Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj rečere da je tina mlada, zame je ona že stara

zakaj rečere da je tina mlada, zame je ona že stara

bab k ima 40 let je stara ne mlada. jaz tako ne bi fukal. mlada je med 15 in 19 let naj bo 20, ostalo že smrdi po menopavzi

39 let ima. Seveda je mlada, fit.

je mlada med izbrankami slovenskih politikov, poglej kako staro babo ima janša.

Ni mlada, ni…no, ni nič. In bolj skupaj ne bi mogla pasat. Vse razumem, samo šusov, ki jima, jim, njim, … ploskajo, no tega pa ne razumem. Bljak

Seveda ni mlada, če je stara 39 let. Delovno je mlada, brez delovne dobe, telo ina zgarano in znucano, ko jih je že toliko obdelala. Stara v glavnem! Holob pa tako starček!

a bi morala biti še mlajša za 58-letnika? Proti golobu je mlajša pač.

Tako kot urška od janše. Proti fosilu janši je mlada, sicer je pa stara baba

Ker si pedofil. Tebi itak nobena ne da.

Odgovor na objavo uporabnika
Smokica922, 17.08.2025 ob 05:28

Ker si pedofil. Tebi itak nobena ne da.

seveda ne, jaz bi fukal 15 letnico, pa mi nobena noče dat zaenkrat. stare babe take k si ti naj pa fuka tisti kjer si se zdej z njimi gonila prasica umazana. tko k sm reku bivši, ima tri panže ločena pa pride k meni sme ji reku tam k si se do zdej gonila tam s epejt še zdej. mrš prasice slovesnke. tina je pa stara, baba ki ima 40 let a ste vi nori, to je še stara baba zame ful stara v spolnem smislu in sicer, to je že vs emimo. kaj boš s tako, menopavza ti začne trkat na vrata že pr 25 letih, sam kaj ko ste nerazgledani nauki pa zaostali in nimate pojma.

Je srednjih let, če smo natančni. Je mlajša od Goloba in mogoče je zaradi tega mlada. Je stara je prej stara kot mlada influencarka. Za tridesetletnika in mlajšega moškega je stara, za petdesetletnika in več mlada. Predvsem woke…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close