Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?
V bistvu je tale forum fenomenalen.
Šele zdaj vidim, kakšno blazno srečo sem imela v življenju, da sem imela opravka s pretežno
normalnimi moškimi, ki seksa niso jemali kot poniževanje, zmago feminizma, satanističen obred
ali kaj podobno groznega :-)))
Nasprotno, mi smo se imeli pri seksu prav fajn :-))
Hura ! :-)))
Pa ja, odvisneži od fuka boste zdaj komentirali naše duševno stanje. Loleki, ki padate v depresije, če si medsebojno ne drgnete genitalij. Zakopleksanci in zakompleksanke, ki jih je sram priznat, da si s prstki in ročicami pomagajo. Teleta, ki padajo v labilna stanja, ker niso deležna dovolj dotikov tuje gole kože. Potem pa iz takih naredi samostojne koloniste tujih planetov, kjer bodo morali dolga leta preživeti v skrajno asketskih, špartanskih razmerah, tako kot so v zgodovini kolonisti tujih kontinentov. To so bili ljudje na nivoju. Ne pa ene cmizdre razvajene, ki se sesujejo že takoj, ko ni par tednov kavsa.
No, pa je razlika, če (občasno) pomanjkanje seksa stoično prenašaš in si pomagaš z ročicami (LOL)
od tega, da se ti enostavno ne da ukvarjati s tem, ker si prelen, pregnil, prezanemarjen….skratka se ti
ne da potruditi..in stegniti roko do jabolka do drevesu…
To je namreč druga skrajnost od obsedencev od seksa in ravno tako …slaba.
Samega seksa niso jemali kot poniževanje. Razumeli so ga kot nagrado za vse sramote, ki so jih dali skozi, da so do njega prišli. Tebi je pa laskalo, da si jih lahko izsiljevala z genitalijami, da so se razoroženi ponosa plazili okrog tebe. To vsem “zdravim in normalnim” babam ugaja. Da naredijo desca nemočnega. Zdaj pa nakladaj, kako to ni res.
Samega seksa niso jemali kot poniževanje. Razumeli so ga kot nagrado za vse sramote, ki so jih dali skozi, da so do njega prišli. Tebi je pa laskalo, da si jih lahko izsiljevala z genitalijami, da so se razoroženi ponosa plazili okrog tebe. To vsem “zdravim in normalnim” babam ugaja. Da naredijo desca nemočnega. Zdaj pa nakladaj, kako to ni res.[/quote]
Ni res :-))))
Je pa res, da je poseben užitek gledati moškega nemočnega….v postelji, po celi noči seksa :-)))
v bistvu poveličujem zdrave športne fante 😀 in jim želim še na mnoga zdrava leta 😛 priznam, da iz čistega (seksualnega) koristoljubja
marihuanca, če nisi že 10 let seksal drugače, kot s svojo roko, potem nisi zdrav 😉 definicija zdravja je urejeno fizično, duševno zdravje ter urejeno spolno in socialno življenje. tebi na vsaj dveh področjih očitno šepa :)[/quote]
oooo kako si izkoriščevalna 🙂
Me veseli, da pritrjuješ mojim besedam, da moški in ženske niso za skupno življenje. Sej ti bo šlo, še malo manj sprenevedanja, pa bova prišla skupaj v stališčih.[/quote]
Nekateri so, nekateri niso.
Jaz se nič ne sprenevedam, samo opazujem svet okoli sebe….
(Pa bohnedej, da pridem s tabo skupaj v stališčih….)
daj mir, ne vidiš, da so tile zgoraj zmatrani že od tvojega (in mojega) izsiljevanja z genitalijami. pomoje si ga 3x dnevno s koprivami omlatijo, da ne laja preveč v hlačah ;)))))[/quote]
Ja, maš prav…
V celi četi ni enga junaka 🙂 vsem se hlače tresejo ….
Grem počas….si oblečt tangice pod feministično delovno obleko … (tale mi je res polepšala dan :))))
daj mir, ne vidiš, da so tile zgoraj zmatrani že od tvojega (in mojega) izsiljevanja z genitalijami. pomoje si ga 3x dnevno s koprivami omlatijo, da ne laja preveč v hlačah ;)))))[/quote]
Ja, maš prav…
V celi četi ni enga junaka 🙂 vsem se hlače tresejo ….
Grem počas….si oblečt tangice pod feministično delovno obleko … (tale mi je res polepšala dan :))))[/quote]
Pojdi, pa nove baterije za vibratorček spotoma kupi… Spet bo veselo nocoj..
Forum je zaprt za komentiranje.