Zakaj se vedno zgodi isto med mano in moškimi?
imaš čist prav in razmišljaš zelo lepo. kot se je včasih razmišljajo.pošteno. zdej bi pa tile tipi sam seksalipa nabijali pol te pa zavrže. sem moški in vem da je tako. vse se vrti samo okoli seksa, da te izkoristi, pol pa si najde spet drugo. jaz razmišljam isto kot ti, nisem sicer nedollžen sem tudi starejši od tebe, pa žed dolgo nisem ravnoi zato ker se z lajbami ne pečam, ker kdo ve s kolikimi pred mano se je ena drajsala predno je meni nastavila, ker če hitro da pol ni neka dobra roba in kdo ve kake bolezni vse ima. pa tudi od take nimaš kaj drugega za pričakovat, kot da bo ob prvi priliki dala drugemu, takoj ko bo zavohala drugega ku r se bo povaljala z njim, isto velja za te dece ki tebe obletavajo, poleg tega pa si za njih še trofeja, ker si nedolžna, pazi kaj delaš, ne popuščaj in prav je da te taki odbijajo. S tabo bi pogovarjal preko maila registriraj se ali pa pusti mail. Za identifikacijo, če seuštulijo drugi moja identifikacija je ets, razlgao prejmeš v mailu. sem iz okolce lj.
Aj bo malo dolga, sam vseeno…
Osebno imam malo drugačen pogled kot nekateri tu. Zame je bila ena najboljših in najpomembnejših izkušenj, preden sem spoznala svojega moža, f** frend.
Prvega sem imela enega, ki ga nisem znala cenit. Saj sva se mela lušno, lepo počasi sva se spoznavala, kar je v gimnazijskem času povsem normalno (tudi zakaj zelo zagovarjam, da začneš z “dejtanjem” zgodaj, spoznaš pravila igre na “easy” težavnosti). No, sicer je bil krasen, ampak jaz sem se pač zapičila v nevem katero neumnost in jo napihnila v slona, pa oh kako je “težko met pravga fanta”. Sem ga odvrgla kot staro cunjo. Res grozno… Mi je še vedno žal kaj sem mu naredila. Sem si mislila, da je bolje če imam samo enega “prijatelja”.
Kakšno leto kasneje sem imela res f** frenda. Takrat so mi nekatere “prjatlce” ful krivdo nabijale za mojo odločitev. Ful na hitro je šlo, sva se mela super, samo zaljubljena pa nisva bla drug v drugega, sva “izkoristila” drug drugega. Pa je poskušal tudi on kaj več napeljat. To je trajalo ravno 2 meseca preden sem se tega čisto naveličala in se zavedla, da hočem enega zares.
Ker sem to s tem ff tipom dala čez, sem imela vseeno dovolj poguma in samozavedanja, ko sem spoznala svojega moža, 2 tedna po tem, ko sem z njim prekinila. Ti dve izkušnji sta bili ZELO pomembni za naprej. Z njim je šlo tudi zelo hitro. Spoznala sem ga mrtvo pijana, naslednji dan me je že povabil ven. “Uradno” sva bila skupaj čez 1 teden. On še ni imel nobene, tako, da se je kar malo bal kaj probat čeprav je ZELO seksualen tip. Seksala sva po kaken mesecu. Od takrat je minilo že skoraj desetletje, mož me nosi po rokah kot kraljico. Noben ne bi mogel najin prvi mesec reči, da bo tako.
Sem zelo mnenja, da ne smeš NIČESAR obžalovat, če si trenutno zadovoljen s svojim življenjem. Če pa si navajen, da se žreš za eno “napako” še celo življenje, potem bo pa težko. Nikoli ne veš kako bi bilo, če bi bilo. Tako, da je bolje samo iti naprej. Zgubiš pa popolnoma nič, če z njim seksaš. Če pa nočeš, potem pa ni zate. Samo zdaj mislim, da je samo še strah, ki se ga moraš samo znebit.
V konceptu ne zaupam ljudem. Priznam, da sem verjetno jaz bolj izkoriščevalka v svojih odnosih, tako da se nikoli ne čutim ogroženo, da bi me drug izkoristil. Velikokrat se žrem za to lastnost, ker vem da je verjetno za tipe težje… zveze so pa v mojih rokah, je meni lažje. Za kakšne stvari se pač vprašaš ali bi bil raje plen ali plenilec. Nič ni optimalno. Vse ima pluse in minuse, je pa bolj “moralno”, če si plen. Verjetno me bo kdo ozmerjal s ku*** in kalkulativno pra****. Pa kaj… sem srečno poročena, ni mi žal za to preteklost, niti mi ni žal za moje osebnostne lastnosti. Tekom življenja v svoj krog privabiš ljudi, ki so ti podobni.
Ne pa za naprej reševat problemov. JIh rešiš, ko prideš do njih. Če bi ti en povedal vse probleme, ki jih boš imela v življenju, bi si mislila, da je nemogoče, preveč… Pa ni, eden pa po eden. Z zvezami je isto. Nobena ne bo perfektna in če se štarta perfektno je samo zelo sumljivo.
Jaz odgovarjam avtorici ti pa lažeš o meni… cccc.. :D…. Kaj drugega itak ne zmorete videt z ad hominem komunikacijo. Niti ne ločiš potreb od želje kaj šele da bi vedel/a kaj je trošenje telesa z mimohodneži ali deljnja sebe tudi preko telesa z ljubečim partnerjem in katere ženske kaj od tega počno. Jaz sem ženska ki sebe delim s partnerjem ker si to želim in mi je najina spolna komunikacija v veselje.
Posveti se avtorici, jaz nisem tema teme drugače 🙂
[/quote]
Kdo laže o tebi? Kdo pa sploh si ti? Samo ena, ki pametuje tukaj 🙂 Ja, res je, tako kot v uvodnem pošti, tudi ti dojemaš seks ne najbolj zdravo. Nihče ne trdi, da moraš z vsakim v posteljo, daleč od tega, samo da pa imaš take predstave tipa “vzeti nedolžnost”, pa da te vsak hoče samo izkoristiti, potem pač nekaj ni ok ne s tabo ne z avtorico. Niso samo drugi krivi, ampak tudi ona sama. Ker ne, ni normalno, da spoznava samo take, ki bi jo imeli samo za seks. Nekaj potem dela tudi sama narobe. Očitno oddaja signale kot da je res radodajka. Pa konec koncev če bi njej to pasalo, pa naj. Če ji pa ne, pa naj sebe najprej pogleda in razčisti v svoji glavi. Enako kot ti, ki imaš zelo slabo mnenje o moških. Pa ravno tako niso vsi slabi, nekaj mora biti tudi na tebi, da takšne srečuješ. Ali pa je vse samo v tvoji glavi. 🙂
Kdo laže o tebi? Kdo pa sploh si ti? Samo ena, ki pametuje tukaj 🙂 Ja, res je, tako kot v uvodnem pošti, tudi ti dojemaš seks ne najbolj zdravo. Nihče ne trdi, da moraš z vsakim v posteljo, daleč od tega, samo da pa imaš take predstave tipa “vzeti nedolžnost”, pa da te vsak hoče samo izkoristiti, potem pač nekaj ni ok ne s tabo ne z avtorico. Niso samo drugi krivi, ampak tudi ona sama. Ker ne, ni normalno, da spoznava samo take, ki bi jo imeli samo za seks. Nekaj potem dela tudi sama narobe. Očitno oddaja signale kot da je res radodajka. Pa konec koncev če bi njej to pasalo, pa naj. Če ji pa ne, pa naj sebe najprej pogleda in razčisti v svoji glavi. Enako kot ti, ki imaš zelo slabo mnenje o moških. Pa ravno tako niso vsi slabi, nekaj mora biti tudi na tebi, da takšne srečuješ. Ali pa je vse samo v tvoji glavi. 🙂
[/quote]
😀 jaz na splošno govorim ti pa udri ad hominem name, kar pove veliko o tebi o meni le kup tvojih laži. Tudi tvoje nebuloze o mojem mnenju o moških, jaz se namreč z slabimi ljudmi ne glede na spol ne družim. Haha! 🙂
😀 jaz na splošno govorim ti pa udri ad hominem name, kar pove veliko o tebi o meni le kup tvojih laži. Tudi tvoje nebuloze o mojem mnenju o moških, jaz se namreč z slabimi ljudmi ne glede na spol ne družim. Haha! 🙂
[/quote]
Ti se z nikomer ne družiš – se vidi :-)))) Ok, zdaj pa je ignorirajo. Saj veš, govorim same laži o tebi pa to…. :-))) Samo da boš bolj prepričljiva, pa le ne skoči takoj v luft, ok?
Zgleda, da izbiraš moške z neko formulo “v glavi”, verjetno precej “leseno” in razumsko, kot po nekakšnih matematičnih regelcih, kjer si si zamislila, da rabiš fanta. In “ljubezni” si se lotila tehnično, potem pa se čudiš, da se kalkulacija ne izzide v skladu s pričakovanji, ker biologija pač ni matematika. In tej biologiji manjka kemije, ker če te ti izbrani moški že v štartu niso očarali in spodnesli tal pod nogami, ti jih nikoli ne bodo. Instinktivno ti mora biti nekdo všeč ali pa ne, ker žal je to tolažba, da boš ga kasneje vzljubila, ker ti je potencialno všeč njegov karakter (prijateljsko), ni pa te pritegnila tudi njegova erotično-animalična energija.
Po domače povedano, nisi se v nobenega od teh zatreskala ali čutila “mravljincev” po telesu, ko si bila z njimi. 😉
Hm, zate seks tudi ni nek užitek, je tako? Ker sklepaš po sebi, da ženske nimajo seksualnih potreb. Pišeš tako, kot da ženska s seksom dela samo uslugo moškemu, sama pa pri tem ne uživa. Se pravi, da s seksom plačuje za ljubezen, ki si jo tako želi? Povej, kako pa je potem lahko drugačna od tistih, ki se prodajajo? Saj očitno po tvoje sploh ni. Žalostno razmišljanje…
[/quote]
Ma ti k**c razumeš. :)) Ženske seksualne potrebe so bolj koncentrirane ali “usmerjenje”, moške pa bolj “razpršene” (promiskuitetne). Evolucijski je normalno, da ženska postavlja raven in pogoje, s kom se spušča v spolne odnose, ker ona je naravni selekcijski filter, pa se (vas) kljub temu še vedno dovolj kretenov razplodi. 😉
Ženska, če se z napačnim speča in zanosi, ne bo imela ne čustvene in ne materialne podpore moškega pri vzgoji, ampak bo izvisela kot samohranilka.
Zartrose že pametno razmišlja, standard je pomemben, saj ravno težava današnjega “main streama” je, da ne razmišlja veliko. To pomeni v moderni družbi med “modernimi” ženskami in moškimi, da so imeli X partnerjev, potem pa se vsak 2. loči, otroci pa se rojevajo v razbitih družinah, ker njihovi nezreli starši očitno niso znali razmišljati še s čim drugim kot le s spolnimi organi.
Ma ti k**c razumeš. :)) Ženske seksualne potrebe so bolj koncentrirane ali “usmerjenje”, moške pa bolj “razpršene” (promiskuitetne). Evolucijski je normalno, da ženska postavlja raven in pogoje, s kom se spušča v spolne odnose, ker ona je naravni selekcijski filter, pa se (vas) kljub temu še vedno dovolj kretenov razplodi. 😉
Ženska, če se z napačnim speča in zanosi, ne bo imela ne čustvene in ne materialne podpore moškega pri vzgoji, ampak bo izvisela kot samohranilka.
Zartrose že pametno razmišlja, standard je pomemben, saj ravno težava današnjega “main streama” je, da ne razmišlja veliko. To pomeni v moderni družbi med “modernimi” ženskami in moškimi, da so imeli X partnerjev, potem pa se vsak 2. loči, otroci pa se rojevajo v razbitih družinah, ker njihovi nezreli starši očitno niso znali razmišljati še s čim drugim kot le s spolnimi organi.
[/quote]
Če že, potem sem kretenka 🙂 Drugače pa ne trdim, da ne smeš imeti nekih kriterijev (absolutno moraš) – ampak če ženska naleti vedno na iste cepce/kretene, potem nekaj tudi z njo ne štima. Pa ta Uvelaroža ima poleg paranoje itak izkrivljen pogled in precej slabo mnenje o moških. Resno misliš, da si zaslužite tako pavšalno zaničevanje? Jaz namreč ne. Verjetno je tudi ona ena izmed takih posebnic, ki živijo v nerealnem svetu. Med tistim seksat nič pred poroko, potem pa delat uslugo, pardon, izpolnjevati zakonske dolžnosti do moža in pa seksat z vsakim je precej prostora. Nobena ti pa ne daje garancije za uspeh, ki naj bi bil obojestranska sreča in zadovoljstvo pretežni del skupnega življenja. Ampak take kot avtorica in uvelaroža tega ne zmorejo dojeti. Pa kaj čmo, naj bentijo nad moškim svetom, same pa ne naredijo nič, da bi pri sebi kaj izboljšale. Ti pa boš jim veselo dobrikal – verjetno s kakšno skrito agendo v ozadju :-)))) Veliko sreče, stari. Če misliš, da je vredno. :-))))
Če že, potem sem kretenka 🙂 Drugače pa ne trdim, da ne smeš imeti nekih kriterijev (absolutno moraš) – ampak če ženska naleti vedno na iste cepce/kretene, potem nekaj tudi z njo ne štima. Pa ta Uvelaroža ima poleg paranoje itak izkrivljen pogled in precej slabo mnenje o moških. Resno misliš, da si zaslužite tako pavšalno zaničevanje? Jaz namreč ne. Verjetno je tudi ona ena izmed takih posebnic, ki živijo v nerealnem svetu. Med tistim seksat nič pred poroko, potem pa delat uslugo, pardon, izpolnjevati zakonske dolžnosti do moža in pa seksat z vsakim je precej prostora. Nobena ti pa ne daje garancije za uspeh, ki naj bi bil obojestranska sreča in zadovoljstvo pretežni del skupnega življenja. Ampak take kot avtorica in uvelaroža tega ne zmorejo dojeti. Pa kaj čmo, naj bentijo nad moškim svetom, same pa ne naredijo nič, da bi pri sebi kaj izboljšale. Ti pa boš jim veselo dobrikal – verjetno s kakšno skrito agendo v ozadju :-)))) Veliko sreče, stari. Če misliš, da je vredno. :-))))
[/quote]
Kaj je vredno? Se pravi moški imamo samo seksualne motive, če je tvoj tako kratkoviden in ni vedel za obstoj nasprotnega spola, preden tebe ni spoznal, ne moreš posploševati na vse moške. 😉
Ne, ti nisi kretenka, kreten je tisti, ki je z žensko, ki je pravzaprav ne pozna, ki ni odkrita s partnerjem. Bila bi fer in bi ostala z istimi kalibri, s katerimi si letala skupaj, ne da se greš nekega klasičnega partnerstva, medtem ko se ob tej svoji rezervi, ki je “bil vreden”, na smrt dolgočasiš.
[/quote]
Kaj je vredno? A to po sebi sodiš s skritimi agendam? Če je tvoj tako kratkoviden in ni vedel za obstoj nasprotnega spola, preden tebe ni spoznal, ne moreš posploševati na vse moške. 😉
Ne, ti nisi kretenka, ampak je to tisti moški, ki je z žensko, pa je pravzaprav ne pozna, ker ga zavaja, prikriva oziroma ni odkrita.
[/quote]
Jaaaa ljuba duša pa tko povej, da te tvoja uvelost matra.. ampak z lažmi o meni se je ne boš rešila še bolj uvela bošš.. jaz pa še dalje brkha lepa Zartrose hahaha…..
[/quote]
Se ti sploh zavedaš kako toksično pišeš? Kopica besed, nobene vsebine, samo v celofan zavite besede, ki razkrivajo tvoj ne ravno lep karakter, ki pritlehno napada druge. Preberi za seboj kaj pišeš.
Lara00, 22.12.2020 ob 12:09
˝sledi sebi˝ to si zelo lepo napisal/a in se tudi strinjam s teboj. Ampak tu se potem zalomi. Jaz ne mislim it preko sebe, dati kar nekomu, samo zato, da bo ta druga oseba zadovoljna. In včasih prav ne razumem, kje se najdejo fantje, ki so dejansko pripravljeni počakati in jim ni kar mimogrede, če punci ˝vzamejo˝ nedolžnost. Jaz imam občutek, da je večina teh fantov s katerimi sem imela opravka gledala predvsem na svoje potrebe.. jaz sem pa vedno zagovarjala in tudi še zdaj zagovarjam, da so potrebe enakovredno pomembne. Niso njegove pomembnejše od mojih ali pa obratno.
Razumem tudi, da pri nekaterih zelo hitro in na lahek način dobijo. Ampak ali ima to pol sploh kakšno vrednost? Jaz si osebno ne bi želela partnerja za katerega bi vedla, da se kar z vsako da dol… Ampak smo si različni.
Ce si zelis partnerja ki se nebi dal dol s vsako ki jo lahko polozi si bos zal mogla najti zensko, med dedi takega nebos nasla, razen da je peder.
izrabljanje, 22.12.2020 ob 12:03
Zakaj je zate seks izrabljanje, izkoriscanje, nespostovanje, jemanje in podobno s strani moskega?
Zakaj mislis, da v seksu moski zensko izrabi?
Ta tvoj odnos do seksa je zelo cuden.
Seks je uzitek za oba, tako moskega, kot tudi zensko. Tudi zenske si zelimo seksa in uzivamo v njem, ne dojemamo ga, kot da nam moski nekaj jemlje, ampak da nam nekaj daje.
Ponavadi ženske potrebujejo za spolnost tudi varnost, zadovoljeno čustveno komponento (pustimo ob strani posameznike in posameznice, ki tega ne potrebujejo in spolnost doživljajo kot telovadbo). Iz same objave pa ni razvidno, da bi avtorici katerikoli fant to dajal. In ravno zaradi tega lahko pride občutek izkoriščenosti.
Lara00, 22.12.2020 ob 11:50
Pozdravljeni!
Mogoče sem naslov malo čudno zastavila, pa vendar, upam da boste razumeli. Stara sem 20 let in sem študentka. Danes precej razmišljam o tej temi in zato želim slišati še vaša mnenja. V odnosu do moških sem bila vedno do neke mere zadržana, nisem jih takoj spustila blizu, ampak sem ga želela najprej dosti spoznat, da vidim če mi kot oseba sploh ustreza. Vedno se je zalomilo pri tem, ker so fantje že kar na prvem zmenku pričakovali fizični stik (poljubljanje). To mi ni odgovarjalo, vedno sem se po končanem zmenku počutila izrabljeno in sem stvari tudi vedno hitro zaključila (prav v zvezi še nisem bila). Po tem zadnjem fantu, s katerim sem šla na zmenek, sem si vzela čas zase, da vse skupaj razmislim. Postavila sem si jasne meje, se naučila jim jasno povedati kje jih imam in da je ne ne.
Na začetku decembra sem spoznala enega študenta, leto starejšega od mene. Takoj sva se ujela, komunikacija je res gladko stekla. Problem je ker je on vedno bolj začel vse obračat na seks in kako bi spal z menoj. Meni osebno se zdi to absolutno prehitro glede na to da se praktično komaj poznava. Razložila sem mu tudi, da tega še nisem počela. Sicer je rekel ˝da razume˝ ampak jaz nisem prepričana v to, še vedno je čutiti njegovo neučakanost. To me je iskreno odbilo in danes je bil najin pogovor bolj prisiljen, ker se počutim kot da se pogovarja z menoj samo zato, da me čimprej podre. Po eni strani mi je škoda, ker mi je drugače vizualno pa tudi karakterno (razen glede neučakanosti) všeč. Po drugi strani sem pa vesela, da je to povedal na začetku, da ne bi potem čez ne vem koliko časa ugotovila, da me je samo izrabljal za svoje potrebe. Sicer sem ga vprašala kaj išče, pa je rekel, da ne išče samo seksa, da trenutno je tudi karantena mu naredila svoje glede tega, ampak vseeno, to me ne prepriča.
Torej če povzamem moje bistveno vprašanje. Zakaj se vsem fantom, ki mi pridejo na pod tako mudi v intimo z menoj? Prijateljice nimajo teh težav oz. mi niso nikoli nič rekle na to temo.
Tudi sama si želim, da bi prišel tak, ki bi me cenil kot osebo, me imel rad in bil pripravljen počakati. Takšnega si tudi zaslužim.
Hvala za branje in morda kakšno mnenje,
Lara
Fantje trpijo, ko sre vse tko spolno zatrte… vcasih smo pa mladi seksali pa uzivali….danc je že skor tabu….če vec kot enega
Znebi se te preklete nedolžnosti in se je nehaj oklepat in postavljat na nek piedestal. Brezveze te je strah seksa, s tem si uničuješ odnose. Prvič ti itak ne bo fajn, ker ti je neka propaganda že prišla do živega in že zamujaš par let, že spadaš med čudakinje.
Pa je čisto možno, da bo kateri želel od tebe samo to. Pa kaj potem? Po drugi strani je pa čisto možno, da bo seks nadgradil odnos. Človek mora iti v življenju tudi skozi razočaranja v ljubezni, da ve, kaj je kaj vredno in kaj ne, s kom gradit odnose naprej in kdo je ničvreden, nenazadnje je tudi seks z različnimi treba preizkusit, da veš, kaj je dober seks in kaj je dober odnos. Ne moreš neizkušena kokoš pri dvajsetih si celega ljubezenskega življenja splanirat do smrti. Treba se je malo prepustit, preizkusit, potem si pametnejši, brez tega ne gre.
Hočem ti povedat, da tvoja češplja nič ne bo na slabšem, če bo poskusila z enim, pa se ne bo izšlo. Nikjer se ne bo poznalo. Ti se bojiš na enega navezat. Zdaj se bojiš, da te bo eden izkoristil za seks in ti bo pobegnil. Ampak boš morda tudi našla enega, ki te bo čakal, na njega se boš navezala 1000x bolj, ker bo nekaj časa vse tako, kot si si zamislila, potem ti pa lahko tudi ta pobegne. In te bo tudi bolelo 1000x bolj. V ŽIVLJENJU NI GARANCIJ. Znižaj pričakovanja (seveda ne rabiš s čisto vsakim), preizkušaj, uči se, uživaj. Za mladostjo ti bo gotovo žal, če boš ena 40-letnica, ki je imela samo enega, ki jo je ravnokar zapustil. Se ti bo svet podrl.
Forum je zaprt za komentiranje.