Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Torej se imaš za plen. :-))
Čakaš, da te pobere princ iz tvojih sanj. Vso srečo princeska. Ker tukaj je pa res odvisno veliko od sreče in ne danj. 😀
daj bodi malce egoistična, tedaj ko je treba… in si ti izberi in ne čakaj, da boš izbrana. :-))[/quote]
Dvomim, da za plen, bolj za vabo na trnku. In če je ribak prelen ali bojazljiv, da bi zgrabil za vabo, bo pa počakala na drugega, ki bo mimo priplaval, in ki bo bolj zainteresiran, kakšen okus ima vaba. 😉
Zanimive interpretacije moških :))).
Ja, samo tisto pri tebi se je dogajalo 10 let nazaj. Misliš da se da 40 letniku, dvakrat ločenemu, osvajat 35 l
letnice? Če že gre v akcijo, bo pa ja kšno mlajšo izbral…[/quote]
A tako zate je ženska stara 35 let že “starina”, no ne vem sigurno ima več izkušenj na vseh področjih kot pa kakšna 20-letnica.
Čakaš, da te pobere princ iz tvojih sanj. Vso srečo princeska. Ker tukaj je pa res odvisno veliko od sreče in ne danj. 😀
daj bodi malce egoistična, tedaj ko je treba… in si ti izberi in ne čakaj, da boš izbrana. :-))[/quote]
mah ne, da se mam za plen, ampak pač se raj pustim osvajat…men je to pač fajn…in se mi zdi debiln, da bi jst neki vabla koga kam….stvar vsakga posameznika pač…
uuuu pa lih mojo najljubšo destinacijo si mogu oment….jah, mogoč bi pa šla…haha, čeb mel zlatga pa sploh….ga pretopim pa prodam 😀 ka pa vem…niso vsi taki, eni so ful bol sramežljivi….ti omenjaš tiste u iber kalibre, k jih lohk 50 zavrne, pa bo še kr veselo rinu v vsako… niso vsi taki... enih se ful dotakne, če jih oseba, k jim je všeč zavrne….morš pa ločt-eni pecajo k bi radi izključno sam podiral, pa ni važn kašna je, drugi pa pecajo sam take, k so jim všeč in ne delajo na kilometrini :)[/quote]
Seveda nis(m)o vsi enaki, ampak govora je v splošnem o moških, ki, češ da ne upajo pristopiti k atraktivnim ženskam, kar je daleč od stvarnosti – ker ko nastopi najmočnejši motivator narave – seks, je veliko moških čisto nebogljenih in nemočnih. :D[/quote]
ne strinjam se s tabo 🙂
mah ne, da se mam za plen, ampak pač se raj pustim osvajat…men je to pač fajn…in se mi zdi debiln, da bi jst neki vabla koga kam….stvar vsakga posameznika pač…[/quote]
Tvoj lajf…tvoja pravila. :-))
Sem ti samo namignil, da ni nič narobe, če si ti izbereš “žrtev” in zgolj za trenutek zamenjata vloge. Še vedno lahko po prvem koraku (pristopu) pustiš, da te lovi čez drn in strm…. ampak ne predolgo, ker revež lahko upeša. :-))
Ja, samo tisto pri tebi se je dogajalo 10 let nazaj. Misliš da se da 40 letniku, dvakrat ločenemu, osvajat 35 letnice? Če že gre v akcijo, bo pa ja kšno mlajšo izbral…[/quote]
10 let nazaj sm bla stara 20… in ja, 40-letnim se da osvajat vse, vrjem…. ni nujno, da zbere mlajšo, zbere tisto, ki ga bolj pritegne 🙂
Ja, samo tisto pri tebi se je dogajalo 10 let nazaj. Misliš da se da 40 letniku, dvakrat ločenemu, osvajat 35 letnice? Če že gre v akcijo, bo pa ja kšno mlajšo izbral…[/quote]
10 let nazaj sm bla stara 20… in ja, 40-letnim se da osvajat vse, vrjem…. ni nujno, da zbere mlajšo, zbere tisto, ki ga bolj pritegne :)[/quote]
Zbere ženska. 😀 Ampak ponavadi ne 40-letnika, razen če ima denar. 😀 Ampak če ima 40-letnik denar, potem zbere moški, ker mu 20-letnica dopusti, da je izbrana. :))) haha
10 let nazaj sm bla stara 20… in ja, 40-letnim se da osvajat vse, vrjem…. ni nujno, da zbere mlajšo, zbere tisto, ki ga bolj pritegne :)[/quote]
Zbere ženska. 😀 Ampak ponavadi ne 40-letnika, razen če ima denar. 😀 Ampak če ima 40-letnik denar, potem zbere moški, ker mu 20-letnica dopusti, da je izbrana. :))) haha[/quote]
Ja že mogoče da zbere ženska če ima moški denar,samo nismo vse ženske nore na tipe ki imajo denar. Je enkrat name naletel en ki je imel denar in ne vem kaj vse in bil šokiran ko sem zavrnila,pa mi je celo rekel da ga še nobena ni zavrnila,češ če pa ima denar, in sem mu dala vedeti, no potem bom pa verjatno prva in edina :)) in odšla. Tako je denar ni vse (čeprav mnoge padajo na to).
Zbere ženska. 😀 Ampak ponavadi ne 40-letnika, razen če ima denar. 😀 Ampak če ima 40-letnik denar, potem zbere moški, ker mu 20-letnica dopusti, da je izbrana. :))) haha[/quote]
kake maš ti spet? dej vzem tableto 😀 zaka bi zbrala 40-letnika sam v primeru, da je poln keša? ti veš, da so eni 40-letniki miljonkrat bol simpatični od večine 30-letnikov? ka teb ni jasn, stari….
Jah, mogoče pa potem ne bi bile “tolikokrat” razočarane, če bi kdaj šle še same v akcijo ? Tista vaša baza podatkov so večinoma nekvalitetni tipi, ostali, tisti tadobri, imajo še kaj drugega za počet, kot pa lovit babe po trgovinah. Kje pa piše, da bi MORAL ravno k TEBI pristopit ? Tudi, če ti verjamem, da si simpatična in lušna obenem (itq ti ne), je potem še milion drugih takih, nisi edina…
kake maš ti spet? dej vzem tableto 😀 zaka bi zbrala 40-letnika sam v primeru, da je poln keša? ti veš, da so eni 40-letniki miljonkrat bol simpatični od večine 30-letnikov? ka teb ni jasn, stari….[/quote]
Ej, mlada, kaj bi se tepla? 🙂 Nič mi ni jasno, ne razumem žensk. Lahko bi mi pomagala z razumevanjem mladih žensk? :)))
kaki troli ej…. razočaranje je posledica prevlkega pričakovanja v splošnem…. to smo vsi na istem…vsak kuje tistga k mu je všeč v oblake, pol je pa pristanek trd, k vidiš, da ni nč drugačn človk od ostalih… sj same grejo v akcijo tiste, k jim to pač paše, men recimo ne….in zakaj bi kdo mogu lovit babe po trgovinah? ka teb ni jasn? nikjer ne piše, da bi kdo mogu ravn točno k men al pa bilokomu pristopt, ampak je finta, da so tipi že tko po naravi lovci in večini se prov dopade, da nardijo prvi korak, jim je to izziv…kdo je luštn in simpatičn-to je ful relativna zadeva ane, in ja…miljon je še ostalih…tko k je miljon tipov…mislim… izbira je enormna…
kake maš ti spet? dej vzem tableto 😀 zaka bi zbrala 40-letnika sam v primeru, da je poln keša? ti veš, da so eni 40-letniki miljonkrat bol simpatični od večine 30-letnikov? ka teb ni jasn, stari….[/quote]
Ej, mlada, kaj bi se tepla? 🙂 Nič mi ni jasno, ne razumem žensk. Lahko bi mi pomagala z razumevanjem mladih žensk? :)))[/quote]
ja ne vem lej…razlož mi zaka po tvoje neka ženska neb mogla met 15 let starejšga tipa, ker ji je všeč…zaka vedno vse povezuješ z denarjem…v čem je fora?
Forum je zaprt za komentiranje.