Zakaj se ne morem logirati / registrirati na svpworld.com
Zdravo !
Več kot 2 leti sem že član nekega angleškega foruma, kjer se zbiramo glasbeniki , ki igramo Yamahine klaviature.
V mislih imam forum na .
Malo pred božičem se je ta stran selila na nov server. No po nekako tednu dni , je stran spet nazaj. Jaz pa imam sedaj težavo . Namreč , če hočeš sodelovati v forumu se moraš logirati oziroma registrirati .
No ko odprem gornjo povezavo imam levo zgoraj opcijo Login in zraven Register . In sedaj problem:
Ko kliknem na katerokoli opcijo ( login ali register ) se preprosto nič ne zgodi. Sicer pokaže,da se stran naloži, a nikjer ne vidim tistih polj za vpis Usernama in passworda.Poskusil sem tudi desni klik na login in odpri v novem oknu , pa sem dobil: strani ni mogoče prikazati; v naslovni vrstici pa piše:
javascript:__doPostBack(‘dnn$dnnLOGIN$cmdLogin’,”)
Seveda sem kontaktiral administratorja tega foruma , ki je rekel , da se on z mojim usernamom in passwordom čisto lepo ,logira gor in , da ne ve kako imam poštimano na svojem PC -ju.”Govoril” sem ( preko MSN) tudi z nekaj glasbeniki, za katere vem , da so že logirani na tej strani in noben nima nikakršnih problemov z loginom.
Zanima me kaj bi lahko šlo narobe, zakaj ne dobim tistih presnetih polj za login ali pa za novo registracijo? Naj povem ,da vse ostale sekcije kot so home, style, score itd…. dobim povsem normalno , zaplete se le , ko je treba napraviti login ali register !
A ima kdorkoli kakšno idejo kaj storiti ???
lp
Posavec
Forum je zaprt za komentiranje.