Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
http://sobotainfo.com/novica/globalno/v-evropi-ni-toliko-bodece-zice-kot-bi-je-potrebovali/115061
Nemčija spet nagaja Evropejcem in dela vse za podporo musličev 🙂
Še malo druge plati:
Danes, morda kot se nikoli v zgodovini, je vsak “drugace” misleci hitro marginaliziran in zasmehovan s strani velike vecine druzbe, in jebena stranka uradnih institucij. In bolj kot si glasen, aktiven, bolj nastradas. Za koga bi se naj potem zrtvoval? Za te, ki me zasmehujejo? Za te, ki me zalijo? Za tiste, ki si me zelijo “odstraniti”? Ne, hvala.
1. Tito je car 🙂
2. Postali so heroji? Ma oni so zmeraj bli heroji, še ko je bil živ sem se veselil vsakega uspeha Gaddafija, priznam Huseina nisem toliko spremljal,
3. Počakaj ko bo Nemcem heroj postal spet Hitler, K sreči so taborišča lepo ohranjena, pol bodo pa spet bežali peš iz Nemčije, v Izrael, ups v Meko :P[/quote]
Kdo rabi Hitlerja, če imate pa Orbana?
Čeprav, glede na to, koliko jih je včeraj prišlo “varovat” slovenske meje, bi bilo za orbanofile najbrž najboljše, če se preselite na Madžarsko. Kot politični migranti, seveda – da vas ne bo kdo z ekonomskimi migranti zamenjal. 🙂
1. Tito je car 🙂
2. Postali so heroji? Ma oni so zmeraj bli heroji, še ko je bil živ sem se veselil vsakega uspeha Gaddafija, priznam Huseina nisem toliko spremljal,
3. Počakaj ko bo Nemcem heroj postal spet Hitler, K sreči so taborišča lepo ohranjena, pol bodo pa spet bežali peš iz Nemčije, v Izrael, ups v Meko :P[/quote]
Čeprav, glede na to, koliko jih je včeraj prišlo “varovat” slovenske meje, bi bilo za orbanofile najbrž najboljše, če se preselite na Madžarsko. Kot politični migranti, seveda – da vas ne bo kdo z ekonomskimi migranti zamenjal. :)[/quote]
Titele!
Pretezno zenske zagovornice bi vprasal, kaj bi po njihovo morala narediti obmejna policija, ko sreca skupino ljudi, ki se je namenila brez vsakih dokumentov prestopiti mejo na ozemlje Slovenije.
Kolikor sem zasledil gre vecinoma za mlade moske. Niso lacni ali zejni. Nihce jih ne preganja ali diskriminira tam od koder prihajajo. Ceprav se izdajajo za Sirijce, so v resnici iz Irana, Iraka, Pakistana, itd. Se pravi zlazejo se. Ne zelijo se identificirati. Ce se jih ne spusti v drzavo po cesti, poskusijo skozi koruzna polja. Ce se jim se to prepreci, se zacno fizicni obracuni.
Mislim, kaj je to drugace, kot ce ti na domaca vrata potrka skupina ciganov in na vsak nacin hoce notri? Kaj bi si vi z njimi zaceli? 🙂
1. Tito je car 🙂
Čeprav, glede na to, koliko jih je včeraj prišlo “varovat” slovenske meje, bi bilo za orbanofile najbrž najboljše, če se preselite na Madžarsko. Kot politični migranti, seveda – da vas ne bo kdo z ekonomskimi migranti zamenjal. :)[/quote]
A ti misliš da se bomo ubadali z nekimi shodi, ko mi bo dopizdilo bom prvega nasilnega kvazi begunca pihnil ali pa poslal nazaj proti jugu 🙂 In tako bo nardilo še mnogo ljudi.
V Angliji gori džamija, a misliš da je tip hodo na kakšne proteste, ne, dopizdilo mu je, in veliko ljudem bo 🙂
A ne tam jim pa je drugače, ker tisto je njihovo, s tujim kurcem (državnim denarjem) je pač lahko opletat po koprivah kajne…. samo bedaki ne razumejo da bomo to plačali mi, tolažijo pa se s tem da če ”beguncev” ne bi bilo tega denarja mi ne bi dobili, ja in, še vedno ga bomo zdaj plačevali.
Pač radi bi red ampak vidijo dve slikici mrtvih otrok pa bi pozabli na red in vpeljali kaos 🙂
V bistvu (mislim, da) razumem zakaj politika pocne kar pocne glede teh “beguncev” in zakaj je najbrz kar vecina populacije na strani “beguncev”. Mediji so naredili svoje.
Me pa vseeno firbec matra, kako zagovorniki teh “beguncev” gledajo na koncept mej med drzavami, cemu so namenjene, itd. Morda zagovarjajo, da se jih pac ukine in mirna bosna. Pa naj pride ali gre kdor pac hoce.
Morda vidijo razliko med mejami med drzavami in vrati svoje hise/stanovanja.
No, kot receno, firbec. 😀
Popisati (i.e. registrirati), odpeljati v nastanitvene centre, da se naspijo, najejo, stuširajo in grejo naprej. Glede na to, da tu nočejo ostati, je to to.
Informacij nisem dobi(va)la preko medijev, tako da ne vem, na kakšen način so poročali, sem bila pa med prostovoljci na Obrežju, del naše ekipe je bil v Rigoncih, vzpostavili smo tudi povezave s prostovoljci iz Hrvaške, Srbije, Avstrije, Nemčije in Nizozemske, ki so (bili) prisotni (tudi) na drugih kritičnih območjih (Šid, Opatovac, Tovarnik).
Definitivno obstajajo točke, ki jih bo v prihodnosti potrebno problematizirati, izpostaviti, premisliti, ampak če bomo ostali na nivoju “belih ličk”, ne bomo naredili nič.
A ne tam jim pa je drugače, ker tisto je njihovo, s tujim kurcem (državnim denarjem) je pač lahko opletat po koprivah kajne…. samo bedaki ne razumejo da bomo to plačali mi, tolažijo pa se s tem da če ”beguncev” ne bi bilo tega denarja mi ne bi dobili, ja in, še vedno ga bomo zdaj plačevali.
Pač radi bi red ampak vidijo dve slikici mrtvih otrok pa bi pozabli na red in vpeljali kaos :)[/quote]
Samo bedaki ne razumejo, da smo z ustvarjanjem jezu na naši meji zapravili 6 milijonov, namesto da bi vzpostavili varen koridor in krizo rešili v enem dnevu namesto v štirih.
Pač radi bi red ampak vidijo dve slikici mrtvih otrok pa bi pozabli na red in vpeljali kaos :)[/quote]
Samo bedaki ne razumejo, da smo z ustvarjanjem jezu na naši meji zapravili 6 milijonov, namesto da bi vzpostavili varen koridor in krizo rešili v enem dnevu namesto v štirih.[/quote]
Seveda smo, ampak to zato ker ne znamo niti ”jeza” postavit konkretno, prvih 100 bi postrelali stalo bi za 100 metkov pa ne bi noben več blizu upal 🙂
Enako bi naredili v sredozemlju s potapljanjem ladjic kdo bo plačal tihotapcu da ga zapelje v smrt na sredozemlju? Nihče 🙂
Ne razumeš pač da bo s to ”tvojo” politiko koridorjev k nam prišlo cca 2 miljardi ljudi ki bi radi živeli bolje pa jih 99% ni beguncev niti v teoriji kjer bi begunstvo postavili univerzalno kaj šele po ženevski konvenciji. 🙂
Samo bedaki ne razumejo, da smo z ustvarjanjem jezu na naši meji zapravili 6 milijonov, namesto da bi vzpostavili varen koridor in krizo rešili v enem dnevu namesto v štirih.[/quote]
Seveda smo, ampak to zato ker ne znamo niti ”jeza” postavit konkretno, prvih 100 bi postrelali stalo bi za 100 metkov pa ne bi noben več blizu upal 🙂
Enako bi naredili v sredozemlju s potapljanjem ladjic kdo bo plačal tihotapcu da ga zapelje v smrt na sredozemlju? Nihče 🙂
Ne razumeš pač da bo s to ”tvojo” politiko koridorjev k nam prišlo cca 2 miljardi ljudi ki bi radi živeli bolje pa jih 99% ni beguncev niti v teoriji kjer bi begunstvo postavili univerzalno kaj šele po ženevski konvenciji. :)[/quote]
Da te ni sram.
Ne razumeš pač da bo s to ”tvojo” politiko koridorjev k nam prišlo cca 2 miljardi ljudi ki bi radi živeli bolje pa jih 99% ni beguncev niti v teoriji kjer bi begunstvo postavili univerzalno kaj šele po ženevski konvenciji. :)[/quote]
Da te ni sram.[/quote]
Česa bi me blo sram, a morda tega da bi moj način rešil praktično več življenj kot vaš? Če noben več ne bi upal na pot ne bi na poti noben umrl 🙂 To je baje namreč dilema 🙂
Matkič, pust idiote, zgodovina se ponavlja, babilonsko stolp pa to. Gremo v RU, medtem k se bodo šli tile LOVEPARADE? http://www.rainbowwelcome.org/
Ja, ja, saj Matkič je že napisal, da “nam” privošči, da bi nas posilili. Kako ironično bi šele bilo, če bodo pod maso, ki jo napoveduje, mogoče tudi ti, ki bi danes streljali, postali begunci (če bi šli že prej, pa ekonomski migranti, a ne?). Ampak ja, tudi v tem primeru bi bila proti streljanju.
Matkič, pust idiote, zgodovina se ponavlja, babilonsko stolp pa to. Gremo v RU, medtem k se bodo šli tile LOVEPARADE? http://www.rainbowwelcome.org/%5B/quote%5D
Alo, valda ne boš ekonomski migrant? 😮
Ja, ja, saj Matkič je že napisal, da “nam” privošči, da bi nas posilili. Kako ironično bi šele bilo, če bodo pod maso, ki jo napoveduje, mogoče tudi ti, ki bi danes streljali, postali begunci (če bi šli že prej, pa ekonomski migranti, a ne?). Ampak ja, tudi v tem primeru bi bila proti streljanju.[/quote]
Morda se je narobe/nerodno izrazil. Po moje je mislil le, da vsem želi, da okusijo sadove svojih del oz. da naj vsak dobi kar si želi, po moje je samo to hotel napisati. Je pa celotna družbena patologija rezultat neravnovesja v družinski celici. Nobene identitete, pripadnosti. Poglej kako so tile prišleki močno, nič jih ne ustavi. Kle bi pa sorojak prej tujca nahranil pa rešil, rojaka pa zajebal. Zgleda je čas prišel… Nimamo kej, kot je rekel DX, sam tiho biti pa rešit svojo rit, ostalo je vse kontraproduktivno, masa je prevelika…
Forum je zaprt za komentiranje.