Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zakaj si je noge treba pobrit, rok pa ne

Zakaj si je noge treba pobrit, rok pa ne

Od zgornjih sličic mi je malo moteča samo tista s sokom.
Ostale zgledajo zelo naravno in čisto ok.
Vsak pobrije, kar ga moti, v ostalo in predvsem v druge, se naj pa ne vtika, prav?

Ja itak! Se strinjam. Jaz kot ded se bom pa VTIKAL samo v tiste, ki bodo imele popolno depilacijo. Tudi po rokah. Saj veste, ženska roka ni čisto neuporabna. :)))

standardi se tko al pa tko iz leta v leto spreminjajo.. jst osebno nimam veliko dlak na roki, zato se ne brijem, pa še brez veze se mi zdi. razumem pa ženske k majo temnejše dlake na rokah, da se brijejo, važno da se dobr počutjo v svoji koži ane.
jst tko pravm, kokr teb paše, tko pa deli pa se ne oziri na druge 😉

meni je ta tema prav čudna
jaz imam sicer svetle dlake in redke, ampak si brijem roke že odkar sem imela 20 let
meni se zdi normalno
če si noge, si roke še prej, ker noge ni videt kot poleti, roke pa tričetrt leta
kosmate roke so prav čudne za videt na ženski, meni je prav grdo, tudi če so dlake svetle

Jas se brijem.samo zdaj me zanima nekaj.hocem si kupit epilator sanmo nevem ce mi bo pogalo na nogah imam ful dosti korenin ali bo mi pomagalo to odstranit.pa vsaki dan mi rastejo dlake na nogah ce si bi kupla epilator bi mi se vedno nonstop rastle ??
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close