Zakaj se vam ženske slej ko prej skurbajo
Meni se zdi, da gre večina zvez narazen, ko se pojavijo otroci oziroma ko so ti starejši od 5 let. Toliko o tem, kako partnerstvo skup držijo otroci. :)[/quote]
haha 5+ let daš okvir….. ki je nekje potem 30 letno obdobje če ne še več 😀
Običajno gre pri tistih ki gredo narazen po pojavu otrok narazen je običajno v primeru da ženska moškega ”prisli” v starševstvo…. in potem moškega boli K za otroka s katerim se naj ukvarja mati, on pa neguje hobije, itd…. baba pa doma tečnari ob rihtanju stanovanja in frocov dokler ji ne klikne v drugo smer pa odide….[/quote]
Ne vem. To opažam pri novodobnih zvezah. Parih moje generacije, pri malce starejših, malce mlajših. Tudi tisti, ki so bili pred naraščajem zelo dolgo skupaj, so potem zabluzili. Ne pravim, da vsi, ampak vedno več je takšnih. Tudi takšni pari, ki so navzven delovali zelo stabilno. Par mesecev jih ne vidiš, potem pa zgotoviš, da ima moški že drugi žensko, drugo “familijo”, bivša pa je postala neka športna obsedenka. Tega je vedno več. V LJ bodo kmalu v osnovnih šolah v manjšini otroci neločenih staršev. Če niso že.
haha 5+ let daš okvir….. ki je nekje potem 30 letno obdobje če ne še več 😀
Običajno gre pri tistih ki gredo narazen po pojavu otrok narazen je običajno v primeru da ženska moškega ”prisli” v starševstvo…. in potem moškega boli K za otroka s katerim se naj ukvarja mati, on pa neguje hobije, itd…. baba pa doma tečnari ob rihtanju stanovanja in frocov dokler ji ne klikne v drugo smer pa odide….[/quote]
Ne vem. To opažam pri novodobnih zvezah. Parih moje generacije, pri malce starejših, malce mlajših. Tudi tisti, ki so bili pred naraščajem zelo dolgo skupaj, so potem zabluzili. Ne pravim, da vsi, ampak vedno več je takšnih. Tudi takšni pari, ki so navzven delovali zelo stabilno. Par mesecev jih ne vidiš, potem pa zgotoviš, da ima moški že drugi žensko, drugo “familijo”, bivša pa je postala neka športna obsedenka. Tega je vedno več. V LJ bodo kmalu v osnovnih šolah v manjšini otroci neločenih staršev. Če niso že.[/quote]
haha…. kje pa je tvoja generacija? In prosim malo bližje kot 70ta, 80ta itd…. ker jaz sem tudi z 80tih lol
Tam vsaj povej okvir 5 let ne več! da vemo o kaki generaciji pišeš….
Ne vem. To opažam pri novodobnih zvezah. Parih moje generacije, pri malce starejših, malce mlajših. Tudi tisti, ki so bili pred naraščajem zelo dolgo skupaj, so potem zabluzili. Ne pravim, da vsi, ampak vedno več je takšnih. Tudi takšni pari, ki so navzven delovali zelo stabilno. Par mesecev jih ne vidiš, potem pa zgotoviš, da ima moški že drugi žensko, drugo “familijo”, bivša pa je postala neka športna obsedenka. Tega je vedno več. V LJ bodo kmalu v osnovnih šolah v manjšini otroci neločenih staršev. Če niso že.[/quote]
haha…. kje pa je tvoja generacija? In prosim malo bližje kot 70ta, 80ta itd…. ker jaz sem tudi z 80tih lol
Tam vsaj povej okvir 5 let ne več! da vemo o kaki generaciji pišeš….[/quote]
Sem že večkrat napisala koliko srm približno stara. Govorim pa o parih mal pod 30, okrog 30, nad trideset, nekje do 40 let, moogče kdo tudi čez. Nekako starši mlajših osnovnošolcev.
Nisem rekla, da to ni tvoja generacija. Moj point je bil, da se danes nihče več kaj dosti ne ozira na to, da bi ostal v zvezi samo zaradi otrok. In da je ta vidik, ki ga ti omenjaš, kaj je družbeno sprejemljivo in kaj ne, že zdavnaj mimo. Tudi v pretežnem delu slovenskega podeželja. Redkokdo se še poroči zaradi tega, ker to od njega drugi pričakujejo. Pač poročijo se, nekateri zleo nepremišljeno in z enako lahkoto se tudi ločijo. In to je to.
Dvomim, da si ti kaj prida uspešen pri ženskah, naivno deluješ. Keš sam ti ne bo dost pomagal, če nimaš mentalitete jebacha. Za bit jebach pa ne rabiš keša, samo pravo mentaliteto.
Zakaj ženske varajo, te zanima. Zato, ker so praktične in vedo, da bodo težko v eni osebi našle vse, kar rabijo v življenju. Pač priročno je iemti provajderja – naivneža, ki skrbi zanjo in še kakšnega ljubčka zraven. Pa to ni nič novega, od nekdaj je bilo tako, beri Ano Karenino.
Dvomim, da si ti kaj prida uspešen pri ženskah, naivno deluješ. Keš sam ti ne bo dost pomagal, če nimaš mentalitete jebacha. Za bit jebach pa ne rabiš keša, samo pravo mentaliteto.
Zakaj ženske varajo, te zanima. Zato, ker so praktične in vedo, da bodo težko v eni osebi našle vse, kar rabijo v življenju. Pač priročno je iemti provajderja – naivneža, ki skrbi zanjo in še kakšnega ljubčka zraven. Pa to ni nič novega, od nekdaj je bilo tako, beri Ano Karenino.[/quote]
bravo..tole pa takoj podpišem……ženske iščejo…..pridnega delavca, dobrega fukača…..prijaznega….ustrežljivega…… v eni osebi teško…
Zakaj ženske varajo, te zanima. Zato, ker so praktične in vedo, da bodo težko v eni osebi našle vse, kar rabijo v življenju. Pač priročno je iemti provajderja – naivneža, ki skrbi zanjo in še kakšnega ljubčka zraven. Pa to ni nič novega, od nekdaj je bilo tako, beri Ano Karenino.[/quote]
bravo..tole pa takoj podpišem……ženske iščejo…..pridnega delavca, dobrega fukača…..prijaznega….ustrežljivega…… v eni osebi teško…[/quote]
Torej tukaj prisotni moški vsem prisotnim čvekalkam sporočate, da niste kaj prida, da niste tako super kot se včasih razglašate, da ste? In predpostavljate, da so vsi moški takšni, ali dobri v postelji ali dobri providerji, nikakor pa oboje? No, kar tolažite se s tem. 🙂
bravo..tole pa takoj podpišem……ženske iščejo…..pridnega delavca, dobrega fukača…..prijaznega….ustrežljivega…… v eni osebi teško…[/quote]
Torej tukaj prisotni moški vsem prisotnim čvekalkam sporočate, da niste kaj prida, da niste tako super kot se včasih razglašate, da ste? In predpostavljate, da so vsi moški takšni, ali dobri v postelji ali dobri providerji, nikakor pa oboje? No, kar tolažite se s tem. :)[/quote]
se sploh ne tolažimo..vemo..da ne moremo biti..super v vseh pogledih…
Torej tukaj prisotni moški vsem prisotnim čvekalkam sporočate, da niste kaj prida, da niste tako super kot se včasih razglašate, da ste? In predpostavljate, da so vsi moški takšni, ali dobri v postelji ali dobri providerji, nikakor pa oboje? No, kar tolažite se s tem. :)[/quote]
se sploh ne tolažimo..vemo..da ne moremo biti..super v vseh pogledih…[/quote]
Kaj da ne, moj je super v vseh pogledih. 🙂
Ni pa nujno, da je moj pogled enak kot pogled ostalih žensk.
Meni se pa ne zdi vredno delat neke posebne tragedije iz tega, če se ti baba skurba. Vsi smo to že dali skozi. In to večkrat. Če kdo pravi, da se mu njegova ni, si ali laže ali pa nikdar ni imel greha vredne.
Ko se enkrat z eno ustališ po štiridesetem, ko traja nekaj let, postaneš vse, kar ti zamerijo. Postaneš hlod v postelji, zanemarjaš jo, nisi ravno zaverovan v neko svojo idealnost, ampak ti že bolj dol visi za ocenjevanje lastne vloge. Dobro veš, da ima razloge, da te prevara, ampak tudi veš, da bo prišla vsakič nazaj piškote pečt. Kaj pa naj naredi, reva uboga. V glavnem si najdejo za poljubčkarje neke podobne povprečneže, družinske lipete kot si sam, ki so s svojimi ženami bolj iz navade, tako kot so one z njimi. Nezadovoljne gospodinje se z nezadovoljnimi lipeti za trenutek naelektrijo, izživijo svojo poslednjo puberteto, medtem ko mi v svojih šraufamo tisti motorje, glancaš frišne kabriole ali kaj tretjega. Tudi če kaj sumiš (in ponavadi posumiš), počakaš da stvari po nekaj mesecih minejo in jo potem zaslišiš vso skesano. Kakšna tepka se v svojih gospodinjskih letih tudi zaljubi v kakega poznega frajerja s pedigrejem. No tista ga v glavnem najebe.. Taka bo v navalu nerazsodnosti pripravljena spakirat kufre in se preselit k žrebetu svojih iluzij. Tip se je bo seveda že po nekaj tednih naveličal in jo začel izrivat iz svoje jazbine, ki jo že pripravlja za naslednjo počepko. Mami bo morala oditi “milom ili silom.” Kam drugam kot spet nazaj k zakonskemu luleku, ki bo na začetku nekaj blefiral nepopustljivost, potem pa jo sam pri sebi in bogu hvaležen spustil nazaj za skupni šporget.
Ne splača se delat tragedije iz tega…
Ah, ti šment pa taki provajderji, ki imajo vsi po vrsti pol manjšo plačo kot ti. To, da je moški provajder, že dolgo dolgo ne drži več. In če je še slab ljubimec, kaj potem sploh lahko še nudi?
Seme!! Je nekaj takih, ki si česa drugega niti ne želijo, razen morda še očeta za “svoje” otroke.[/quote]
Bi rekla, da so to tiste, ki se po porodu povsem spremenijo in gledajo na partnerja samo še kot na očeta svojih otrok. Moški pa sploh ne šteka, kaj se dogaja. Drugače pa, tudi semenske banke že obstajajo, ampak kaj, ko je takim najbolj pomembno, da ustvarijo videz srečne družine.
In kaj od tega manjka tebi in ostalim, ki to zagovarjate? Vprašanje je retorično. 🙂
Seme!! Je nekaj takih, ki si česa drugega niti ne želijo, razen morda še očeta za “svoje” otroke.[/quote]
Bi rekla, da so to tiste, ki se po porodu povsem spremenijo in gledajo na partnerja samo še kot na očeta svojih otrok. Moški pa sploh ne šteka, kaj se dogaja. Drugače pa, tudi semenske banke že obstajajo, ampak kaj, ko je takim najbolj pomembno, da ustvarijo videz srečne družine.[/quote]
Če bereš te forume, bi se lahko reklo, da takih ni malo :-))
Bi rekla, da so to tiste, ki se po porodu povsem spremenijo in gledajo na partnerja samo še kot na očeta svojih otrok. Moški pa sploh ne šteka, kaj se dogaja. Drugače pa, tudi semenske banke že obstajajo, ampak kaj, ko je takim najbolj pomembno, da ustvarijo videz srečne družine.[/quote]
Če bereš te forume, bi se lahko reklo, da takih ni malo :-))[/quote]
Že branje starševskega čveka mi je razširilo obzorje 🙂
Sej si lepo poživila ta forum, ampak za vsako ceno ti pa tudi ni treba nekaj nakladati. Na prste ene roke lahko preštejem meni znane pare, kjer ima ženska višjo plačo od moža. Torej ja, večina žensk še kar lepo konzervativno živi od moževega denarja, ne obratno.[/quote]
Oprosti, ne nakladam, ampak zgleda, da nisva v istih krogih. Moje prijateljice krepko nesejo svoje moške po plači, jaz pa krepko svoje prijatelje. In mislim, da na tem forumu še vedno lahko vsak pove svoje mnenje, kajne?
Se nič ne tolažimo, eni smo samo realni, predvsem pa eni iz lastnih izkušenj vemo, kako dovzetne so poročene ženske za dvorjenje in še kaj več. Ti si kajpak super in popolnoa oseba, superiorna v vseh pogledih, napram nam navadnim smrtnikom, ravno tako tvoj mož in potem svizec zavije Milko. Toliko s ehvališ s svojim super zakonom, da ti ne verjamem ničesar.
Forum je zaprt za komentiranje.