma ne boš rekel, da so vsi slabi? Da so med begunci zgolj zlobni ljudje? Da so “vsi isti”?[/quote]
Ne, ne bom tega rekel. Niso pa vsi dobri in ubogi, kot to prikazujejo naši mediji.
Zato je to načrtno zavajanje.[/quote]

Seveda ne boš tega rekel, saj si do zdaj s svojim posploševanjem že itak dovolj povedal. Ob enem pa se niti toliko ne zavedaš, da z dopuščanjem ekstremizma tudi prispevaš sam k uresničitvi scenarijev, ki pa se jih na nek način bojimo vsi. In potem nam boste prav taki spet cmokali kako ste imeli prav. En ekstremizem je še vedno rodil drugega

Tukaj si lahko prebereš še en članek in čeprav je objavljen na 24ur, ni promigrantsko usmerjen ter lepo razložijo kdo ste in zakaj ste ekstremisti tako na eni kot na drugi strani:

http://www.24ur.com/novice/svet/psihologija-sovrastva.html

Takšno predstavo dobi tisti, ki spremlja le naše lažnive medije in nima pojma kaj se v resnici dogaja.

Me zanima koliko migrantov so že zaprli ali jim napisali plačilni nalog, ker so uničevali, smetili, kurili šotore….?
Zakoni veljajo samo za nas, oni lahko počnejo svobodno kar želijo in samo primitivci tolerirajo takšno primitivno početje.[/quote]

Za begunce velja pozitivna diskriminacija, ker z represijo nad njimi res pride do tega na kar ti namiguješ.
Ljudje so prišli iz območij kjer divja vojna, kjer so videli in doživeli marsikaj…od pobitih, razmesarjenih, nasilja…in ti jim očitaš odvržene smeti?
Mislim, da jih je do sedaj prešlo čez slo, okoli 50tisoč in od te množice jih je po podatkih policije, bilo obravnavanih zaradi nasilja nekaj deset.
Koliko % je to?

Ne vem čemu zavajaš s takimi izjavami

Največ sovraštva in vojn so ustvarili politiki in razni turbokapitalisti. In če človek verjame medijem, katere si lastijo takšni ljudje, ki so vir zla in sovraštva, potem tudi sam spada med tiste, ki pomagajo ustvarjati zlo in še več sovraštva.
Človek tako postane le orodje in marioneta v rokah tistih, ki so ustvarili sam problem.

Zato ni sovraštvo tisto, kar bo uničilo to družbo, ampak propad vrednot in sposobnost zdravo razumskega razmišljanja in zavedanja kaj je prav in kaj ne.
Ogromno ljudi je že izgubilo ta čut in zdravo pamet, saj jih je družba potegnila vase in zato v sebi nosijo občutke krivde in slabo vest zaradi vplivov v družini ali pa zaradi lastnih nemoralnih dejanj.
Zato jim ta sama situacija omogoča, da se pokažejo tolerantni in dobri ter tako utišajo svojo vest.

Zakoni veljajo samo za nas, oni lahko počnejo svobodno kar želijo in samo primitivci tolerirajo takšno primitivno početje.[/quote]

Za begunce velja pozitivna diskriminacija, ker z represijo nad njimi res pride do tega na kar ti namiguješ.
Ljudje so prišli iz območij kjer divja vojna, kjer so videli in doživeli marsikaj…od pobitih, razmesarjenih, nasilja…in ti jim očitaš odvržene smeti?
Mislim, da jih je do sedaj prešlo čez slo, okoli 50tisoč in od te množice jih je po podatkih policije, bilo obravnavanih zaradi nasilja nekaj deset.
Koliko % je to?

Ne vem čemu zavajaš s takimi izjavami[/quote]
Na Hrvaškem je vojna ? Pa vsi so iz Sirije ?
Nič ne vem o tem. Daj link.
Ali pa mi nehaj očitati, da zavajam.

Točno tako. Zato bi od tebe – kot očeta, nekako upravičeno pričakovali malce drugačno razmišljanje.
Ampak ne.
Tako sebičnega človeka še v življenju nisem srečala. Mislim, vsaka čast tisti, ki te doma gleda in ima s teboj otroke…

Sploh pa ne vem kaj dela Primož. A se sploh zaveda koga ima za moderatorja?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Točno tako. Zato bi od tebe – kot očeta, nekako upravičeno pričakovali malce drugačno razmišljanje.
Ampak ne.
Tako sebičnega človeka še v življenju nisem srečala. Mislim, vsaka čast tisti, ki te doma gleda in ima s teboj otroke…

Sploh pa ne vem kaj dela Primož. A se sploh zaveda koga ima za moderatorja?[/quote]
Ne vem, koga ima za moderatorja.

In otroke učim kaj je prav in kaj ne in kaj je morala in spoštovanje. Vsi ti emigranti, ki samo izsiljujejo in po potrebi izvajajo nasilje ter uničujejo našo lastnino, mečejo stran hrano, kurijo lastne dokumente, lažejo, zavajajo, posiljujejo, zahtevajo, da se jim dovoli ilegalen prehod mej….so dober primer tega, kar je potrebno obsoditi in jih poslati nazaj.

Zato moja sebičnost moti le tiste, ki so sami pokvarjeni, radi lažejo, se nagibajo k nemorali, imajo slabo vest, občutke krivde….
In takšno je moje mnenje za katerega imam dovolj argumentov in mi je vseeno če se kdo z mano strinja ali pa ne.

Koliko % je to?

Ne vem čemu zavajaš s takimi izjavami[/quote]
Na Hrvaškem je vojna ? Pa vsi so iz Sirije ?
Nič ne vem o tem. Daj link.
Ali pa mi nehaj očitati, da zavajam.[/quote]
Seveda zavajaš! Zavajaš s tem, da so vsi divjaki, teroristi, islamski skrajneži, da niso vredni naše pomoči, ker puščajo smeti po tleh…itd

Če ne druga, so ljudje svobodni in lahko gredo kamor hočejo, če jim to omogočijo države čez katere potujejo.
A sedaj boš pa rekel, da so oni slabi, ker se mi ne držimo dosledno pravil, ki smo se jih sami izmislili?
Bi morali ostat doma tam kjer jim bombe padajo na glavo?

Tebi se ni nič takega dogajalo pa si se pod pretvezo osamosvojitve, preselil na zahod…. ostal bi doma in se boril, če že to zagovarjaš….. 😛

kitajci, pa begunci, pa cigani, pa turbokapitalisti, pa tajkuni, pa mediji, pa ženske ki se lišpajo, pa pedri, pa človek božji tebi se res taka krivica godi…
Kako bi bil ti uspešen, če vsega tega ne bi bilo, ane?

Spet lažeš, saj jaz nisem nikoli tega trdil, da so vsi isti. In ker lažeš ter zavajaš (nisi odgovoril na moje prejšnje vprašanje glede vojne na Hrvaškem), le potrujeješ temu, kdo tolerira takšno množično in ilegalno priseljevanje redkih beguncev in večinskih migrantov.

Spet lažeš, saj jaz nisem nikoli tega trdil, da so vsi isti. In ker lažeš ter zavajaš (nisi odgovoril na moje prejšnje vprašanje glede vojne na Hrvaškem), le potrujeješ temu, kdo tolerira takšno množično in ilegalno priseljevanje redkih beguncev in večinskih migrantov.[/quote]
Kaj ima veze vojna na Hrvaškem s tvojimi trditvami oz s tvojim sočustvovanjem do teh ljudi, ki si rešujejo lastno kožo na način za katerega mislijo, da jim bo najbolj ugoden?

Zapletaš se v neke pravniške fraze in birokratske člene, da opravičiš svoje frustracije pred begunci.

Da je Matkic fašistično nastrojen ni nobena skrivnost in ti se z njim strinjaš, v zgornjem citatu si posplošil na vse begunce svoje strahove. Ne delaš razlike in to pišeš že ves čas.
Kdo sedaj laže?

Veze ima s tvojo trditvijo, ker si napisal, da prihajajo v Slo iz območij kjer divja vojna.
In prihajajo iz Hrvaške in kje tam divja vojna ?

Pišem, da je treba na zadevo gledati širše in ne le enostransko, kot to prikazujejo naši mediji.
In točno vse je res, razen tistih 5 ljudi, ki so pri nas zaprosili za azil. Ostali so ekonomski migrantje in vmes tudi teroristi in zato nobeni begunci. Hočejo v DE in hočejo socialo. In to niso nobeni begunci, zato bi jih morali vse zavrniti in streljati, če bi želeli vstopiti nasilno.

Evo, sem rekla. Odžrli mu bodo njegovo socialo…

Veze ima s tvojo trditvijo, ker si napisal, da prihajajo v Slo iz območij kjer divja vojna.
In prihajajo iz Hrvaške in kje tam divja vojna ?

Pišem, da je treba na zadevo gledati širše in ne le enostransko, kot to prikazujejo naši mediji.
In točno vse je res, razen tistih 5 ljudi, ki so pri nas zaprosili za azil. Ostali so ekonomski migrantje in vmes tudi teroristi in zato nobeni begunci. Hočejo v DE in hočejo socialo. In to niso nobeni begunci, zato bi jih morali vse zavrniti in streljati, če bi želeli vstopiti nasilno.[/quote]

Aja, pol so pa to Hrvati…ti gledaš na stvari širše in ne enostransko.

Ja lej, ti že veš kdo so, saj hodijo čez tvoje dvorišče 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In od kod tebi informacijska podlaga za tvoja stališča? Si bil kdaj v begunskih centrih? Si kdaj govoril z njimi? Si morda bil kdaj v njihovih državah?

Ali si tudi ti le žrtev medijev – sicer drugih, ampak je to čisto vseeno

Kaj ima to veze? VSE IN ŠE VEČ! Begunec gre v prvo mirno državo kjer po njem NE STRELJAJO!!!!! In trditi da do Nemčije takšne države NI, je odraz zabitosti človeka….

Povej mi kaj je motiv 99% ljudi ki želijo v Nemčijo? Mir ali najboljše (EKONOMSKE) opcije? Kje na poti do Nemčije NI MIRU (no po zaslugi ilegalcev ga res ni marsikje) Torej edini razlog za Nemčijo (in Švedsko) je ravno tole, največ MATERIALNIH ugodnosti in zato so to vsi EKONOMSKI MIGRANTI.

Poglej mene ne zanima kaj se dogaja s temi ljudmi, samo naj država reče da dobim bruto plačo na račun pol pa naj delajo z denarjem kaj hočejo, dokler pa te šotore plačujem jaz (DDV, davki, prispevki in puf ki se piše na moje ime) pa hočem da za njih velja strikten zakon kot za mene, a ti je to jasno? To ni FAŠIZEM to je DRŽANJE PRAVIL, sam si govoril o nenapisanih pravilih ogromnokrat jaz ti tokrat predstavljam NAPISANE ZAKONE in predvidene kazni…..

A sem bil dovolj jasen? ILEGALNO PREVAŽANJE LJUDI ČEZ MEJO BREZ PAPIRJEV JE KAZNIVO DEJANJE!!!!!

In nobena vojna v Siriji, ali kjerkoli ni dovoljšen razlog da na Slovenski meji pustimo na tisočim skozi brez identitete in vize!

Od kdaj je uveljavitev zakonov fašizem?

Daj povej policistu ko dobiš naslednjič kazen za prehitro vožnjo da je fašist ali za karkoli…. pojdi na sodišče in se idi pravdat da ko se držimo zakonika da smo fašisti me zanima kaj bodo porekli, če bodo zmogli govorit ob vsesplošnem smehu, no na Polje ali v Ormož te bodo še že spravli nekak ob valovih smeha ob takih glupostih.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In od kod tebi informacijska podlaga za tvoja stališča? Si bil kdaj v begunskih centrih? Si kdaj govoril z njimi? Si morda bil kdaj v njihovih državah?

Ali si tudi ti le žrtev medijev – sicer drugih, ampak je to čisto vseeno[/quote]

Zadnjič:

Zakaj je cilj Nemčija in Švedska če ne zaradi boljših MATERIALNIH MOŽNOSTI? kot recimo Grčija Srbija, Makedonija????

Ko boš odgovoril da je v Nemčiji mir v Srbiji in v Grčiji pa VOJNO stanje (in to dokazal) se bom strinjal s trenutnim potekom dogodkov, dokler tega nekdo ne dokaze je izključna razlika med ciljema Nemčij/Švedske proti Turčiji/Grčiji predvsem EKONOMSKO materialne narave.

In če te vodi ekonomski cilj in izboljšanje si EKONOMSKI MIGRANT neupravičen do AZILA!

Konec debate…. ne vem zakaj se tu ne morem ovsi strinjat, in ko se tukaj vsi strinjamo, je tudi jasno kakšen je zakonski postopek spuščanja skozi mejo (torej 5 člen za mejo ne velja več) in je možnost prehoda meje le na kontrolnih točkah z ustreznimi papirji dokazili in vizami. Če prestopiš vseeno ima policija in mejna kontrola dovoljenje uporabe SORAZMERNE sile da te ustavi (torej tudi orožja če je naval prevelik)

Se pravi smo prišli do konca, v 3 odstavkih…. samo humanistom ki jih vodijo čustva to zgoraj ne more bit jasno, čeprav je edino pravilno tako z vidika zakona kot z vidika logike.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kake veze imajo tle pri begunci ljudje s Kosova, Makedonije, Srbije, ki so tud pomešani med begunci iz Sirije?
Zakaj jih ne spakirajo na avion in gremo domov, tko kot je to napravil Sarkozi, sam so vsi lajali takrat človekove pravice in ne vem kaj, zame je tip napravil red in disciplino in zato si ne želijo tile migranti nikamor drugam kot Nemčija in na sever.
Pač ljudi iz Sirije naj se sprejme, sam vsi drugi pa ne morejo bit begunci, to pa nikakor ne!!!!

Tukaj v SLO se delajo neumne in jih na vprašanje od kod so od govorijo, da iz Sirije…..saj poznaš tisto, ko so si nadali pri popisu sirijska imena in ko so jih klicali na avtobus ji skoraj 40 % ni prišlo, ker so pozabili svoja imena in priimek.

Nekaj dni star članek Begunci tožijo za podporo

Drugače pa mislim, da se bo dogajalo v EU tako kot pri nas, ko smo meli begunce iz Bosne, kjer smo jih sprejeli, da so preživeli in bili na varnem, danes TI LJUDJE PA ZAHTEVAJO, DA SE JIM DŽAMIJA ZGRADI, pa še bodo postavljali svoje zahteve. Tko bo počasi tudi drugje po EU.

Tukaj v SLO se delajo neumne in jih na vprašanje od kod so od govorijo, da iz Sirije…..saj poznaš tisto, ko so si nadali pri popisu sirijska imena in ko so jih klicali na avtobus ji skoraj 40 % ni prišlo, ker so pozabili svoja imena in priimek.[/quote]

Pri sosedih Italijanih je zaokrožila ena informacija, da dosti ljudi, ki se izdajajo za Sirce to niso, ker imajo ponarejene potne liste. Tle sklepajo (njihove ugotovitve???), da je v ozadju organizirana močna mafija, ker so pršli nekak na sled, da pošljajo denar kao od te podpore, ki jo dobijo drugam. Kar pomeni, oni jim zrihtajo potni list, v zamno jim ga plačajo in del podpore, ki jo dobijo v EU, gre dol. Zadeva je precej kompleksna in tud nekak se zdej begunci raje izognejo Italiji in jih ni več tolk kot v preteklosti.

Kaj ima to veze? VSE IN ŠE VEČ! Begunec gre v prvo mirno državo kjer po njem NE STRELJAJO!!!!! In trditi da do Nemčije takšne države NI, je odraz zabitosti človeka….

Povej mi kaj je motiv 99% ljudi ki želijo v Nemčijo? Mir ali najboljše (EKONOMSKE) opcije? Kje na poti do Nemčije NI MIRU (no po zaslugi ilegalcev ga res ni marsikje) Torej edini razlog za Nemčijo (in Švedsko) je ravno tole, največ MATERIALNIH ugodnosti in zato so to vsi EKONOMSKI MIGRANTI.

Poglej mene ne zanima kaj se dogaja s temi ljudmi, samo naj država reče da dobim bruto plačo na račun pol pa naj delajo z denarjem kaj hočejo, dokler pa te šotore plačujem jaz (DDV, davki, prispevki in puf ki se piše na moje ime) pa hočem da za njih velja strikten zakon kot za mene, a ti je to jasno? To ni FAŠIZEM to je DRŽANJE PRAVIL, sam si govoril o nenapisanih pravilih ogromnokrat jaz ti tokrat predstavljam NAPISANE ZAKONE in predvidene kazni…..

A sem bil dovolj jasen? ILEGALNO PREVAŽANJE LJUDI ČEZ MEJO BREZ PAPIRJEV JE KAZNIVO DEJANJE!!!!!

In nobena vojna v Siriji, ali kjerkoli ni dovoljšen razlog da na Slovenski meji pustimo na tisočim skozi brez identitete in vize!

Od kdaj je uveljavitev zakonov fašizem?

Daj povej policistu ko dobiš naslednjič kazen za prehitro vožnjo da je fašist ali za karkoli…. pojdi na sodišče in se idi pravdat da ko se držimo zakonika da smo fašisti me zanima kaj bodo porekli, če bodo zmogli govorit ob vsesplošnem smehu, no na Polje ali v Ormož te bodo še že spravli nekak ob valovih smeha ob takih glupostih.[/quote]

Uveljavljanje zakonov res ni fašizem razen, če niso zakoni fašistični kot jih je imel Dolfi, on je delal vse po zakonih…

Glej, če se mi sami ne držimo pravil, od Grčije naprej, zato begunci niso še nič krivi.
Sploh pa, pa kakih zakonih smo mi destabilizirali (pomagali) njihovo regijo?

on..ko imaš težave doma, pobegneš ali jih rešuješ? ko (če) pride znova do vojne v Evropi boš pobegnil ali se boš boril? kam boš pobegnil ? v Savdsko Arabijo? Jemen? Sirijo?..kdo je destabiliziral Sirijo, Libijo, Egipt, Ukrajino, itd? kdo uničuje Nigerijo, Sudan, Čad, Somalijo? t.i.demokratičen zahod…kdo je bil podpisnik deklaracije t.i koalicije voljnih s katero je Bush mahal v varnostnem svetu? Slovenija..kam se je skril Rupel, ki je tedaj to predstavljal kot zunanje politični uspeh? tok beguncev je potrebno ustaviti , tudi s silo če je potrebno , ampak ne tu pač pa v Grčiji…seveda Grkom trenutna situacija odgovarja, ker se nihče več ne ukvarja z njimi….ko se je poleti začelo sranje v Makedoniji bi morala EU dati tiho privolitev v uporabo sile in vsega tega zdaj ne bi bilo, vsaj ne v takem obsegu…nekaj 10 ustreljenih migrantov bi pač bila t.i. kolateralna škoda, ki bi preprečila veliko večji problem…

še tole One, Hitler očitno ni bil tako slab, glede na to da ga brani Žid?

no malo resnosti ne škodi…glavni krivec za holokavst ni bil Hitler, prej bi rekel, da navadni ljudje kot smo mi, konec koncev ni Hitler nikogar osebno ubil, povod za takšno ravnaje je pa bilo nezadovoljstvo med ljudmi…in prav tako nezadovoljstvo se je začelo kuhati..zato ne razumem politikov in dežurnih humanitarcev, da ne razumejo signalov od ljudi….ko je dovolj zajebancije ..poči..in potem se svet čudi od kod vsa ta togota v ljudeh—

Žal mi je, da se pri nas migrantje ne morejo stuširat pod toplo vodo in preobleči v topla oblačila, glede na to, kako dolgo pot so že prehodili. Glede na nepretrgano množico ljudi se to zdi skoraj nemogoče.
Si predstavljate, da morate od doma, zapustiti vse in iti v neznano prihodnost?
Mi se tu lahko pregovarjamo in razmišljamo slabo ali dobro, v igri pa so višje sile , velesile.
Nič več ne bo tako kot je bilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close