Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?
Da ne boš mislila, da se to ne dogaja! Mojega je res posilila. In to sodelavka! Pred leti, na službeni novoletni zabavi, ki so jo imeli v nekem hotelu. Ženska je imela v hotelu sobo in je mojega prosila, če gre z njo po jopico, ker jo zebe. V sobi je potem zaklenila vrata in ga posilila.
Revežu je bilo tako nerodno, da mi še povedat ni upal. Izvedela sem čez nekaj mesecev, ko sem po naključju videla smse ki mu jih je pošiljala. Je hotela še.
Potem mi je pa moj povedal po pravici, kaj se je zgodilo na novoletni zabavi in da ga že nekaj mesecev zasleduej in nadleguje z smsji. Sem hotela na policijo prijavit potrebnico ,ker to je zločin. Posilstvo!
No, pa je moj raje zamenjal službo.
čakaj da pride naslednja posiljevalka :)))[/quote]
Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.
Odvisno od situacije. Mož je v vsakem primeru glavni krivec, so pa tudi ženske, ki vedo, da ima moški družino in se mu vseeno nastavljajo, ponujajo in ga kačijo. To se mi ne zdi preveč nedolžno. Meni na kraj pameti ne bi prišlo, da bi osvajala moškega z družino, se preveč cenim, da bi se spustila na nivo razdiranja družine. Tudi, če pri njih ne štima vse.
Edina ti si mu verjela :).
Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.[/quote]
Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.[/quote]
Ljubica, saj je dovolj, da mu ti.
Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.[/quote][/quote]
Ja sem mu! Zakaj mu ne bi?!?! Saj je moj mož in se spoštujeva in ljubiva! Mi je povedal, da je to resnica pa tudi itak vem da me sam prostovoljno ne bi nikoli prevaral!
[/quote]
Ah glej, ne govorim iz izkušnje s prevaro pri sebi, pač pa kot priča dogajanja v eni od aferic iz službe. Sodelavka je po tolikih letih točno vedela, da ima tip resno zvezo in družino, ne bi se pa spustila v detajle kaj vse je počela, da bi ga dobila, kako se je nastavljala, da je bila situacija že groteskna. Da smo jo bližnje sodelavke poskusile držati nazaj, a se ni pustila niti pod razno. Tipa je čisto zmešala, od začetnega presenečenja, do izogibanja, res pa ni trajalo prav dolgo, da se je tudi njemu speljalo. Je vredno enega skoka med rjuhe?
Forum je zaprt za komentiranje.