Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Zdaj na poti s službe sem videl v krožišču najprej kombi s plavimi lučkami potem 3 avtobuse ilegalcev in nato marico….. jebena potrata moejga denarja, jaz pa lahko kolesarim domov, zakaj me ne pobere marica zastonj, jaz jo vsaj financiram!
Matkič veš v čem je fora, da vsi ti tvoji argumenti so razumski, se pravi predpostavljaš, da so nekateri trdoglavi tega foruma, vemo o kom govorim kajne, racionalna bitja. Že tukaj se zatakne, vse naprej je izgubljeno. No lepo, da poveš javno, kot neke vrste blog, samo na žalost se vedno najdejo umsko podhranjeni, ki hočejo izpast pametni. Neverjetne so sposobnosti uma, da se klub ničnim dokazom o lastni vrednosti prepričajo, kako so superiorni na vseh področjih:) Takih ne boš prepričal s tem kar govoriš, ker že začnejo s predpostavko, da se motiš, če se ne sklada z njihovim. V tem primeru, ker se ne strinjaš z valom prihoda na tvoje stroške, si pač nacionalist, rasist, ksenofob, homofob (če so homos med njimi), islamofob, ženskomrtnež. No in iz teh predpostavk potem razmišljajo kaj neki je s tabo narobe. Karkoli najdejo, je to to, dokaz za njih. Če imaš žensko, si tako nestrpen, ker te ženska zajebava, če je nimaš pa zato ker je nimaš. No saj si znaš predstavljat…
Butec ima vedno prav, spomni se dumb&dumber kako srečna sta bila, večna zmagovalca.
.……..Groza, kaj takega – da voditelji drugih držav na prvo mesto postavijo svoj narod! Ampak od Evrope se pa zahteva, da odpre svoje meje vsakomur, ne le Sirijcem, ne glede na socialni in finančni strošek. In tudi, kjlub temu, da je že sprejela številne begunce pa je še vedno tista za zlobna. Svašta…
Ja,ja,,,,a Kdoooooooooooooo to zahteva? Morda misliš na tiste PRASCE, ki tam mrcvarijo nedolžne ljudi in tudi na tiste, ki vabijo , kako so ti dobrodošli v EU. Ne pozabit! V prizadetih deželah ni naravna katastrofa. Ampak? Javnost (mi)– pritiska na nepravi gum!
Pa kako je to mogoče???
Moral bi to zahtevati in groziti, potem bi imel več sreče. :)[/quote]
Ja pred sodnikom kajne 😀 Financiram zastonj potovanje ilegalcev po Evropi, dobijo hrano, prevoz, še oboroženo spremstvo, če grem jaz po Evropi bom moral to vse plačat…… Upam da čimprej vse vrag vzame in je kolaps ter ukinemo vse socialne po Evropi pa da vidimo te revčke kako so begunci ne ekonomski ilegalci!
Jaz samo delim informacije… kaj bodo nerazvite čustvene opice (ki mimogrede pravijo da je človek bitje razuma ne nagona (tu bi tudi lahko dodali čustev, nenazadnje če slediš čustvom je to enako kot slediti nagonu, ker čustva so enak nerazumska) potem s tem počele, jaz ne vem, ampak tukaj je, ko bodo čez 2 leti lahko to spet prebrali in rekli kako prav je bilo vse to…. Sicer pa imajo 10 let multi kultija v živo v Stockholmu in Malmoju, predlagam da bi poslali te aktivistke v te dve mesti za 6 mesecev, pa da vidimo odzive.
Ja, Matkič, tudi s tvojo pomočjo bo EU zbrala 3 milijarde evrov, namenjenih Turčiji za zajezitev begunskega vala. Pa dobro delaj. 🙂
Saj vem da cigani porabljajo MOJ in denar neštetih (ali pa ga tiskajo in me pufajo) ljudi za kr ene barbare iz srednjega veka………
Gospod Churchill je imel prav tukaj s svojo izjavo: misel je na mestu in ravno največji fašisti do lastnega proračuna, ljudi, naroda, in kontinenta, se imajo za anti fašiste in še humaniste za povrh…… peta kolona v Evropi je postala zelo nadležna, ampak pomnite da boste čez leto ali dve ravno vi najbolj jokali ko bodo maske humanizma padle in bo nacionalizem zavel z novo močjo…. jaz si ga ne želim, ampak krivda bo na vas aktivistih, humanistih in uničevalcev zakonov držav in EU odredb ki se NE SPOŠTUJEJO!
[img]https://pbs.twimg.com/media/CGjsPdpUYAAAekw.jpg[/img]
Aja, pa to dajanje denarja TURKOM (muslimanom) je kot da bi Amerika, VB in USSR leta 1941 za zajezitev Hitlerjeve Nemčije dala denar ”Avstriji” brezveze, isto kot metat orožje ISIS morda bo pa keremu padel zaboj na glavo pa ga fental, ne me jebat.
Erdogan ma vsak dan trdega ko sliši kolko musličev je uspelo prit v EU, v kraje do kamor je Otomansko cesarstvo imelo samo mokre sanje da bi prišlo………… Zdaj mu bomo pa še plačali 3 milijarde da jih bo izuril… narobe Svet.
Z zahtevami za zaostritev azilne politike in večjo distanco do EU-ja se je desničarski Švicarski ljudski stranki (SVP) na parlamentarnih volitvah v Švici izrisala čista zmaga.
http://www.rtvslo.si/svet/volitve-v-svici-napovedujejo-obrat-v-desno/376631
Švicarji zaenkrat spet korak pred Evropo, ampak sledili jim bodo od VB, Francije, Merklca gre adijo in proba nardit še čimveč škode, vzhodni del je itak proti, Orban je že davno pogruntal EU da od njih nič ne bo, Torej ostane samo še dan ko bom slišal ukaz potapljanje ladij in streljanje, prvi je padel v Bolgariji
Kdaj se odprejo lepo ohranjena taborišča v Nemčiji, in na Poljskem tam bi bilo dosti prostora, če bi redno kurili pozimi 😛
Nima veze, pač ni njegova pa četudi je od enga američana iz Luisiane, v malce drugačni obliki je point bistven… ne kdo je izrekel.
Mislim, da smo to že jemali: običajno se dokazuje trditev, ne njena negacija :-))[/quote]
težko je dokazovat nekaj ko človek ki bi to naj izrekel ali pač ne, ne more potrdit ali ovrečt…. Če nekaj ni potrjeno ali ovrženo, še ne pomeni da ni izrekel. Če jaz rečem danes da si ti kreten in bo to izbrisano nekoč, ne pomeni da tega nisem izrekel, tudi če noben ne bo mogel tega dokazat.
Ampak še enkrat, bistveno ni KDO je izrekel ampak poanta izrečenega… si kot baba, ki se zapiči v nepomemben detajl in ga zdaj goni da bi ovrgel vse kar sem napisal samo zato ker se je nanašalo na osebo ki tega ni dokazano izrekla…. bravo.
[img]http://commentsmeme.com/wp-content/uploads/2014/03/Internet-Quotes-40.jpg[/img]
Glede spotikanja ob detajle (v večini tvojih primerov res irelevantnih) si pa absolutni prvak na tem forumu, bodimo pošteni, no…
Slovenci lahko v Sloveniji sobivamo samo:
]z vsemi Slovani in narodi zahodne Evrope[/u]. Vse ostale narodnosti bi si morali ibirati v državi njihovega bivanja.
Npr. Sirijce v Siriji, Turke v Turčiji,
Albance v Albaniji
Kosovske Albance V Kosovu
.
.
itd.
Vse begunce je potrebno ali izbirati ali pa (večina) poslati tja nazaj od koder prihajajo.
Vse drugo vodi v katastrofo ali preseljevanje nas samih v Sloveniji iz lastnih domov, sosesk, krajev…. v bolj “čista elitna” naselja in kraje ali pa tudi izselitev iz lastne domovine.
Kultura, navade, možnost asimilacije in vera teh beguncev je popolnoma kontra naši kulturi in le kakšnih 5-8% se jih je sposobnih prilagoditi.
Zagovarjam takojšnjo zaporo Slo meje.
Mislim, da smo to že jemali: običajno se dokazuje trditev, ne njena negacija :-))[/quote]
težko je dokazovat nekaj ko človek ki bi to naj izrekel ali pač ne, ne more potrdit ali ovrečt…. Če nekaj ni potrjeno ali ovrženo, še ne pomeni da ni izrekel. Če jaz rečem danes da si ti kreten in bo to izbrisano nekoč, ne pomeni da tega nisem izrekel, tudi če noben ne bo mogel tega dokazat.
Ampak še enkrat, bistveno ni KDO je izrekel ampak poanta izrečenega… si kot baba, ki se zapiči v nepomemben detajl in ga zdaj goni da bi ovrgel vse kar sem napisal samo zato ker se je nanašalo na osebo ki tega ni dokazano izrekla…. bravo.[/quote]
Nekdo ti pa mora špegu nastavit, no!! :-))) Objava odkritih neresnic, polresnic, izkrivljenih resnic in iz konteksta iztrganih izjav postavlja pod vprašaj kredibilnost virov, ki to objavljajo.
Mimogede, si si že dal svastiko tetovirat?
Zakaj nisi na meji humansitka in pomagaš premraženim vojakom islamske vojske? Zakaj se ukvarjaš z mano ob času ko prihaja na mejo toliko pomoči potrebnih iz vojih območij kot je Grčija, Srbija, Makedonija, Hrvaška?
Evo zdaj bo pa zabavno, Avstrijci obvestili da ilegalcev več ne morejo sprejemat…. na meji pa še kar ni vojske, ne ograje, čeprav za vsak jeben dogodek(fuzbal tekme itd), še za POVORKO maškar postavljamo ograjo!!!!!!!!!!!!
Kje je vojska kje je dovoljenje uporabe sile, naš vrhovni poveljnik vojske je mevža brez jajc!
Ja nič, treba bo izdat vrhovno povelje o uporabi sile za zavarovanje mejnih prehodov in upoštevanje zakonov države, če se po 2 pozivih ilegalec ne ustavi in identificira je prvi strel v zrak naslednji pa smrten, ker če jih bomo ranili jih mormo še potem oskrbet pa plačat zdravstvo, nima smisla, barbarin rov itak praznijo, bo placa kolko češ 😛
Forum je zaprt za komentiranje.