Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj se vsi vtikate v to, da nimam izpita za avto?!

Zakaj se vsi vtikate v to, da nimam izpita za avto?!

To, da pri 24-ih nimam izpita za avto je moja, izključno moja stvar in moj problem. Da. Priznam. Razlog je lenoba, ne pa denar. Pa kaj? Moj problem, če moram vedno nekoga prosjačiti za prevoz, ki ga seveda tudi plačam, ne pa vaš.

Nauk: Dajte mi že mir!!

Lenoba lena.

Evo, očitno uživaš v tem, da te žalijo, pa ti izpolnjujem željo.

Jaz sem star 55 pa ga tudi nimam. Pa kaj.

Kdaj ga bos pa naredila????

Fant pa pri teh letih brez izpita? Si ne znam predstavljat.

Dolenjci so pri teh letih vsak že prvič brez.

Sej se grdo sliš, ampak dons bit brez izpita za avto, je k bit brez OŠ.

Neka osnovna izobrazba.

Kupi ga na črnem trgu, če denar ni problem.

ali si sposoben in boš pač normalno vozil če boš rabil, ali si pa nesposoben in se boš ubil.

Verjetno zato, ker druge ljudi tretiraš, kot da so taksi služba. Niso. Naroči taksi ali uporabi javni prevoz in se ne bo nihče vtikal v to, da nimaš  vozniškega izpita. Druge pa pusti pri miru. Niso tam zato, da rešujejo tvoj problem s prevozom. Oz. kot sam praviš: Daj ljudem že enkrat mir!

Odgovor na objavo uporabnika
24 letnik, 12.02.2022 ob 20:55

To, da pri 24-ih nimam izpita za avto je moja, izključno moja stvar in moj problem. Da. Priznam. Razlog je lenoba, ne pa denar. Pa kaj? Moj problem, če moram vedno nekoga prosjačiti za prevoz, ki ga seveda tudi plačam, ne pa vaš.

Nauk: Dajte mi že mir!!

Ne Gre samo za bencin ko te drugi furajo okoli… gre tudi za njihov čas in seveda da so gostili vsi na voljo…

Verjetno te nihče nebi vprašal če bi se sama vozila z Busom

Tipična balkanska posla.

Ja, ja to zdaj govoriš ,ko si samski….punce želijo potovati, na morje za vikend, …misliš, da bodo na bus ali vlak čakale ob naših nemogočih voznih redih ??? Brez lastnega prevoza v teh  časih ne prideš nikamor…tako, da akcija čimprej, da boš poleti že punco na morje peljal…

Tako je, izpit čimprej in en avto…tolk kolk se pa načakaš avtobusov / vlak…in kolk počasi gre- ustavi postaje…katastrofa izguba časa…pa pol, ko imaš otroke , ko je kaj nujnega čez vikend okoli dohtarjev vozit…ali pa po dejavnostih… pa nabava, ko tisto fasungo trogaš po busu…in še in še..ja lej…dobivaš lekcije na lastni koži, enkrat te bo že izučilo , nimaš kaj…

Imam izpit in mi zdravje ne dovoljuje, da bi lahko vozila avto…

Tako , da se ne sekiraj.

Dokler ti tako odgovarja in bobslo je ok…ko bos malo starejša bos sama videla, da si sam svoj gospodar…lp

Pa kdo se kaj vtika, mati ?…Če ti tako odgovarja- okej, kaj imamo mi s tem…ampak enkrat zmanjka prostovoljcev, ki te zdaj vozakajo naokoli…drži kot pribito…prepuščen sam sebi, čakajoč avtobus / vlak ali pešaka…ure, dnevi tečejo…kakor ti drago…pa čakaj !

Zbrcaj se, 15.02.2022 ob 13:55

Ja, ja to zdaj govoriš ,ko si samski….punce želijo potovati, na morje za vikend, …misliš, da bodo na bus ali vlak čakale ob naših nemogočih voznih redih ??? Brez lastnega prevoza v teh  časih ne prideš nikamor…tako, da akcija čimprej, da boš poleti že punco na morje peljal…

Hahah, naj pelje ali pa naj se spelje. A mora vedno tip vozit okoli? Pa še bencin mora plačat, a je tako?

Zakaj pa eni mislite, da mora on imeti otroke? In zakaj mislite, da mora imeti izpit? Pa saj je napisal, da plača, ko ga kdo pelje. Res avtor, tu ne boš našel odobravanja, podobno kot v reali. Nihče ne pomisli, da bi brez toliko avtov na cesti tudi javni promet bolje stekel. Tako pa ravno avti ovirajo javni promet!

Covid 2021LE, 15.02.2022 ob 13:39

Sej se grdo sliš, ampak dons bit brez izpita za avto, je k bit brez OŠ.

Neka osnovna izobrazba.

Kaksna bedarija je pa spet to? Vozniski izpit pa ne spada med osnovno izobrazbo.

Z letalom se tudi vedno vec vozijo..potem najboljse, da ima ze vsak izpit za letalo.

To pa res ni zivljensko pomembno, razen ce si doma v jungli. V tujini veliko vec uporabljajo javni prevoz, kot pri nas.

Dokler ne pričakuješ od kolegov, da te vozijo okrog, ok. Je pa nenormalno nadležno, ko se kolegom ne da delat izpita/nočejo zapravit denarja za to in potem jih moraš vedno nekam zapljeti – po možnosti še zastonj. Kot da imam denar in čas igrat taxista.

In mimogrede – ko punco povabis na dejt se peljeta z avtobusom? Malo smesno

Viki100, 18.02.2022 ob 21:36

Kaksna bedarija je pa spet to? Vozniski izpit pa ne spada med osnovno izobrazbo.

Z letalom se tudi vedno vec vozijo..potem najboljse, da ima ze vsak izpit za letalo.

To pa res ni zivljensko pomembno, razen ce si doma v jungli. V tujini veliko vec uporabljajo javni prevoz, kot pri nas.

Natančno preber npisano, pa dihi zravn.

V podoben koš meni sodi tudi znanje vsaj enega tujega jezika. Pa še kaj bi se našlo.

Tko je v teh cajtih. Sej nismo več leta 1950.

Men dol visi za tvoj izpit … Dokler ti mene pustiš pri miru in me ne prosiš za prevoz. Pa kaj, če plačaš? A ti misliš, da si potem človeka kupil? Si kar predstavaljam, kako so vsi veseli, ko spet fehtariš za prevoz. Se ti morda dogaja, da ljudje ne vidijo ali slišijo tvojih klicev? Se ti večkrat ne oglasijo, ko jih kličeš?

Zakaj sploh parlamentiraš s folkom o tem, če je to tvoja stvar?

In drugo, če gre nekomu na živce, ker te mora nonstop vozačiti, naj krivi sebe, ker je privolil v to. Če za tem stoji še kak šef, naj se njemu pritoži. Odgovornost za sitnosti ni samo na tebi. Naj te postavijo pred dejstvo ali pa naj bodo tiho. Tako delajo odločni ljudje, ki vedo, kaj hočejo, jokice in stokice (tipični slovenčki) pa samo jamrajo.

????

Štekam te…. Čist!

Jaz ga zdej delam, pri 35… In traaaaja… Malo zarad korone in preteklih zapiranj, malo pa tudi zato, ker očitno pač rabim malo več časa, da usvojim določene zadeve… In ja, men gre tut na živce ta “kdaj boš?” “kdaj maš glavno?” “a voziš?” “pa zakaj tok traja?” “pa dej dej, js sm z 20 uram naredu”

Puste me vsi pr mir, pa bom sama povedala, ko položim… Res mi najeda pa počutim se pod pritiskom… Ko da delam ta izpit zarad vseh drugih, sam zase ne… In ravno zarad tega pritiska ne napredujem tok hitro kot bi blo treba…

Jaz imam izpit, ampak prisegam na javni prevoz. Počakaj par let pa boš videl, kako se bomo vsi z vlaki vozili, ker marsikdo ne bo imel za bencin. Se že zdaj dela na tem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close