Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj se ne zaljubim?

zakaj se ne zaljubim?

Mislil sem isti v smislu, da ne dobi tistega, kar si v resnici želi. Eni imajo raje vrabca v roki, kot goloba na strehi, drugi pa so malo bolj strpni in prežijo na goloba. Oboji seveda lahko ostanejo brez goloba in prav tako imajo oboji možnost goloba dobiti. Ampak na njih je, kako ga bodo lovili. Torej enako. ;)[/quote]

Kaj pa če si ta drugi ki se hitro naveliča žensk enostavno drugega ne želi? Šokantno vem ja…. Kaj pa če je to za takega človeka golob v roki, medtem ko tisti drugi ki ”čakajo” (ker so se kao tak odločli ker opcij za seksat majo na tone? Yea right) pa bi meli radi vsaj vrabca v roki, pa niso sposobni ga dobit ali ulovit če želiš?

Nenazadnje leta nam tečejo in na koncu ni važen cilj ampak pot, ker cilj je smrt, pot pa je življenje, tega se premalo ljudi zaveda….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Problem pri resnih, zrelih moških je, da delujejo preresni, ne samo z ženskami, life na splošno jemljejo preresno. Ko takmu poči zveza, je to zanj že the end of the world. Rabil bo vsaj 2 leti, da se postavi nazaj na noge, šele potem gre nazaj v akcijo. Samozavesten moški ne rabi toliko časa, da pride k sebi in si poišče drugo. Reku si bo, ok se pač ni izšlo, let’s try it one more time.

Na koncu se gre samo za dobro, zdravo mero pozornosti. Če ne dobiš pri eni, greš pa k drugi. Tak moški ne bo nikoli nezadovoljen v tolikšni meri, kot moški, ki nima te izbire. Nezrel samski moški, ima lahko več žensk hkrati, če ne drugega vsaj za spolno potešitev. Kaj ima pa zrel samski moški, ki 2 leti objokuje bivšo ljubezen ? Nič.

Tak pa ni preveč zrel. To je precej neresno v bistvu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Exactly. Zato pa vam pravim, da ste nič drugega kot wannabiji. Pišete, govorite o zrelosti, poudarjate to svojo resnost, v resnici ste pa vsej prej kot to.

Že na forumu si ničkolikokrat pokazal to svojo nezrelost, neresnost. Provociraš uporabnike, potem se jih pa bojiš spoznat v živo. Ti si prpa, kakšen zrel moški lol lepo te prosim 😀

Sam menim, da ni bistvo v tem, da bi se naj zaljubila, ampak bolj to, da bi jo nekdo privlačil in bi bila z njim srečna.
Marsikdo se ne niti ne želi zaljubiti, pa še to ne pomeni, da si ne želi biti z nekom srečen.

Pa jaz sem večino časa neresen. Kje ti vidiš resnost? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oprosti, ampak meni se ti zdiš hudo resen, če moraš grozit drugim preko foruma. Kar se pa tiče spoznavanja, jaz sem jih kar nekaj spoznal. Ti pa kolk vem, ne. Tako da, vse kar veš o drugih, velja najprej predvsem zate, za druge niti ne nujno. 😉

Oprosti, ampak meni se ti zdiš hudo resen, če moraš grozit drugim preko foruma. Kar se pa tiče spoznavanja, jaz sem jih kar nekaj spoznal. Ti pa kolk vem, ne. Tako da, vse kar veš o drugih, velja najprej predvsem zate, za druge niti ne nujno. ;)[/quote]
Seveda, da ne veš, ker tudi ne govorim tega naokoli 😉

Oprosti, ampak meni se ti zdiš hudo resen, če moraš grozit drugim preko foruma. Kar se pa tiče spoznavanja, jaz sem jih kar nekaj spoznal. Ti pa kolk vem, ne. Tako da, vse kar veš o drugih, velja najprej predvsem zate, za druge niti ne nujno. ;)[/quote]
Seveda, da ne veš, ker tudi ne govorim tega naokoli ;)[/quote]
O tem si govoril že večkrat. Vem pa tudi, da hitro pozabljaš. :))

In ne grozim nikomur. Lepo sem ti napisal, če misliš še naprej provocirat, potem počni to pred mano, za tipkovnico je lahko vsak pogumen. Tudi tisto glede žensk, o osvajanju in podobnem sranju, ki mi očitaš, da mi gre slabo od rok, greš lahko en dan z mano v akcijo in mi dokažeš, da si boljši od mene.

Zanimivo vas je brat, eni izkazujete svoj EGO, drugi pac ne gre, brez zaljenja, tipicno za povozene moske, ki se skriva za svojo tipkovnico, sevede ne mecem vse v isti kos…nekateri ste tud zanimiv, nezaljivi vredni spostovanja…..

To je super, da si napisal. Problem je, ker si največji provokator sam in misliš, da ti noben ne sme rečt kaj podobnega nazaj. E, tu se motiš.
Kako ti gre od rok osvajanje, pa res ne vem. Ampak glede na to, da nobena ne ostane dlje časa, sklepam, da osvojil je nisi. Ti se očitno zadovoljiš z manj, kot jaz. Če je tebi to kul, potem ti že gre odlično in tega ne rabim preverjat. Ti verjamem. Ampak tvoj odnos do žensk je še vedno poden, zato mi je jasno, zakaj kaj dlje kot do poskusa osvajanja niti ne prideš oziroma ne “želiš”.

Tocno to, ker sem tudi jaz, resna in zrela in ko opazujem te moske, jooooj, tuga, me vse mine…….no soncek se vedno sije, mar ne….

Tocno to, ker sem tudi jaz, resna in zrela in ko opazujem te moske, jooooj, tuga, me vse mine…….no soncek se vedno sije, mar ne….[/quote]
Malo poskušaj spremeniti svoj fokus, da boš opazila še kaj drugega, ne le tisto, da te potem mine. 🙂

Tocno to, ker sem tudi jaz, resna in zrela in ko opazujem te moske, jooooj, tuga, me vse mine…….no soncek se vedno sije, mar ne….[/quote]
Malo poskušaj spremeniti svoj fokus, da boš opazila še kaj drugega, ne le tisto, da te potem mine. :)[/quote]
Saj je opazila tud sonček. :))

Malo poskušaj spremeniti svoj fokus, da boš opazila še kaj drugega, ne le tisto, da te potem mine. :)[/quote]
Pri tebi nimajo nič zanimivega za opazit.

Saj je opazila tud sonček. :))[/quote]
Sonček pa ni dovolj dober za zaljubiti se ? 🙂

Pri tebi nimajo nič zanimivega za opazit.[/quote]
To je res. Zato pa pravim, da se naj zmenijo s tabo, ki imaš popolno telo. 🙂

Pri tebi nimajo nič zanimivega za opazit.[/quote]
To je res. Zato pa pravim, da se naj zmenijo s tabo, ki imaš popolno telo. :)[/quote]
Ne gre se za telo, gre se za to, kok si bogi v tisti kepi tvoji.

Saj je opazila tud sonček. :))[/quote]
Sonček pa ni dovolj dober za zaljubiti se ? :)[/quote]
So prekratki dnevi. 🙂

Evo spet, prepucavanja…….no in v koga naj se zaljubim…..V BOGA……

Ali pa spet dokaz, da vidiš le tisto, kar ti dokazuje, da se ne splača zaljubiti ?
Kdor se res želi zaljubiti, se ne osredotoča na tisto, kar ga odklanja od namena.

Zaljubiti se pomeni sanjariti o nekom in ob tem doživljati lepe občutke.
Očitno ti to ne gre več, ker si že malo “prestara”, da bi živela v oblakih. Preveč izkušenj, ki ne dovolijo sanjarjenja. Je to dobro ali slabo?
Mislim, da je dobro, ker tisto sanjarjenje na prvo žogo je bolj značilno za kake najstnike.
Verjetno bo treba “potencialne kandidate” malo bolje spoznat, se z njimi več družit, da bodo na ta način ovrgli tvoje predstave, da so neprimerni (če so res 😉 in takrat bodo sanje na neki drugi osnovi, spet dovoljene… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close