Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Zato ker ne vemo, kaj stoji izza njihovega spogledovanja. Jože Oblak me je glede na to, da na MON-u strelja kozle presenetil z odgovorom, to je to.

Glej, provokator.

Vprašal sem te, kar sem te vprašal, ker nas tu gor že ene 3 dni jajcaš s po.djebavanjem “da nimamo jajc” in se greš pecatorskega svetovalca.

Prijazno sem te vprašal, kolk solidnih 25-letnic si položil lani.

Ker je odgovor 0, se zdaj lahko nehaš delat pametnega, opletat s pomehkuženci, nededci, talat nasvete, ki jih že dolgo nisi uresničeval…Bo zdaj šlo?[/quote]

Spajdi, pa saj ti verjamem no. Ni se treba tolk sekirat, kaj misli en copatar. :-))
No ko tako lepo klepetava …. koliko si pa košarc lani pokasiral?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Zame so košarice pozitivne izkušnje. Večkrat, ko sem zavrnjen, bolj sem samozavesten pri osvajanju.

[/quote]

Vidiš, kako si površen. Jaz ne pišem o neresnežih, ne odpiram tem o njih, pričkam se pa z vsemi po malem, vezanimi, neresneži, moškimi in ženskami, pravzaprav na tem področju sploh nisem izbirčna. Kdo ve, zakaj se ti zdi, da špikam samo eno stran…

Pa veš kaj – glede teh analogij, pa to … nisem bedak, da se bom pri analogijah ozirala na to, ali so všečne ali ne.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Poznam enega, ki se je sam nehal videvat z žensko, na katero je bil nor, ker se mu je zdelo, da je preveč zadržana in ga bo naslednjič itak načevljala.

Zdaj ma pa eno, ki je nora nanj, on pa še vedno ponoči namesto, da bi seksal z njo, drk.a na druge.

Kako pa je s teboj? Si mu že razložil svoj problem?

Česa se bojijo……
Ni samo zavrnitev tista, ampak kako to ženska tud pove in izpelje, da se ne bo počutil ponižan in osramočen. Roko na srce, malo je takih žensk, ki na nek obziren, uvideven ter na nek lep in sproščen način to pove. Dostikrat so ošabne in nesramne.
Če sama veš, da bi bila nekomu všeč in se s tabo spogleduje, zakaj pa ti ne prebiješ ta led in napraviš prvi korak? Česa se pa ti bojiš?

Jaz ne bom nobenega več zavrnila…

Nič se jih ne bojimo ogovoriti. Problem je ker se nam ženske izmikajo, ko pristopiš do njih. Navadno se zlažejo, da imajo partnerja,… samo da greš proč. Predvsem mlajše to počnejo. No, punce zdaj mi pa prosim pojasnite zakaj lažete moškim?

Zato, ker jim nisi všeč!

Najveckrat je prisoten strah pa ne samo pred zavrnitvijo. Strah pred tem kako bodo prijatelji videli tvoj fail. Isti prijatelji ponavadi sami nimajo jajc za pristop.

Sam sem mnenja, da mora moski v vecini primerov pristopit, zenske pa se vcasih kr same postavijo v naso orbito.

Ko sem sam zakljucil dolgoletno zvezo me je bilo ravno tega strah…kako pri pm naj grem do nje. Potem pa sem v klubu v eni noci pristopil do 30+ zensk in vidis, da je vseskup easy. Izgled nima toliko pri tem, bolj je samozavest, splosna urejenost in higiena.

Ko recejo, da imajo fanta…to se po nekaj min pogovoru kaj hitro spremeni pa vidis ce je res ali ne. Tudi moski bi imeli take izhovore, ce bi nas vsakic ko gremo ven obletavalo polno zensk. Vcasih pa ga ima res in pac gres naprej.

Ps: pristop je najlazji del, prava tezava nastane potem pri samem pogovoru in eskalaciji….ampak to je zgodba za drugic

Nasvet: pustite strah doma in kar hitro boste samozavestni pri pristopih. Lets go…kep it up!

Meni je bilo na začetku težko rečt za telefonsko, zdaj mi ni več toliko, čeprav še kdaj čutim tresenje v sebi, ampak vedno upam da ona nič ne opazi.

Je pa res, da deklet, ki jih spoznam ne bom takoj vprašal za cifro, ker se mi je zgodilo, da je bila punca v razmerju in mi je samo prelagala pijačo, namesto da bi mi povedala, da je v razmerju. Hotela je pač, da ji delim komplimente in sem obseden z njo, da bi njen ego užival. Tako da sedaj povečini najprej preverim facebook, instagram itd., da vidim če je v razmerju.

Mogoče ne mislijo resno. Bi samo flirtali, to jim je rajc. Akcija je potem drugotnega pomena. Ker tam se moraš pa slečt pa pokazat bingelna pa mogoče ti vmes uplahne. Flirt je safe zone. Pa še ego dvigne. Jackpot.

Če so ženske res simpatične in luštne jih moški ogovarjajo kar naprej.
Problem je pri tistih, ki samo mislijo, da so simpatične in lušne v resnici pa so zoprne in povprečne. Teh moški ne ogovarjajo.
Primer.
Še na podiplomcu smo šli ven in je bila blizu družba 5 žensk, plesale so, pile in se obnašale kot nekaj iz bedne ženske komedije.
Kolega, ki je faca, simpatičen in zabaven, ne zgleda pa najboljše je priplesal zraven, čisto kul poskusil navezat stik. Najbolj možača od petih ga je odrinila češ, s+izdi kmet. Sam sem šel na WC, z WC ja nazaj se pa ni dalo iti mimo njih, čeprav bi se jim po tem kar sem videl najraje izognil.

Imam 185 in 94 kil brez maščobe, na faxu sem imel še čas za oblačenje, ko smo šli ven sem se oblačil kot kakšen iz boybanda.

Ista ženska me je prijela in zašlatala! in hotela plesat z mano.
Z gnusom na obrazu sem dvignil roke in odšel stran.
Ni bila ne simpatična, ne luštna. Domišljala si je pa, da je ultra poželjiva.
Verjetno je enačila to, da lahko kadarkoli dobi sex, enako temu, da je lepa in sexi. To napako dela veliko 20 letnic.
Seveda čas potem to popravi.

To je pa skoraj Svinjski pastir v zivo. 😀

Dokler bodo iz moških (in ženskih) ust prihajalo opisi: “pofu**ati, grda, debela, možača, kmet, spi*i, mrha, kreten …”, ne pričakovati sprememb na ljubezenskem področju. S takim ponižujočim izrazoslovjem in razmišljanjem samo odganjate nasprotni spol.

In zaradi nekaj slabih izkušenj z drugimi metati vse predstavnike drugega spola v en koš, je tudi malo žalostno. In docela kontraproduktivno. Kdo bi pa hotel biti z nekom, ki je žaljiv in neprijazen?

Ej, MON je. Si pricakovala kaj vec?

Ce poznas forum na nivoju pa prosim, ce delis. Bi ga z veseljem obiskal. Ampak dvomim, da je kje. Na splosno je nivo komunikacije pri nas katastrofalen, kjerkoli ze gledas.

Vidim, da si dojela poanto. Moški zoprnih in/ali tečnih in/ali debelih in/ali grdih in/ali starih žensk ne želimo ogovorit.
Luštne in simpatične pač. To je en tak lakmusov papir. Če te nihče ne ogovori, to ni zaradi tega, ker bi se bal, ampak zaradi in/ali.

Kok si jih do leta 2019?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close