Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?
marihuanca – brez seksa in SAMO 2x/MESEC (!?!) masturbacija, ker je sicer “neznimivo”, ker rata prepogosto????? omg, še pri rednem seksu (beri, parkrat na teden), od vedno vmes še sama zrihtam.
me ne čudi, da so ble tvoje ženske zoprne ko hudič, če jih je (oz. jih NI) servisiral napol impotenten dedec. mogoče je pa razlog v tem, da “zahtevne babe” pod “klasični seks” in “normalno spolnost” dojemamo nekaj, kar se dogodi več kot 2x/mesec… Se strinjam z On_. Ostani pri metanju na roke, bo tako zate in za ženske veliko bolje. Oprosti, ampak normalnemu zdravemu moškemu bi moralo ob taki frekvenci raznest družinske kroglice (ob predpostavki, da nisi star 85 let).
A pol mam lahko tangice pod feministično delovno obleko ?
ROFL…..[/quote]
Lahko. Pa globok dekolte si naštimaj samo za priložnost snidenja s prijateljico na kofetu. Potem pa njej razlagaj, da se tako oblačiš samo zaradi sebe.[/quote]
Ok….zdej mi sam še povej, kje je meja med ženskim in moškim svetom, da ji ne pridem preblizu?
Ker…kakor se hecno sliši….ponavadi jaz ne letam za moškimi, sami pridejo….
v bistvu ste vedno manj potrebni in vedno bolj poženščeni (zgleda že tako) :S ne pišem na pamet, ampak imam opravka z zdavimi fit moškimi. in definitivno jim NE zadostuje 2x/mesec. ravno tako to ne zadostuje meni. če ti paše seks 2x/teden, ne pomeni, da si potrebna žival, ampak kvečjemu, da si zdrav in fit. velja za oba spola
v bistvu poveličujem zdrave športne fante 😀 in jim želim še na mnoga zdrava leta 😛 priznam, da iz čistega (seksualnega) koristoljubja
marihuanca, če nisi že 10 let seksal drugače, kot s svojo roko, potem nisi zdrav 😉 definicija zdravja je urejeno fizično, duševno zdravje ter urejeno spolno in socialno življenje. tebi na vsaj dveh področjih očitno šepa 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.