Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?
Takšen si morda ti. Niso pa vsi moški takšni oziroma obstajajo tudi ženske, ki imajo podobne hobije in najraje zapeljujejo takšne, ki se na prvi pogled zdijo nedosegljivi, takšni za katere misliš, da ne bi nikoli varali. Ženske – ljubice – imajo v takšnih primerih eno fiksno idejo, da se ima tak moški nenehno pod kontrolo in da ko zavore popustijo, ko si da duška, je z njim bajen seks. Veliko boljši kot z bahači, ki osvajajo vsako kiklo.
V principu pa je tako, da če je ljubica zelo atraktivna in zelo odločena, da bo nekoga spravila v posteljo ( ali pa to opravila v pisarni 🙂 ), ga slej kot prej tudi bo. Pa četudi samo enkrat. Moška erekcija je hudič, težko jo je skrit! 🙂
kikla, kolk si naivna. Moški se ne počutimo moško, če se nam ena ženska meče pod noge. Čar je v tem, da lahko daljši čas zapeljujemo, osvajamo žensko.
Ženska, ki se sama ponuja, se sama vsiljuje, sploh ni zanimiva. Ti sploh ne veš kak čar je to, da se moraš trudit okrog ženske, da jo moraš dalj časa osvajat.
Ženska, ki bi skočila kar prvi večer z mano v posteljo, me niti malo ne zanima. Ženska, ki bi se mi vsiljevala, ni šans. Se ne bi počutil kot lovec, ampak kot plen.
Meni se ni še nikoli nobena poročena ponujala, no mgoče ena, samo pijanke mi niso zanimive. Ne maram, da se mi sploh katera ponuja.
Čar je v lovu.
In ja, lovil sem že poročeno, ker ni rekla ne :). In se je pustila ujeti in je bilo super. Pa ne govorim o avanturi, ampak o daljši vezi. Avanture me ne zanimajo. Če plen prehitro pade, ni zanimivo. Zanimivo je, če moraš vložit trud, da dobiš plen.
Pubec, poročene ženske, ki varajo, se same bolj ali manj očitno ponujajo. Ne poznam nobene, ki bi bila plen.[/quote]
Boom, pa ravno poročeni najraje osvajajo. Če malce pobrskam po spominu kdo me je v zadnjih letih skušal osvajat, zapeljat, ugotovim, da jih je bilo cca. 11 poročenih in samo trije samski. In od treh samskih je bil en čisto sveže ločen (in je bilo očitno, da še ni pospravil stvari glede bivše po glavi), drugi samski je bil tipičen mamin sinček, tretji samski pa je kljub temu, da je bil star že 40 let še vedno samo žuriral, zamujal, sploh ni prišel, če je bilo kaj dogovorjeno. V glavnem 14 osvajalcev noben primeren za resno vezo. Človek se hudo zamisli nad sabo.
Ja pa to pišem za nekaj let nazaj. Ne za par mesecev, da ne bo kdo razumel, da me vsak dan pecajo moški.
Tudi meni se je to dogajalo. Več osvajalcev pri poročenih, zanimivo je, da me koruzniki celo pustijo pri miru. :)) Zdaj ne vem, ali to pomeni, da so koruzniki bolj zvesti, ali pa so le bolj prebrisani. :)) Ne očitaj si, ne gre za to, da bi ti že na daleč oddajala take signale, da te zanimajo vezani, ampak za to, da so oni pogosto zdolgočaseni, naveličani, mislijo, da bi jim kak priboljšek prišel prav. 🙂 Mogoče pa mislijo tudi, da samske ženske na vsak način želijo imeti nekoga, in da ni važno, če je vezan.
Veš, da so bili pri meni res vsi prav poročeni in ne koruzniki :)?
To sem šele sedajle ugotovila, ko si ti omenila. Zgleda, da so koruzniki bolj zvesti.
Zdaj ne vem ali samskih ni več ali pa si samo poročeni upajo osvajat?
Ja in še to: nekateri ‘pozabijo’ omenit, da so poročeni.
Tudi meni se je to dogajalo. Več osvajalcev pri poročenih, zanimivo je, da me koruzniki celo pustijo pri miru. :)) Zdaj ne vem, ali to pomeni, da so koruzniki bolj zvesti, ali pa so le bolj prebrisani. :)) Ne očitaj si, ne gre za to, da bi ti že na daleč oddajala take signale, da te zanimajo vezani, ampak za to, da so oni pogosto zdolgočaseni, naveličani, mislijo, da bi jim kak priboljšek prišel prav. 🙂 Mogoče pa mislijo tudi, da samske ženske na vsak način želijo imeti nekoga, in da ni važno, če je vezan.[/quote]
Tudi jaz ugotavljam, ali gre za to, da so bolj zvesti. Morda so le bolj previdni. Poročene namreč “veže” tisti dokument, pa se zavedajo, da se je težko ločit, koruzniki pa nimajo tovrstne zveze in morda najprej natančno raziščejo teren. :)) Samski so, vendar so med njimi tudi taki, ki se zapletajo s poročenimi oziroma vezanimi ženskami, ker jim je tako lažje, nimajo nobenih obveznosti. Saj veš, prišel, videl, opravil. :))
Drugi samski pa so, ali razočarani od prej, ali pa res ne znajo osvajat, kot je zgoraj Robi napisal. Verjetno si opazila, da se precej samskih moških druži z vezanimi ženskami, namesto da bi vsaj za kolegico imeli samsko punco. No, in nekatere vezane ženske jih znajo fajn napumpat (v smislu, da jih učijo, kaj je prav, kaj narobe, katera ženska bi bila zanj ipd.).
Tudi to je res, da se marsikateri moški boji zavrnitve. Samski moški (tisti, ki nima vezane :)) ve, da z zavrnitvijo lahko precej izgubi, vezani moški pa ima pač eno doma. Če mu ne uspe osvojiti še druge ženske, se ne bo preveč sekiral, ker bo sigurno kakšna druga žrtev padla, doma ga itak žena čaka. Pa še to je, nekateri vezani moški so vajeni, da lahko brez težav dobijo ljubico. Ni nujno, da so tako lepi, lahko so tako zelo vplivni in se same lepijo nanje.
Pri samskih je zanimivo to, da če se ženska preveč angažira, je že vsiljiva, oni sami pa ne znajo. :))
Tudi ženskarje, ki jim dejansko uspe dobit kup žensk, so ponavadi vse prej kot lepi, pametni. Jih par poznam pa so nelepi, zoprni, ampak ženske se pa lepijo nanje. Pa daleč od tega, da bi bili bogati, da ne bo kdo rekel, da se nanje lepijo kešp. Pojma nimam kaj vidijo na njih. Ni ne videz, ne pamet, ne denar, samo jezik je namazan. Mogoče je samozavest tista, ki jim pomaga, da imajo kup žensk?
Treba je poznati in upoštevati razliko med resničnimi željami in nekimi dejanji, ki so plod vsiljenih prepričanj, zaradi katerih ljudje počnemo nekaj, kar si ne želimo.
In poroka je ena izmed tistih prepričanj, ki ji večina sledi le zato, ker v sebi menijo, da je tako prav in tako mora biti. Pa čeprav si v resnici tega sami ne želijo.
Zato se lahko poročeni znajdejo z občutkom ujetosti in s tem mislijo, da so manj svobodni, kar jih žene k varanju, kjer najdejo zadoščenje po svobodi.
Forum je zaprt za komentiranje.