Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo samozavestnih, uspešnih žensk?

Zakaj se moški bojijo samozavestnih, uspešnih žensk?

A si ti pomislila, da so jo opazovali zaradi lepote vse ostalo pa je bilo neopaženo?[/quote]

Ne. Bili smo osupli nad njeno plitkostjo. S svojim obnašanjem se nam je lepo predstavila. Si že slišala za to, da ni vse zlato, kar se sveti?:)

A si ti pomislila, da so jo opazovali zaradi lepote vse ostalo pa je bilo neopaženo?[/quote]

Ne. Bili smo osupli nad njeno plitkostjo. S svojim obnašanjem se nam je lepo predstavila. Si že slišala za to, da ni vse zlato, kar se sveti?:)[/quote]

Potem ti tega zadnjega stavka o njeni lepoti ne bi bilo potrebno zapisati oz bom to razumela kot namig, da premoreš stereotip, da lepa ženska lahko premore plitko vedenje, manj lepa predvidoma ne 😛

Kaj pa jaz vem o tistem zlatu, ga nisem videla 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zadnji stavek sem napisala zato, ker je bila kot ženska res lepa, z okusom za estetiko in modo. V vsaki situaciji želim videti še kaj dobrega:)). No, šalo na stran.
Razmišljala sem, kakšen potencial se skriva v tej ženski, če ne bi imela tako egocentričnega karakterja. Seveda pa popolnosti ni:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close