Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Ej, mlada, kaj bi se tepla? 🙂 Nič mi ni jasno, ne razumem žensk. Lahko bi mi pomagala z razumevanjem mladih žensk? :)))[/quote]
ja ne vem lej…razlož mi zaka po tvoje neka ženska neb mogla met 15 let starejšga tipa, ker ji je všeč…zaka vedno vse povezuješ z denarjem…v čem je fora?[/quote]
Ja, v tej smeri gre, ne pa v obratni. Ker moški se ne staramo, a ne? 😀
haha…pa kdo si zdej neki ful želi resne zveze? jst osebno trenutno prav ničesar…če pa že kej, pa zihr ne avanture, to je res ja…ampak ne mislim pa načrtno delat na tem, da si dobim pač nekoga, to je neumnost….v primeru da grem recimo vn, mi je še najbolj moteče, da pride kdo težit… vsak po svoje sicer, ampak res ne vem zaka bi mogu kdo za vsako ceno neki na silo iskat…. ko bo, bo…če ne, mi pač ni usojen…se ne bom zato po trepalncah metala…
ja ne vem lej…razlož mi zaka po tvoje neka ženska neb mogla met 15 let starejšga tipa, ker ji je všeč…zaka vedno vse povezuješ z denarjem…v čem je fora?[/quote]
Ja, v tej smeri gre, ne pa v obratni. Ker moški se ne staramo, a ne? :D[/quote]
spet kr neki bluziš…dej mi konkretn odgovor, zakaj vedno poudarjaš, da je v igri denar, če vidiš par recimo ona 20, on pa 40…..so primeri k so skupi zarad keša, pa so primeri, k se majo enostavno radi…
Ja, v tej smeri gre, ne pa v obratni. Ker moški se ne staramo, a ne? :D[/quote]
spet kr neki bluziš…dej mi konkretn odgovor, zakaj vedno poudarjaš, da je v igri denar, če vidiš par recimo ona 20, on pa 40…..so primeri k so skupi zarad keša, pa so primeri, k se majo enostavno radi…[/quote]
Danes pa smo neki hudi in razdraženi? 🙂 Ne upam si več nič napisat. 😉
Kak denar? Napisal sem, da ženska s 15-let mlajšim moškim, da se to praviloma ne odnese.
hahaha…. ja, maš prav….kr res ni poln enga šrota, k bi takoj skočl, če namignem…. :)[/quote]
Vseeno bi bla na boljšem kt zdej. Kregaš se z mano na forumu, namesto, da bi se ta čas naseksala z nekvalitetnimi deci. Kak threesome, da te fejst zgangbangajo, pa bi bla prec boljše volje.[/quote]
hvala enako 😀
Vseeno bi bla na boljšem kt zdej. Kregaš se z mano na forumu, namesto, da bi se ta čas naseksala z nekvalitetnimi deci. Kak threesome, da te fejst zgangbangajo, pa bi bla prec boljše volje.[/quote]
hvala enako :D[/quote]
+ kolk gledam po forumu, mislim, da sm jst še najboljše volje v povprečju in se še najmajn kregam 🙂
spet kr neki bluziš…dej mi konkretn odgovor, zakaj vedno poudarjaš, da je v igri denar, če vidiš par recimo ona 20, on pa 40…..so primeri k so skupi zarad keša, pa so primeri, k se majo enostavno radi…[/quote]
Kak denar? Napisal sem, da ženska s 15-let mlajšim moškim, da se to praviloma ne odnese.[/quote]
ma ti si razdražen skosssss….. itak se obnese, zakaj se ne bi? 🙂
Kak denar? Napisal sem, da ženska s 15-let mlajšim moškim, da se to praviloma ne odnese.[/quote]
ma ti si razdražen skosssss….. itak se obnese, zakaj se ne bi? :)[/quote]
Zato , ker je manj naravno, sploh če govorimo o takšnih razlikah v letih v prid ženske.
Materinski kompleks moškega in nezrela ženska.
No pa gremo pogledati še teorijo lovcev iz perspektive plena. :-))
Drage moje… k vam pristopi moški in vas ogovori, kot spoznavanje…
Koliko med vami najprej pomisli na to, da morda išče kaj več…. in koliko med vami pomisli, da vas želi samo “podreti”? Res tisti prvi vtis, po dveg stavkih. :-))
PS
v obratnem primeru velika večina moških NE pomisli, da ste prišle žicat za seks. :-))
Misliš da se da 40 letniku, dvakrat ločenemu, osvajat 35 letnice? Če že gre v akcijo, bo pa ja kšno mlajšo izbral…[/quote]
Od kdaj je pa tak moški terna? Ali je dvakrat narobe izbral, prvič nič naučil… Ali je dvakrat bolj izkušen in bo v tretje ratalo… Ali mu je vseen za vse…..Morda rad hodi na matičen urad ….Ali….Morda pa edino kako 20letnico sploh lahko prepriča….
Ker so zopet 20. letnice na sporedu…
Osebno, če bi prišel v situacijo da morem iti lovit…prej grem tulit in mijavkat za 35. ali več letnico z dvema otrokoma, kot pa za tisto 20. letnico.
Življenske izkušnje in zrelost menda tudi nekaj štejejo.
PS
ja, ja N.S. saj sem že povedal da ne morem dobit 20. letnih… tko da ti prišparam cajt za repliko. :-))
Težko rečem, odvisno od situacije in njegovega pristopa (uporaba besed). Če se slini in stresa opolzke šale, potem mi sigurno ni všeč.[/quote]
Že drži. Ampak lahko te nekdo tudi čisto kulturno in fino nagovori, v žogi na vratu pa samo ena misel… seks.
Sicer pa tisti, ki nastopijo tako kot ti opisuješ tudi pri drugih ne pridejo prav daleč. (predvidevam pač)
Težko rečem, odvisno od situacije in njegovega pristopa (uporaba besed). Če se slini in stresa opolzke šale, potem mi sigurno ni všeč.[/quote]
Že drži. Ampak lahko te nekdo tudi čisto kulturno in fino nagovori, v žogi na vratu pa samo ena misel… seks.
Sicer pa tisti, ki nastopijo tako kot ti opisuješ tudi pri drugih ne pridejo prav daleč. (predvidevam pač)[/quote]
to je res ja…jst itak ne spoznavam random folka…ponavad spoznam koga prek skupne družbe…
Sicer pa tisti, ki nastopijo tako kot ti opisuješ tudi pri drugih ne pridejo prav daleč. (predvidevam pač)[/quote]
In, kako je podlegla tvoja draga? Katere dovoljene in nedovoljene prijeme si uporabil?
Forum je zaprt za komentiranje.