Zakaj se njihovega početja javno ne obsodi?
Zadnje dni spet malo bolj pogosto gledam poročila.
Hojs je spet pobezljal s svojimi izjavami ali bolje rečeno željenjem vsega kar leze in gre.
Pred časom si je enako privoščil Simoniti.
Da Janez Janša neprestano itak vse svoje zblojene misli izliva na twitterju, ni nobena skrivnost, zraven pa še fino žali, zmerja in podpihuje nestrpnost in sovraštvo.
Pa bil je še Mahnič, pa Počivalšek in bivša kmetijska ministrica.
Tega si ena vlada ne bi smela dovoliti. On so v službi ljudstva. Zakaj se takega obnašanja bolj ostro ne obsodi in se dotične ljudi prisili k odstopu. Pa to ni normalno
Danes sem poslušala glavnega sindikalist policije, katere je njihov “šef” Hojs, zmerjal z lenuhi in naj končno začnejo delati, on pa je dajal neke medle izjave. WTF? A bomo res to prenašali, bomo tako obnašanje res tolerirali? Ljudje zbudimo se, da se ne bomo nekega dne zbudili v državi kjer bo vladal kult ene osebnosti, Veliki Janez, in njegovih palčkov.
Dodala pa bi tudi še, da tudi novinarji niso več tisto kar so bili. Tudi na eni televiziji niso bili kritični, pač pa zelo medlo nevtralni, do Hojsovega obnašanja.
Kako pa vi gledate na trenutno situacijo v državi?
Boli me k za slovensko politiko. Je sploh ne spremljam. Vem za 2-3 imena ministrov… Mogoče bi znal naštet 3 politične stranke. Če bi mi nekdo rekel naštej 5 poslancev bi verjetno imel hude težave. Vem da so sds desni, lmš levi tu se pa konča. Naj še dopišem, da sploh ne vem kaj pomeni lmš. Ko sem napisal to “ne vem kaj pomeni lmš” mi je kapnilo… Lista marjana š… A je?
To je živa istina. Če mi verjamete ali ne. Mi se totalno jjjjjjeeee in beeee za slovensko politiko. Škoda časa. Ma škoda misli trošit na to. Sploh nocem razmisljat o tem… Da mam to v glavi.
Bruham!!!! Pa ne samo zaradi vlade, pač pa tudi zaradi nas naroda, ki se obnašamo tako pišmeuharsko. Če bomo samo čičali in čakali nam bo že v bližnji prihodnjosti zelo žal, povratka pa ne bo.
Zakaj pristojni ne obsodijo obsodijo obnašanja ala Hojs, ker so, ko ugasnejo luči vsi zlizani, ker je denar sveta vladar. Bruham!!!
Ladikalj, 13.08.2021 ob 00:15
Boli me k za slovensko politiko. Je sploh ne spremljam. Vem za 2-3 imena ministrov… Mogoče bi znal naštet 3 politične stranke. Če bi mi nekdo rekel naštej 5 poslancev bi verjetno imel hude težave. Vem da so sds desni, lmš levi tu se pa konča. Naj še dopišem, da sploh ne vem kaj pomeni lmš. Ko sem napisal to “ne vem kaj pomeni lmš” mi je kapnilo… Lista marjana š… A je?
To je živa istina. Če mi verjamete ali ne. Mi se totalno jjjjjjeeee in beeee za slovensko politiko. Škoda časa. Ma škoda misli trošit na to. Sploh nocem razmisljat o tem… Da mam to v glavi.
Meni tudi ni mar za politiko. Še nobena vladajoča koalicija ni bila takšna, da bi se podpisala pod njene odločitve. Ampak ja, trenutni vladajoči so pa prave podgane. Predstavniki SDS so ekstremisti, skrajni desničarji z zaostalo mentaliteto in retoriko, ki podpihuje sovraštv. Vedejo se primitivno in škodljivo. In dejansko je prišel čas, da nekaj storimo. Nenazadnje ne samo, da jim mi plačujemo nenormalno visoke plače (ki jih glede na svojo stopnjo izobrazbe, strokovnosti, izkušenj in konfliktnosti na trgu nikoli ne bi dosegli), še uničili nas bodo. Sram me je, da se nas v evropskem in svetovnem merilu že omenja v skupini ostalih zaostalih vzhodnoevropskih držav, katerih sistem spominja bolj na srednjeveško aristokracijo ali kvečjemu na komunistični totalitarizem, kot pa na sodobno demokracijo. K temu pa lahko dodam še populizem, razmetavanje z davkoplacevalskim denarjem, nesposobnost sprejeti ustaven in zakonit odlok in ustvarjanje nevarne klime med ljudmi s svojim napadanjem državnih institucij in organov (sodišče, tožilstvo, policija,…). To res več ni normalno.
Apolitična, 12.08.2021 ob 23:52
Zadnje dni spet malo bolj pogosto gledam poročila.
Hojs je spet pobezljal s svojimi izjavami ali bolje rečeno željenjem vsega kar leze in gre.
Pred časom si je enako privoščil Simoniti.
Da Janez Janša neprestano itak vse svoje zblojene misli izliva na twitterju, ni nobena skrivnost, zraven pa še fino žali, zmerja in podpihuje nestrpnost in sovraštvo.
Pa bil je še Mahnič, pa Počivalšek in bivša kmetijska ministrica.
Tega si ena vlada ne bi smela dovoliti. On so v službi ljudstva. Zakaj se takega obnašanja bolj ostro ne obsodi in se dotične ljudi prisili k odstopu. Pa to ni normalno
Danes sem poslušala glavnega sindikalist policije, katere je njihov “šef” Hojs, zmerjal z lenuhi in naj končno začnejo delati, on pa je dajal neke medle izjave. WTF? A bomo res to prenašali, bomo tako obnašanje res tolerirali? Ljudje zbudimo se, da se ne bomo nekega dne zbudili v državi kjer bo vladal kult ene osebnosti, Veliki Janez, in njegovih palčkov.
Dodala pa bi tudi še, da tudi novinarji niso več tisto kar so bili. Tudi na eni televiziji niso bili kritični, pač pa zelo medlo nevtralni, do Hojsovega obnašanja.
Kako pa vi gledate na trenutno situacijo v državi?
Za razvite zahodne države kaj takega ni normalno, za Slovenistan pač je.
P.S. Narod ima take vodje, kot si jih zasluži.
Ja, ampak, 13.08.2021 ob 06:45
Meni tudi ni mar za politiko. Še nobena vladajoča koalicija ni bila takšna, da bi se podpisala pod njene odločitve. Ampak ja, trenutni vladajoči so pa prave podgane. Predstavniki SDS so ekstremisti, skrajni desničarji z zaostalo mentaliteto in retoriko, ki podpihuje sovraštv. Vedejo se primitivno in škodljivo. In dejansko je prišel čas, da nekaj storimo. Nenazadnje ne samo, da jim mi plačujemo nenormalno visoke plače (ki jih glede na svojo stopnjo izobrazbe, strokovnosti, izkušenj in konfliktnosti na trgu nikoli ne bi dosegli), še uničili nas bodo. Sram me je, da se nas v evropskem in svetovnem merilu že omenja v skupini ostalih zaostalih vzhodnoevropskih držav, katerih sistem spominja bolj na srednjeveško aristokracijo ali kvečjemu na komunistični totalitarizem, kot pa na sodobno demokracijo. K temu pa lahko dodam še populizem, razmetavanje z davkoplacevalskim denarjem, nesposobnost sprejeti ustaven in zakonit odlok in ustvarjanje nevarne klime med ljudmi s svojim napadanjem državnih institucij in organov (sodišče, tožilstvo, policija,…). To res več ni normalno.
??
Le kdo je toliko napisal, povedal pa nič? Le gdo bi to bil? Le kdo? Hmmm
alieliuli, 13.08.2021 ob 05:02
Še tukaj: tudi policaji so bili popolnoma zadovoljni in so na ukaz vlade podjebavali folk s pisanjem položnic. Zdaj so prišli ponje in ni nikogar več, ki bi protestiral. Če bi takrat držali z narodom, bi bilo pa morda drugače. Vsi pridete na vrsto, vsi.
Se strinjam. Do naše policije nimam več spoštovanja. So v tej Covid krizi pokazali, kdo so in za koga delajo. Za ljudstvo gotovo ne.
Tako, da mi je vseeno zanje in za njihove vodje.
Cela slovenska politična scena je za bruhanje, iz ene skrajnosti v drugo, nobene vizije, samo borba za privilegije,in klečanje pred Ameriko in Eu.Razlika med sds, in neko levo opcijo, je samo v tem, da je komunikacija, z javnostjo drugačna, efekt je pa na koncu isti.Nobeden ne stori nič konkretnega, kar bi izboljšalo življenje malemu človeku! Kdo je naslednji kandidat bivšega predsednika, oziroma foruma 21?
Bonboncki se ne dajejo zaradi dobrote. Kdor je vzel bonboncke (za malo ali nic dela) mora biti tiho in delati kot gospodar zaukaze, to velja za vse, ki so se jim oci svetile ob bonbonckih. Zanimiva izbira besed spravite se delat lenuhi haha. Naj se ve kdor placa, ta je sef, sef ki placa na lepe oci lahko zali
Ali pa pac ne vzames bonbonckov, ce te zalitve tako prizadanejo.
Se premalo jih zalijo, prodane duse si ne zasluzijo spostovanja- nikoli si ga niso. Ko si enkrat kupljen, nisi vec sam svoj. Tako, da podpiram Hojsa, ima vso pravico. :))
Taksna politika kakrsen narod.
policija je v službi države. Delajo, kar morajo. Nočejo ogroziti svoje službe. Tako kot učitelji in zdravstveni delavci nočejo ogroziti svoje in se pač testirajo. Tisti, ki se niso hoteli, so dali odpoved. Eni si odpoved lahko privoščijo, drugi ne. Če si ti na sociali in te boli kurac za vse, si to ti. Nismo vsi taki.
jap jap kako da ne, 13.08.2021 ob 09:04
policija je v službi države. Delajo, kar morajo. Nočejo ogroziti svoje službe. Tako kot učitelji in zdravstveni delavci nočejo ogroziti svoje in se pač testirajo. Tisti, ki se niso hoteli, so dali odpoved. Eni si odpoved lahko privoščijo, drugi ne. Če si ti na sociali in te boli kurac za vse, si to ti. Nismo vsi taki.
Policija naj bi bila v službi državljanov. Če znajo stavkati za kaj drugega, bi znali tudi za to Pa niso. Čisto zadovoljno so izpolnjevali vse neumnosti. Zdaj so pač oni na vrsti in naj ne javkajo. Niste vsi taki, ampak vsi pridete na vrsto.
Replika541, 13.08.2021 ob 08:57
To, da oni norijo, je irelevantno.
Kar je tragedija je to, da mi to ze leto in pol mirno gledamo.
Kuhajo nas ko zabe. Naslednja stopnja bodo kanclagerji, v stilu “samo da so notri drugi, ne jaz” . In tako naprej, po znanem scenariju, vse vemo vnaprej, pa KLJUB TEMU samo gledamo.
Ljubica, ves čas ropotaš nad situacijo, narediš pa nič. Glej, tudi jaz se zgražam nad nebulozami vladne ekipe, ampak dokler ne bom sposobna ustvariti nekega civilnega foruma z realnim programom, ki bo lahko za sabo potegnil množico podobnih mislečih, ne bom ropotala po MONu. Ker so to prazne besede. Nikomur ne koristijo. Če ti pa že uspe narediti kaj pametnega, imaš zajamčeno moje članstvo. Zmenjeno?
Kako jaz to vidim? Jaz vidim, da nam je lansko leto šla demokracija rakom žvižgat. Živimo v totalitarizmu. Kršenje ustave, zakonodaje, koruptivni prodani mediji in zdravniki, pravni red kar na približno.
Zdaj smo samo še mi in oni. Ljudstvo in vladajoči, ki ljudi zatirajo. S tem da vsaj pol ljudstva živi z glavo v pesku in tega noče videti ali pa vidi in si tega ne upa priznati.
pa naredi že kaj, 13.08.2021 ob 10:52
Ljubica, ves čas ropotaš nad situacijo, narediš pa nič. Glej, tudi jaz se zgražam nad nebulozami vladne ekipe, ampak dokler ne bom sposobna ustvariti nekega civilnega foruma z realnim programom, ki bo lahko za sabo potegnil množico podobnih mislečih, ne bom ropotala po MONu. Ker so to prazne besede. Nikomur ne koristijo. Če ti pa že uspe narediti kaj pametnega, imaš zajamčeno moje članstvo. Zmenjeno?
Tocno to sem jaz prej imel v mislih…
Večina teh dr, ki prejema astronomske plače, jih je prejemala z dodatki tam do 30.000 evrov na mesec. Ali bi vi ravnali drugače, če bi bili na njjihovem mestu. Ali bi zavrgli plačo 30 jurjev na mesec in se jim zoprestavili gospdu janezu ali pa bi na vse pretege vsak dan stokrat na dan tulili v medije, cepite se cepite se odrešitev je blizu. Od kje državi milijarde za koronske dodatke in vse izdatke za korono, prej pa niso imeli za upokojence za regres tistih 20 milijonov na leto. Vsako leto so se upokojenci tresli ali bo regres ali bo vlada izpraskala tisto miloščino 20 milijonov, mimgrede tok na dan ukrade en mogotec tam nekje. Koliko pralnih strojev mora gorenje prodat za eno plačo 30 jurjev, 60 pralnih strojev za ENO SAMO PLAČO. Takih je pa tisoče in stotisoče. OD KJE DENAR. največji problem je, ker navadna zabita raja, primitivci in zaostaleži, še posebno večina tistih, ki so se cepili tega ne bodo nikoli razumeli ali dojeli, Nimajo s čim. ČE IMAŠ DREK V GLAVI PAČ NE GRE. Večini tistih, ki govorijo po tv , vi niste niti številka, ampak se za vas glih tok sekirajo, kot jaz za ščurka, ko ga pohodim. Sem prepričan, da s ejaz bolj sekiram. On svoje odploza po tv in si misli, spet mi je padlo par jurjev v žep. Ti, ki to bereš, pa plačaš. Zato ima trgovka tam nekje 800 evrov plače, v un v javnem sektorju ali gospodarstvu 700, drugače bi imel 3000 plače. zdej pa gre 2300 evrov takemu v žep. Raja pa tiho. Saj kaj pa lahko naredimo,
Forum je zaprt za komentiranje.