Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?
[/quote]
Ja sem mu! Zakaj mu ne bi?!?! Saj je moj mož in se spoštujeva in ljubiva! Mi je povedal, da je to resnica pa tudi itak vem da me sam prostovoljno ne bi nikoli prevaral![/quote]
Si poskusila seksati z mehkim tičem 🙂
ne gre kajne. Torej kako bi ga ona posilila,on pa tega ni hotel 🙂 Pa verjetno je tudi invalid pa brez rok kajne,ker ga je vrgla na posteljo ,znosila,slekla hahaha,ti pa imaš ali bujno domišljijo oz. bolj se mi zdi kot provokacija.Ampak naj ti bo ti kar luba dušica
Enako izkušnjo imela. Spoznala moškega se noro zaljubila vanj, ni mi povedal da je poročen še enega otroka mi je zatajil. Rekel mi je da se je ločil, samo sumljivo je bilo ker je žensko res non-stop opravljal pred mano. Sem večkrat dobila občutek kot da še vedno živi z njo IN RES JE ŠE ŽIVEL. No na koncu, ko se je zapletal v laži, je stvar prišla na plano in mi vse povedal. Da z ženo nista ločena, da še vedno živita skupaj, da ima namesto 1 otroka 2, da je revež preveč šibek da bi se ločil od žene zaradi otrok, da žene drugače ne ljubi in da z mano ne more biti več skupaj.
Skratka sama sem bila zelo prizadeta in sedaj ne verjamem več nobenemu moškemu. Po njemu sem spoznala še nekoga ki mi je tudi rekel da je ločen in mi je moral prinesti dokument da je res ločen tako da sem za silo verjela da govori resnico.
Kot piše ffccc… zaradi mene lahko nagi lepi, pametni moški, plešejo okrog mene pa ne bom prevarala partnerja. Če pa mi bo za partnerja dol viselo, potem pa je druga.
To je čisti larifari, da so zapeljani. Niso. Normalnemu moškemu bi spodaj opisana ženska bila zoprna. In jim na kraj pameti ne bi prišlo kaj šmirat z njo.
[/quote]
Ah glej, ne govorim iz izkušnje s prevaro pri sebi, pač pa kot priča dogajanja v eni od aferic iz službe. Sodelavka je po tolikih letih točno vedela, da ima tip resno zvezo in družino, ne bi se pa spustila v detajle kaj vse je počela, da bi ga dobila, kako se je nastavljala, da je bila situacija že groteskna. Da smo jo bližnje sodelavke poskusile držati nazaj, a se ni pustila niti pod razno. Tipa je čisto zmešala, od začetnega presenečenja, do izogibanja, res pa ni trajalo prav dolgo, da se je tudi njemu speljalo. Je vredno enega skoka med rjuhe?[/quote]
Ja vem da mi ni treba sedaj vse moške dajati v enak koš. Tudi ta izkušnja je bila zelo dobra, on je bil patološki lažnivec je res zelo dobro prikrival, imel tudi svoje stanovanje v katerem sva bila precej skupaj. Pozneje ko je laž prišla ven se je izkazalo da je to stanovanje, njihovo družinsko počitniško stanovanje, mene je celotna stvar čisto dotolkla, v bistvu sem se počutila kot v nekem slabem filmu, kot da se to meni nikoli ne more zgoditi. Samo se dogaja. Po drugi strani sem pa hvaležna za izkušnjo ker sem od te zgodbe zelo previdna kaj mi kdo pravi, in se res več ne spuščam v romance hitro ampak sedaj vedno hočem da sva z moškim samo kolega in če to vodi kam dlje ok, če ne pa pač ne.
Še ko sem bila punca, mi je bilo takoj, ko sem o kom zvedela, da je vezan, jasno, da tam nimam kaj iskat. In tudi obratno. Ko sem bila vezana, sem bila vezana. Pika. In ženske, ki pecajo poročene oz. vezane, so zame največje možne packe. Malo olajšave je, če tega ne veš. Ampak jaz tudi sexat ne bi (nisem šla) z nekom takoj, ko nisem še nič vedela o njem. Zdi se mi pa, da ene to na veliko delate. Pol pa imejte tudi probleme.
Glede ljubic pri nama je pa tako, da če ima eno, naj jo kar ima, samo mene ne bo več varal, ker mene ne bo več tam! Pri nas to veva oba in nama na kraj pameti ne pride, da bi poskušala. Sploh pa – zakaj pa bi, če sva zadovoljna?
Ah glej, ne govorim iz izkušnje s prevaro pri sebi, pač pa kot priča dogajanja v eni od aferic iz službe. Sodelavka je po tolikih letih točno vedela, da ima tip resno zvezo in družino, ne bi se pa spustila v detajle kaj vse je počela, da bi ga dobila, kako se je nastavljala, da je bila situacija že groteskna. Da smo jo bližnje sodelavke poskusile držati nazaj, a se ni pustila niti pod razno. Tipa je čisto zmešala, od začetnega presenečenja, do izogibanja, res pa ni trajalo prav dolgo, da se je tudi njemu speljalo. Je vredno enega skoka med rjuhe?[/quote][/quote]
Ah, jaz njega ne branim. Kriv je in nima nobenega opravičila. Je prasec, prevarant in še kaj zraven. Ampak tudi ona ni nedolžna. Ni ji lagal, da je samski, ni ji zatajil družine. Ne dvomim, da sta z ženo imela kakšne težave in da je v osnovi vse štimalo. Se strinjam s tabo, jaz tudi ne pogledam tipa, pa da bi z zlatim opletal okoli mene. Kriv je. Ampak tudi ona je pokvarjena do obisti.
[][/quote]
Ah glej, ne govorim iz izkušnje s prevaro pri sebi, pač pa kot priča dogajanja v eni od aferic iz službe. Sodelavka je po tolikih letih točno vedela, da ima tip resno zvezo in družino, ne bi se pa spustila v detajle kaj vse je počela, da bi ga dobila, kako se je nastavljala, da je bila situacija že groteskna. Da smo jo bližnje sodelavke poskusile držati nazaj, a se ni pustila niti pod razno. Tipa je čisto zmešala, od začetnega presenečenja, do izogibanja, res pa ni trajalo prav dolgo, da se je tudi njemu speljalo. Je vredno enega skoka med rjuhe?[/quote]
In sodelavke ste bile o vsem obveščene iz prve roke? Al ste si samo predstavljale? Ker pri nas je menda tud ful varanja, sam kaj vse pa spada pod varanje, pa ne vem, kaj šteje.
Ma samo za enkrat je res brez veze se tolk dajat v zobe, moraš znat narest potiho, zakumuflirat do obisti, ne bo noben pogruntal.
Ma čist vse štekam. Lahko da je babura težkokategornica, 100kg in tvoj dedc pa drobižek in tehta pol žakla cementa. Ga spravi v sobo, zaklene, zveže če je treba…Vse štekam.
Ampak dej za božjo voljo mi razloži kako mu je “pod prisilo” korenjaka gor spravila? Mislim…to pa ne štekam čist. A mu je viagro porinila po grlu al kaj?
Mislim res si zmešana, če verjameš tem zgodbam.
In sodelavke ste bile o vsem obveščene iz prve roke? Al ste si samo predstavljale? Ker pri nas je menda tud ful varanja, sam kaj vse pa spada pod varanje, pa ne vem, kaj šteje.
Ma samo za enkrat je res brez veze se tolk dajat v zobe, moraš znat narest potiho, zakumuflirat do obisti, ne bo noben pogruntal.[/quote]
Joj nisem si mislila, da bom šla v take detajle zgodbe, ampak – ne, nič si nismo predstavljale. Začelo se je z očitnim spogledovanjem z njene strani. Un še vedel ni en čas, da ga gleda z malo drugačnimi očmi. Potem ga je zaradi svojega dela vedno več potrebovala, za vsako figo je hodila k njemu, čeprav realno ni bilo potrebe. Malice, kavice, vedno več v njegovi pisarni. Vsakič ko je šla se je pol ure štimala, se vohala pod pazduho, se popravljala, pošminkala. Na vseh sestankih se je zgužvala v njegovo bližino. Se hihitala. V obraz je bila kot mala deklica, rdeča lička, ogromne oči, lesketajoče, stalno se ga je dotikala. Po službi ga je čakala, najprej kao naključno, da sta šla skupaj kos poti, potem kasneje je bil to že dogovor. Pa stalno je bila napaljena, saj vidiš človeka, ki se mu lušta seksa. Vidiš po obnašanju, da bi se mu v trenutku slekla. Ni se skrivala nobenemu in naposled je tudi njemu kapnilo. Pa so padale pripombe, tudi kakšni očitki, več kot kakšna se je tudi pogovorila z njo, pa ni slišala nič.
Forum je zaprt za komentiranje.