Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se vam ženske slej ko prej skurbajo

Zakaj se vam ženske slej ko prej skurbajo

Lahko vprašanje tudi obrnemo, zakaj si ravno ti, top 10 piscev med.over.net-a, domišljaš, da združuješ vse dobre lastnosti v eni osebi? To je nemogoče. Razen, če si si našel žensko, ki je bolj skromne sorte, kar se spolnosti tiče, to je tudi možno in potem sta si verjetno lepo zvesta.

Sej si lepo poživila ta forum, ampak za vsako ceno ti pa tudi ni treba nekaj nakladati. Na prste ene roke lahko preštejem meni znane pare, kjer ima ženska višjo plačo od moža. Torej ja, večina žensk še kar lepo konzervativno živi od moževega denarja, ne obratno.[/quote]

Večina žensk danes ne živi izključno od moževega denarja, ampak so v službah. bi bilo lepo ja, če bi si lahko privoščile bit samo konservativne žene, matere in gospodinje. Družinksi propračun je v veliki meri odvisen tudi od njihovih plač, vseeno če višjih ali nižjih od moških. Večina moških je danes daleč od tega,da bi bili sposobni biti neki tradicionalni providerji, ki bi v finančnem smislu lahko skrbeli za cleo familijo, vključno z ženo, ki ne hodi v službo. Sicer pa ni nič novega, da so ženske še vedno slabše plačane, če opravljajo sito delo kot moški.

Se nič ne tolažimo, eni smo samo realni, predvsem pa eni iz lastnih izkušenj vemo, kako dovzetne so poročene ženske za dvorjenje in še kaj več. Ti si kajpak super in popolnoa oseba, superiorna v vseh pogledih, napram nam navadnim smrtnikom, ravno tako tvoj mož in potem svizec zavije Milko. Toliko s ehvališ s svojim super zakonom, da ti ne verjamem ničesar.[/quote]

Upoštevati moraš dvoje:
– da njen “tip” bere ta forum in ve kakšen Nick ima njegova “ženkica”
– da njen “tip” celo piše pod enakim Nickom….

Zdaj pa se vprašaj ali si gospa lahko dovoli izjaviti da je z njenim zakonom kaj narobe? 🙂
Če pa že ne napiše pa njen to nakraca… 🙂

Sej si lepo poživila ta forum, ampak za vsako ceno ti pa tudi ni treba nekaj nakladati. Na prste ene roke lahko preštejem meni znane pare, kjer ima ženska višjo plačo od moža. Torej ja, večina žensk še kar lepo konzervativno živi od moževega denarja, ne obratno.[/quote]

Večina žensk danes ne živi izključno od moževega denarja, ampak so v službah. bi bilo lepo ja, če bi si lahko privoščile bit samo konservativne žene, matere in gospodinje. Družinksi propračun je v veliki meri odvisen tudi od njihovih plač, vseeno če višjih ali nižjih od moških. Večina moških je danes daleč od tega,da bi bili sposobni biti neki tradicionalni providerji, ki bi v finančnem smislu lahko skrbeli za cleo familijo, vključno z ženo, ki ne hodi v službo. Sicer pa ni nič novega, da so ženske še vedno slabše plačane, če opravljajo sito delo kot moški.[/quote]

Podpis. Res ne vem, koliko moških je danes s takšno plačo, da bi lahko sam skrbel za celo družino, tako kot v Ameriki. Na prste so šteti takšni …

Se nič ne tolažimo, eni smo samo realni, predvsem pa eni iz lastnih izkušenj vemo, kako dovzetne so poročene ženske za dvorjenje in še kaj več. Ti si kajpak super in popolnoa oseba, superiorna v vseh pogledih, napram nam navadnim smrtnikom, ravno tako tvoj mož in potem svizec zavije Milko. Toliko s ehvališ s svojim super zakonom, da ti ne verjamem ničesar.[/quote]

Upoštevati moraš dvoje:

Zdaj pa se vprašaj ali si gospa lahko dovoli izjaviti da je z njenim zakonom kaj narobe? 🙂
Če pa že ne napiše pa njen to nakraca… :)[/quote]

Ja, itak. 🙂

Gre samo za to, da sem jaz, pa verjetno še veliko žensk, s svojimi partnerji zadovoljne.
Zanimivo pa je, da očitno moški niste sami s sabo zadovoljni.

Če bi moj dragi tukaj pisal, recimo z mojim nickom, pa definitivno ne bi izbiral besed. Pa verjetno bi koga od vas tudi v relai že obiskal.

Upoštevati moraš dvoje:

Če pa že ne napiše pa njen to nakraca… :)[/quote]

Ja, itak. 🙂

Gre samo za to, da sem jaz, pa verjetno še veliko žensk, s svojimi partnerji zadovoljne.
Zanimivo pa je, da očitno moški niste sami s sabo zadovoljni.

Če bi moj dragi tukaj pisal, recimo z mojim nickom, pa definitivno ne bi izbiral besed. Pa verjetno bi koga od vas tudi v relai že obiskal.[/quote]

brrrrr se že bojim 🙂

Nasprotno, sami s sabo smo precej zadovoljni. Zavedanje svojih slabosti in realno ocenjevanje samega sebe ne pomeni biti nezadovoljen.

Daj nehaj, itak ne boš napisala, da si se že skurbala ali pa da si kdaj razmišljala o tem, ker tvoj tip najbrž res pozna tvoj nick in zato boš pisala samocenzurirane prispevke, kar te že v štartu diskreditira.

Nasprotno, sami s sabo smo precej zadovoljni. Zavedanje svojih slabosti in realno ocenjevanje samega sebe ne pomeni biti nezadovoljen.

Daj nehaj, itak ne boš napisala, da si se že skurbala ali pa da si kdaj razmišljala o tem, ker tvoj tip najbrž res pozna tvoj nick in zato boš pisala samocenzurirane prispevke, kar te že v štartu diskreditira.[/quote]

No ja, meni to, da izjaviš, da ženske morajo imeti preživljevalca, ni ravno realno ocenjevalni višek.

Prežvekovalca? 🙂

Preberi še enkrat

Saj sem pa mi je smešen izraz, zato sem dodal še enega smešnega. Zdaj naj se najde še kakšna, ki išče osemenjevalca, pa boste ženske vse povedale o sebi…

Hm, to jih pa itak večina, samo žal samo osemenjevalca, ki je, ko opravi nalogo, zreduciran na vlogo očeta v družini.

Hm, to jih pa itak večina, samo žal samo osemenjevalca, ki je, ko opravi nalogo, zreduciran na vlogo očeta v družini.[/quote]

hmmmm razumem moške, ki se ne želijo vezat….

Če gledam iz tega stališča, jih tudi jaz.

bravo..tole pa takoj podpišem……ženske iščejo…..pridnega delavca, dobrega fukača…..prijaznega….ustrežljivega…… v eni osebi teško…[/quote]

Torej tukaj prisotni moški vsem prisotnim čvekalkam sporočate, da niste kaj prida, da niste tako super kot se včasih razglašate, da ste? In predpostavljate, da so vsi moški takšni, ali dobri v postelji ali dobri providerji, nikakor pa oboje? No, kar tolažite se s tem. :)[/quote]

HAHAHAHAHA ja Bikini, veš čeprav je res pomembno na konco subjektivno mnenje vsake posameznice o moškem je dejstvo da pač Mister Univerzuma nisem….

Ko govorimo da nismo ”kaj pride” govorimo pač da v idealih nismo objektivno gledano…. tako kot nimaš ti teoretično idealnih mer (verjetno) tako jih ima redkokdo…

ampak na koncu je vsak tak dober kot je povprečje ocene od 500 oseb nasprotnega spola…. al pa jurija al karkoli….

Če je tebi on perfe še ne pomeni da je tudi objektivno perfe ali odličen ali super…. isto ne pomeni obratno da je objektivno oh in ah tudi individualno vsaki super itd….

Tudi misica Slovenije, Sveta itd, marsikateremu ni všeč, ampak objektivno gledano je bla največim super 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A ni takšna prihodnost grozljiva?
Po drugi strani pa se ti odpira svobodno življenje in voljne ženske na vsakem koraku…
Kot ribič ob ribniku 🙂

In kaj od tega manjka tebi in ostalim, ki to zagovarjate? Vprašanje je retorično. :)[/quote]
Danes ni vec edini, morda niti glavni, problem “kaj manjka”, ampak koliko takim “se sploh se da”… 😀

In kaj od tega manjka tebi in ostalim, ki to zagovarjate? Vprašanje je retorično. :)[/quote]
Danes ni vec edini, morda niti glavni, problem “kaj manjka”, ampak koliko takim “se sploh se da”… :D[/quote]

točno tak 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Me spominja na dinamiko s cenami nepremicnin. Ko le te enkrat postanejo predrage, kupce mine veselje. Podobno se ze nekaj casa dogaja pri odnosih. Ko clovek enkrat dobi obcutek, da mora dosti vec dati kot dobi, bo parkrat razmislil precel se bo spusti v kaj resnega. Velja tako za zenske kot moske…

tako je … vredno se je potruditi, ampak ne za vsako ceno

To je res. Res pa je tudi, da so vedno in od nekdaj obstajali ljudje, ki jim je vsak napor prevelik. Tako da…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej tukaj prisotni moški vsem prisotnim čvekalkam sporočate, da niste kaj prida, da niste tako super kot se včasih razglašate, da ste? In predpostavljate, da so vsi moški takšni, ali dobri v postelji ali dobri providerji, nikakor pa oboje? No, kar tolažite se s tem. :)[/quote]

HAHAHAHAHA ja Bikini, veš čeprav je res pomembno na konco subjektivno mnenje vsake posameznice o moškem je dejstvo da pač Mister Univerzuma nisem….

Ko govorimo da nismo ”kaj pride” govorimo pač da v idealih nismo objektivno gledano…. tako kot nimaš ti teoretično idealnih mer (verjetno) tako jih ima redkokdo…

ampak na koncu je vsak tak dober kot je povprečje ocene od 500 oseb nasprotnega spola…. al pa jurija al karkoli….

Če je tebi on perfe še ne pomeni da je tudi objektivno perfe ali odličen ali super…. isto ne pomeni obratno da je objektivno oh in ah tudi individualno vsaki super itd….

Tudi misica Slovenije, Sveta itd, marsikateremu ni všeč, ampak objektivno gledano je bla največim super :)[/quote]

Ljubezen, parčkanje, tudi spolna privlačnost in vse, kar gre zraven, je od nekdaj nekaj zelo SUBJEKTIVNEGA. Zakaj bi za nekaj, kar človek čuti v sebi, kar mu dogaja v glavi ob neki osebi, iskal potrditev pri nekom tretjem? Gre za ujemanje dveh oseb, fizično in emocinalno. In ne za lepotno tekmovanje. Lepota, tista, ki jo lahko merimo po nekih objektivnih kriterijih, je samo en od žnj faktorjev.

Jaz si Seba predstavljam kot enega osnovnošolca, ki te vleče za kitke in ti na stol daje risalne žebljičke. :))[/quote]

pol je tip mogo dostikrat past razred v Osnovni šoli

a ni model 50+ al vsaj tam nekje…. fak :P[/quote]

A ni pod 40??

Tudi misica Slovenije, Sveta itd, marsikateremu ni všeč, ampak objektivno gledano je bla največim super :)[/quote]

Ljubezen, parčkanje, tudi spolna privlačnost in vse, kar gre zraven, je od nekdaj nekaj zelo SUBJEKTIVNEGA. Zakaj bi za nekaj, kar človek čuti v sebi, kar mu dogaja v glavi ob neki osebi, iskal potrditev pri nekom tretjem? Gre za ujemanje dveh oseb, fizično in emocinalno. In ne za lepotno tekmovanje. Lepota, tista, ki jo lahko merimo po nekih objektivnih kriterijih, je samo en od žnj faktorjev.[/quote]Bikini pa komu ti to razlagaš? 🙂
Tip ima meter v roki in meri… kar se z njegovim metrom ne da izmerit ne obstaja…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je res. Res pa je tudi, da so vedno in od nekdaj obstajali ljudje, ki jim je vsak napor prevelik. Tako da…[/quote]
In takšnih je vedno več. Prihaja generacija razvajenih sončkov, ki je imela vsega na pretek, pa jim ni bilo treba s prstom migniti. Vsega, razen pozornosti in ljubezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close