Zakaj se samozadovoljevanje ne šteje v spolno življenje?
V čem je pa taka razlika v primerjavi s klasičnim fukom? Razen v dodatnem truplu? Jaz sem se z babo nazadnje dol dal nekje v sredini prejšnjega desetletja. Takrat sem dokončno spoznal, da klasični seks ni zame. Babe so zahtevne. Ta bitja res niso ustvarjena za normalno spolnost. Kar naprej jim nekaj manjka ali jim je nečesa preveč, mencajo, klobasajo, komplicirajo do nezavesti, potem še čustva vpletajo tja, kamor ni treba, na koncu vsega se pa še krive počutijo. A s takimi naj bi imel dec neko veselje v postelji? Rajš na roke.
Moje izkušnje so drugačne. Moja nič ne pravi, da ji kaj manjka, prav nasprotno.
Mogoče pa ti nisi ustvarjen za seks. Kakorkoli obrneš, spremeniš lahko le pri sebi kaj. 😉 Kaj pa tebi jemlje veselje. A ti tud vpletaš kaka čustva, glede na to, da je veselje čustvo?
Če si probal oboje in nisi zaznal razlike potem ti ni pomoči. Ostani pri neklasičnem seksu…. :))[/quote]
Itak, da mi je pomoči – v masturbaciji. Pa ne prepogosto, ker potem tudi to postane brez veze. Dvakrat na mesec je dovolj. Razliko sem pa seveda zaznal. Na roke je precej bolje. Delaš tako kot tebi paše. Ne pa vse tako kot tista, ki sploh ne ve, kaj bi pravzaprav rada. Kar se tega tiče, so pa vse iste. Če imaš veselje do seksa z babami, potem nisi kaj dosti zahteven, niti subtilen, očitno ti je dovolj samo, da ga nekam namočiš. Ali si pa še tako zelen, da nisi probal več kot ene ali dve in si še vedno iluzije delaš, da bo pa nekoč z eno pravo nekaj bolje…
Tista milijonska izjema pa z vami noče imeti opravka. Zakaj bi za babo delal, če lahko zase?
Bi bilo pa pošteno, če bi babe te svoje pregovore o nesposobnosti moških resno jemale tudi v vsakodnevnem življenju, se nam nehale nastavljat v oblekah, ki poudarjajo ženskost in se brigale raje zase. Kaj vam je toliko do tega, da budalite moške s seksapilom, da jih poskušate privleči nase s seksualnimi fintami, če veste, da ne bo koristi od njih nobene? Bodite torej koristne same zase, oni pa naj drkajo v svoji nesposobnosti. Kaj se kar naprej z joški rinete v moški svet, če vam ne odgovarja?
Tista milijonska izjema pa z vami noče imeti opravka. Zakaj bi za babo delal, če lahko zase?
Bi bilo pa pošteno, če bi babe te svoje pregovore o nesposobnosti moških resno jemale tudi v vsakodnevnem življenju, se nam nehale nastavljat v oblekah, ki poudarjajo ženskost in se brigale raje zase. Kaj vam je toliko do tega, da budalite moške s seksapilom, da jih poskušate privleči nase s seksualnimi fintami, če veste, da ne bo koristi od njih nobene? Bodite torej koristne same zase, oni pa naj drkajo v svoji nesposobnosti. Kaj se kar naprej z joški rinete v moški svet, če vam ne odgovarja?[/quote]
Zakaj ženska ne more najti lepega, skrbnega in čustvenega moškega?
Ker imajo vsi ti moški že svoje fante.
Bi bilo pa pošteno, če bi babe te svoje pregovore o nesposobnosti moških resno jemale tudi v vsakodnevnem življenju, se nam nehale nastavljat v oblekah, ki poudarjajo ženskost in se brigale raje zase. Kaj vam je toliko do tega, da budalite moške s seksapilom, da jih poskušate privleči nase s seksualnimi fintami, če veste, da ne bo koristi od njih nobene? Bodite torej koristne same zase, oni pa naj drkajo v svoji nesposobnosti. Kaj se kar naprej z joški rinete v moški svet, če vam ne odgovarja?[/quote]
Če si taprav dec in klen masturbator, boš vse seksi zadeve spregledal….oziroma jih samo
shranil v spomin za tiste dvakrat na mesec….
Nč se ne rinemo….edin mi ni jasno, kaj je to “moški svet”….vse, kar ni kuhinja ali kopalnica?
Počas že razumevam muslimane, ki zavijajo ženske v šotore in jih zapirajo v hiše….ne prenesejo
seksapila…..sam oni to vsaj odkrito povejo…
Hočeš rečt, da potem (smotan) dec vsaj razlog vidi, če ga že prej ni. :)[/quote]
kar jaz hočem “rečt” natipkam. Svoja kukavičja jaca pa daj za piškote delat, če jih ne znaš valiti[/quote]
Ja no, saj potem pa sem prav razumel. 🙂
O moškim s “posebnim” pogledom na svet bi moral napisati. To je tistih, ki vedno krivijo ženske za svoje lastne tegobe (napore). V tem je velika razlika.
Zakaj ženska ne more najti lepega, skrbnega in čustvenega moškega?
Ker imajo vsi ti moški že svoje fante.[/quote]
Očitno niste konkurenčne.
O moškim s “posebnim” pogledom na svet bi moral napisati. To je tistih, ki vedno krivijo ženske za svoje lastne tegobe (napore). V tem je velika razlika.[/quote]
Bolj slabo slediš debati, po prepričanju Goldfish je uporaben samo vsak milijonti moški. Da si en boš domišljal, da si ravno ti poseben.[/quote]
Aloha…je že kdo slišal za vice? Tale je tut svetovni…Zakaj se ženske ne poročajo več? Ker imajo raje pršut v hladilniku, kot pa prašiča v dnevni sobi.
Forum je zaprt za komentiranje.