Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?
saj prst ali vibrator…. razlika je samo v vibri…. dildo je enako prstu ali dvema…. torej vsak človek ma dildota…. samo da je naravni 😉
dildo NITI SLUČAJNO V NOBENEM VESOLJU ne more bit tudi podoben ne prstu, dvema, štrirm… no, zate ne vem, če ga imaš rad, sam zame kot žensko, definitivno NE. to je tko, kot da bi rekel, da je dildo isto, kot da imaš “tapravega”… med prsti in dildom je ful velika razlika, dildo te lepo napolni, kot te prsti ne morejo, pa lahko nevemkoliko telovadiš z njimi… kar se mene tiče, je med vsemi tremi omenjenimi ogromna razlika
:
tkole:
nekaj malega vem o netu — zato:
pomeni se s Primožem – je blokiral precej IP od koder sem se oglašal … ko je promet padel na 25% jih je odblokiral ☺ — ker sem pač berljiv ☺ – to pa pomeni € za MON
vem kateri rang v strukturi foruma lahko vidi IP in kje preveri cifro ☺
znam v brovzerju nastaviti IP tako kot mi ustreza
aja … med imeti rada in fasati ga je precej razlike — ne deluješ zadosti prepričljivo, da iz druge opredelitve ☺
priden si, da vse to znaš. če bi bil recimo vodovodar, bi blo to fascinantno, glede na tvoj poklic je pa samoumevno 😉
in medtem, ko se ti matraš z nastavljenjem IP-ja, se še ne polnoledni dandanašnji mulci šlepajo na tor-u, mimogrede :))))) (za intermezzo… kje pa tebe še niso blokirali 😛 )
ne boš verjel, ampak “fasat ga” ni nek blazen problem :))))) celo za mene, ko nisem več rosno mlada :))))
hehe 😛 danes nimam časa/energije seksat (če bi ga imela, ne bi bla tukaj) :)))))
— resno vprašanje? :))) no, ok… ker sem ta mesec oddelala prbližno 400 ur, za vikend me čaka isti tempo, sm preveč zje**na, da bi šla ven na žur in sem raje sama požrla 2 ornk juice-vodki (50-50 – no, sj pravim, da ne morem seksat ;))) ) in, končno – si ti edini trapast norec, ki očitno nimaš kaj drugega pametnejšega počet ob polnoči. velkom to d klub. :)))
kratka verzija – dolgočasje, ki ga je povzročila zje***ost od dela. pro.klete karieristke, ane :))))
Tale “stric” je en zoprn, zatežen dec…
poleg tega, da je včasih siten in žaljiv do nezavesti, je tudi šarmanten in zelo inteligenten moški, popolno nasprotje lenuha in človek z ogromno znanja. In je v bistvu strašno fajn dec, kadar se mu zdi 🙂 In “zna”. Razlika se potem kaže v tem, da on lahko seksa s 15 let mlajšimi fejst ženskami, medtem ko ostali dedci 15 let – nič.
Tako da se glede tega tora čisto po nepotrebnem sekiraš :o)
Glavno da znaš na fantovem računalniku namestiti vohunsko napravo, kakšnega trojanskega konja, kajne? 😉 Pravilno, moške je potrebno imeti vedno na očeh in pod nadzorom! 😀
Tako je, venomer širiš obzorja z znanjem, ki si ga deležna s prebiranjem člankov forumskih filozofov. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.