Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zakaj preko Amazon-a ne morem kupiti all stark

Zakaj preko Amazon-a ne morem kupiti all stark

Kot piše v naslovu.

Na Amazonu sem se registrirala in želela naročiti teniske.

Napiše mi, da žal na ta naslov ne morejo poslati.Pa to niso artikli, za katere piše, da jih ne pošiljajo..

Mogoče sem pri naslovu kaj narobe vnesla?

Kakšna ideja?
Pa še to – nikjer ne vidim plačila preko paypall-a. A res ne gre?

Hvala,

Ines

Jaz sem poskusila kupiti marsikaj, ampak je NO GO. Na izdelke, ki niso knjige, zgoščenke oziroma DVD-ji. Naj me popravijo, ali sem kaj izpustila. Če grem na angleški Amazon, dostavljajo samo v Anglijo. Če na nemškega, samo v Nemčijo in Avstrijo. Večkrat sem hotela naročiti kaj za dom, ampak je nemogoče.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Vem da ni koristna informacija, ampak 2,5 let nazaj smo uspeli preko amazona uk naročiti in poslati v Italijo (Trst). Za SLO ni bilo šanse.

Sreča, da tamo imamo strica in da pogosto gremo mimo Trsta.

Šlo je za prenosni otroški stolček, kakšnega smo si želeli in je še vedno v redni uporabi.

BTW. poštnina mi se je zdela takrat smešno poceni .. <2000 SIT in prispelo je v dveh dneh.

Lp.

Za all starke poglej na stran Converse.

http://www.converse.com/#

Pošiljajo tudi v Slovenijo.

lp

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

jst imam isti problem naročil sem nekaj za modelarstvo in mi enako napiše opozorilo prosim pomagajte,ker del nujno potrebujem.

Se zgodi, da v Slovenijo ne pošiljajo tudi najboljši trgovci.
Jaz naredim tako, kar pa se je potrebno s trgovcem prej dogovoriti…

Naroči s storitvijo poštno ležeče. Oni ti robo sicer pošljejo na tvoje ime, vendar paket se ustavi v enoti (skladišču) kurirja, katero izbereš ti. Tam čaka cca 3-4 dni.

Primer:
Če mi paket nočejo poslati v Slovenijo, izberem skladišče njihovega kurirja v Trstu. Ko prispe, se vsedem v avto in dvignem…
Seveda je prej tudi potrebno izvedet, katerega kurirja uporabljajo, na internetu najdet naslov te enote itd.

Hau,

eBay dragi moji eBay, … 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close