Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?
O moškim s “posebnim” pogledom na svet bi moral napisati. To je tistih, ki vedno krivijo ženske za svoje lastne tegobe (napore). V tem je velika razlika.[/quote]
Bolj slabo slediš debati, po prepričanju Goldfish je uporaben samo vsak milijonti moški. Da si en boš domišljal, da si ravno ti poseben.[/quote]
Če vzameš smrtno resno, potem je res tako. No, jaz nisem.
Zaradi mene ste babe lahko celo življenje v trenirkah. Vsepovsod v cotah. Nič ni treba poudarjat svojih spolnih presežnih vrednosti z dekolteji, z minicami, polminicami, takimi ter drugačnimi fintami krojev in tekstila, ki poudarjajo to in ono. Če smo vam moški nesposobni, potem ni treba mahati s tem pred nami in z oblinami opozarjati nase. Stare cote gor, trenirko gor, feredžo gor, karkoli gor in se gibajte v svojem ženskem svetu. Pa ne mi nakladat, da se seksi oblačite za ven zaradi sebe. Potem tudi doma ne bi bile v trenirkah.
Še enkrat….kaj je to “ženski svet” in kaj je to “moški svet”?[/quote]
Ženski svet je recimo ženska populacija, moški pa moška. Ne rini se torej s tangicami med moško populacijo, če misliš, da tam ne bo nobene koristi zate, ker so moški pač neuporabni in nesposobni. Čepi raje doma v svoji feministični delovni obleki in piši pamflete mačizmu. Ko boš po nesreči akumulator izpraznila, naj ti pa soseda s kabli pomaga avto vžgat.
Še enkrat….kaj je to “ženski svet” in kaj je to “moški svet”?[/quote]
Ženski svet je recimo ženska populacija, moški pa moška. Ne rini se torej s tangicami med moško populacijo, če misliš, da tam ne bo nobene koristi zate, ker so moški pač neuporabni in nesposobni. Čepi raje doma v svoji feministični delovni obleki in piši pamflete mačizmu. Ko boš po nesreči akumulator izpraznila, naj ti pa soseda s kabli pomaga avto vžgat.[/quote]
A pol mam lahko tangice pod feministično delovno obleko ?
ROFL…..
Kje je problem? Če ti ne dišijo ženske, se jih izogibaj. Karkoli delam, delam v prvi vrsti zaradi sebe. Če pri meni ne gre skozi, potem ne vidim smisla. Ti si pa domišljaj po svoje.[/quote]
Jaz pa recimo pišem svoja sranja, da je tudi tebi življenje v petek popoldan manj dolgočasno. Lahko bi bila vsaj hvaležna, da nisi prepuščena sama sebi.
Kje je problem? Če ti ne dišijo ženske, se jih izogibaj. Karkoli delam, delam v prvi vrsti zaradi sebe. Če pri meni ne gre skozi, potem ne vidim smisla. Ti si pa domišljaj po svoje.[/quote]
Jaz pa recimo pišem svoja sranja, da je tudi tebi življenje v petek popoldan manj dolgočasno. Lahko bi bila vsaj hvaležna, da nisi prepuščena sama sebi.[/quote]
O kolk nice:)). Zdaj je moj petek izpopolnjen, sploh ne rabim obleči tangice in iti med moško populacijo:)).
Jaz pa recimo pišem svoja sranja, da je tudi tebi življenje v petek popoldan manj dolgočasno. Lahko bi bila vsaj hvaležna, da nisi prepuščena sama sebi.[/quote]
O kolk nice:)). Zdaj je moj petek izpopolnjen, sploh ne rabim obleči tangice in iti med moško populacijo:)).[/quote]
LOL…..;-)))
Noro…tud moj petek je že bliz popolnosti….
Ženski svet je recimo ženska populacija, moški pa moška. Ne rini se torej s tangicami med moško populacijo, če misliš, da tam ne bo nobene koristi zate, ker so moški pač neuporabni in nesposobni. Čepi raje doma v svoji feministični delovni obleki in piši pamflete mačizmu. Ko boš po nesreči akumulator izpraznila, naj ti pa soseda s kabli pomaga avto vžgat.[/quote]
A pol mam lahko tangice pod feministično delovno obleko ?
ROFL…..[/quote]
Lahko. Pa globok dekolte si naštimaj samo za priložnost snidenja s prijateljico na kofetu. Potem pa njej razlagaj, da se tako oblačiš samo zaradi sebe.
Forum je zaprt za komentiranje.