Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Ko sem pred dnevi napisal na rtvslo.si, da begunske krize ni ampak le migrantska invazija na Evropo, sem bil označen za ksenofoba in kasneje izbrisan. Danes pa vlada spremeni vokabular in govori o migrantih. Ti, ti ksenofobna vlada.
Saj bodo skapirali, ko bo prepozno, kot zmeraj.
Če grem jaz zdaj malo iz dolgčasa nekaj zažgat, bodo pribrzeli policisti, me vklenili, dali v pridržanje. Ovadili me bodo zaradi poškodovanja tuje stvari, plačati bom moral vso škodo, če bo sreča bom na sodišču dobil samo pogojno kazen, če pa ne se lahko tudi konkretno vsedem. Seveda pa bom dobil še denarno kazen. Zato me zanima kakšni so bili ukrepi v tem primeru in koliko zločincev je pridržanih pa še to kako nameravajo plačati škodo.
(1) Kdor tujo stvar poškoduje, uniči ali napravi neuporabno, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do dveh let.
(2) Če je povzročena škoda velika, se storilec kaznuje z zaporom do petih let.
Po spraševanju novinarjev,glede požara v brežicah,so nemški in avstrijski novinarji razumeli,da so migrantje zažgali šotore v znak preotesta,ker jim ne pustijo nadaljevati poti.Slovenski novinarji,so migrantske izjave razumeli,da so šotore zažgali zato,ker jih je zeblo.Na šentilju,so migrantje prišli na bencinski servi in bližnje gostišče.Avstrijski novinarji,so nad videnim poročali kot o huliganskem dejanju,poškodovanju tuje lastnine in kraje.Slovenski novinarji so izjavo policije in nad videnim poročali,da so begunci na bencinskem servisu hoteli plačat,toda policijski prihod jih je prestrašil in so se razbežali brez da bi plačali.Gostinski obrat,katerega so prav tako opustošili,slovenski mediji ne omenjajo.Resnično me zanima,zakaj je potrebno lagat??danes imamo tudi tuje medije.. ki poročajo objektivno.Komu v sloveniji je interes,da mainstream mediji lažejo do onemoglosti??
Glede na oktobrsko poročilo nemškega zveznega urada za migracije in begunce (BAMF) je Nemčija v prvih devetih mesecih letošnjega leta prejela 303.443 zahtev za azil, odločili pa so v 174.500 primerih. Od tega je bila le 68.301 zahteva rešena pozitivno –
TOREJ!!!!!!! Še par jurijev zavrnejo pa bo manj kot 33% ugodenih prošenj za azil, torej 65%+ je sleparjev, kriminalcev ilegalcev in lenuhov…..
Senza pa hodi to podpirat 🙂
Mici, pa tebi se res ne sanja, kaj jaz podpiram in česa ne. Ne trudi se, raje spucaj tisto pištolo, ali karkoli si že nabavil pri dilerju. Pa poglej si še kakšen zakon o ilegalnem orožju, ko si že pri tem…
Aja, baje te na Nova24 nič ne brišejo, še veseli so vsake neumnosti, ki jo napišete ljubitelji belih ličk.
Mici, pa tebi se res ne sanja, kaj jaz podpiram in česa ne. Ne trudi se, raje spucaj tisto pištolo, ali karkoli si že nabavil pri dilerju. Pa poglej si še kakšen zakon o ilegalnem orožju, ko si že pri tem…
Aja, baje te na Nova24 nič ne brišejo, še veseli so vsake neumnosti, ki jo napišete ljubitelji belih ličk.[/quote]
Ne se zdaj sprenevedat, ti podpiraš te ilegalce pri ilegalnem prestopanju meje, jim deliš hrano in jih tolažiš kako so prišli v indijo koromandijo…..
zakaj se sprenevedaš prostovoljka no, pomagaj 120 tisoč brezposelnim, maš vsak dan 24/7 ur dela če dodava pa še ostarele, onemogle in brezdomce, pa boš rabla 40 ur na dan da boš vse oskrbela.
Ampak ne, čim črnčki pridejo iz ”Sirije” in psihiči ki vas bodo podredili pa takoj nastavljat svojo prostovoljstvo 🙂 Aja oni ne znajo slovensko da bi povedali da si bla gangbangana 🙂
Aja, baje te na Nova24 nič ne brišejo, še veseli so vsake neumnosti, ki jo napišete ljubitelji belih ličk.[/quote]
Ne se zdaj sprenevedat, ti podpiraš te ilegalce pri ilegalnem prestopanju meje, jim deliš hrano in jih tolažiš kako so prišli v indijo koromandijo…..
zakaj se sprenevedaš prostovoljka no, pomagaj 120 tisoč brezposelnim, maš vsak dan 24/7 ur dela če dodava pa še ostarele, onemogle in brezdomce, pa boš rabla 40 ur na dan da boš vse oskrbela.
Ampak ne, čim črnčki pridejo iz ”Sirije” in psihiči ki vas bodo podredili pa takoj nastavljat svojo prostovoljstvo 🙂 Aja oni ne znajo slovensko da bi povedali da si bla gangbangana :)[/quote]
Hohoho, Matkič bi mi rad narekoval, kaj naj počnem. In še naprej sanja o gangbangu…
Zakaj si doma pred PCjem ko pa milijone ljudi rabi tvojo prostovoljno pomoč a si na glavo padla al te je strah beguncev, tam policija ne posreduje ker je politično korektna!
Še en razloži resnico!
Se s tabo popolnoma strinjam…Nemci so jih sami vabili (Merklica celo na arabski Tv) groza!!!!!!!!!!
Tega dejstva spoštovani g.VS (neim.) ne-ve ???????????
če bi Slovenci, Hrvati, madžari in Avstrijci imeli pamet,… ja, oni jo imajo -mi ne, ker smo rit….l..Npr. Avstrijci imajo samo eno vstopno točko Šentilj, mi kjer hočeš, sprejemajo po 300 beguncev dnevno, mi pa po več 1000. Naša policija dela na robu svojih zmoglivosti, Avstrjska Pol. pa si ga od dolgčasa drk… Šotori bi morali goreti (če že) na Avstrijsko- Nemški meji in ne pri nas. Pošteno,EU hm?
Matkic, ti ne razumeš filozofije migrantov. To so zakurili v zahvalo vsem prostovoljcem, ki so se trudili postavljati ta center. 🙂
Saj vidiš, da bolj kot oni kurijo, uničujejo, smetijo…..bolj imajo naši dobrodelneži voljo njim pomagati in zdaj razmišljajo, da bi še brezposelne angažirali, da bi pomagali tem vandalom.
To je tako, kot če daš revežu kruh, pa ga za naslednjim ovinkom vrže v smeti. Ti pa ga spet srečaš, pa mu daš še večji kos kruha…Res ne vem, kdo je tu bedak. 🙂
EU je padla, to je dejstvo. Nič se ne bo zgodilo, da bi se situacija izboljšala. Mi pa ne da miru eno vprašanje. Zakaj državljani posamezne države sami ne storimo česa. Zakaj se masovno ne zbiramo pred mejami, naredimo žive blokade, ne vem, se nekako postavimo v bran svojemu ozemlju? Kar sedimo in gledamo, medtem ko nam na ozemlje mirni vpada horde ljudi, za katere zdaj že točno vemo, da bodo povzročili kolaps sistema. Mi pa še kar sedimo in gledamo ta vpad, pa se pogovarjamo preko forumov. Smo res take mevže??? Še kolcalo se nam bo po Sloveniji, ki jo (še) imamo ta trenutek. Varni in mirni. (V primerjavi s tem, kar prihaja.)
Kdo se bo postavil v bran svojemu ozemlju? Folk, pijan od sreče, ker so vojaki dobili policijska pooblastila? Veš, da.
Mimogrede, zakaj pa ti ne braniš meje? 😉
Če generalno razmislim, dobim ta rezultat:
Zakaj se masovno ne zbiramo pred mejami, naredimo žive blokade, ne vem, se nekako postavimo v bran svojemu ozemlju?
Zato, ker živimo predobro in človek moti* sobivanje vsega ostalega kar obstaja na Zemlji z naravo.
In to preseljevanje kar se dogaja, je za mater Zemljo: nič proti ostalemu eko uničevanju.
*človek je zemeljska napaka
Vsa panika proti dogajanjem v preseljevanju ni nič drugega kot strah in skrb za “lastno” rit:)))
….in tudi moja ni izvzeta:))
Matkic, ti ne razumeš filozofije migrantov. To so zakurili v zahvalo vsem prostovoljcem, ki so se trudili postavljati ta center. 🙂
Saj vidiš, da bolj kot oni kurijo, uničujejo, smetijo…..bolj imajo naši dobrodelneži voljo njim pomagati in zdaj razmišljajo, da bi še brezposelne angažirali, da bi pomagali tem vandalom.
To je tako, kot če daš revežu kruh, pa ga za naslednjim ovinkom vrže v smeti. Ti pa ga spet srečaš, pa mu daš še večji kos kruha…Res ne vem, kdo je tu bedak. :)[/quote]
Filozofija in ideje se pri človeku nikoli ne ustavijo!
Bolj bo mrzlo, več se potrebuje toplote. In bolj kvalitetne:))
Pri masi ljudi 10-20-30.000 in večjem mrazu “ni bog”, da ne bodo potrkali na moja, tvoja, njegova vrata….zakurili…
Kaj boš naredil?
Hhhh, a ne da nas bo strah, ko bodo kao begunci v preddverju Germanov čakali na vstop v pravljično deželo in bodo ugotovili, da jim je tudi tu lepo in toplo:)
Tudi meni ni prav, da se kao begunci “šetajo” po Evropi brez dokumentov. A jebi ga.
Multikulturnost je tako že sedaj dejstvo in izvirno pravih Slovenceljev gledano 3-4-5 generacije nazaj je tako malo (mešanje v monarhiji Avstriji, Kraljevini Jugoslaviji, Nemčiji 41-1945, Titovini 45-90, sedaj zadnjih 25 let)….sedaj se pa bo multikulturnost praktično postavila na svoje pravo mesto. Tudi pri nas.
Kdo se bo postavil v bran svojemu ozemlju? Folk, pijan od sreče, ker so vojaki dobili policijska pooblastila? Veš, da.
Mimogrede, zakaj pa ti ne braniš meje? ;)[/quote]
nihče še ni ustrezno pojasnil kaj je narobe s tem, da je dobila vojska policijska pooblastila in se je poslala na mejo v pomoč policiji? verjetno se strinjaš s tem, da vladajo na meji izredne razmere in da jim policija sama (glede na kadrovsko in materialno podhranjenost, enako velja tudi za vojsko) ni in tudi ne more biti kos? verjetno se tudi strinjaš s tem, da ni normalno, da se množica ljudi nekontrolirano in nasilno vali čez mejo in s tem krši zakone države v katero vstopajo? s policijo in vojsko se ohranja vsaj še nek min. občutek, da država kot takšna še sploh obstaja pri državljanih, namreč če sami sebe obravnavamo kot državljane te države potem nezmožnost izvajanja zakonov s strani te iste države postavlja pod vprašaj vse ostalo.
Mimogrede, zakaj pa ti ne braniš meje? ;)[/quote]
nihče še ni ustrezno pojasnil kaj je narobe s tem, da je dobila vojska policijska pooblastila in se je poslala na mejo v pomoč policiji? verjetno se strinjaš s tem, da vladajo na meji izredne razmere in da jim policija sama (glede na kadrovsko in materialno podhranjenost, enako velja tudi za vojsko) ni in tudi ne more biti kos? verjetno se tudi strinjaš s tem, da ni normalno, da se množica ljudi nekontrolirano in nasilno vali čez mejo in s tem krši zakone države v katero vstopajo? s policijo in vojsko se ohranja vsaj še nek min. občutek, da država kot takšna še sploh obstaja pri državljanih, namreč če sami sebe obravnavamo kot državljane te države potem nezmožnost izvajanja zakonov s strani te iste države postavlja pod vprašaj vse ostalo.[/quote]
Se strinjam, da je v trenutni situaciji čisto prav. Niso problem pooblastila. problem je lahko zakon kot tak in možnost za taka pooblastila tudi po tem ko bodo (vsaj upam, da bodo) te težave minile in se jih ponovno uporabi proti lastnim državljanom v primeru izražanja nezadovoljstva z odločitvami vlade ipd.
Tudi morebitna, pa čeprav iluzorna, predstava o množični zaščiti meje s strani državljanov, bi bila v nasprotju z odločitvami vlade. Seveda bruseljske, saj je naša le njen podaljšek.
Interes je, da se vse te migrante sprejema, če ne bi bil, bi že zdavnaj stala vsa vojska EU na naši meji.
Zato zdaj policaje dojemamo kot naše zaščitnike. Če bi sami branili meje, bi bili naši nasprotniki in nas tepli ter metali solzivce.
Sprašujem se le, če bi še vedno bilo toliko prostovoljcev, ki bi nam nosili sendviče…:)
Tudi morebitna, pa čeprav iluzorna, predstava o množični zaščiti meje s strani državljanov, bi bila v nasprotju z odločitvami vlade. Seveda bruseljske, saj je naša le njen podaljšek.
Interes je, da se vse te migrante sprejema, če ne bi bil, bi že zdavnaj stala vsa vojska EU na naši meji.
Zato zdaj policaje dojemamo kot naše zaščitnike. Če bi sami branili meje, bi bili naši nasprotniki in nas tepli ter metali solzivce.
Sprašujem se le, če bi še vedno bilo toliko prostovoljcev, ki bi nam nosili sendviče…:)[/quote]
Robi kdaj se misliš pa ti vrnit na svoj dom in se tam spopast s “sovražnikom”, ki te je pregnal iz njega oz si se sam odločil, zaradi nevzdržnih razmer doma, migrirati sem kjer si sedaj?
Poleg vsega si se tu še polastil ženske, ki je bila nekoč žena drugemu moškemu… potem so tu še otroci in “mešanje ras”…
Vse to boš moral nekako popravit, ker drugače te bomo morali ustrelit, kakor si sam predlagal za te, ki sedaj prihajajo nekaj let za tabo, ker obstaja možnost, da bodo počeli isto kot si ti počel.
Poglej Matkica, njemu ni kaj za zamerit. On se bori za svoj rodni kraj. Načrtno bi odstranil babico s tem, ko bi ji odvzel medicinsko oskrbo, ker je itak prestara in je postala neproduktivna. Sicer sam tudi nič takega ne proizvaja zaradi česar bi se naša družba ohranila na dolgi rok, ampak ok, mogoče si celo nekoč premisli, ko se reši “motečega dejavnika”…
Nemara ne bi bilo narobe, če bi tastaro porinil med begunce pa naj jo humanitarci fotrajo in oblačijo, itak ji ne bo hudega, še sploh, če bo uspela prit do Nemčije….
Globalizacija je očitno mešanje narodov. In Evropo narodov bi bilo najbolje zmešati kakor s “šprudlom šmorn” in da se dobi, kaj se dobi.
Verjetno je to nemška logika in bistvu je tako en qurc kako govoriš. Enojezično, dvojezično…..čez 100, 500 let bo tako vse drugače.[/quote]
Četudi bo nekoč vse drugače je danes občutek pripadnosti premočan česar se zelo dobro zavedajo tisti, ki jim je to orodje za manipuliranje z množico pripadnikov (te ali one skupine)
To bi bila genialna ideja, če bi bila Nemčija na Marsu ali Luni ne pa par urc vožnje od Šentilja…..
Imam občutek kot da eni mislite da je Nemčija tam nekje blizu Plutona, in da če bomo spustili milijone mimo, da bo Evropska Unija (kar je tako Nemčija kot SLO) na boljšem oz bo to spet vse NAŠ problem….
Sprašujem se le, če bi še vedno bilo toliko prostovoljcev, ki bi nam nosili sendviče…:)[/quote]
Robi kdaj se misliš pa ti vrnit na svoj dom in se tam spopast s “sovražnikom”, ki te je pregnal iz njega oz si se sam odločil, zaradi nevzdržnih razmer doma, migrirati sem kjer si sedaj?
Poleg vsega si se tu še polastil ženske, ki je bila nekoč žena drugemu moškemu… potem so tu še otroci in “mešanje ras”…
Vse to boš moral nekako popravit, ker drugače te bomo morali ustrelit, kakor si sam predlagal za te, ki sedaj prihajajo nekaj let za tabo, ker obstaja možnost, da bodo počeli isto kot si ti počel.
Poglej Matkica, njemu ni kaj za zamerit. On se bori za svoj rodni kraj. Načrtno bi odstranil babico s tem, ko bi ji odvzel medicinsko oskrbo, ker je itak prestara in je postala neproduktivna. Sicer sam tudi nič takega ne proizvaja zaradi česar bi se naša družba ohranila na dolgi rok, ampak ok, mogoče si celo nekoč premisli, ko se reši “motečega dejavnika”…
Nemara ne bi bilo narobe, če bi tastaro porinil med begunce pa naj jo humanitarci fotrajo in oblačijo, itak ji ne bo hudega, še sploh, če bo uspela prit do Nemčije….[/quote]
Daj ne bluzi, pač nisi sposoben dojet da do tega dne vse odkar obstaja ženevska konvencija, pa četudi gremo nazaj še vse do kar Francoske revolucije ni bilo migracije podobne tem cifram, še manj pa je bila BREZ papirjev (torej dokazov o identiteti) Tam eni glupani pišejo kako je 50% Sirijcev po popiso NAŠE policije, hahahahahah, mene samo zanima če je to potrdila Sirija in uradne oblasti tamkaj ali to verjamejo tak na besedo….
Dejstvo je da se ne držimo zakonov, ne samo to, ODKRITO jih kršimo kar po TVju in to URADNE osebe kot je policija in mejna kontrola….. V živo spremljamo razpad zakonov, samo ne se čudit toku dogodkov tu naprej ko se bo parim čisto utrgalo….. Ilegalci zažigajo imetje ki sem ga preko države plačal jaz (šotore) zanima me kdo izmed njih bo stopil pred sodnika in bo plačal primerno kazen za vse uničene šotore!!!!! Drugače jih bova spet plačala ti in jaz, samo tebi je to čisto ok, ti bi to celo podpiral, ker mi imamo več kot očitno PREVEČ denarja da lahko ilegalci kurijo NAŠE dobrine!
Potopli in postrelili bi prvih 2.000 ljudi in ladij pa ne bi bilo nobenega blizu… samo to je nehumano, humano pa je da prepešačijo 2.000km prekršijo ducate zakonov, so nasilni do policije, pustijo svinjarijo za sabo, potem pa jih mora Nemčija še nazaj vozit, da niti ne omenjam cene ladij ki jih pobirajo po morju!!!!!!!!! Umre pa jih več kot bi jih če bi pobili prvih 2.000 pa potem ne bi noben več šel na mučno pot ker se ne bi splačalo.
Humanisti in prostovoljci pa naj gredo dol pomagat tem ljudem če želijo, v lastni režiji…. ne pa jih vabit sem gor da bomo mogli vsi met to golazen tukaj da bo vaš manjvrednostni kompleks v humanosti in beli rasi potešen….
Forum je zaprt za komentiranje.