Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Mi smo GF že zdavnaj skapirali. :)[/quote]
Seveda, vi se družite. Saj ne bi vsega tega vedela, če ne bi katenjka vsem po vrsti razlagala VAŠE zgodbe. To pa je tako, če imaš lisico v bližini.[/quote]To je pa zelo grdo, kar si sedaj napisala. Prvič gre za ljudi, ki na forumu sploh ne sodelujejo in jih slabšalno in predvsem napačno opredeljuješ s tujci, ki da so prišli Robiju v hišo, in drugič, če bi jaz to res ‘razlagala’, bi krepostna in visoko empatična in natančna, kot si, to vendar morala nekako preveriti, ne pa kar pisati naprej, ali ne pač? Pa saj si ja boljša od nas vseh tukaj, ne poznaš problemov v življenju, pomagaš drugim, kjer le moreš, izjemna v svoji iskrenosti, morda je le malenkost škoda, da nič kaj brati ne utegneš, ker imaš toliko vseh teh izzivov…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Se strinjam, edino kaj pozabljaš je to, da je MUSLIMANSKA VERA hkrati POLITIKA, ker v muslimanski veri je hkrati tudi kazenski zakonik, imenuje se ŠERIATSKO PRAVO in je neločljiv del muslimanske vere, edini musliči ki so mu večinsko pobegnili so Bosanci, ker so pač balkanci, v Savdski Arabiji se šeriatsko pravo dosledno uresničuje in ko bo enkrat muslimanov 50% (kar se bo zgodilo kmalu če jih bomo not spuščali ker se plodijo kot zajci) bo naenkrat naša politika MUSLIMANSKA, od tja do šeriatskega prava nas bo ločila zadnja čistka kristjanov oz nemuslimanov.[/quote]
Vem samo za dve državi na svetu, kjer ni sekularizacije. To sta Iran in Vatikan. S. arabija je primer fržave s šerijatskim pravom. Sem pa prepričan, da tudi Vatikan ne bi imel nič proti uvedbi kanonskega po EU. Še kakšnih 20 let nazaj ni dosti manjkalo, da se kaj takega ne bi zgodilo Poljski. Lahko pa se tudi spomnimo pritiskov o vpisu krščanskih temeljev v EU ustavo (ja, tudi tako se lahko začne). Sicer pa so bile države kot je Libija, Tunizija, Egipt in tudi Sirija ter Irak zelo sekularizirane. Samo potem je bilo treba likvidirat njihove “diktatorje” in jim izvozit demokracijo.[/quote]
Potem veš zelo slabo….. vsepovsod kjer je v veljavi ŠERIATSKO pravo je primer enoznačne religije torej ni sekularizacije, ker šeriatsko pravo je integralni del muslimanske vere in politike (zakonika) in je integriran v Koran oz v ”way of life” muslimanov in njihove vere v preroka Mohameda.
Torej vsaka država ki povzema zakone ali uporablja šeriatsko pravo je nasprotna logiki EUja/USA kjer veljajo človekove pravice, svoboda govora oblačenja itd. Da niti ne začnemo o pravicah žensk v Islamu proti Evropi.
Ko boste doumeli da ISLAM ni samo vera ampak je tudi politični manifest boste razumeli da mešanje Islama v države 21 stoletja (po ustavi, zakoniku in demokraciji) ni primerno oziroma na dolgi rok ustvarja konflikte.
Se pa s tabo absolutno strinjam glede rušenja ”diktatorjev” na severu Afrika in bližnjem vzhodu…. neumnost ki ji ni para v zgodovini, morda ob boku tiste neumnosti ko se je v 1930tih puščalo Nemčiji na vseh frontah da uveljavi svoje zaradi ljubega miru….. na koncu vemo kaj se je zgodilo, in tako bo z muslimani v Evropi, prišli bodo do točke ko bodo brezpogojno ”goreli na grmadah” potem čakamo nove križarske vojne samo tokrat na brezpilotnikih ki bodo razirale to nazadnjaško politično vero.
Marx je zajebal ker ni postal prerok, drugače bi komunizem uspel tako kot uspeva Islam.
HAHAHAHAHAHAHAHAH, pa to jaz pišem že cel čas, veleumni Nemci pa ugotavljajo to zdaj, po tem ko je njihova neumna Merklca izjavila katastrofalno dobrodošlico in opogumila še na milijone revnih.
Kakšna dvoličnost, a tega pa prej niso vedli? Kdaj se začnejo deportacije, še Nemci ne sprejmejo nikogar brez osebne, migranti bodo morali nazaj na jug da najdejo v smeteh svoje ”izgubljene” IDje, problem je ker Evropska komunala to spuca ne pa kot v nerazvitem svetu kjer še čez 2 meseca najdeš smeti ki si jih vrgel takrat 🙂 Pa bo huda kri kje so izkaznice
Kje so zdaj vsi vrli ”humanisti” kje je Amnesty International, zdaj ko je Nemčija rekla da je zakone potrebno upoštevat so vsi potihnili, kakšen diktat, Hitler bi bil ponosen.
Zanimivo. Verjameš ji vse, zaupala ji ne bi pa nič. Pa saj vse pove po pravici. Ne razumem. 🙂
Naša sreča v tej nesreči je ta, da imamo na jugu Donavo, največje nacionaliste Evrope Hrvate in še neočiđčena minska polja v Dalmaciji in Bosni….. No pa tudi izkušnje z etničnim čiščenjem bodo kot kaže spet dobrodošle, kdo bi si mislil… Nevihte ipd 😛
Je pa res da naš brezjajčnik Cerar mora zadevo prvo proučit, Mesec bi sprejel kar cel Bližnji vzhod, čakajo se pa navodila iz Bruslja oz. kar iz Berlina (nekoč je bil Beograd) kaj narediti, ker zapiranje mej Nemčije je čisto zmedlo Slovence, humaniste pa tudi Amnesty International ki še kar piše izjavo za svojo tiskovko.
[img]http://shrani.najdi.si/?2T/Ec/2pSEFDpz/meu2.jpg[/img]
Ja saj to, samo naši pročujejo, sestankujejo, vojska pa praska jajca po kasarnah in na poligonih, namesto da bi patruljirala po meji!!!! Mi smo prva linija Šengena ki gap očasi več ne bo, če ga ne bomo mogli ubranit! Kje je NATO me zanima, a ni to obrambna organizacija? Branit modre čelade na rob Schengena…. mobilizirat vojsko, civilno zaščito, plačance karkoli. Brezposelnih ponudit treninge varnostnikov in veščin onesposabljanja ilegalcev strelske vaje…..
Ne vem kaj se čaka! Na ukaz Bruslja morda?
Vem samo za dve državi na svetu, kjer ni sekularizacije. To sta Iran in Vatikan. S. arabija je primer fržave s šerijatskim pravom. Sem pa prepričan, da tudi Vatikan ne bi imel nič proti uvedbi kanonskega po EU. Še kakšnih 20 let nazaj ni dosti manjkalo, da se kaj takega ne bi zgodilo Poljski. Lahko pa se tudi spomnimo pritiskov o vpisu krščanskih temeljev v EU ustavo (ja, tudi tako se lahko začne). Sicer pa so bile države kot je Libija, Tunizija, Egipt in tudi Sirija ter Irak zelo sekularizirane. Samo potem je bilo treba likvidirat njihove “diktatorje” in jim izvozit demokracijo.[/quote]
Potem veš zelo slabo….. vsepovsod kjer je v veljavi ŠERIATSKO pravo je primer enoznačne religije torej ni sekularizacije, ker šeriatsko pravo je integralni del muslimanske vere in politike (zakonika) in je integriran v Koran oz v ”way of life” muslimanov in njihove vere v preroka Mohameda.
Torej vsaka država ki povzema zakone ali uporablja šeriatsko pravo je nasprotna logiki EUja/USA kjer veljajo človekove pravice, svoboda govora oblačenja itd. Da niti ne začnemo o pravicah žensk v Islamu proti Evropi.
Ko boste doumeli da ISLAM ni samo vera ampak je tudi politični manifest boste razumeli da mešanje Islama v države 21 stoletja (po ustavi, zakoniku in demokraciji) ni primerno oziroma na dolgi rok ustvarja konflikte.
Se pa s tabo absolutno strinjam glede rušenja ”diktatorjev” na severu Afrika in bližnjem vzhodu…. neumnost ki ji ni para v zgodovini, morda ob boku tiste neumnosti ko se je v 1930tih puščalo Nemčiji na vseh frontah da uveljavi svoje zaradi ljubega miru….. na koncu vemo kaj se je zgodilo, in tako bo z muslimani v Evropi, prišli bodo do točke ko bodo brezpogojno ”goreli na grmadah” potem čakamo nove križarske vojne samo tokrat na brezpilotnikih ki bodo razirale to nazadnjaško politično vero.
Marx je zajebal ker ni postal prerok, drugače bi komunizem uspel tako kot uspeva Islam.[/quote]
Govorim o umiku Cerkve od države (omenjeni dve vodijo najvišji predstavniki religije). Ali bo neka država prevzela pravo, zapisano v verskih knjigah, je potem čisto odločitev države (sicer slaba, vendar morda legitimna). In trdim, da je v teh državah vera pač zlorabljena, tako kot bi lahko bila (in je tudi bila, lahko pa bi še zdaj bila tudi na Poljskem) v krščanskem svetu.
Imaš pa tudi v Bibliji zakonik – deset zapovedi (po Mel Brooksu naj bi jih bilo celo 15, ampak je bil Mojzes mal neroden :-)). Že prvi primer zlorabe tu so recimo zapovedi v katekizmu, ki naj bi bile povzete. Pa če jih primerjaš je precej razlike. Drugi primer zlorabe pa so politične stranke, ki v politiki predstavljajo interese neke Cerkve oz. predvsem njenega institucionaliziranega dela.
Ja saj to, samo naši pročujejo, sestankujejo, vojska pa praska jajca po kasarnah in na poligonih, namesto da bi patruljirala po meji!!!! Mi smo prva linija Šengena ki gap očasi več ne bo, če ga ne bomo mogli ubranit! Kje je NATO me zanima, a ni to obrambna organizacija? Branit modre čelade na rob Schengena…. mobilizirat vojsko, civilno zaščito, plačance karkoli. Brezposelnih ponudit treninge varnostnikov in veščin onesposabljanja ilegalcev strelske vaje…..
Ne vem kaj se čaka! Na ukaz Bruslja morda?[/quote]
Še enkrat: kot neumni vaški cucki, se zaganjate v palico, namesto da bi se v tistega, ki jo na drugem koncu drži.
No ja, sicer sem ateist ampak osebno vidim veliko, če ne kar ogromno razpoko med ”zakonikom” krščanstva (10 božjih zapovedi) in direktno kazensko politiko Islama…..
To da nekdo trdi da če ne bom spoštoval očeta in mater da bom šel v pekel ali pa to da če ženska ne bo nosila ”rute” in pokrita primerno bo dobila 25 udarcev z bičom je za mene ogromna razlika.
Eno je ”moralna” kazen (ali realna če dejansko verjameš v pekel :)) drugo pa je čisto resnična za časa našega lajfa, kjer religija predpiše kazen za neupoštevanje Korana ali politike Islama.
Za mene je prvo kot moralni ”guidance” sprejemljivo od religije, drugo ki pa posega v zakonik Republike na področju prava in kazni za kršenje le-tega pač ne. Ker ko povzameš šeriatsko pravo kot zakon si musliman ali pa prisilni musliman ker je njihova vera in religija tvoje pravo…. In s čem takim se pač ne gre strinjat, ampak pri muslimanih je religija in politika (zakon) prepletena do te mere, da posiljujejo muslimani EVROPEJKE na Švedskem ker jim religija pove, da to ni greh ker prosijo za to, ker so oblečene v neskladju z Islamskim načinom obravnave žensk.
To da je v nemčiji šola prepovedala minise da ne bi prišlo do problemov je samo prvi korak v smer prilagajanja Islamu in prvi korak napram šeriatskemu pravu, samo zato da ne bo težav se bodo domačinke morale prilagodit muslimanom ali kako? Se tebi to zdi pravilno? Meni pač ne.
Ne vem kaj se čaka! Na ukaz Bruslja morda?[/quote]
Še enkrat: kot neumni vaški cucki, se zaganjate v palico, namesto da bi se v tistega, ki jo na drugem koncu drži.[/quote]
Zakaj tega niso počeli muslimani v teh državah ampak so se enako kot neumni cucki zaganjali v palico svojih diktatorjev namesto nad tiste ki so prišli rušit njihovo državo? Če bi vsi ti ilegalci ki danes bežijo takrat stopili ob svoje voditelje bi bil red v 6 mesecih, ampak ker so hotli del svoje pogače so bili izigrani, zdaj naj rešijo težavo doma kakor vedo in znajo. Naj se vprašajo kateri izmed teh je v Arabski pomladi branil Gaddafija, kdo je branil Huseina, kdo pa je protestiral proti njim in Assadu…. Zakaj se ne borijo za Assada, potrebujejo vojake, če so to res vsi SIrijci (so zlo črni za Sirijce in zlo poševnih oči, vsaj marsikdo) potem bi Assad imel 3 milijonsko armado proti ISISu in bi jih zradirali v 1 letu in bi bil red in mir.
Če danes gremo vsi Evropejci v Afriko, vsi Afričani in ljudje z Bližnjega vzhoda pa v Evropo bi upal stavit da bi čez 100 let Afričani in musliči iz Evrope migrirali v Afriko.
Ti mi povej katera država ima v zakonu staro zavezo, katere vse pa šeriatsko pravo potem se bova pogovarjala naprej…. Musliči brez šeriatskega prava več niso muslimani v 90% (razen morda bosanci ker so lenuhi balkanski pač)
Narediva spisek držav s šeriatskim pravom in pravom stare zaveze ki povzema oba zakonika in kazni za dejanja pa da vidimo. Potem pa še najdi v stari zavezi kje je dovoljeno posiljevat žensko ker ni oblečena primerno muslimanom pa če je ali ni muslimanka?
Krščanstvo kakorkoli nazadnjaško že je po mentaliteti, je prišlo do točke ko ve, da ne more vsiljevat prava svojega Boga in vere med ljudi in v demokracijo, muslimani tega ne razumejo, ker so v srednjem veku, za njih je to čas Jihada in križarskih vojn po našem štetju po mentaliteti in razvitosti, nesreča je da je zaradi preostanka Sveta dosegljivost orožja močno napredovala (bombe, mitraljezi, tanki) medtem ko so naši križarji imeli konje, meče, in težke oklepe, imajo oni še peto kolono humanitarcev in Amnesty International.
Končno nekaj realnega, splho v tem delu je zadel vse:
http://geopolitika.si/2015-09-14-begunci/
Prihajajo na celino na katero so jezni pod vplivom lažnih obljub o sociali ki bo kmalu ukinjena za nedržavljane verjetno, potem bo kaos, ko bodo jezni na nas hkrati pa nas ne bodo mogli črpat!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/2T/Ec/2pSEFDpz/meu2.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/2T/dD/1QuukP3c/120113901015370526595853.png[/img]