Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?

Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?

marihuanca – brez seksa in SAMO 2x/MESEC (!?!) masturbacija, ker je sicer “neznimivo”, ker rata prepogosto????? omg, še pri rednem seksu (beri, parkrat na teden), od vedno vmes še sama zrihtam.

me ne čudi, da so ble tvoje ženske zoprne ko hudič, če jih je (oz. jih NI) servisiral napol impotenten dedec. mogoče je pa razlog v tem, da “zahtevne babe” pod “klasični seks” in “normalno spolnost” dojemamo nekaj, kar se dogodi več kot 2x/mesec… Se strinjam z On_. Ostani pri metanju na roke, bo tako zate in za ženske veliko bolje. Oprosti, ampak normalnemu zdravemu moškemu bi moralo ob taki frekvenci raznest družinske kroglice (ob predpostavki, da nisi star 85 let).

A pol mam lahko tangice pod feministično delovno obleko ?
ROFL…..[/quote]

Lahko. Pa globok dekolte si naštimaj samo za priložnost snidenja s prijateljico na kofetu. Potem pa njej razlagaj, da se tako oblačiš samo zaradi sebe.[/quote]

Ok….zdej mi sam še povej, kje je meja med ženskim in moškim svetom, da ji ne pridem preblizu?
Ker…kakor se hecno sliši….ponavadi jaz ne letam za moškimi, sami pridejo….

To pa so obupanci… 🙂

Ja pa more bit še fino zadrogiran zraven. Edino, če ne misli virtualnega 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja pa more bit še fino zadrogiran zraven. Edino, če ne misli virtualnega :)[/quote]
V njenem svetu je vse mogoče. Tud filmski igralci padajo na kolena, ko se ona pojavi. Ne jo zbudit, naj bo “high” še naprej..

Jaz mislim, da se šteje, le da ni dovolj cenjeno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samozadovoljevanje je le žalosten akord v simfoniji sexa….

Popravek.

Jaz mislim, da se šteje, le da ni dovolj cenjeno. :)[/quote]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

drk je seks toliko kot je sranje rojevanje

Še ena, ki piše nekaj na pamet. Moški nismo ne vem kako potrebne živali.

Še ena, ki piše nekaj na pamet. Moški nismo ne vem kako potrebne živali.[/quote]
Že po nicku vidiš da je narcisoidna… in kaj naj pametnega taka oseba pove? Razen da poveličuje sebe

Jaz sem popolnoma zdrav in normalen moški. Če misliš, da je normalno biti fukfehtar, ki celo življenje ponuja svoja polna jajca naokrog, imaš pa verjetno določene težave. Bi kazalo preveriti tvoje duševno stanje…

v bistvu ste vedno manj potrebni in vedno bolj poženščeni (zgleda že tako) :S ne pišem na pamet, ampak imam opravka z zdavimi fit moškimi. in definitivno jim NE zadostuje 2x/mesec. ravno tako to ne zadostuje meni. če ti paše seks 2x/teden, ne pomeni, da si potrebna žival, ampak kvečjemu, da si zdrav in fit. velja za oba spola

a dejnodej … zdej so pa od desca jajca “družinska” lastnina???

saj jih lahko praznemo tudi drugje ☺

v bistvu poveličujem zdrave športne fante 😀 in jim želim še na mnoga zdrava leta 😛 priznam, da iz čistega (seksualnega) koristoljubja

marihuanca, če nisi že 10 let seksal drugače, kot s svojo roko, potem nisi zdrav 😉 definicija zdravja je urejeno fizično, duševno zdravje ter urejeno spolno in socialno življenje. tebi na vsaj dveh področjih očitno šepa 🙂

Tako je in to je realnost, to ste pa dosegle ženske z svojim feminističnem tečnarjenjem.

joj, se oproščam, no 🙂 si ne lastim nobenih jajc. “družinske kroglice” je blo mišljeno kot naprava za delanje družine, ne pa kot last tvoje žene 😀 kje jih kdo prazni, me pa ne skrbi :))))

Nisem vedu, da se ob pomanjkanju posteljnih užitkov da tudi zbolet. Že dva tedna nisem seksal, strah me je :S

Definicija zdravja vsekakor ni, da si kar naprej potreben kot nek mlad junec in da laziš za babami in se ponižuješ zaradi njih.

Kaj tebe briga naše zdravje in socialno đživljenje. Sej imaš menda zunaj one normalne športne moške.

pa svoji dohtarci povej, da imaš sindrom karpalnega kanala od metanja na roke, ne od računalniške miške 😛

Ej Lepolaska, sem slišal, da ti je Miloš ime.

ne vem zakaj ves tolk skrbi, da se morate poniževat pri ženskah zaradi seksa. mogoče imate pa napačen pristop?? oz. ga sploh nimate??

pri meni se ni blo treba nobenemu poniževat, vsak je imel, kolikor je hotel, če se punci ne da seksat mu lahko nudi tudi oralo, ne?

očitno pomanjkanje seksa povzroča tudi naglušnost 😀 ker ne bo držalo

A maš vulkega ?

Zakaj je to sploh pomembno? Sej pa imaš zunaj svoje športne moške..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close