Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se bloke gradi sam še v Šiški

Zakaj se bloke gradi sam še v Šiški

Danes sem slišala, da se bo gradilo zraven Celovških dvorov najvišji stanovanjski stolpnici? Pa zakaj ravno spet v Šiški Nekaj deset metrov stran že gradijo stolpnice, v Dravljah pa regentov kvart in še najmanj 3 gradbišča vidim, kjer se gradijo bloki pri nas.

A mi kdo pojasni zakaj? Sem iz zgornje Šiške in že leta je promet tu obupen. Namesto, da bi zgradili ceste oni gradijo nove bloke. Pejte še kam drugam gradit!!!

V Siski imamo trenutno deset gradbisc. Kmalu bomo  pozidani do zadnjega kvadrata, cene pa se kar letijo v nebo. Siska postaja New York.

V Šiški se gradi zato, ker je tam pač nekaj majhnih parcel, za katere se je MOL odločil, da se bodo prodale mafijcem, ki bodo z gradnjo stolpnic lahko oprali svoj s kriminalom pridobljen denar.

Jasno je, da mafijci ne bodo gradili nepremičnin v neki vukojebini, tam so cene kvadratnega metra prenizke, zato iščejo parcele v mestu in Šiška ima to smolo, da ima nekaj nepozidanih lukenj, ki predstavljajo vabo za graditelje.  Gradilo bi se tudi drugod po mestu, če bi bile na voljo parcele, no pa saj se – v Rožni dolini so naredili piz.darijo, pa ob RTV bo tudi nova stolpnica…..

Zato ker smo največji carji. Jaz sem pa iz spodnje Šiške in ne bi menjala za noben drug konec LJ. Preprosto smo največji carji tu v šiški, vse imamo pri roki in sedaj bomo imeli še Manhattan.

282659-2e16d0ba-fill-300x380

je polno gradbišč. Šole so že nekaj let prepolne, govori se, da bodo gradili tudi novo osnovno šolo, ampak trenutno so v gradnji samo novi bloki

Ti dve stolpnici bi se morali graditi hkrati s celovškimi svori,tako da zelo zamujata.

Siska ostaja najbolj zelena obcina v Lj.  Tivoli, Roznik, Mostec, vse imas pri roki, pa se takoj si v centru.

Siska je bolj zanimiva, kot kaksne Moste, ali pa npr. Vic, kjer imas odpad, smetisce, azilni dom, poplave…

Od kdaj je blok na blok New York? Prej geto! GETO gradijo. Da si doma v Šiški, se nimaš s čim hvalit. Ali si na IČ ali pa socialni problem. Ostalih je le peščica.

Odgovor na objavo uporabnika
Rutko, 10.12.2021 ob 14:31

Siska je bolj zanimiva, kot kaksne Moste, ali pa npr. Vic, kjer imas odpad, smetisce, azilni dom, poplave…

Moste, Rudnik, Vič so nezanimive lokacije, tam ni nič. Jarše so smrdljiva greznica. Center je ok ampak preveč natrpan. Bežigrad nima trgovin, v Šiški pa imamo vse in še Tivoli, Rožnik imamo!

Bolj kot Šiška mi je zanimivo kakšno Brdo oz. Bokalce. Samo tam je premalo parcel za individualno gradnjo. Blokov je ko listja in trave ob Hoferju (Pot Rdečega križa). Tam imaš “luksuzne” vrstne hiše, zraven pa socialna stanovanja ?

šiška je zakon, 10.12.2021 ob 13:12

Zato ker smo največji carji. Jaz sem pa iz spodnje Šiške in ne bi menjala za noben drug konec LJ. Preprosto smo največji carji tu v šiški, vse imamo pri roki in sedaj bomo imeli še Manhattan.

282659-2e16d0ba-fill-300x380

terminator med lego kockami ali kaj? Ali spomenik bananam?

Upssd, 10.12.2021 ob 14:29

Siska ostaja najbolj zelena obcina v Lj.  Tivoli, Roznik, Mostec, vse imas pri roki, pa se takoj si v centru.

Kot da bi poslušal Jankovićeve argumente, s katerimi opravičuje divjo mafijsko gradnjo.

Tivoli, Rožnik, Mostec je blizu samo tistim, ki živijo v pasu max. nekaj 100m razdalje od zelenja, ne glede na Šiško.  Tudi Rožna dolina ne pomeni, da imaš Rožnik zraven, če ne živiš blizu njega.

Ehno, 10.12.2021 ob 14:52

Bolj kot Šiška mi je zanimivo kakšno Brdo oz. Bokalce. Samo tam je premalo parcel za individualno gradnjo. Blokov je ko listja in trave ob Hoferju (Pot Rdečega križa). Tam imaš “luksuzne” vrstne hiše, zraven pa socialna stanovanja ?

brdo je super, vendar predaleč z bajkom…

JA KAJ, LOPOV JANKOVIĆ IN SRBSKA MAFIJA OBVLADUJE NEPREMIČNINSKI TRG V LJUBLJANI, ZATO PA LAHKO GRADIJO RAZNORAZNI KOKAINSKI BARONI TAKŠNE STOLPNICE

Beg iz podeželja v prestolnico.

ne damo naše šiške, 10.12.2021 ob 12:06

Danes sem slišala, da se bo gradilo zraven Celovških dvorov najvišji stanovanjski stolpnici? Pa zakaj ravno spet v Šiški Nekaj deset metrov stran že gradijo stolpnice, v Dravljah pa regentov kvart in še najmanj 3 gradbišča vidim, kjer se gradijo bloki pri nas.

A mi kdo pojasni zakaj? Sem iz zgornje Šiške in že leta je promet tu obupen. Namesto, da bi zgradili ceste oni gradijo nove bloke. Pejte še kam drugam gradit!!!

Ker je tu največ zelenih površin, ki se jih lahko še pozida ….

Kvaliteta življenja v nekdaj lepi Šiški hitro pada. Mirne in urejene soseske z vso infrastrukturo, hiše z vrtovi, veliko parkov, bližina Šišenskega hriba, Tivolija, centra postajajo preteklost. Ponekod je poleg zvočnega, še močno svetlobno onesnaženje zvečer in ponoči. Kot slišim, nekaterim luči iz Aleje im McDonaldsa svetijo direkt v spalnico, Celovška, vse bolj pa tudi druge ceste in ulice postajajo vse bolj hrupne tudi ponoči. Tudi razgledi na gore so okrnjeni. Mi je pa smešno, da kakšno novogradnjo tik ob železnici, prometni cesti, z razgledom na remizo, skoraj v industrijski coni, razglašajo za nadstandardno.

Kvaliteta zivljenja  v Siski je padla : zaradi Celovskih dvorov – tam ni dvorjanov, so le socialci.

šiška geto, 10.12.2021 ob 14:46

Od kdaj je blok na blok New York? Prej geto! GETO gradijo. Da si doma v Šiški, se nimaš s čim hvalit. Ali si na IČ ali pa socialni problem. Ostalih je le peščica.

Bo držalo.

Vsa prepita podeželska sociala, ki se ji ne da zemlje po domačih jebinah obdelovat, se v Šiško rine.

Ljubljana je že zdavnaj prodana, razprodana in razgrebena. Kdor misli, da iz vasi prihaja v Lj, da pride v NY, se moti, ker bo dobil same ostanke. Pravi Ljubljančani so stisnjeni v kot kot sardine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close