Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Najboljše bo ko bodo ti ki jih napadajo še njihovi varnostniki po sreči jih bodo na državne stroške še izurili da jih bodo lahko bolj zjebali. Ne bi bilo slabo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Najboljše bo ko bodo ti ki jih napadajo še njihovi varnostniki po sreči jih bodo na državne stroške še izurili da jih bodo lahko bolj zjebali. Ne bi bilo slabo![/quote]

Ne poznaš tega:

Nemcu slabo-tebi slabo.

Najboljše bo ko bodo ti ki jih napadajo še njihovi varnostniki po sreči jih bodo na državne stroške še izurili da jih bodo lahko bolj zjebali. Ne bi bilo slabo![/quote]

Ne poznaš tega:

Nemcu slabo-tebi slabo.[/quote]

Seveda, zato pa mi ni jasno zakaj nismo branili meje pred ilegalci ki bodo uničili nemčijo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V principu se strinjam s teboj in sem absolutno proti nelegalnem šetanju po Evropi.Nemci bi morali begunce izbirati in ne samo od “tam” ampak tudi od drugod. Predvsem iz vzhoda.

Nemčija enostavno v tem obdobju /zadnjih 300-400 let/ ni na pravi geografski poziciji.
Da je na poziciji Rusije, bi bil naš svet in svet okoli tega sveta lepši:)))

Jebi ga. “Ipak pa se živi”

[/quote]

Na takšne blodnje oz. (namerno?) širjenje panike samo tole:

1. koliko držav po svetu obstaja, kjer je islam večinska vera in v njih tudi velja šeriatsko pravo? Jaz trenutno vem le za eno ameriško zaveznico.
2. širjenje vere je tudi “obveznost” vsakega kristjana (=evangelizacija). Na kakšne načine vse se je širila pa tudi vemo iz zgodovine.

To je 1 več kot krščanskih, budističnih itd. In hkrati tudi ena preveč! Kot je tudi ena posiljena Evropejka s strani ilegalcev PREVEČ in bi raje vse zavrnil kot da bi ena Evropejka trpela

Raje zradirat vero kot reskirat takšno pravo je moje mnenje! Kot tudi raje vse ilegalce postrelat kot pa pustit da je ena Evropejka posiljena od njih ki so ilegalno brez dokazov identitete tukaj.

Ampak pač aktivistke to želijo kot kaže ko jim pomagajo priti sem 🙂 No tole drugo šeriatsko pravo se tieč vseh nas, če se že posilstva tičejo samo žensk…

To je 1 več kot krščanskih, budističnih itd. In hkrati tudi ena preveč! Kot je tudi ena posiljena Evropejka s strani ilegalcev PREVEČ in bi raje vse zavrnil kot da bi ena Evropejka trpela

Raje zradirat vero kot reskirat takšno pravo je moje mnenje! Kot tudi raje vse ilegalce postrelat kot pa pustit da je ena Evropejka posiljena od njih ki so ilegalno brez dokazov identitete tukaj.

Ampak pač aktivistke to želijo kot kaže ko jim pomagajo priti sem 🙂 No tole drugo šeriatsko pravo se tieč vseh nas, če se že posilstva tičejo samo žensk…[/quote]

Pa bi ti radiral tudi krščanstvo glede na to, da je bistveno več žensk in tudi otrok posiljenih s strani kristjanov?

Ampak pač aktivistke to želijo kot kaže ko jim pomagajo priti sem 🙂 No tole drugo šeriatsko pravo se tieč vseh nas, če se že posilstva tičejo samo žensk…[/quote]

Pa bi ti radiral tudi krščanstvo glede na to, da je bistveno več žensk in tudi otrok posiljenih s strani kristjanov?[/quote]

Jap radiral bi vse vere in vse simbole ki jih predstavljajo, tako kto je prepovedan nacistični bi morali biti prepovedani vsi simboli vseh ver, to vključuje KRIŽ, kot tudi burke, ne v sekularnih državah!

Sicer pa statistika s Švedske tvoje navedbe demantira, glede to kdo posiljuje koga, več 🙂 ampak ja oni se seveda lažejo. Saj tudi že novice iz Nemčije o valovu kriminala povejo dovolj zakaj muslimane stran in nasploh barbarska plemenska ljudstva iz Afrike in BV nimajo kaj za iskat v civilizirani družbi!

Redke izjeme iz tistih krajev ki so primerne pa samo podpirajo to pravilo, da BV in Afrika še 500 let ne bo pripravljena na demokracijo in kapitalizem, ker so v stanju ki ga je Evropa dala v najslabšem primeru skozi tam okrog konca križarskih vojn….. ena plemena so celo tako nizko v razvoju v Afriki da bi jih lahko enačili morda celo s kakšnim časom še pred srednjim vekom Evrope…… no ja majo pa iphone kajne 🙂

http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/skupina-prosilcev-za-azil-tozi-nemske-oblasti-za-izplacilo-podpore/376174

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA a zdaj bodo kvazi begunci in predvsem barbarski ilegalci TOŽILI Evropo in Evropejce za denar ki bi jim naj pripadal od nemških davkoplačevalcev? Saj to se lahko komu vtrga pa jih začne strelat 🙂

Burka ni glih verski simbol, no. Men tudi niso preveč všeč, ker tudi rad kakšno fajn punco pogledam :-))

Statistika ene države pač ne more nekaj demantirat. Mogoče pa kahko kot izjema potrdi pravilo. Sicer pa, kdo pa je avtor raziskave? Kakšen švedski Politiks ali Reporter morda?

Ja, tisto v tretjem odstavku pa kar razloži največjemu svetovnemu izvozniku demokracije.

Me zanima zdaj kje so vsi tisti silni doktorji znanosti, inženirji in ostali specialni diplomiranci ki so baje prihajali gor, če so tako izobraženi bi lahko dobli hitro šiht vsaj na črno, ampak kot zgleda tudi polni denarja niso, nekdo je trdil da je to višji srednji sloj ali celo visoki, ker rabijo tisti bedno podporo.

Počasi se bo krog zaključil in moralisti bodo ostali brez municije za njihove bajke!

Matkic, ti si prava pošast!

Burka ni glih verski simbol, no. Men tudi niso preveč všeč, ker tudi rad kakšno fajn punco pogledam :-))

Statistika ene države pač ne more nekaj demantirat. Mogoče pa kahko kot izjema potrdi pravilo. Sicer pa, kdo pa je avtor raziskave? Kakšen švedski Politiks ali Reporter morda?

Ja, tisto v tretjem odstavku pa kar razloži največjemu svetovnemu izvozniku demokracije.[/quote]

Kako da burka ni glih verski simbol? A poznaš kako nemuslimanko ki bi nosila burko redno ali kaj podobnega burki? Jaz ne 🙂

Tudi če ni opisana v kakšnih verskih knjigah presentira ženska z burko predvsem in samo Islam nobene druge vere še manj pa svobodno odločitev da jo nosi, torej ja, prepoved burk v šolah in javnih površinah ipd je nujen ukrep!

Kakšno izjemo? Samo Islam in muslimani imajo tako ”izročilo” ali prepričanje, da če ženska ni opravljena po njihovem načelu in verskih ”ukazih” voditeljev iz SA da je ”fair game” in jo lahko nekaznovano posilijo in se potem čudijo na sekularnih sodiščih! Podatkov pa ti ne bom iskal kdo je izdelal statistiko, poglej si novice in google, o posilstvih Islama, če se tebi zdi da to ni res, potem je itak brezveze…..

Saj pravim, nobena Evropejka ne bi rabla bit posiljena ker bi bilo bolje da jih ne bi spustli, dejansko je vsaka posiljena Evropejka s strani muslimana krivda aktivistov HRW Amnesty International in oseb ki trdijo da je treba drugim pomagat….. Ne ni jim treba, pomagat moramo samo sebi! Rezultate vidimo

Valda, jaz sem pošast, ki delam, plačujem davke, hodim po novi pasuš(!!!!!!!!!) da lahko grem kamorkoli, se slikam, bi dal tudi prstne odtise če treba, grem po VIZO(!!!!!!!)

Drugi so pa bogi reveži ki hodijo na pohode po socialne podpore se derejo Allahu Ackbar, posiljujejo ženske ker so v minicah, protestirajo in napadajo policiste s kamenjem ipd, nočejo dati prstnih odtisov, mečejo otroke čez ograjo in jih ranijo in našteval bi lahko v nedogled!

Seveda bi ve humanistke imele one druge, zato pa vam jih privoščim, tiste najboljše ki vas bodo fajn podredili, ker to rabite 🙂

Bolan si. Preštej koliko gneva je šlo iz tebe v tej temi.

Ti raje pazi ko bo ljudem dosadlo, takrat bo moj gnev igračka, jaz se ne bom boril za vas in proti Islamu, jaz pišem samo svarilo, naj ostane na internetu, da se boste čez nekaj časa, ko boste to doživeli, spomnili na vse stvari ki to napovedujejo. Ampak takrat bo prepozno, za vas.

Nemci se prebujajo, Amnesty International in podobne humanistke in aktivistke pa se še boste, samo upam da ne z arabskima kurcema na suho v riti in muce hkrati 🙂

Odlična integracija 😀

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anYi5cvsq9U

Pa še nekaj zadevic:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QKywPyz5sJc

Očitno nimaš pojma kaj so verski simboli ali simboli na splošno. Burka pa je kvečjemu dress code, kar je poznano tudi v zahodnem svetu. Določena obleka je marsikje predpisana tako v firmah in tudi recimo v marsikakšen lokal ne smeš, če nisi oblečen po njihovih pravilih.

Sicer pa (kar se EU tiče) začni pri tistih, ki nošenje burk ženskam plačujejo. Vere kot take pa postanejo nevane takrat, ko so orodje v rokah politike.

Čak, čak malo, , ,kdo jim pa je domovino spremenil v pekel do te mere, da ni možno živet, kdo jih doma vsako dnevno mrcvari in na koncu koncev , kdo jih je vabil v EU- konkretno v Nemčijo in jim obljubljal lepo življenje, ja Mertlica na Arabski TV.- Nemci naj le imajo kar so hoteli, so mislili na otroške vrtce, ha,ha.
Naj se le prebujajo! Samo nas naj pustijo pri miru, to pa ne,ha?
Če so ugotovili, da rabijo v svoji domovini nove-boljše (jeb.) osvežitve, so imeli “X, X”, boljših možnosti na samem izvoru (BV). Lepo civilizirano al ne? Kod se spodobi za razviti svet!

Ja, firme, pa zasebni lokali. Kateri je pa zahodni javni dress code? A to je tisto, ko te mat ven ne pusti z ustrezno frizuro? V muslimanskem svetu so javni dress code urejeni po verskih zapovedih. Kje je to v Evropi? A ti Vatikan zapoveduje tvoj dress code na cesti?

Daj se ti drži tega kar pišeš in samo sebi pomagaj ne pa, da tu utrujaš s puhlicami.

javni, privatni, a je kaj važno? Dress code je eno, verski simbol pa drugo.

Ja, firme, pa zasebni lokali. Kateri je pa zahodni javni dress code? A to je tisto, ko te mat ven ne pusti z ustrezno frizuro? V muslimanskem svetu so javni dress code urejeni po verskih zapovedih. Kje je to v Evropi? A ti Vatikan zapoveduje tvoj dress code na cesti?[/quote]

V samem Vatikanu, ki je država, je zapovedan in veliko napisanega. Ata Google vse najde: https://www.google.si/?gws_rd=ssl#q=vatican+dress+code

Še enkrat, poznaš kakšno žensko ki nosi burko in je nemuslimanka? Torej je simbol Islama burka (in njej podobne zadeve) tudi če je le dress code, predstavlja Islam ta dress code, če ne bi, bi jo nosile tudi druge ženske prosotovoljno, pa jih ne! Tu je bistvo, ko vidiš tole spodaj:

[img]http://www.abc.net.au/news/image/1153402-3×2-940×627.jpg[/img]

Kaj rečeš oz pomisliš da so te ženske če ne iz muslimanske vere….. to navzven predstavlja Islam četudi je dress code je to v očeh ljudi del Islama ne del neke sekularne izmišljotine ali zakona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close