Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
http://www.independent.co.uk/news/world/
europe/eu-refugee-crisis-merkel-s-christian-democrat-party-unveils-secret-plan-for-berlin-wall-style-a6700426.html
Kje je zdaj REFUĐIS VELKOM?
Danes se mi je odlična povezava utrnila, glavni na obrambnem in ministrstvu za notranje zadeve STA ŽENSKI (neodločnost se vidi do južnega pola in nazaj) hkrati je to zakuhala v ekstrem spet ŽENSKA!!!!!
Feministično hlastanje po oblasti nas bo stalo Evrope 🙂
Ne morem verjet da sem se zdaj strinjal z Gorenakom, z DESNICO….
Gorenak je povedal čisto pravilno, in to je da na meji vprašaš in legitimiraš osebo če želi azil lahko gre naprej in izjema za prečkanje meje po 5 točki VELJA drugače pa če on hoče samo skozi v drugo državo pa ga je potrebno ustavit in poslat nazaj, ker nima papirjev. Vse kar je kontra temu je kršenje zakonov EUja(SChengen) in tudi lokalnih zakonov držav in Republik vse od Grčije naprej.
Mimogrede tile ilegalci nas stanejo cca 770.000€ na DAN! Pa je to konzervativna ocena,
Mene res zanima kdo plačuje avtobuse? Verjetno Republika oz MI VSI!
Predlagam da če bodo Nemci pošiljali one nazaj z vojaškimi letali da jih kar s padali mečejo v Sirijo, baje so vsi Sirijci torej mamao paratrooper padalske enote!
Končno en kolikor toliko realen komentar:
http://information-slovenia.com/novice/slovenija/matija-kolaric-civilna-zascita
Malo za protiutež Matkičevemu svetu zgolj črno-belih odsevov, sveta ekstremov, klišejev, zoženih pogledov, matematične računalniške binarnosti, tehnicizma, racionalizma, čustvene revščine in sovraštva:
In kaj ima to, če se nekdo osamosvoji in gre na svoje, veze s temi emigranti ?
Bolj bednega primera pa nisi mogel najti ali pa samo provociraš ?
Osamosvojitev ni nobena migracija in je nekaj običajnega v primerjavi s temi nasilnimi in fanatičnimi ilegalci, ki za sabo puščajo samo svinjarijo.
Ne vem, zakaj ne greš do Brežic, saj nimaš daleč in greš pucat drekov za njimi ?
Wau..Polastil sem si žensko ? Si jo lastim in jo imam zaprto v kleti, kot Fritzl ?
Aja, morala bi biti devica, da bi bila primerna in si je ne bi prilastil..Mislim, takšne neumnosti pa že dolgo nisem prebral. 🙂
Glej, nisem vedel, da je to, če greš stran od staršev in si prilastiš žensko, ki je včasih že bila z nekom v vezi, zdaj kršenje zakona in si zaslužim kazen. :)))
“On”, kaj si ti na kakšnih drogah slučajno, da imaš takšne ideje ?
Malo za protiutež Matkičevemu svetu zgolj črno-belih odsevov, sveta ekstremov, klišejev, zoženih pogledov, matematične računalniške binarnosti, tehnicizma, racionalizma, čustvene revščine in sovraštva:
http://www.24ur.com/novice/svet/na-poti-z-begunci-kot-eden-izmed-njih-so-v-totalnem-deliriju-prepricanju-da-jih-za-ograjo-cakajo-nebesa-zato-steje-vsak-meter-premika.html%5B/quote%5D
Odsvetujem branje teh lažnivih medijev, ker služijo le pranju možganov.
In kaj ima to, če se nekdo osamosvoji in gre na svoje, veze s temi emigranti ?
Bolj bednega primera pa nisi mogel najti ali pa samo provociraš ?
Osamosvojitev ni nobena migracija in je nekaj običajnega v primerjavi s temi nasilnimi in fanatičnimi ilegalci, ki za sabo puščajo samo svinjarijo.
Ne vem, zakaj ne greš do Brežic, saj nimaš daleč in greš pucat drekov za njimi ?
Wau..Polastil sem si žensko ? Si jo lastim in jo imam zaprto v kleti, kot Fritzl ?
Aja, morala bi biti devica, da bi bila primerna in si je ne bi prilastil..Mislim, takšne neumnosti pa že dolgo nisem prebral. 🙂
Glej, nisem vedel, da je to, če greš stran od staršev in si prilastiš žensko, ki je včasih že bila z nekom v vezi, zdaj kršenje zakona in si zaslužim kazen. :)))
“On”, kaj si ti na kakšnih drogah slučajno, da imaš takšne ideje ?[/quote]
Kaj se dogaja z mano? Nič, samo spisal sem komentar v tvojem in Matičičevem stilu. Uporabil sem vajine “argumente”, ki jih uporabljata za te ljudi, ki bežijo pred grozotami vojne. Seveda so tudi taki med njimi, ki niso upravičeni do statusa begunca, a ti ne bodo šli kar tako skozi pri obravnavi v Nemčiji tako, da je vajina skrb odveč.
Od vseh tisočih, ki prehajajo slo je v tem času prišlo do izgredov le v parih primerih, več dela imajo policisti z izgredi, če gasilci organizirajo veselico v Zg. Kungoti ali pa motoristi na Malencah….
O
Kaj se dogaja z mano? Nič, samo spisal sem komentar v tvojem in Matičičevem stilu. Uporabil sem vajine “argumente”, ki jih uporabljata za te ljudi, ki bežijo pred grozotami vojne. Seveda so tudi taki med njimi, ki niso upravičeni do statusa begunca, a ti ne bodo šli kar tako skozi pri obravnavi v Nemčiji tako, da je vajina skrb odveč.
Od vseh tisočih, ki prehajajo slo je v tem času prišlo do izgredov le v parih primerih, več dela imajo policisti z izgredi, če gasilci organizirajo veselico v Zg. Kungoti ali pa motoristi na Malencah….
Ti in še par oslov tukaj nimate predstave o ničem in škoda bi bilo časa (denarja) za takšno utemeljevanje.
Srečo imaš, da ti Matkič in njemu slično razmišljujoči še sploh kaj razložijo.
Forum je zaprt za komentiranje.