Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
Evo jaz sem še precej mlad z ogromno moške družbe in ti brez problemov razložim. Zadeva je ubistvu zelo preprosta. Večina moških se zaveda kam sodijo in bodo ogovarjali tiste ki so jim približno enake. Obstaja manjši procent moških ki sebe močno precenjuje in ogovarjajo zgolj izjemno simpatične ženske. In jim tudi po večini uspe ker ženske ki so luštne tudi želijo kdaj s kom hodit itd. Tukaj je seveda še ena lastnost. Moški bo veliko rajši pristopil do ženske ki se mu nasmeji ko flirtata. To je neko nepisano pravilo ki v večini primerov drži. Seveda pa je pri vsem glavno strah pred zavrnitvijo. Ženske znate zelo grdo zavrniti moškega vendar se niti ne zavedate kako težko je zbrati pogum da pristopiš do neznanke. Včasih bi lahko vsaj spoštljivo zavrnile moškega.
Sadni jaz sem našo sliko matjazkota kak ves penast sedi pred LCDjem in glej kaj počne
Sadni jaz sem našo sliko matjazkota kak ves penast sedi pred LCDjem in glej kaj počne
Matkič in Sadni, za izboljšanje besednega zaklada in nivoja pisanja, ki je nad nivojem razmišljanja 15-letnikov s temi enostavčnimi povedi, vama vajin veliki vzor priporoča zelo dobro “miselno rekreacijo” in vama vsekakor manj znano kulturno zadevščino, ki pogosto zelo oplemeniti izražanje – in sicer branje knjig: http://med.over.net/forum5/read.php?124,10196632
P.S.: Za to je potrebno obiskati knjižnico ali knjigarno. Pa veliko sreče pri čustvenem dozorevanju. 😉
Spet se peniš kot tale:
Spet se peniš kot tale:
Sličice proti argumentu? :))
Ne vem, če se boš s tem lahko enakovredno besedno kosal s komer koli, ki je prebral minimum srednješolskega čtiva pri slovenščini, da ne govorimo o leposlovju ali čem podobnem. Te sličice so kot frača in pasje bombice proti tanku, na katerem je napis KULTURA. 😉
No, Sadni je vsaj v angleščini čital, ampak kar je spet fenomen današnjega časa, da večina srednješolcev bolje piše v angleščini kot v materinem jeziku, ker skoraj nič ne čita.
Aja, saj res, Slovenci nimamo svoje kulture in ne podajamo koristnih informacij v prozi in leposlovju, npr. kako se sestavi računalnik ali inštalira igrica. 😀
Mogoče pa je tvoja težava pri izbiri nika, ki onemogoča (s)poznavanje KULTURE.
NekulturenSamozavestnež]
Ma ti nisi K od kulture matjazko no, daj nehaj podnevi sanjat pa si domišljat. Ti si en navaden kmet iz vasi ki živi pri 30tih pri svoji mami, foter pije v lokalu in se križa ker ni raje v rit porino kot da je tebe naredo. Na drugi strani si še junfr, ker občevanje z živalmi ne šteje kot izguba nedolžnosti. Vsa tvoja teoretična znanja so plod tega, ker bi rad pomagal sebi, pa ti ne gre, še vedno si na istem nivoju kot pred XY leti. Vprašanje je kaj bo ko bo umrla mama, ki pedena tebe in tvoje ljubice v hlevu.
Prej se sprijazniš z tem lažje ti bo
Ko bo Spider nehal objavljati teme o resnih zvezah, tradicionalistih ipd., mu bomo tudi verjeli, da je božansko uspešen v svoji samskosti. Do takrat … smo na javnem forumu, tako da vprašanja in odgovori letijo na vse strani.
Lahko ga pa še malo braniš, tako kot si Sadnega, ko se je zlagal, pa ni dokazal svojih trditev. Pa sem ga tudi čisto direktno vprašala.[/quote]
Jaz ne rabim branit Spiderja, je dovolj star pa pameten, da se zmore sam, sem prepričan. Glej, on, Dater Sadni, Domen in še kdo, smo tu vbistvu neka protiutež enoumju. Če mi zginemo, čvek propade, dobesedno, ptoem bodo tukaj še samo multipli nicki Ribice, Debele starunklje, dolgočasni On_ Marko, pa včasih boš še ti kaj napisala in Pandora ter antilopca, ki osvaja onega gumpca ko se brani zveze na bolj prefinjen zločin. pa mdoerator in Boom in slednji je zadnji potem, ki bo napisal kaj koristnega.
Aja, sem čist pozabo na filozofko.
In to je ta čvek, brez nas 4-5tih usahne kot vodnjak v sahari :)[/quote]
Okej, ne braniš Spiderja. Samo potem padeš v lastno kontradikcijo – če meni očitaš, da uletim dobesedno od nikoder nad nekoga, medtem ko ravno tako od nikoder uletiš nadme? Ker, kolikor sem bila zraven, tebe do tvojega “uleta” nekako ni bilo…
Mnja, kar se enoumja tiče, imam na sumu, da nima smisla niti začeti… Glede tega se pač ne strinjava. Pa to ne pomeni, da sem mnenja, da je ravno obratno. Kar se mene tiče, oboji (pa nisem za polarizacijo, ampak brez nje (tudi tu) očitno ne gre) furate enoumje.
Kar se tega čveka tiče, pa mene nekako ne skrbi, kaj bi bilo, če ga ne bilo več. Kogar forumašenje zanima, si bo našel novega. Ali pa našel kako drugo razvedrilo.
Bom jaz namesto Matjažkota:
argumentiranje ad hominem
Slučajno sem opazila, da te zanimajo načini argumentacije.
Že ko se prijaviš na 24 ur portal bodo na vrhu večinoma samo neki erotični “članki”, pa blogi Braneta, kjer pomaga devičnikom podobnim tebi, si dobit babo.
Vedno bom prebral več koristnih novic na kakšnem Dailymailu, Cnnu, The Sunu in podobnih tujih straneh. Podobno je z literaturo in strokovnimi članki. Mi samo povzetke delamo, pa še tisto, k skopiramo, skopiramo slabo.
Joj, daj, prosim, čez dva dni (ali pa že čez dve uri, no) napiši, da te življenja drugih ne zanimajo, da se z njimi sploh ne ukvarjaš…. Full bo iskreno in resnično in kredibilno.[/quote]
Se vidi kak si glupa in dobesedno vletiš od nikoder nad take kot je Spider. To je blo direktno vprašanje, ne zato ker njega osebno zanima, ampak ker če daješ take nasvete, človek pričakuje da si sam božansko uspešen in zatorej nastane tako vprašanje.[/quote]
Matkič… tvoje ogledalo.
Ampak ker nisi niti “d” od dedca je iluzorno pričakovati, da bi se opravičil ženski.
Za takšne je res bolje, da ostanete sami, ker na ta način bo vsaj manj družinskega nasilja.
Kar se pa pajka tiče, sem pa dobro vedel, da ga žuli to, da bi se želel pohvaliti koliko jih je spravil v horizontalo. Sem mu lepo omogočil, da se je izkašljal kot v gostilni za šankom. :-))
Ampak vsak v naši vaški gostilni jih je več položil lani. :-))
Se vidi kak si glupa in dobesedno vletiš od nikoder nad take kot je Spider. To je blo direktno vprašanje, ne zato ker njega osebno zanima, ampak ker če daješ take nasvete, človek pričakuje da si sam božansko uspešen in zatorej nastane tako vprašanje.[/quote]
Matkič… tvoje ogledalo.
Ampak ker nisi niti “d” od dedca je iluzorno pričakovati, da bi se opravičil ženski.
Za takšne je res bolje, da ostanete sami, ker na ta način bo vsaj manj družinskega nasilja.
Kar se pa pajka tiče, sem pa dobro vedel, da ga žuli to, da bi se želel pohvaliti koliko jih je spravil v horizontalo. Sem mu lepo omogočil, da se je izkašljal kot v gostilni za šankom. :-))
Ampak vsak v naši vaški gostilni jih je več položil lani. :-))[/quote]
Tako je, ker “resnični ljubimci” se ne hvalijo s številkami. Sploh ne govorijo o številkah, saj za njih ženska ni številka za laskanje ega, ampak vsaka od njih “posebna ženska” na svoj način, ki jih spoštujejo. 🙂
Matkič… tvoje ogledalo.
Ampak vsak v naši vaški gostilni jih je več položil lani. :-))[/quote]
Tako je, ker “resnični ljubimci” se ne hvalijo s številkami. Sploh ne govorijo o številkah, saj za njih ženska ni številka za laskanje ega, ampak vsaka od njih “posebna ženska” na svoj način, ki jih spoštujejo. :)[/quote]
matjažko,
kapo dol.
Točno to, spoštujejo.
Ej Matkić, glej k je matjažko začel še videje snemat :
Ej Matkić, glej k je matjažko začel še videje snemat :
https://www.youtube.com/watch?v=jeeKe74fP9w#t=94%5B/quote%5D
Fak, sem mislo da ni tak hudo, pa je še hujše
Glej, provokator.
Vprašal sem te, kar sem te vprašal, ker nas tu gor že ene 3 dni jajcaš s po.djebavanjem “da nimamo jajc” in se greš pecatorskega svetovalca.
Prijazno sem te vprašal, kolk solidnih 25-letnic si položil lani.
Ker je odgovor 0, se zdaj lahko nehaš delat pametnega, opletat s pomehkuženci, nededci, talat nasvete, ki jih že dolgo nisi uresničeval…Bo zdaj šlo?
Forum je zaprt za komentiranje.