Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se babe tako močno dišavite?

Zakaj se babe tako močno dišavite?

Slovenski deci so vecinoma kmetavzarji, kar nima vonja po stali jim je cudno in nesprejemljivo

Odgovor na objavo uporabnika
general Glanzkopff, 08.03.2016 ob 11:02

Ko bi vsaj dišavljenje omejila na randije s fehtarji. ne pa da v službi pisarne smrdijo po sladkih babjih parfumih, prideš v čakalnico k zdravniku, pa babe vohaš, ko so nadišavljene, kot da so na večernem izhodu…Večina ljudi te pretirane vonjave dojema kot moteč element.

To se tudi jaz sprašujem. Super je, če ženska ne smrdi po znoju, ne rabi pa še 5 minut za njo smrdeti po parfumu, da komaj diham. To je meni odbijajoče. Ne predstavljam si, da bi imel nos kot pes – saj bi se mi še utrgalo od neprijetnih vonjav.

Čist človek ne potrebuje parfuma. Isto čisto stanovanje/hiša. Vsi ti parfumi, svečke, mehčalci in podobno sranje vam dobesedno zjebe vse hormone in uničuje zdravje. Da ne govorimo o otrocih. Dobesedno se zastrupljate, zato da ljudem migrene povzročate.

Res so nekateri parfumi strašno močni. Zadnjič sem imela odprto okno v pritličju in je samo mimo šel en gospod. Vonj njegovega parfuma je dejansko v sobi ostal še nekaj časa. Če bi imela moža, bi me še obtožil, da je bil nek moški v stanovanju in da sem ga varala hahaha.

Najboljša kombinacija, umeten parfum na litre in znoj. Babe so najhujše packe.

ker hoče unovčiti svojih 10 dag kislega mesa…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close