Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se tako obremenjujete z ženskami?

Zakaj se tako obremenjujete z ženskami?

Ne česa preprosto ne razumem. Zakaj sem samski tipi, ki pravite, da ste radi samski, tako obremenjujete z ženskami?
Non stop premlevate ene in iste teme. Kar naprej odpirate teme v stilu nesposbnih žensk, grdih, neumnih, ne vem kaj še vse. V glavnem ves čas nabijate eno in isto. In seveda kako ne marate žensk, kako je super biti samski, kako oh in sploh.
V čem je taka nuja, da morate non stop viset tu gor in odpirat teme o ženskah?

Recimo jaz ne maram nogometa, posledično ne odpiram kar naprej tem o nogometu.

Hja, veš.
Luli jih še vedno tišči, to je. In potem jih to frustrira, In vedno, ko doživijo novo zavrnitev, je treba bes
nekam stresti….še vedno bolje sem, kot na žive, prave ljudi…

Ja, ampak, če je luli težava, saj imajo tudi moški luknje, a ne. Če sovraži ženske in če ima težava z lulijem, je pa moška ritka idealna.

Se čist strinjam. Sam pol ju nima kdo pedenat, pa še ne morta se zmenit kdo je kriv za slab seks
(ker drgač je itak ženska kriva)

Aja, ja to pa lahko tako rešita, da živita naprej pri mamici in se dobivata v otroški sobici. Mamica bo počistila vse, skuhala, oprala.
Ja, za slab seks pa ne bo rešitve.

Sicer pa sem ugotovila, da sem imajo tule gor za največje frajerje tisti moški, ki jih preživljajo starši. Torej niso ravno moški, ampak še otroci, odvisni od staršev.

Tako preprostih stvari?

Niso sposobni stopiti na pot življenja!

Ja, počasi razumem 🙂

Zadnjič slišal dva modela nekaj debatirata, pa eden izjavi: guza je pićka budučnosti:-))) Eto

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vam babam tu gor nekaj ni jasno.

Tipa si boste morale poiskati v reali. Če ste si ga zmožne, seveda. Prav patetične ste že pri tem “ocenjevanju” moških forumašev, kateri je samski, pa zakaj je samski, pa če je uporaben, pa če ni.

Kaj vas briga, kakšen je Matkič, Sadni, dater, kdorkoli. Ljudje živijo svoje življenje, niso dolžni pisati ženskam všečnih postov sem gor.

Se mi zdi, da tu gor vedrite ene lenuhinje, ki vam je to edini stik z moškim svetom in potem samo čekirate poste moških forumašev in potem komentirate: aha, ta bi bil zame, ta ne..

Koga boli kuratz, kdo je po vašem okusu in kdo ne. Je kdo slučajno izrazil kakšen interes po čemerkoli?

Malo se umirite, ne iščite potencialnega v vsakem, ki ima pimpeka, sprejmite kot dejstvo, da je to samo čvek, nobena tu tipa en bo zahaklala, če ga v živo ne more…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, obremenjevanje je samo posledica tega, da svojih potreb ne znajo realizirati na takšen način, da bi bili zadovoljni. Nekaj podobnega, kot če te tišči lulat, pa imaš vnetje. Zato namesto olajšanja, ki bi naj bilo nekaj normalnega, začneš to doživljati kot obremenitev.
In ker so v sebi obremenjeni in nezadovoljni, še potem to dajo iz sebe ob vsaki priložnosti.
Seveda je pa v tem primeru treba ozdraviti dušo in tableta ni dovolj. 🙂

Pa je to sploh možno, mislim na ozdravljanje duše? Jaz misli, da ponavadi prej časa zmanjka.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Možno je, je pa res to dolgotrajni proces.
Začne se pri tem, da oseba najprej sprejme odgovornost za svoje žilvjenje in občutke ter s pomočjo kakšnega terapevta, začne delati na svojih prepričanjih in navadah, da spremeni svoj odnos do sebe in do družbe.
Oseba se mora izkopati iz začaranega kroga negativnih misli in neželjenih posledic, da začne verjeti še v kakšno drugačno realnost, kot trenutno verjame.

Po moje si najbližje blaženosti duše, ko si tik pred koncem. Se pravi bi bil, če ne bi bil prestrašen pred koncem samim. Kaj pa vem…

Tisto je že druga vrsta blaženosti, ko ti odpoveduje telo in več ničesar ne (ob)čutiš.
Po drugi strani pa tudi živeti več ne moreš in občutiti lepih občutkov.

Kaj pa tebe tišči, da tukaj dnevno serješ po moškem spolu?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še enkrat sem prebral naslov- če se že moram s čem obremenjevat, zakaj pa se ne bi z ženskami.

@Robi
, verjetno res.

Zadnjič slišal dva modela nekaj debatirata, pa eden izjavi: guza je pićka budučnosti:-))) Eto[/quote]

Baje je to hud trend med yupiji. 🙂

Možno, k sreči se gibljem v drugih krogih:-)

Boš danes črni maček, ki pomaga čarovnici antilopi? :))

Zadnjič slišal dva modela nekaj debatirata, pa eden izjavi: guza je pićka budučnosti:-))) Eto[/quote]

Baje je to hud trend med yupiji. :)[/quote]

Yupiji – irelevantna (človeštvu nevarna) vrsta homo sapiensa, ki bo šla kmalu u 3..

Sicer pa malo manj nevarna a še vedno (predvsem) jetrom neprijazna pa je izpeljanka yupija imenovana “jupi” – jutranje pivo . Baje se tako pir naroči pred poldnevom !?

Ok, kaj rabiva:-)))?

Ok, kaj rabiva:-)))?[/quote]

Sestaviti morava ljubezenski napoj za Spiderja, EB-ja in Matkica. Jaz bom poiskala knjigo na podstrešju in naštudirala besedilo, ti mi pa moraš dostaviti netopirjeva krila in po en las od Marka, Robija in On-a. :)) Na poti se izogibaj Margot, ona mi predstavlja konkurenco v tem poslu. :))

Hmm nisem vedel, da imajo Marko Robi in On netopirjeva krila,,,, Aja napoj bo pa za vse tri skupaj… To bo pa sekalo:-)))

Kinda funny, ker so vsi trije plešasti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close