Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj punce nasedaju Satanu

Zakaj punce nasedaju Satanu

Potegujejo se za Korsiče, Guccije, Vuittone, Cavallije, Kleine, vse predrago, vse nek psy-op

Požirajo Netflix

Požirajo Instagram

Zakaj jim samo ti sumljivi tipi znajo dat to, kar jih zabava in omreži? Zakaj konzumirajo ta drek tako resno, brez samozavedanja, vprašanj ali uvida?

🙂

LUCIFER na Netflixu JE ZAKON 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=MHjd47Uye8Y

Igralec Tom Ellis pa še tolikobolj – “vreča talentov” – tako igralskih, kot glasbenih, fakin’ good lokin’ – sex appeal – Lucifer Inferno himself :)))

Igralec Tom Ellis pa še tolikobolj – “vreča talentov” – tako igralskih, kot glasbenih, fakin’ good lokin’ – sex appeal – Lucifer Inferno himself :)))
[/quote]

Še ena greha vredna :

https://www.youtube.com/watch?v=J7yMzfplUco

[/quote]

Še ena greha vredna :

https://www.youtube.com/watch?v=J7yMzfplUco

Pa še ena:

Sem sama profi glasbenica tudi na klavirju, pa lahko potrdim, da je model top glasbenik 😛

https://www.youtube.com/watch?v=tQ9zLBPnzjg

Avtor, kakšna naj bi bila ženska?

Lady, ne vem.

Zlo ima ženski izvor. Eva je grešila prva

Odgovor na objavo uporabnika
RazmisljamMalo, 09.11.2019 ob 20:18

Potegujejo se za Korsiče, Guccije, Vuittone, Cavallije, Kleine, vse predrago, vse nek psy-op

Požirajo Netflix

Požirajo Instagram

Zakaj jim samo ti sumljivi tipi znajo dat to, kar jih zabava in omreži? Zakaj konzumirajo ta drek tako resno, brez samozavedanja, vprašanj ali uvida?

Zakaj pa vi dedi požirate poblajhane p***e z modrimi lečami v očeh, s plastičnimi joškami kot fuzbal žoge, z umetnimi ritmi kot izumrle Hotentotke z “možgani” amebe z depilirano in obrezano *****. Seveda mora imeti končan nek fax ali vsaj ponarejeno diplomo, da se lahko z njo postavljate pred enako retardiranimi frendi in še in še bi se dalo našteti. Zakaj, komu vi nasedate, Satan to ni?

Zaradi amerikanizacije, ki podebilja in poneumlja družbo. Vaše možgane so toliko uničili, da ste postali ameriške ku.rbe, ki lahko konzumirate (poleg klobas, potice, cvička in govedarske muzke) samo še njihovo ameriško pop kulturo. In z tem so vas spremenili v svoje ku.rbice, ki jim služite.

Kokoši, 26.11.2021 ob 11:39

Zaradi amerikanizacije, ki podebilja in poneumlja družbo. Vaše možgane so toliko uničili, da ste postali ameriške ku.rbe, ki lahko konzumirate (poleg klobas, potice, cvička in govedarske muzke) samo še njihovo ameriško pop kulturo. In z tem so vas spremenili v svoje ku.rbice, ki jim služite.

Kdo in kaj si pa ti? A ti imaš raje svoje narodnjake, čevape, mekanu rakiju  in gibanice? E moj nekadašnji brate amerikanizaciji  nisi ušel, samo ne vidiš tega  pri sebi papak. Babe kakršne  so opisane v  mojem prvem postu imate najraje vi od dole.

Zakaj pa vi, 26.11.2021 ob 13:08

Kdo in kaj si pa ti? A ti imaš raje svoje narodnjake, čevape, mekanu rakiju  in gibanice? E moj nekadašnji brate amerikanizaciji  nisi ušel, samo ne vidiš tega  pri sebi papak. Babe kakršne  so opisane v  mojem prvem postu imate najraje vi od dole.

Kakšni amerikanizaciji, da nisem ušel? Sem negdo, ki je videl veliko več slovenskih in evropskih filmov kot ameriških. Sem negdo, ki je prebral veliko več slovenskih knjig kot ameriških. Negdo, ki pozna veliko več slovenskih kulturnikov kot ameriških.

Ne kot vi kur.be imperialističnih gospodarjev, ki enkrat častite in služite švabe, zdaj pa ste jih zamenjali za ameriko. Ameriko, ki širi svojo kulturo kot politični proces, da zaamerikanizira druge narode s svojo agendo in pogledi in si jih dela za svoje prijatelje ko uničuje njihove kulture.

Ameriko ki škodi EU s katero se vi ponašate, da ste del nje ko oslabuje evropsko indetiteto. Saj se ve da največ škode EU dela Poljska ki so največje ku.rbe ameriške in po vseh anketah največji ljubitelji Amerike.

Vi pa izdajate Evropo, izdajate Slovenijo vi praznoglavi puhoglavi bedniki za katere je edina slovenska kultura hrana da napolnite svoje pohlepne želodce, ko gledate šport po tv in poslušate govedarsko sranje. Razen tega pa je vaša kultura, kultura imperialističnih gospodarjev. Prodani ste do konca izdajalci lastnega naroda. KER NAROD DELA NJEGOVA KULTURA.

Bravo!

—-Sem negdo, ki je videl veliko več slovenskih in evropskih filmov kot ameriških. —-

Nekdo, za zapiše negdo je zame en velik polpismeni revež. Pa bil imperialist, kur.., švabski ali ameriški hlapec. Se bereva, ko se boš opismenil – morda, če bom pri volji.

Torej, zatipkalo se je tudi meni. Moralo bi biti napisano nekdo, ki zapiše …

Eva IN Adam sta oba nasedla tistemu, katerega ime ne bom tukaj omenjal. Vzami v roke knjigo (veš katero) in ti bo jasno zakaj.

bibličen vzrok, 26.11.2021 ob 08:40

Zlo ima ženski izvor. Eva je grešila prva

Ženska narava je nežna, v svoji osnovi neskončno nežna. Eva je kot skupna pramati človeštva.

Vedno mi je bil najbolj fascinanten opis dogajanja v rajskem vrtu. Mojzes je avtor tega čemur rečemo Geneza. V originalu je to Tora. Mojzes je deloval na faraonovem dvoru kot svečenik in je imel direkten dostop do faraona. Faraon je bil kot utelešenje boga. Vse kar leti na nebu, hodi po zemlji in plava v vodi je bila njegova last.

Zakaj pa vi, 26.11.2021 ob 15:06

—-Sem negdo, ki je videl veliko več slovenskih in evropskih filmov kot ameriških. —-

Nekdo, za zapiše negdo je zame en velik polpismeni revež. Pa bil imperialist, kur.., švabski ali ameriški hlapec. Se bereva, ko se boš opismenil – morda, če bom pri volji.

ZAKAJ PA VI,

“nekdo, za zapuše nekdo”

Se boš pa mogla naučiti malo bolj berljivo izražati, da te bom lahko razumel. Če se ti pa je zatipkalo pa ti povem, da se je tudi meni. Pa sva si bot.

Škoda, da si nočes pisati z mano, ker imam tipa za v tvojo garsonjero. Ni preveč glomazen za tvojo malo garsonjero, premajhn pa tudi ni, tako da je še vedno dec.

Ne kupujem nič od naštetega, niti ne uporabljam. Sem nežna in romantična duša, rada ustvarjam in hodim v naravo. Nismo vse kure.

Ally785, 26.11.2021 ob 21:37

Ne kupujem nič od naštetega, niti ne uporabljam. Sem nežna in romantična duša, rada ustvarjam in hodim v naravo. Nismo vse kure.

Od kje pa potem prihaja vpliv, da si si izbrala anglo – ameriško ime za vzdevek, če ne od kulturne amerikanizacije?

Zakaj rabite katoliki in ostali verniki sploh partnerje? A ni bog vaš življenski spremjevalec? A ste mogoče požrešni pa rabite hočete dva spremjevalca? A ne govori neka zapoved o tem – požrešnosti?

Ojoj, ne bo nebes.

Kokoši, 26.11.2021 ob 20:13

ZAKAJ PA VI,

“nekdo, za zapuše nekdo”

Se boš pa mogla naučiti malo bolj berljivo izražati, da te bom lahko razumel. Če se ti pa je zatipkalo pa ti povem, da se je tudi meni. Pa sva si bot.

Škoda, da si nočes pisati z mano, ker imam tipa za v tvojo garsonjero. Ni preveč glomazen za tvojo malo garsonjero, premajhn pa tudi ni, tako da je še vedno dec.

Te pa drugače razumem, zakaj nisi pri volji, da bi si pisala zmano. Le kako naj bi bila pri volji v teh ledenih pozno jesenskih dneh. V takem času se je najlepše stisniti v varen topel objem krepkega moškega, ti ga pa nimaš. No sicer pa meni ni važno, da mi odgovarjaš, najbolj važno mi je, da prebereš moje vzpodbudne besede.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close