Zakaj se vedno zgodi isto med mano in moškimi?
da je bolje, da si fant najde eno manj frigidno žensko kot si ti. S teboj bo imel ves čas same probleme, ti boš seksala samo, če bodo vsi planeti poravnani, tako kot je bilo včeraj (pa menda se to zgodi enkrat na 800 let). Verjamem, da boš tudi pri drugih stvareh enako težila.
Tebi bo nasedel samo tip, ki bo mislil, da je boga za jajca prejel, če je položil eno, ki ne da rada (to je tvoj način razmišljanja drugače). Seveda bo ćez par let jokal, da ženi po porodu ni več do seksa in iskal na pol zastonj seks drugod.
Predobra si za te fante. Ne cenijo te. Ko boš našla pravega, boš vesela, da si počakala. Ženske s tvojimi vrednotami so cenjene po vsem svetu razen na zahodu se je zadnjih 50 let vse spremenilo. Si normalna v nenormalnem in podivjanem svetu. Ceni svoje devištvo, še do nedavnega so ga šparali do poroke in ljudje, ki tudi danes naredijo tako, so si hvaležni. Preberi kaj o tem. Ceni se. Predvsem pa zamenjaj družbo, s svojo moralo te je škoda zanje. Če se boš družila s takimi, boš postala enaka.
V osnovi ima prav večina, ki ti piše, da kar ostani pri svojem ravnanju in predvsem sledi svojemu počutju – v smislu, da ravnaš tako, da se ob tem dobro počutiš.
A vseeno – je za pomisliti tudi na tole:
Opazil sem zato, ker uporabljaš izraz “dala”, ki kar namiguje na tak neprijeten odnos do spolnosti.
Seks je v normalnem odnosu nekaj lepega – so pa tudi trenutki, ko ni čisto nič posebnega. Hočem reči, da ga ne idealiziraj in ne precenjuj – ker v tudi v tvojem pisanju se precej vrti okrog seksa – samo s stališča strahu oz pretirano idealiziranega pogleda,
kot je že kolega pred mano napisal, imam občutek, da preveč razmišljaš o seksu, ker te je tega podzavestno strah, poleg tega pa morda precenjuješ vrednote seksa z vidika moralnosti.
tvoj kolega, v kolikor je “izobražen” kot praviš – tudi on je nesiguren sam vase. seks verjetno omenja bolj zato, ker ti želi spročiti, da te ne želi imeti samo za prijateljico ampak v primeru vajinega odnosa pričakuje seks. želi te imeti tudi za seksualno partnerko. v kolikor bi bil siguren sam vase, tega ne bi rabil omenjati, ne bi rabil iskati tvoje potrditve ali reakcije o tem, ali nameravaš seksati z njim.
to, ali mu je pa samo do seksa ali tudi kaj več, je z napisanega težko soditi. definitvno pa mu ni do “friendzona”. slednje je zelo značilno za “izobražene” fante, sploh iz narovoslovnih faksov, ki so večina časa študirali, niso imeli toliko priložnosti za razvoj socialnih veščin in so v preteklosti velikokrat nasankali v “friendzonu” od raznih punc, ki so si samo želele njihove pozornosti. in ko jim začne delovati ego po pridobljeni izobrazbi, se odločijo, da se tega ne bodo več šli.
očitno je, da trenutno drug drugemu nista povsem kos. na tvojem mestu bi mu (seveda v primeru, da ti je všeč in da si ga želiš) dal potrditev, da misliš biti tudi njegova seksualna partnerica, ampak šele po tem, ko bosta vezo resno zgradila. zavedaj pa se, da si mlada punca in da jih imaš v vrsti takoj 10, če se malo potrudiš. žal pa je verjetno vsak 20 dejansko resen in vreden zveze (in to ponavadi ni tisti z six packi in lepim avtom)
Jaz mislim, da je najbolje, da delaš kot čutiš in če želiš fanta prej spoznati, mu to tudi jasno povej. Tega sedaj po moje najbolje kar skenslaš, ker si že ugotovila, da se s tabo pogovarja samo še zato, ker čaka, da boš privolila in to mora biti potem prav beden občutek, ko te ne spoznava zato, ker si mu zanimiva, ampak zaradi tega kar imaš med nogami. Samo stran od takšnega, ker boš razočarana.
Sicer se je tole tudi meni že dogajalo, ne pri vseh. Sama bi tudi rada moškega prej spoznala, kdo je, kako funkcionira, kakšne so njegove vrednote, pogledi,…. Pa da se človeka sploh navadiš in se razvijejo neka čustva, povezanost….
In ti povem, skozi leta spoznavanja, zvez,… sem prišla do spoznanja, da tisti moški, ki ti preprosto nima česa pametnega za ponudit, ti ful hitro “ponuja” intimo.
Lahko si najdeš impotentnega? Ali ostaneš sama. Ponavadi, če se 2 ujameta v seksu se še v ostalih stvareh. Kolegice ne jamrajo, ker so oste. Tudi jaz sem tko razmišljala, nato so me vsi zapustili. Pol se pa nisem več sekirala, sedaj sem . piznam pare za celo življenje, ki so prvo noč. Na stara leta se boš pa tepla, ker si zamudila najbolj simpatičnega.
Glej, si izredno poštena punca, takih je malo. Ti ne bi šla takoj v posteljo, tu pa stalno beremo teme o varanju partnerjev, da se počutimo mi, ki ne varamo že mal dinozavri. Tako to je, svet je pokvarjen, ste pa vmes rožice. Prav imaš, delaj naprej tako kot misliš da je najbolje. Pravi fant te bo počakal
Med vsemi odgovori mi je najbolj všeč Rokov. Je tudi tu nekaj resnice, kar on pravi, da so neke zavore.
Jaz bom tako rekla, ne iti takoj, prvi teden, ampak po kakšnem mesecu je pa že čas, kaj misliš? Neko zavoro imaš , da ne bo to priteralo v kakšne hujše frustracije. Slišala sem za pare ki seksajo 1x letno, no meni tudi ni to ok. Spolnost je lepa, samo RKC jo je skušalo prikazati kot umazano, a so templarji naprej skrivaj častili spolne obrede. Ko doziviš orgazem, si najbližje bogu , vesolju ali kakorkoli že rečejo. Nerazviti narodi so pa predvsem v Afriki in islamskih državah ( ni to povezano z vero) ženskam rezali ščegetavček, da je bila celo življenje v bolečinah in bila opeharjena užitka. Ženskam se je dosti krivic zgodilo.
Ma dej lepo te prosm. Lej bom malo ostra. Nič posebnega nisi, kolegice imajo isti problem, vse imamo isti problem. Verjetno pa daješ občutek, da te lahko tipi hitro nažgejo. Ta povzdigovanja mi grejo na kozlanje, res. Boga js, vsi me želijo pofukat, ojoj prosm napišite mi kok sem lepa.
Pri 15ih sem bila jaz ista. In kaj se je zgodilo? Tip je silu in silu dokler me ni dobil na samem in dovolj vinjeno, da me je izkoristu. In po 20 letih imam še vedno travme in podoživljam upiranje in prošnje naj neha in s spolnostjo sem imela dolgo težave. Stran od takih. STRAN!!! Bil je fant s katerim sem odraščala, mu 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupala, vaščan, starši prijatelji, 6 let starejši, postaven in nad mano je imel totalen vpljiv. Prvi prijatelj dejansko, skupaj sva igrala nogomet, se streljala s fake pištolami, dala prvega lupčka… Ampak me je izučilo, naj tebe raje moja zgodba kot tvoja izkušnja. Vsi tipi so isti. Najdi si moškega.
Stara si 20.let?????????????????
In imaš oziroma si imela toliko vez?
Kot ,da si malodane iz bordela.
Si sploh kdaj sama,brez kakšnega tipa?
Kaj v tej zgodbi ne drži?
[/quote]
NIč, ker je namišljena. Teoretično pa bi taka punca spadala v kategorijo “za pof…”, za kaj več pa ne. Kar niti ni čudno glede na otročje razmišljanje. Vsak pač pomisli, da bo izi lej 🙂
Zakaj je zate seks izrabljanje, izkoriscanje, nespostovanje, jemanje in podobno s strani moskega?
Zakaj mislis, da v seksu moski zensko izrabi?
Ta tvoj odnos do seksa je zelo cuden.
Seks je uzitek za oba, tako moskega, kot tudi zensko. Tudi zenske si zelimo seksa in uzivamo v njem, ne dojemamo ga, kot da nam moski nekaj jemlje, ampak da nam nekaj daje.
[/quote]
Verjetno je želela povedat, da jit tip nalaga vse živo, dokler je ne položi, potem se pa zaključi. Ne vem…
Hmmm, sama sem podobna tebi, ampak samo, ko sem v zvezi 🙂 Takrat postanem extra monogamna, in diham samo svojega moškega. In enako on. Ampak to ne pomeni, da nočem divjega sexa, sprobavat novih stvari.
Ko sem spoznavala nove moške, nisem bila nikoli frigidna. Vedno sem flirtala, tudi sama vrgla ven kakšno o sexu. To mi ni nek tabu, kar ne pomeni, da sem spala z vsakim. V posteljo sem šla samo s tistimi, ki so mi ustrezali. One night standi se mi gabijo že od nekdaj.
Moški so sexualna bitja, in če jim uspe najti enako sexualno žensko je to bomba.
Prepusti se toku, flirtu, imej metuljčke. Če govoriš o sexu to ne pomeni, da moraš nujno spat z njim. Dejansko na koncu so vse vajeti v tvojih rokah.
Good luck!
Zdravo Lara,
Meni se zdi to popolnoma normalno, da potrebuješ čas, da nekoga najprej bolje spoznaš in se šele potem, ko ugotoviš, da se s to osebo zares ujameš spustiš tudi v intimo… navsezadnje zveza oz. ljubezen temelji na zaupanju in le tega si ne prislužiš kar čez noč.
Niso oz. nismo vsi fantje enaki, bi se pa strinjal, da velika večina pri teh letih išče bolj spolne partnerje, kot kakšno resno zvezo v katero bi bili pripravljeni vložiti svoj trud in čas. Lepo je, če že na začetku postaviš jasne meje “kaj bi in kaj ne-bi”. Tako je potem tudi nam fantom veliko lažje držati tisto “varnostno razdaljo”, da ne gremo predaleč. Namreč, če osebe ne poznaš, ne veš kje so te meje in potem lahko hitro zapadeš v tisto nerodno situacijo, ko ne veš a je prav ali ne… se mi zdi, da pri nekaterih velja nek stereotip, da jo mora fant poljubiti že na prvem zmenku, saj s tem izkaže zanimanje, da mu je punca zares ušeč in da je pripravljen tudi na kaj več.
Skratka, če tudi jaz povzamem bistvo… ne vem kako, da vedno pristaneš s takim, ki bi šel že na začetku do konca, ampak sigurno se najde kje tudi kakšen normalen oz. dajmo temu reči nekdo z istimi mejami in cilji. Samo najti ga moraš 😉
Jaz sem star 22 let in sem tudi še v fazi iskanja tiste “prve”, ravno iz stališča, ker nekako ne najdem tiste prave, ki bi bila pripravljena najprej zgraditi neko razmerje, se malo bolje spoznati, preživeti skupen čas nekje na samem, kje v naravi in se meti fajn kot prijatelja. Tisto ostalo že pride, ko je pravi čas za to…. ali pa sem samo jaz pač eden tistih, ki nimajo pošlihtano v glavi, da se je treba gonit okoli z vsako ki bi dala. Če si mogoče za, mi lahko pišeš na mail: matej.m4500@gmail.com in se spoznava, obljubim da ne grizem haha 🙂
Pa lep preostanek božiča vsem skupaj
Današnji svet je podrejen fizičnim užitkom, ena izmed posledic sex. revolucije, predvsem je to akrualno v sodobnem moškem svetu… naučeni da je ženska kos mesa za njihovo praznjenje.. ne priznavajo da je zenska čutno bitje ki želi ljubit in biti ljubljena… nekatere so se temu ritmu prilagodile in se prodajajo kot kos mesa, sexajo takoj vse v upanju da pridejo do ljubezni spet druge se prodajajo za streho nad glavo in materialno varnostjo z tipom do katerega jim ni (ekonomski odnosi)..
Nekatere pa ostajajo zveste sebi in take tipe kot jih opisuješ odpikajo…
Hm, zate seks tudi ni nek užitek, je tako? Ker sklepaš po sebi, da ženske nimajo seksualnih potreb. Pišeš tako, kot da ženska s seksom dela samo uslugo moškemu, sama pa pri tem ne uživa. Se pravi, da s seksom plačuje za ljubezen, ki si jo tako želi? Povej, kako pa je potem lahko drugačna od tistih, ki se prodajajo? Saj očitno po tvoje sploh ni. Žalostno razmišljanje…
Hm, zate seks tudi ni nek užitek, je tako? Ker sklepaš po sebi, da ženske nimajo seksualnih potreb. Pišeš tako, kot da ženska s seksom dela samo uslugo moškemu, sama pa pri tem ne uživa. Se pravi, da s seksom plačuje za ljubezen, ki si jo tako želi? Povej, kako pa je potem lahko drugačna od tistih, ki se prodajajo? Saj očitno po tvoje sploh ni. Žalostno razmišljanje…
[/quote]
Jaz odgovarjam avtorici ti pa lažeš o meni… cccc.. :D…. Kaj drugega itak ne zmorete videt z ad hominem komunikacijo. Niti ne ločiš potreb od želje kaj šele da bi vedel/a kaj je trošenje telesa z mimohodneži ali deljnja sebe tudi preko telesa z ljubečim partnerjem in katere ženske kaj od tega počno. Jaz sem ženska ki sebe delim s partnerjem ker si to želim in mi je najina spolna komunikacija v veselje.
Posveti se avtorici, jaz nisem tema teme drugače 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.