zakaj postanete ženske takšne
Anonimno 1014, 27.07.2025 ob 15:11
Na svetu je še veliko drugega, kot spolnost. Moški ste prav obsedeni s to spolnostjo, da kar odbija!!
to ni nobena obsedenost, takšno je življenje. Če nekdo ni rad intimen s teboj, zakaj potem vztrajat. Jaz ne bi vztrajal niti minute. Pa naj bo sama
se strinjam (z a 1014).. pač spolnost je del partnerstva, zakona in če sta oba zdrava in druga stran pač ni nekdo ki čustveno ignorira, potem res ni izgovorov za odsotnost spolnosti.. pač to so ekonomski odnosi, večina žensk je s tipom zaradi finančnih ugodnosti, zato tudi v vsakih takih temah zagovarjajo žensko in napadajo moškega.
ja, tudi jaz ne bi bila v vezi, kjer bi bil on zgolj moj cimer. wtf resno ej… še bolj wtf pa je, da se taki zanemarjeni tipi ne ločijo, ampak skušajo druge narest za ljubice. totalno zblojen svet!
eden758, 27.07.2025 ob 15:20
ko berem to zgodbo je isto, kot da bi bral svojo zgodbo. Rešitve ni. Lahko ji boš dal vse kar si bo zaželela in se ne bo spremenilo nič. Ona te je ujela in to je zanjo dovolj. Enaka je bila moja. Sem jo zapustil, kasneje je ugotovila, da je imela diamant. Ampak tekla so leta. Idi po svoje, najdi si drugo ali pa živi sam. Od žensk pa ne boš dobil pravega odgovora. KER ZANJ JE VEDNO KRIV MOŠKI.
Ne metati vse v isti koš. Partnerstvo, zakon, kjer ni intimnosti(izvzeta bolezen, ali pa skupen dogovor), ne more vzdržati. Odrekanje spolnosti, kjer se ne da rešiti zadeve, ker eden od partnerjev z njo manipulira, je preprosto rečeno sobodajalstvo, kajti eden se drži drugega iz materialnih koristi. Tudi ženske marsikatere, si raje zatiskajo oči in moške pahnejo v objem ljubicam. Namesto, da bi odkrito končale vezo, se partnerja držijo kot klop.
Zato, kot sem napisala… spokaj, odidi in se loči. Ni sploh težave. Kje avtor torej so težave.
Tega zenske se same ne vedo.
Mihec605, 27.07.2025 ob 17:00
Tega zenske se same ne vedo.
Vodeb bi bil velik bolj prepričljiv, če bi, pod a, shujšal in ratal fit, težko zaupaš nekomu, ki niti svojega apetita nima pod kontrolo, da bo intelektualno rigorozen, in pod b, če bi se odrekel Freudu, ker je psihoanaliza psevdoznanost, take sorte bizarne teorije, da jih niti testirat ne moreš, ne moreš potrdit, ne moreš ovreč, to ni znanost, ampak čirule čarule. In ker je bil Freud kot osebnost bolnik in lažnivec, ko so k njemu prišle spolno zlorabljene deklice iz “uglednih” židovskih družin na Dunaju, očitne žrtve spolnega nasilja v družini, si je, da bi zaščitil pedofile, ki so ga plačevali, izmislil smešno teorijo, nekakšen “Ojdipov kompleks”, češ, potihem so si želele spolnega akta z očijem, še več, vse punčke si to želijo. Japajade, taka ideja lahko zraste samo v bolni glavi.
Ah, …lej mene je menopavza zdelala + ginekološki posegi …in zdaj pri 50+ sem postala aseksualna in če bi mi ga kdo not turil bi ga s ponvijo po tintari…Hvala bogu je moj 60+ in impotenten / pač določene terapije z zdravili so naredile svoje /…in sva zdaj samo še cimra po dogovoru….Takle mamo. Drugač ni problem, če bi on še lahko- mu dam svobodo , itak…Blagor vam, kateri ste zdravi in še dosegate orgazme. Avtor pa- ločitev in išči si kompatibilno v seksualnosti, ni prepozno.
Lahko jo muči menopavza, kaj ginekološkega , nima libida, ni več delovanja hormonov, da je sploh želja po spolnosti, tega ne moreš kar izsiliti od telesa , če ni pač ni…menda se ne gre v posilstvo …Avtor pa ima močan spolni nagon.
Tu je več rešitev ali odprti zakon- da žena dovoli avtorju potešitev nagona z drugo žensko v zameno za enak status- pač ekonomski , …ali ločitev in pač razdelitev premoženja ali pa mogoče stalno samozadovoljevanje kot potešitev…išči rešitve, imaš več opcij, sam ne jamrat skoz. Pa pogum, da kaj spremeniš ,j e tud fajn da imaš…Ker kot praviš- ona ne bo ničesar spreminjala.
Le vidva vesta kaj je pripeljalo do tega. Ženskam ni privlačno, da se jim kdo ponuja in hoče kaj na silo. Očitno nimata in nikoli nista imela kemije. Kaj storiti? Če si zdržal 25let, zdrži še zdaj, očitno te to ni tako motilo, če sta še vedno skupaj. Lahko pa nehaš čakati in spraševati in udari po mizi z možnostmi, ali se prebudi, ali si najdeš ljubico, ali pa odideš. Ne spraševati, povej odločno! Bodi moški!
izbirek, 27.07.2025 ob 18:01
mislm…trapasto vprašanje -ZAKAJ- …ker je vsaka ženska svoj individum , svoj hormonski koktajl , ki deluje tko ali drgač. vsaka ima drugačne spolne dražljaje . in rešitev imaš več, sam jamraš. nimaš jajc kej nardit. ker s tvojo ne bo več nič, na to računaj. ona je svoje odpikala.
Verjetno rabi nadomestno hormonsko terapijo. Avtor, predstavljaj si samega sebe, kako bi ti bilo, če bi nenadoma ostal brez testosterona. Niti pomislil ne bi na seks. Tako je zdaj s tvojo ženo. Rajši ji pomagaj, plačaj ji privat zdravnika, ki se ukvarja z bioidentičnimi hormoni. Ti povem, da bo oživela in se pomladila. Mora pa biti vse troje, estrogen, npr. Lenzetto, krema progesteron in malo testosterona. Zdaj so že nehali strašit, da to povzroča raka, ker ga ne. Samo še najbolj zarukani dohtarji tik pred penzijo imajo pomisleke. Zdaj pa hitro guglat!
To je stvar okoliščin in ni za posploševat , da zakaj ženske postanejo takšne. Najbrž ne vse. To kar moški natolcujete traparije.
Če je zdrava, če je ginekološko zdrava, če je vse okej ..in psihično in fizično ….se bo prepustila ljubljenju z ljubljenim , kajne…
Če so pa težave, je pa potem stvar pogovora, dogovora kaj in kako, da ni trpljenja. Ker pri ženski katera ima težave -silit neki seks , češ daj mi , ker mi pripada , je pa poden od podna dec. Menda si tok inteligenten ,da uvidiš- da tule ne bo več nič. , se je izpelo, je izgorelo, je izčrpano …Rečt -konec in dovolj- gremo dalje. Nič ni za zmeraj. Nekaj se konča, nekaj začne.
Je treba prosjačit , se poniževat , prilizovat celo.., ubogi capelj …ponižen ….ala vse naredim- sam l.uulo mi dej , luknjo hočem …Akhm …pa to delajo -pezdetki -…Ostali gredo naprej.
Anonimnopoglej tko je. ženske kot ona, ločenke in ostale luzerke, veš kakšen odgovor bo od njih. moški, kolko jih je tukja, ti bodo malo oporo.
realnost je taka. da ti ne znaš z ženskami, z tvojo ženo. poglej tko je. ženske niso preveč pametna bitja. tudi ničvredna družboslovna faklulteta jih ne naredi pametne. ne moreš iz dreka naredit torte. ne moreš iz spectruma, naredit ps5, ja? ne gre. če ne gre ne gre. torej.
ko jaz tebe čitam, me spominja na sicer možakarja ki doma fse postori kar je super, ampak je poženščen. ženske raje vidijo toxičnega ki ni poženščen. denar žal ni rešitev, tudi udobje in varnost ne toliko. jaz bi potreboval od tebe kakšne druge podatke o vaju, da bi ti lahko podal bolj natančen profil in težavo. verjetno pa je več možnosti. od tega da dobi kurca drugje. do tega da je že neki stara in so se začele zdravstvene težave. prebava, inkontinenca, slaba koža, zobje, vetrovi itd. možno je in jaz malo sumim ,da si ti kot sem rekel sicer spreten z tehniko doma, nisi pa najbolj spretn v posli. mogoče imaš tanki mali lulek. to je za žensko ki ej že skori babica, lahko problem. ker je kot bi hranovko po hodniku fuknil. mogoče, ji en pride. rabi več močne vibracije na klitorisu. močan vibrator n debelega luleka toplega praevga v pizdo z debel oglavico in debelim steblom in ne predolg. da čuti žile in debelino. da je to na quicky. kao akcija. možno je da bi rada sprobala , luliko. bi rada sprobala z žensko. mogoče ej rada podrejena ženski. če je imela strogo mamico doma. recimo. primer. mogoče jo rajca incest. kar je velikokrat pri slovenkah. ker je slovenija kot avtrija, nemčija , italija in francija polna incesta. tko so dejstva! prevri če ne verjameš.
možno je tudi, kar nisi povedal njenih mer in teže in kaj dela sluzbeno, kako seprehranjuje. možno je da ji je testo dol vrglo in se ji tako niti estrogen ne proizvaja in je libido na tleh. to je možno. mogoče jo kake kolegice leve fašsitke, feministke hujsakjo v to. kolegice samke ločenke jo hujskajo zoper tebe. to bi blo mogoče. mogoče je odvisna od droge, alkohola, pa ti ne veš nisi opazil. težko, je ker si že želel pomagat pa ni šlo. ženske, ne smejo imet preveč lagodno življenje. to si zapomni. preveč si jo razvajal. preveč ugodno življenje je zelo odbijajoče za žensko. prvo ji fajn pol pa hitro zapade v krizo in depresijo. preveč dobrega. fse ima, ne vidi smisla za nič. ker nima potrebe. mogoče so ji starši umrli, nisi povedal. mogoče, je kakšna trauma iz otroštva pa, ne zna rešit. marsikaj je lahko. to je živo bitje, možgani, to je kompleksno.
ti si tudi malo medel se men zdi. od tebe ni jasnih ukazov. z fsem lahko pride skozi. fse narediš fse potrpiš. kužek si. ta tehnični domači del to ti gre ja. kar je super. ampak žal to je tko. vidiš sam.
ti bi moral tvojo ženo v tolko letih poznat. moral bi. nekako, moraš bit fer tudi. mogoče je kaj, kaj ne želi govorit. recimo. se ti bo na koncu obesila. to tko ne moreš. mogoče želi swinganje. poglej zato pa delajo ferarri, lambo, porshe, aston, bently rolls, ker se ljudje naveličamo.
če ocenjuješ, da je drugače fse uredu z njo, si najdi nek hobi. ne tolko šport, ampak nek hobi, popoldan kot nek busines. sp. neko tehniko, tehnični servis. in se ukvarjaj z tem. delaj posel. delaj busines, denar, nova spoznavanja.
predlagal sem ti veliko razlogov. moral bi jo videt, spoznat, kajsta po izobrzuabi, kaj delata, kok otrok mata.
plačaj ji za se pizdo. reči ji tu maš 200 evrov pa da vidiš kaj bo rekla. za foro.
možno je, da je dobila od tebe fse kar je želela in sedaj ne ve kako naprej , da ne bo nič kriva. ponavadi ženske varajo kumot, samo če imajo občutek da niso nič krive. sličajno je od maserja kurac pristal iz hlač v mojih ustih. slučajno mi ga je zarinil od zadi leže noter globoko. nisme mogla nič naredit. je kar je. naj gre do konca. to je ženska logika. sam da ni kriva. tudi najbolj neverjeti izgovor je zanjo čisto verodostojen. da ni kriva. a razumeš?
način je naslednji. rešitev. ena od rešitev. če ima sestro ji pofuki sestro.če ima estrično. pofuki tvojo taščo. njeno matko. to bo verjetno pozdravilo zadevo.
ti si nekako – meni tako deluješ neodločna mevža.kužek. ki ne zna sprejt odločitve. mogoče hoče da si jo vzameš bolj grobo. kot kurbo. plačaj ji pa ji reči tu maš kurva smrdljiva daj mi to pohcano pizdo al pa se spoberi vsvija lezbaška. 200 evrov pa si jo vzami. verjetno je to to. mogoče dela teren, da te prijavi za kako posilstvo, nadlegovanje, mučenje, da ti bo lahko fse vzela. mogoče jo mamica pumpa zoper tebe. kaki jebač jo pumpa proti tebi. kakšna lezbična pravnica jo šopa proti tebi. kerje našla kandidatko ki je naivna in potreba lezbike. lih pravi kanidat zanjo da dodatno zasluži in uniči še enega moškega.
fsekar imaš napiši na svoje starše. brata. nekoga domačega. takoj, čim prej.
in ti moraš začet zase živet. kupi si alfa romeo giulia, bencinar. treniraj plavanje. naredi si popoldnaki sp. tehniko neko. delaj fse , karm oški radi delamo. kupi si alfo pa jo rihtaj.
pa če ti res ne da pizde si pač najdi drugo. žal.
Sej nima smisla. vedno se bo obtoževalo moškega. Je pa to verjetno reala večine zvez danes. Ona njega pobere, pač v eni fazi. naivnež pač pristane, kot vsi njemu podobni, ker nekaj časa je verjento zanimivo, malo family lajf, otroci, ovo, ono. Čez 20 let s epa sprašujete o smislu vsega skupaj in opisujete beden seks, odtujenost, slabe odnose. vedno ista zgodba. na mon-u prežvečeno 1000-krat. In potem nas samske gnjavite s vprašanji, zakaj smo raje samski. mogoče točno zato, ker nismo neumni ali naivni.
samski cinik, 27.07.2025 ob 19:22
Sej nima smisla. vedno se bo obtoževalo moškega. Je pa to verjetno reala večine zvez danes. Ona njega pobere, pač v eni fazi. naivnež pač pristane, kot vsi njemu podobni, ker nekaj časa je verjento zanimivo, malo family lajf, otroci, ovo, ono. Čez 20 let s epa sprašujete o smislu vsega skupaj in opisujete beden seks, odtujenost, slabe odnose. vedno ista zgodba. na mon-u prežvečeno 1000-krat. In potem nas samske gnjavite s vprašanji, zakaj smo raje samski. mogoče točno zato, ker nismo neumni ali naivni.
To večno jamranje nad ženskami je samo znak šibkosti in nemoči, dejansko so pa ženske celo zgodovino odraz moških, družbe, dokler so bili v starem Rimu moški možati, so bile tudi ženske ženstvene, ko niso tolerirali kurbanja, se niso kurbale, ko se niso bili pripravljeni poniževati, ženske niso bile na Onlyfansu.
Ženska in veza bo taka, kot si jo boš naredil, veliko žensk v postih opisuje zdravo in aktivno seksualno življenje v zakonu tudi po 50. letu, tako da ni to taka redkost, ampak so v takih vezah tudi tipi kot se spodobi.
Ne delam neposredne paralele s psi, ampak po moje nismo daleč od tega, ko bojo moški začeli jamrat, da so se tudi psi sfižili, da ne ubogajo več, dejansko pa samo nimajo avtoritete, če te pes ne spoštuje kot vodjo krdela, te tudi uboga ne.
Ženske pri petdesetih nastopijo meno, hormoni se spreminjajo, upadajo. Manj je potreb po seksu. Sama sem imela “srečo”, da je mož začel potentnost izgubljati še malo prej kot jaz. Sva imela kar nekaj pogovorov na to temo. Spodbujala sem ga, da stopi do zdravnika, tudi z njim bi šla, pa ni bil zainteresiran. Tudi to je bil predlog, da če sva se izpela, da si komot privošči plačan seks in viagro. Pa tudi ni bil za to. Afere so pa nevarne, da zakon poči. Pred skokom levo ali desno najprej dajte na vago, kako bi radi živeli starost. Pri petdesetih je povsem možno, da vam v nekaj letih seks ne bo več potreben. Če je odnos sicer dober, je boljše negovati zakon kot se podati v neznano. Mnogi so po letu ali dveh polizali med in ostali na okopih propadajočega odnosa. Midva sva rada skupaj, tudi hobije imava, ki naju družijo, le seksava pri 60 že nekaj debelih let več ne.
Za vse tiste, ki se strinjate, da se seks neha, ker partner ni več zaželen, pa lahko rečem samo, da ste življenjski bedaki. Zamislite si, da zbolite in boste čez deset let v plenici, če vas bo tista druga seksa godna dvajset let mlajša previjala! Zakon je lahko vse to, od začetka pa do včasih zelo žalostnega konca. Ker dobro razmerje, lep odnos se krepi tudi skozi bolezni.
Četrt stoletja srebat isto mineštro, valda, da se upre, pride v navado, moskim pa se vam tista reč stalno proizvaja in mora ven, pa magari sto let v isto špranjo. Kolegica mi je pravila, kako je mož že navsezgodaj zjutraj rabil seks, ja kuga je pa hotla za ljubi mir, obrnila se mu je na bok, z obrazom stran od njega, in medtem, ko je on opravljal svoje delo, je ona v mislih izdela nov modni kroj za krilo. ???
Midva sva skupaj in nisem frigidna. zadnja leta imava več spolnosti kot ko so bili otroci majhni. Meni na željo največ vpliva seks. Če sem živčna, imam skrbi, nimam želje. Ampak to nikoli ni dolgoročno, mogoče kakšen teden, ne pa da bi trajalo. Še vedno si ga želim, mi je vsec in z možem rada seksam. Spiva v isti spalnici, se objameva ali vsaj malo dotikava med spanjem.
Anonimna845, 27.07.2025 ob 21:12
Midva sva skupaj in nisem frigidna. zadnja leta imava več spolnosti kot ko so bili otroci majhni. Meni na željo največ vpliva seks. Če sem živčna, imam skrbi, nimam želje. Ampak to nikoli ni dolgoročno, mogoče kakšen teden, ne pa da bi trajalo. Še vedno si ga želim, mi je vsec in z možem rada seksam. Spiva v isti spalnici, se objameva ali vsaj malo dotikava med spanjem.
Skupaj sva 25 let.
Anonimno 6811, 27.07.2025 ob 10:55
Zakaj postanete ženske v vezi frigidne.
Skupaj sva že 25 let oba blizu 50. In tako kot v veliki večini vez, tudi moji ni do spolnosti. Ona je hladna kot led. Ne sedaj govorit, da se ji naj bolj posvečam. Ker sem že sprobal vse, pa ni nobene razlike. Njej enostavno sex s menoj ne pomeni nič. Enako ne pomaga pogovor, sprobal že vse kar mi pade na pamet.
Enostavno sem se odločil, da je več ne bom jemal resno in z njo sem žačel ravnat kot z cimro v lastni hiši. Odločil sem se in ji tudi dejal, da tako naprej nima več smisla.
Rekel sem ji tudi, da si lahko najde drugega, ker kot kaže ji jaz več nisem zanimiv. Nima več smisla, da spiva v isti postelji, če ji nisem več privlačen, zato sem se preselil v drugo spalnico. Hišo bova dala v prodajo in šla vsak po svoje.
Ampak to ne želi, ker njej je tako kot je lepo. Pogovor ne pomaga, ker je enostavno tiho in nima odgovora.
Razmišljam, da se je preveč razvadila in me je vzela za samoumevnega. Z moje strani je dobila in še dobi vse. Če se kaj pokvari pri hiši ali kaj podobnega, vse postorim ali organiziram jaz. Ona glede hiše in dela ne rabi nič skrbet.
Ne vem, zakaj pride do tega. Ali res ženske v vezi postanete frigidne.
Če ji nisem več všeč, zakaj še potem vztraja z menoj. Zakaj si ne najde drugega ali gre po svoje. Ker jaz resnično razmišljam, da jo bom zapustil.
Zakaj pride do tega in kaj bi naredili vi na mojem mestu. Si res zato moški v mojih letih najdejo mlajšo, ker so ženske okoli 50 za odpis ali kaj.
Je tu kakšna, ki je tudi “frigidna”
Avtor, iskren zapis z moje strani oz moja zgodba.
Pri mojih 33, s partnerjem sva bila takrat dobra tri leta skupaj, je moj partner postal aseksualen. Nič ni pomagalo, da sem kupovala erotično perilo, da sem dajala pobudo, bila seksi zanj.
Zaradi dolgoletne uporabe marihuane se mu ni več dvignil. Jaz sem ostajala na suhem, potrebna ko sam vrag in trpela seksualno sušo. Ostajala sem z njim ker ga imam resnično rada kot človeka.
Pri 44ih,po skoraj 10 letih brez seksa, se mi je “utrgalo”, sita sem bila cimer razmerja, ko mi je partner postal brat, s katerim sva delila spalnico.
Zapletla sem se v razmerje s 14 let mlajšim moškim ki sem ga spoznala na rojstnem dnevu prijateljice. Jaz 44, on 30. Trajalo je 9 mesecev.
Potem me je nogiral ker je spoznal ‘resno’ punco svojih let in je z mano končal tako imenovano FWB neobvezujoče razmerja.
Zanj se je končalo super, seksualno je bil potešen, jaz pa tega doma nisem znala skrivat in sem morala od hiše. Ni me zalotil partner, pač pa je ena plus ena seštela partnerjeva mama, in me nagnala od hiše.
Z mojim kao partnerjem sva še vedno dobra prijatelja, redno se obiščeva, a čeprav sva bila vmes večkrat sama na izletih, celo več dni v kampu v istem šotoru, se spolna kemija med naju ni vrnila.
Jaz bi imela kaj z njim, on ostaja spolno hladen.
Pomagava si kot sočloveka, spolnosti pa več ne bo očitno.
Tudi jaz od tiste afere nisem imela več nikogar.
Tako se meni naravno suši češplje, njemu pa se od 33letne uporabe thc ja ne dvigne. Škoda.
Zakaj je z ženskami tako? Ti povem zakaj.
Zato, ker ženske odraščajo, se spreminjajo, postajajo zrele in se poleg hormonskega poskakovanja lotijo še česa drugega.
Medtem ko moški (zelo velika večina) pa še pri 50ih ostanete na razvojni stopnji 20-letnika, ki mu je misel dneva samo kdaj ga bo namočil.
Moškim se to začne dogajati tam okrog 35. Njim samim se takrat zdi, da so še vedno stari 22. Ampak samo njim, ženske seveda opazijo razliko.
Po 40 se še vedno ne zavedajo koliko so v resnici stari in postajajo že smešni.
Po 50 in naprej pa ta njihova slepota ob njihovem obnašanju preide v grotesknost. Si mislijo, ok, kakšen las manj, trebuh mal potegnem noter in še vedno lahko upecam 25letnico. Ampak tem 25kam se zdite naravnost bedni. Razen socialnim sponzorušam, ki vas spustijo nase zaradi koristi. Kozla se jim pa še vedno, ko greste.
Ne rečem, tudi nekaterim ženskam v zrelih letih dogaja na polno, a v veliko manjši meri.
Avtor zate pa – od kdaj pa za ločitev potrebuješ njeno dovoljenje? Stopi do prvega odvetnika jutri, pa maš rešeno.
Aja, ti ne bi tkoooo… Ti bi, naj gre ona, da boš naslednji dan ti prost brez krivde, a nede? Ali še bolje – da sploh nimaš odvetniških stroškov, še vedno oprane gate in pa prost izhod kamorkoli pač.
E, pa ne gre to tako. Vsaj v Evropi ne. Se boš moru kam na Bližnji vzhod preselt ?
Na, bom rekla tako – dobrega ljubimca se nobena ženska ne brani! Pišem iz lastnih izkušenj. Stara sem 50 let in sex, nežnost, … Vedno paše!!
Očitno se je gospa, ki si jih pripisal frigidnost, naveličala. Nisi dober ljubimec.
Sploh ne vem, kaj imamo tu drugega za filozofirati, odkrivamo le toplo vodo, medtem, ko vroča teče!
Forum je zaprt za komentiranje.