Zakaj se njihovega početja javno ne obsodi?
Replika541, 13.08.2021 ob 11:52
pa naredi že kaj, 13.08.2021 ob 10:52
Replika541, 13.08.2021 ob 08:57
To, da oni norijo, je irelevantno.
Kar je tragedija je to, da mi to ze leto in pol mirno gledamo.
Kuhajo nas ko zabe. Naslednja stopnja bodo kanclagerji, v stilu “samo da so notri drugi, ne jaz” . In tako naprej, po znanem scenariju, vse vemo vnaprej, pa KLJUB TEMU samo gledamo.
Ljubica, ves čas ropotaš nad situacijo, narediš pa nič. Glej, tudi jaz se zgražam nad nebulozami vladne ekipe, ampak dokler ne bom sposobna ustvariti nekega civilnega foruma z realnim programom, ki bo lahko za sabo potegnil množico podobnih mislečih, ne bom ropotala po MONu. Ker so to prazne besede. Nikomur ne koristijo. Če ti pa že uspe narediti kaj pametnega, imaš zajamčeno moje članstvo. Zmenjeno?
Jap. Sa o nekej si pozabu. Da ti men fasunge in računov ne placujes in me nimas kaj za komandirat. Zmenjeno?
a t´ko to gre?
nisem vedel, da Janši ti fasungo in račune plačuješ.
pa tako dobro plačo ima …
wd40951, 13.08.2021 ob 09:04
Apolitična, 12.08.2021 ob 23:52
Zadnje dni spet malo bolj pogosto gledam poročila.
Hojs je spet pobezljal s svojimi izjavami ali bolje rečeno željenjem vsega kar leze in gre.
Pred časom si je enako privoščil Simoniti.
Da Janez Janša neprestano itak vse svoje zblojene misli izliva na twitterju, ni nobena skrivnost, zraven pa še fino žali, zmerja in podpihuje nestrpnost in sovraštvo.
Pa bil je še Mahnič, pa Počivalšek in bivša kmetijska ministrica.
Tega si ena vlada ne bi smela dovoliti. On so v službi ljudstva. Zakaj se takega obnašanja bolj ostro ne obsodi in se dotične ljudi prisili k odstopu. Pa to ni normalno
Danes sem poslušala glavnega sindikalist policije, katere je njihov “šef” Hojs, zmerjal z lenuhi in naj končno začnejo delati, on pa je dajal neke medle izjave. WTF? A bomo res to prenašali, bomo tako obnašanje res tolerirali? Ljudje zbudimo se, da se ne bomo nekega dne zbudili v državi kjer bo vladal kult ene osebnosti, Veliki Janez, in njegovih palčkov.
Dodala pa bi tudi še, da tudi novinarji niso več tisto kar so bili. Tudi na eni televiziji niso bili kritični, pač pa zelo medlo nevtralni, do Hojsovega obnašanja.
Kako pa vi gledate na trenutno situacijo v državi?
Kako gledam na vse skupaj…. če bo šel kdo gledat ko bo gorel parlament, mu dam 5 litrov bencina…
haaaa…, kje ti te najdeš,… iz tragedije narediš komedijo…
———————
Drugače pa, kaj pa češ pričakovat o jajohojsastega šodra od ljudi…
Da mi je videti enega kolikor toliko normalnega politika oz. človeka, ki simpatizora s(d)s stranko mu zalepim 100€ na čelo ali stisnem v dlan iz fonda, ki ga imam namenjenega za penzijo, hehe….
Ampak ….., oni so takšni kakršni so, kdo jih ne pozna jih drago plača…., Počivalšek, ta je omogočil in še omogoča tem pacientom oz. norcem, da so ugrabili državo in jih še vedno drži na aaaablasti…
Para Bellum, 13.08.2021 ob 13:48
Se strinjam. Ne vem, kaj hudiča se mora zgoditi oz. kaj za vraga nam morajo narediti, da bi šli na ceste.
Kot narod smo popolnoma otopeli:-(
Problem je, da “iti na ceste” ne pomaga vec. Malo pomisli, ali si kjerkoli na svetu v zadnjem letu videl ucinek (tudi zelo masovnih in dolgih) protestov.
Nisi.
kaj svetuješ, 13.08.2021 ob 14:34
Kaj svetuješ, kaj bi pomagalo?? Tako se ne da več.
Drzavljanska neposlusnost. Ustaviti drzavo, udariti jih po zepu. Ne vem.
Nisem se videla ucinkovitega odpora nikjer. Folk na ulicah, vlade se jim pa rezijo. Povsod, ne samo pri nas.
Ampak nekaj si bo treba izmisliti, res.
Forum je zaprt za komentiranje.