Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj samo simfate moske

zakaj samo simfate moske

hahahah…. kdo pa pravi, da me keri carta. 😀 jao, ste smešni s tem “poznavanjem”… “se ti vidi da imaš tipa”, ja, malo morgen……… :)))))) dejstvo, ki se ga večina zgleda ne zaveda – ženska, ki NI zoprna, NE BO zoprna niti takrat, ko je samska. tista, ki JE zoprna, bo pa taka tudi v vezi. sem pa tja imamo pa itak vsi kak slab dan.

Vedno simfajo tisti ki imajo zamere do nasprotnega spola. In ker ne znajo oproscati, tolerirati, sprejemati se to prenasa naprej do potencialnega naslednjega partnerja. In krog se spet ponovi. In potem pridejo vprasanja, zakaj se to dogaja ravno meni? Nekateri hitijo iz zveze v zvezo, nekateri ostanejo sami, nekateri se mascujejo naslednji nakljucni “zrtvi”, nekateri poiscejo povsem drugacno osebo ki so jo iskali do sedaj, nekateri dosti dosti mlajse, drugi(e) spet denar itd. Forum pa veselo deluje 😉

A te ne? Bog, ne, boš zbolela… ahjej, kruto in resnično, vprašaj Spiderja, ti bo dal seznam samskih forumskih filozofov, ti boš pa sam kljukice zraven delala, kateri ti najbolj ustreza, kaj ti pač bolj leži, kantovska, aristotelska ali pa pa posteljna filozofija… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Menda je veliko zlorabljenih moških na M/Ž čveku s strani ene uporabnice. hah :)))
Upam, da si bo to prečitala in odprla “srčno in ljubezensko čakro”. 😉

:))))))) sej NIMAM ČASA zbolet :))))))
je pa res, da to ni zdravo. poleg vsega ostalega, bi moral met človek urejeno tudi REDNO seksualno življenje. iz fizičnih in psihičnih razlogov. tega se zavedajo vsi, ki posredno ali neposredno delamo na področju zdravja in higiene… tisti, ki pravi, da mu je na dolgi rok (življenjski) ok, da je sam(ski), laže sebi in drugim…

Podeljujemo ti častno usnjeno medaljo forumskih filozofov zaradi dosežkov, ki si jih izkazala!
Zaradi pomanjkanja prostora, ki ga izpodriva dekolte, ti jo slavnostno nameščam nekoliko nižje pod 7. rebro. 😀

Samo rad bi napisal, da naj bo jasno, urejeno seksualno življenje in status ”samski” nista nujno izključujoča 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

pomoje pa sta. če seksaš vsak teden z drugim, to po definiciji ni urejeno spolno življenje 🙂 ne rečem pa, da ne paše, vsaj včasih. in tudi če si samski in imaš f**k frienda, ima v praksi to zelo omejen rok trajanja. tko da ne poznam nobenega samskega z urejenim spolnim življenjem. razen tistih poročenih, ki so na urgenci uradno samski 😀

To če ti ali morda celo jaz takih ne poznava, to ne pomeni da jih ni oz. ne obstajajo… tudi če obstaja en sam, je dovolj da takšno tezo ovrže/potrdi 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Urgenca? Prvič slišim za to stran, sklepam pa, da te medicinske sestre oskrbijo, če ti kaj manjka?.
pa kje se ti to potikaš vse, po nekih underground torih…. Sumljiva si mi…. 😀

Kako pa je kaj z moškimi/samci, ki so brez ženske? :)[/quote]

Tem dela pogosto družbo steklenica, samskim ženskam pa nihanje v razpoloženju in “črni dnevi”, ko se jezne na vse. :)[/quote]

Ah, biti jezen na vse? Veš, koliko energije je to? Vsaka, ki ima nekaj v glavi, se takšnemu brezglavemu razsipništvu odpove 🙂

Nova kost za feministke. Brez moškega ste pogubljene in obsojene na propad.[/quote]

Kako pa je kaj z moškimi/samci, ki so brez ženske? :)[/quote]

Tudi oni so obsojeni na propad. Mater kake mam 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

cez moske imajo najvec slabega za povedati zagrenjenke in take ki enostavno ne znajo izbrat partnerja. Slednje so najhujse. Palijo samo na res hude bolnike, ker jih privlacijo. Poznam eno tako ze skoraj abrahamovko. Ze dobrih 20 let pada samo na bedake. In moski so vsi prasci. VSI. Med vrsticami sicer prizna da pada samo na barabe, kot neka najstnica, tistih pridnih niti ne opazi. Ampak to po njenen mnenju ne igra neke vloge, ker v osnovi so vsi prasci.
Jaz se razumem ce se baba opece parkrat pri 20, 25 letih. Ko se pa to dogaja tam pri 30 in vec letih, pa taki zenski vec ni pomoci. Pomeni da enostavno ne zna prepoznati kvalitet na moskemu, ampak ko najstnica pali samo na najvecje frajere.

Da te dopolnim….tudi če si samski, je mogoče imeti redno seksualno življenje 🙂
Sam avto morata oba imet :-))) (za nujne zdravstvene in higienske primere)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close