Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

http://www.independent.co.uk/news/world/
europe/eu-refugee-crisis-merkel-s-christian-democrat-party-unveils-secret-plan-for-berlin-wall-style-a6700426.html

Kje je zdaj REFUĐIS VELKOM?

Danes se mi je odlična povezava utrnila, glavni na obrambnem in ministrstvu za notranje zadeve STA ŽENSKI (neodločnost se vidi do južnega pola in nazaj) hkrati je to zakuhala v ekstrem spet ŽENSKA!!!!!

Feministično hlastanje po oblasti nas bo stalo Evrope 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/eu-refugee-crisis-merkel-s-christian-democrat-party-unveils-secret-plan-for-berlin-wall-style-a6700426.html

popravljam

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Predsednica Rdečega križa je omenila, da bi se lahko v primeru zaprtja mej v A in D v Sloveniji zadržalo
300.000 beguncev.
Juhu.Na vsakih 7 ljudi 1 begunec. Skoraj v vsako gospodinjstvo 1.

Ne morem verjet da sem se zdaj strinjal z Gorenakom, z DESNICO….

Gorenak je povedal čisto pravilno, in to je da na meji vprašaš in legitimiraš osebo če želi azil lahko gre naprej in izjema za prečkanje meje po 5 točki VELJA drugače pa če on hoče samo skozi v drugo državo pa ga je potrebno ustavit in poslat nazaj, ker nima papirjev. Vse kar je kontra temu je kršenje zakonov EUja(SChengen) in tudi lokalnih zakonov držav in Republik vse od Grčije naprej.

Mimogrede tile ilegalci nas stanejo cca 770.000€ na DAN! Pa je to konzervativna ocena,

Mene res zanima kdo plačuje avtobuse? Verjetno Republika oz MI VSI!

Predlagam da če bodo Nemci pošiljali one nazaj z vojaškimi letali da jih kar s padali mečejo v Sirijo, baje so vsi Sirijci torej mamao paratrooper padalske enote!

Končno en kolikor toliko realen komentar:

http://information-slovenia.com/novice/slovenija/matija-kolaric-civilna-zascita

Malo za protiutež Matkičevemu svetu zgolj črno-belih odsevov, sveta ekstremov, klišejev, zoženih pogledov, matematične računalniške binarnosti, tehnicizma, racionalizma, čustvene revščine in sovraštva:

http://www.24ur.com/novice/svet/na-poti-z-begunci-kot-eden-izmed-njih-so-v-totalnem-deliriju-prepricanju-da-jih-za-ograjo-cakajo-nebesa-zato-steje-vsak-meter-premika.html

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In kaj ima to, če se nekdo osamosvoji in gre na svoje, veze s temi emigranti ?
Bolj bednega primera pa nisi mogel najti ali pa samo provociraš ?
Osamosvojitev ni nobena migracija in je nekaj običajnega v primerjavi s temi nasilnimi in fanatičnimi ilegalci, ki za sabo puščajo samo svinjarijo.
Ne vem, zakaj ne greš do Brežic, saj nimaš daleč in greš pucat drekov za njimi ?

Wau..Polastil sem si žensko ? Si jo lastim in jo imam zaprto v kleti, kot Fritzl ?
Aja, morala bi biti devica, da bi bila primerna in si je ne bi prilastil..Mislim, takšne neumnosti pa že dolgo nisem prebral. 🙂

Glej, nisem vedel, da je to, če greš stran od staršev in si prilastiš žensko, ki je včasih že bila z nekom v vezi, zdaj kršenje zakona in si zaslužim kazen. :)))
“On”, kaj si ti na kakšnih drogah slučajno, da imaš takšne ideje ?

Malo za protiutež Matkičevemu svetu zgolj črno-belih odsevov, sveta ekstremov, klišejev, zoženih pogledov, matematične računalniške binarnosti, tehnicizma, racionalizma, čustvene revščine in sovraštva:

http://www.24ur.com/novice/svet/na-poti-z-begunci-kot-eden-izmed-njih-so-v-totalnem-deliriju-prepricanju-da-jih-za-ograjo-cakajo-nebesa-zato-steje-vsak-meter-premika.html%5B/quote%5D
Odsvetujem branje teh lažnivih medijev, ker služijo le pranju možganov.

Uuuuuu pretep bližnjih sosedov:))).

Robi, brez beguncev ti ne bi imel za burek. Si kdaj razmišljal v to smer?

Potemtakem je tudi ta forum lažniv, netransparenten. Kdo si, da lahko sploh ocenjuješ nekaj, za kar nisi usposobljen.

Ne jem bureka. 🙂

Potemtakem je tudi ta forum lažniv, netransparenten. Kdo si, da lahko sploh ocenjuješ nekaj, za kar nisi usposobljen.[/quote]
Ne vem, kaj potem sploh bereš ta forum ?

Ne jem bureka. :)[/quote]

Zato pa jst vem, kdo ti daje kruh.

Potemtakem je tudi ta forum lažniv, netransparenten. Kdo si, da lahko sploh ocenjuješ nekaj, za kar nisi usposobljen.[/quote]
Ne vem, kaj potem sploh bereš ta forum ?[/quote]

Mene ne moti množica različnih mnenj, ker si ne jemljem k srcu.

V tistem mediju pa je samo eno mnenje in prepoved komentarjev in različnih mnenj.

Prišel si na njihov portal, kjer veljajo njihova pravila. Ne vem zakaj se s tem obremenjuješ. Saj lahko tukaj komentiraš v nedogled:).

Ne vem, zakaj bi se jaz s tem obremenjeval ? Ti vsepovsod vidiš obremenjevanje. Tvoje lastno ogledalo. 🙂
Saj jih sploh ne berem več in ne gledam TV.

Vidim, da te nekaj žuli, pa ti hočm pomagat.
Jst druge provociram in obremenjujem. Jst sem tista, k me majo drugi dost. Jst, jst, jst, jst…skoz se gledam v ogledalu, a je lahko še kaj več? Zato tako obožujem ta prijazen forum. Vsi za enega, vsak zase.

Ma ne boš rekel, da so vsi slabi? Da so med begunci zgolj zlobni ljudje? Da so “vsi isti”?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In kaj ima to, če se nekdo osamosvoji in gre na svoje, veze s temi emigranti ?
Bolj bednega primera pa nisi mogel najti ali pa samo provociraš ?
Osamosvojitev ni nobena migracija in je nekaj običajnega v primerjavi s temi nasilnimi in fanatičnimi ilegalci, ki za sabo puščajo samo svinjarijo.
Ne vem, zakaj ne greš do Brežic, saj nimaš daleč in greš pucat drekov za njimi ?

Wau..Polastil sem si žensko ? Si jo lastim in jo imam zaprto v kleti, kot Fritzl ?
Aja, morala bi biti devica, da bi bila primerna in si je ne bi prilastil..Mislim, takšne neumnosti pa že dolgo nisem prebral. 🙂

Glej, nisem vedel, da je to, če greš stran od staršev in si prilastiš žensko, ki je včasih že bila z nekom v vezi, zdaj kršenje zakona in si zaslužim kazen. :)))
“On”, kaj si ti na kakšnih drogah slučajno, da imaš takšne ideje ?[/quote]

Kaj se dogaja z mano? Nič, samo spisal sem komentar v tvojem in Matičičevem stilu. Uporabil sem vajine “argumente”, ki jih uporabljata za te ljudi, ki bežijo pred grozotami vojne. Seveda so tudi taki med njimi, ki niso upravičeni do statusa begunca, a ti ne bodo šli kar tako skozi pri obravnavi v Nemčiji tako, da je vajina skrb odveč.

Od vseh tisočih, ki prehajajo slo je v tem času prišlo do izgredov le v parih primerih, več dela imajo policisti z izgredi, če gasilci organizirajo veselico v Zg. Kungoti ali pa motoristi na Malencah….

O

Kaj se dogaja z mano? Nič, samo spisal sem komentar v tvojem in Matičičevem stilu. Uporabil sem vajine “argumente”, ki jih uporabljata za te ljudi, ki bežijo pred grozotami vojne. Seveda so tudi taki med njimi, ki niso upravičeni do statusa begunca, a ti ne bodo šli kar tako skozi pri obravnavi v Nemčiji tako, da je vajina skrb odveč.

Od vseh tisočih, ki prehajajo slo je v tem času prišlo do izgredov le v parih primerih, več dela imajo policisti z izgredi, če gasilci organizirajo veselico v Zg. Kungoti ali pa motoristi na Malencah….

Ti in še par oslov tukaj nimate predstave o ničem in škoda bi bilo časa (denarja) za takšno utemeljevanje.
Srečo imaš, da ti Matkič in njemu slično razmišljujoči še sploh kaj razložijo.

Ampak resno, kaj delajo ti begunci:

[YouTube]6TDntV9B8es[/YouTube]

[YouTube]oXfYg1WhhZA[/YouTube]

Ma ne boš rekel, da so vsi slabi? Da so med begunci zgolj zlobni ljudje? Da so “vsi isti”?[/quote]
Ne, ne bom tega rekel. Niso pa vsi dobri in ubogi, kot to prikazujejo naši mediji.
Zato je to načrtno zavajanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close