Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?

Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?

Ne bosta priznali 🙂

Teb bo velik bolj koristilo, da se sam sabo ukvarjaš, kot z nama.
Moj ego je čist ok, moške imam (kljub pišočim na tukajšnjem forumu) še vedno rada.
Tebe (in ostalih luzerjev) pa niti slučajno ne prepričujem, da se ukvarjajte z ženskami, bohnedej….

Kakšna je razlika med WC školjko in blondinko?
WC školjka ne hodi za tabo po uporabi….

O moškim s “posebnim” pogledom na svet bi moral napisati. To je tistih, ki vedno krivijo ženske za svoje lastne tegobe (napore). V tem je velika razlika.[/quote]

Bolj slabo slediš debati, po prepričanju Goldfish je uporaben samo vsak milijonti moški. Da si en boš domišljal, da si ravno ti poseben.[/quote]
Če vzameš smrtno resno, potem je res tako. No, jaz nisem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

zakaj ima ženska drobne dlani? da pri kotih lažje zraven pride..

Zaradi mene ste babe lahko celo življenje v trenirkah. Vsepovsod v cotah. Nič ni treba poudarjat svojih spolnih presežnih vrednosti z dekolteji, z minicami, polminicami, takimi ter drugačnimi fintami krojev in tekstila, ki poudarjajo to in ono. Če smo vam moški nesposobni, potem ni treba mahati s tem pred nami in z oblinami opozarjati nase. Stare cote gor, trenirko gor, feredžo gor, karkoli gor in se gibajte v svojem ženskem svetu. Pa ne mi nakladat, da se seksi oblačite za ven zaradi sebe. Potem tudi doma ne bi bile v trenirkah.

Ženska je kot klopotec. Obrača se z vetrom in neprestano klopota….

Še enkrat….kaj je to “ženski svet” in kaj je to “moški svet”?

Kje je problem? Če ti ne dišijo ženske, se jih izogibaj. Karkoli delam, delam v prvi vrsti zaradi sebe. Če pri meni ne gre skozi, potem ne vidim smisla. Ti si pa domišljaj po svoje.

Kaj si jedel ali stradaš od prehrane, da te tako meče?

pa tudi po uporabi je ni treba objemati (židovski pregovor ☺)

Kaj imajo skupnega klitoris, obletnica poroke in WC školjka?
Moški jih vedno zgrešijo.

Ne moreš enačiti GF in stvari. Pri GF nisem opazil, da bi imela kaj proti moškim.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Še enkrat….kaj je to “ženski svet” in kaj je to “moški svet”?[/quote]

Ženski svet je recimo ženska populacija, moški pa moška. Ne rini se torej s tangicami med moško populacijo, če misliš, da tam ne bo nobene koristi zate, ker so moški pač neuporabni in nesposobni. Čepi raje doma v svoji feministični delovni obleki in piši pamflete mačizmu. Ko boš po nesreči akumulator izpraznila, naj ti pa soseda s kabli pomaga avto vžgat.

Ne moreš enačiti GF in stvari. Pri GF nisem opazil, da bi imela kaj proti moškim.[/quote]

Hvala:). Moške naravnost obožujem in to ni hec.

Še enkrat….kaj je to “ženski svet” in kaj je to “moški svet”?[/quote]

Ženski svet je recimo ženska populacija, moški pa moška. Ne rini se torej s tangicami med moško populacijo, če misliš, da tam ne bo nobene koristi zate, ker so moški pač neuporabni in nesposobni. Čepi raje doma v svoji feministični delovni obleki in piši pamflete mačizmu. Ko boš po nesreči akumulator izpraznila, naj ti pa soseda s kabli pomaga avto vžgat.[/quote]

A pol mam lahko tangice pod feministično delovno obleko ?
ROFL…..

Kaj si jedel ali stradaš od prehrane, da te tako meče?[/quote]
Gabi se mi…
Feminizem… 🙂

Kaj imajo skupnega moški in flaša pira?
Od vratu navzgor so prazni….

Ne moreš enačiti GF in stvari. Pri GF nisem opazil, da bi imela kaj proti moškim.[/quote]

Hvala:). Moške naravnost obožujem in to ni hec.[/quote]

Verjamem 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kje je problem? Če ti ne dišijo ženske, se jih izogibaj. Karkoli delam, delam v prvi vrsti zaradi sebe. Če pri meni ne gre skozi, potem ne vidim smisla. Ti si pa domišljaj po svoje.[/quote]

Jaz pa recimo pišem svoja sranja, da je tudi tebi življenje v petek popoldan manj dolgočasno. Lahko bi bila vsaj hvaležna, da nisi prepuščena sama sebi.

Kje je problem? Če ti ne dišijo ženske, se jih izogibaj. Karkoli delam, delam v prvi vrsti zaradi sebe. Če pri meni ne gre skozi, potem ne vidim smisla. Ti si pa domišljaj po svoje.[/quote]

Jaz pa recimo pišem svoja sranja, da je tudi tebi življenje v petek popoldan manj dolgočasno. Lahko bi bila vsaj hvaležna, da nisi prepuščena sama sebi.[/quote]

O kolk nice:)). Zdaj je moj petek izpopolnjen, sploh ne rabim obleči tangice in iti med moško populacijo:)).

Zakaj je flaša piva boljša od ženske?
Flaša ne skače od ljubosumja in ne dela scen, ko zgrabiš drugo flašo…

Jaz pa recimo pišem svoja sranja, da je tudi tebi življenje v petek popoldan manj dolgočasno. Lahko bi bila vsaj hvaležna, da nisi prepuščena sama sebi.[/quote]

O kolk nice:)). Zdaj je moj petek izpopolnjen, sploh ne rabim obleči tangice in iti med moško populacijo:)).[/quote]

LOL…..;-)))
Noro…tud moj petek je že bliz popolnosti….

nemogoče je z glavo več razumeti, kako boli prazna luknja

Ženski svet je recimo ženska populacija, moški pa moška. Ne rini se torej s tangicami med moško populacijo, če misliš, da tam ne bo nobene koristi zate, ker so moški pač neuporabni in nesposobni. Čepi raje doma v svoji feministični delovni obleki in piši pamflete mačizmu. Ko boš po nesreči akumulator izpraznila, naj ti pa soseda s kabli pomaga avto vžgat.[/quote]

A pol mam lahko tangice pod feministično delovno obleko ?
ROFL…..[/quote]

Lahko. Pa globok dekolte si naštimaj samo za priložnost snidenja s prijateljico na kofetu. Potem pa njej razlagaj, da se tako oblačiš samo zaradi sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close