Zakaj se name lepijo starejši?
V bistvu ze od nekdaj… samo da mi zdaj to ni fajn, ker zdaj gre za 65+, torej vec kot 20 let starejse od mene..
Kaj to pomeni, da zgledam starejsa kot sem? Ali so le moski taki, ki gledajo za toliko mlajsimi? Sicer pa sem bila vcasih tudi na portalih pa brez slike, pa so tudi pisali toliko starejsi… zakaj?
Vec kot 20 let razlike se zdaj res fejst obcuti, jaz bi se plesala!!
Morda deluješ preresno, prehladno, preveč zadržano, nesproščeno, vzvišeno, preveč vase zaprto in preveč samozadostno, da bi se ti kak isti letnik približal. Nekaj delaš narobe, ali pa je v tvojem značaju nekaj, da si za starce prava terna. Morda nimaš obraza dovolj spedenenega v nulo, ker mediji so naredili iz sodobne ženske popolno lutko in če nisi takšna, te mlajše generacije sploh ne pogledajo..
Saj tudi mlajsi ja, zdaj ko pomislim, precej prevec mlajsi je eden..tega tudi ne stekam ?!?
Saj se v bistvu sploh ne obremenjujem, samo malo mi je spet dolgcas, ko ni otrok doma….pa sem ravno s kave z enim takim (naletela v trgovini), pa pridem pa me “kao po pomoti” poklice drugi taki… pa sem se samo malo spihala…saj po svoje je to res zanimivo….zakaj se to dogaja….ali res zgledam starejsa ali si pa moski malo prevec domisljajo….pa denar gor ali dol….
Forum je zaprt za komentiranje.